Dodaj do ulubionych

GAZETA W. - podstępna gra przeciw PLATFORMIE

14.08.05, 13:00
Ostatnio był artykuł o tym jak się dzielą i kłócą. Całkowicie nieprawdziwy. Do
tego nie pierwszy i nie ostatni.
Michnik i Łuczywo na siłę wpychają PeDecję i Bochniarzową z poparciem ok. 1 %.
GW woli nawet Kaczyńskich, którzy są przez kierownictwa GW uważani za
nieuniknionych, niż Platformę. TAka technika - tzn. skłocanie środowisk była
już przez GW stosowana wcześniej wobec prawicy. Mam nadzieję, że się to
wkrótce zemści na GW, której wyrośnie prawdziwa konkurencja.
Ja GW, bojkotuję.
Obserwuj wątek
    • niezapowiedziany Re: GAZETA W. - podstępna gra przeciw PLATFORMIE 14.08.05, 14:54
      oczywiscie, ze bedzie probowala rozwalac PO. ale wlasnie dlatego czytam, zeby wiedziec co naskrobali. nie kupuje. konkurencja pewnie niedlugo bedzie.
    • polonic Wybiórcza usilnie stawia na kiepskiego konia. 14.08.05, 16:26
      PD mimo nikłych szans na wejście do parlamentu jest mocno promowana a jej rywale
      zwalczani. PO po jednoznacznych deklaracjach otwarcia archiwów IPN nie może być
      przedstawiana w pozytywnym świetle na łamach tej gazety. wbrew pozorom PD i PO
      rózni bardzo wiele.
      • borsuk14 Re: Wybiórcza usilnie stawia na kiepskiego konia. 14.08.05, 17:05
        Kiedy w rzeczywistosci ten kiepski kon ma wiecej w kopycie nzz ten silny w
        glowie. Co jest kiepskie ,a co nie kiepskie to jest zawsze relatywne.O jakosci
        nie swiadcza masy.Gdyby tak bylo , to KPZR oraz polski odpowiednik PZPR
        misialyby byc blisko idealu.
        • pro.filutek1 Re: Wybiórcza usilnie stawia na kiepskiego konia. 14.08.05, 17:59
          Stek sloganow kolego.
    • loquin.phd GW od początku popierała Kaczyńskich przeciwko 14.08.05, 16:39
      ... PO. PeDecję i Bermanię oczywiście też, ale w szanse Bochniary chyba nawet
      Łuczywo nie wierzy.
      Oby powstała konkurencja dla GW, to pierwszy krok ku uratowaniu Polski. Tylko
      jaka i czyja? Jakieś konkreciki?

PO i PD różni prawie wszystko.
      • andrze_n konkurencji dla GW nie bedzie, za slaby rynek n/t 14.08.05, 17:09
        • loquin.phd To tylko kwestia czasu. Polska rośnie szybko. 14.08.05, 17:49
      • janbezziemi Szkoda,ze "NIE" nie jest dziennikiem! 14.08.05, 17:44
        Konkurencją moze byc "NIE",ale jako dziennik. Mówcie,co chcecie,ale pismo jest
        znakomicie redagowane!
        • loquin.phd "NIE" to kuriozum w skali światowej, nie zaś ... 14.08.05, 17:50
          ... konkurencja.
      • qwardian Re: GW od początku popierała Kaczyńskich przeciwk 14.08.05, 18:23
        Byłem dzisiaj na dworcu głównym w Poznaniu. Gość zbierał podpisy na Bochniarz.
        Mówię mu człowieku, co ty wyprawiasz. On na to: Ja wiem i podzielam pogląd, ale
        płacą mi 40 groszy od łebka to zbieram podpisy. To chyba wyczerpuje temat
        prezydenckiej przygody Bochniarz.
        • platformiak Re: GW od początku popierała Kaczyńskich przeciwk 14.08.05, 20:54
          Bochniarz, Iliasz, goliszewski, Tyminski, Lepper, Kaczyński - oni daja
          pieniądze za podpisy. Nie daje Tusk, co do giertycha, borowskiego i
          cimoszewicza nie wiem.
    • dziewczynka.z.zapalkami1 Re: GAZETA W. - podstępna gra przeciw PLATFORMIE 14.08.05, 17:54
      Skoro napisali o tym w "Gazecie" to nie była podstpna gra,tylko otwarta.
      A poza tym,każda prywatna gazeta może popierać kogo zechce,to jej wola i ryzyko.
      Nie wiem,czy "GW" przrżyje twój bojkot:)))))))))
      • wylogowany1 Re: GAZETA W. - podstępna gra przeciw PLATFORMIE 14.08.05, 18:01
        dziewczynka.z.zapalkami1 napisał:

>> Nie wiem,czy "GW" przrżyje twój bojkot:)))))))))
        GW przezyje, ale więcej nam takich bojkotów a na pensję dla maleszki może już
        zabraknąć. Warto próbować.
        • dziewczynka.z.zapalkami1 Re: GAZETA W. - podstępna gra przeciw PLATFORMIE 14.08.05, 18:14
          wylogowany1 napisał:

> dziewczynka.z.zapalkami1 napisał:
          >
          > >> Nie wiem,czy "GW" przeżyje twój bojkot:)))))))))
          > GW przezyje, ale więcej nam takich bojkotów a na pensję dla maleszki może już
          > zabraknąć

Myślę,że w kraju,w którym katolicy stanowią ponad 90%,to ci chrystusowi
          wyznawcy nie pozwolą Maleszce umrzeć w poniewierce.
          z głodu Maleszce
          • platformiak Re: GAZETA W. - podstępna gra przeciw PLATFORMIE 14.08.05, 20:57
            ale GW przegina... Po sondazach widac ze {O i Pis ma najwieksze szanse stworzyc
            zrad. Jak ich skłóca jedyna alternatywa bedzie: PiS LPR Samoobrona prawie
            niemozliwe.... albo nowe wybory i znow cyrki....
    • salomonna i slusznie 14.08.05, 18:29
      bo PO to ostatni gwozdz do trumny Polski. Ultraprawicowa-kapitalistyczna-
      krwiopijcza partie, PO, ktora chce zmienic Polske w panstwo niewolnicze, trzeba
      zwlaczac wszelkimi silami.
      • gemin9 Re: Jak czytam glosy na tym forum... 14.08.05, 21:22
        ... to przestaje sie dziwic, ze historia jest pelna "nawiedzonych", którzy
        wszedzie widzieli japonskich szpiegow, wrogow ludu, obce elementy
        etc. "Podstępna gra przeciw", strasznie to groznie brzmi... Zadna powazna
        gazeta, ktora chce przetrwac na rynku nie angazuje sie zbyt intensywnie w
        rozgrywki przedwyborcze. I GW tak wlasnie postepuje...
    • relatywista.pl Re: GAZETA W. - podstępna gra przeciw PLATFORMIE 14.08.05, 21:30
      vicemichnik napisał

> Ja GW, bojkotuję

A to dlatego Michnik sie rozchorował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka