szszsz581 19.08.05, 12:04 Mój syn (22 lata) od wczoraj postanowił głosować na Cimoszewicza. Twierdzi, że to jedyny normalny kandydat. Kocha córkę. Tusk nadaje się na pruskiego żołdaka a Kaczyński powinien się realizować w Holywood. Jestem załamany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janbezziemi [...] 19.08.05, 12:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
takitamjeden Re: tragedia 19.08.05, 12:10 mam też syna 22 letniego tak samo myśli - tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: tragedia 19.08.05, 12:48 Twoje dziecko ma prawo do samodzielnych wyborow. Nawet nie probowalalbym na niego wplywac. Zaglosuje jak chce przy urnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekdnt Re: tragedia 19.08.05, 12:09 Powiedz synowi, że jego córka nie odwzajemnia jego ojcowskiej miłości. Syn zresztą też. Oboje wyjechali z naszego pięknego kraju i zamieszkali prawdopodobnie w USA. A jak to Cimoszewicze mówili na USA? Wróg? Siedlisko impoerializmu? Gniazdo siepaczy z CIA? Wrogoie postępowej części ludzkości? Jakoś tak. To go (Twojego 22-letniego syna) przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Odetnij finansowanie 19.08.05, 12:11 i nie daj obiadu do wyborów.Zobaczysz, jak szybko zmięknie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Odetnij finansowanie 19.08.05, 12:19 moze Ciebie trzeba zamknaci nie dawac jedzenia bo od jakiegos czasu pieprzycz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Odetnij finansowanie 19.08.05, 12:56 A ja nie kojarzę twojego nicka. Czyżbyś udawał kilku naraz logując się pod kilkoma nazwami i prowadził polemikę polityczną sam z sobą na dowód jak was jest dużo??? To się chyba nadaje na forum zdrowie albo psychologia, jak to plopli radzi kilka postów poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol [...] 19.08.05, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Zanim się powiesisz poczytaj 19.08.05, 12:15 wiadomosci.onet.pl/1150412,11,item.html najpierw trzeba posłuchać różnych relacji na żywo, później wyciągać własne wnioski a nie sugerować się tylko tym co piszą na paskach i jak to komentują inni. Media gadają tak aby zapewnić sobie oglądalność, reszta ich nie obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego 8 lat temu mial 14 lat 19.08.05, 12:36 Nie moze zatem pamietac partaniny Cimoszewicza gdy byl premierem. Na szczescie ten nieudacznik, ktory w 1997 zostawial Buzkowi zbankrutowana sluzbe zdrowia i ZUS, nie wygra tych wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Po pomoc proszę tutaj :-) 19.08.05, 12:43 szszsz581 napisał: > Mój syn (22 lata) od wczoraj postanowił głosować na Cimoszewicza. Twierdzi, > że to jedyny normalny kandydat. Kocha córkę. Tusk nadaje się na pruskiego > żołdaka a Kaczyński powinien się realizować w Holywood. Jestem załamany. Ten wątek to chyba na forum Psychologia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210 lub ewentualnie Depresja forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 Może tam powiedzą ci co zrobić (z dzieckiem lub ze sobą) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: tragedia 19.08.05, 14:26 szszsz581 napisał: > Mój syn (22 lata) od wczoraj postanowił głosować na Cimoszewicza. Twierdzi, > że to jedyny normalny kandydat. Kocha córkę. Tusk nadaje się na pruskiego > żołdaka a Kaczyński powinien się realizować w Holywood. Jestem załamany. Żadna tragedia - najlepiej uczyć się na błędach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: tragedia 19.08.05, 14:29 No i jak ty syna wychowales, czlowieku! Daj mu w d..., moze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany1 Re: tragedia 19.08.05, 15:28 Muszisz stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie: poniosłem porażkę jako ojciec. Nie wpoiłem synowie szacunku do najewazniejszych wartości, tych które stanowią podstawę dobrego i pozytecznego zycia. To Twoja wina, że twój syn chce głosowac na osobnika, który wspierał juntę wojskową dławiącą ten kraj, na kogoś kto zycie spędził na wpieraniu tych którzy mordowali swoich rodaków, zniewalali własny kraj, najeżdżali inne kraje. Twoja wina że chce głosowac na jednego z tych którzy sa odpaowedzialni za nędze w jakiej jst Poska. Twoja wina że chce głosowac na zwykłego oszusta, taniego aktora, faceta który jako minister zajmuje się jakimiś machlojami giełdowymi etc. najpierw uświadom sobie swoją własną winę. jak to zrobisz będziesz mógł zacząć prostowac syna. Jeszcze nie jest za późno. Powodzenia Ps. Pies trącał ten jeden głos. Włodziemiezr i tak nic nie zdziała. Syna szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
micic Re: tragedia 19.08.05, 17:11 i pies trącał twojego syna jeśli go masz a jeśli go nie masz to jak będziesz go miał Odpowiedz Link Zgłoś