maksimum 18.08.05, 19:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16342662&a=27873703 Koledzy z prokuratury powiedza dokladnie to,czego obecna wladza sobie zyczy,ale po wyborach jedni i drudzy pojda w odstawke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ax4 Re: WLODEK NAS NASTRASZYL,ZE SIE WYCOFA !!! 18.08.05, 19:12 znowu ruszy fala listow, maili , modlow i piesni o nie wycofywanie sie z wyborow...tak go wszyscy kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ 18.08.05, 19:12 NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ. Miał ponoć jechać do puszczy. Drugi raz ten sam numer?? Kto się nabierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
ax4 Re: NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ 18.08.05, 19:13 napewno tomek6555..:) Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ 18.08.05, 19:15 No i oczywiście takie intelektualne tytany jak emerytka z Rzeszowa i Joanna Barska! P. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ 18.08.05, 19:45 Emerytka, to osóbka bardzo inteligentna. Ładne bajki opowiada, tylko dobrzy i źli bohaterowie jej się mylą. W każdym razie na stawianie jej w jednym szeregu z Tomkiem prostakiem PROTESTUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ 18.08.05, 22:00 pan.nikt napisał: > Emerytka, to osóbka bardzo inteligentna. Ładne bajki opowiada, tylko dobrzy i > źli bohaterowie jej się mylą. Ludzie,przeciez to chlop! Czyli emerytka z jajami. > W każdym razie na stawianie jej w jednym szeregu z Tomkiem prostakiem PROTESTUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ 18.08.05, 22:08 Chłop, czy baba sprawdzam kiedy chcę iść do łóżka. Ba sprawdzan wtedy, czy ta baba jest ładna, czysta i zdrowa. Kto opowiada bajki jest mi wszystko jedno. Byłe ładnie opowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: NIEDAWNO STRASZYŁ, ŻE NIE BĘDZIE KANDYDOWAŁ 18.08.05, 22:19 pan.nikt napisał: > Chłop, czy baba sprawdzam kiedy chcę iść do łóżka. > Ba sprawdzan wtedy, czy ta baba jest ładna, czysta i zdrowa. > > Kto opowiada bajki jest mi wszystko jedno. Byłe ładnie opowiadał. A ja juz jestem taki,ze nawet jak ma duze cyce,to zanim pocaluje musze najpierw reke w majtki wlozyc,zeby sie pozniej w jezyk nie ugryzc. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum PRAWNICY SKUPIENI WOKOL DARIUSZA CZAJKI Z ODSIECZA 18.08.05, 22:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16342662&a=27844020 Dariusz Czajka ma cala armie prawnikow skupionych wokol siebie i palacu prezydenckiego i wlasnie teraz powinni zaczac dzialac na rzecz Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Włodeczku odwagi ! Krok do przodu, a potem .. 19.08.05, 00:41 ..drugi. Wszyscy na to liczymy. Bierz przykład z Leszka i Ziutka ! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Włodeczku odwagi ! Krok do przodu, a potem . 19.08.05, 04:46 adalberto3 napisał: > ..drugi. Wszyscy na to liczymy. Bierz przykład z Leszka i Ziutka ! Mowisz o Leszku od Millerow? Ten co byl nieskazitelnie bialy jak maka z mlyna jego dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś