wieslawa-siemiatkowska 30.08.05, 14:18 obojętnie jakiej? co trzeba zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conkret Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:22 jeśli UPR zadzwoń umów się porozmawiaj chociażby ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:24 przyjmujecie wszystkich? nawet skromną logik z tytułem doktor habilitowanej? Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:27 Ja nie powiedziałem że przyjmujemy - skromna logik coś z logika nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:30 no to skoro nie wszystkich to znaczy, że mam nikłe szanse. Trzeba się czymś wykazać? czymś szczególnym? ile płaci się składek? Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:35 wróć i uważnie przeczytaj moją pierwszą odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:37 wróciłam, przeczytałam, zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:25 nie bądźmy zbyt radykalni w swych sądach Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:25 Partia to powazna decyzja życiowa - ale uczciwa partia taka na całe życie Tracą głowę ci co tylko czytaja oglądają - ci nie maja rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:28 zgadzam się - od czytania naszego dziennika i oglądania tvtrwam można stracic rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:38 venus99 napisał: > zgadzam się - od czytania naszego dziennika i oglądania tvtrwam można stracic > rozum. najpierw trzeba go mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 16:25 No mnie na ten przykład go nie brakuje a nawet mam go w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:29 Na całe życie to było dla niektórych PZPR. Dziś wierność nie jest w cenie. Dziś ceni się farbę. Zawsze można sie przemalować. Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:34 tym bardziej gdy dadzą stołek w radzie .... osiedla co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:42 Pomyliłeś adres. Nie jestem w żadnej radzie. natomiast znam kilku bylych UPR-owców rozrzuconych po różnych partyjkach. Ostatnio modne jest PO. Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:44 tez słyszałem o chłopcach którym sie pracowac nie chciało i dzięki UPR dostali miejsca w radie W-wy ale to nie byli czlonkowie to poprostu chłopcy Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:51 Jaki wersal, no, no... Nie członkowie (właściwiej: członki) po prostu chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:57 I co ciekawe, ci NAIWNI WIERNI dalej walczą z wiatrakami, a ci CHŁOPCY jak ich nazwałeś "spijaja gdzieś śmietankę". Potwierdzasz mój postulat, że dziś wiernosć nie jest w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:55 sory, pomyliłem cie z Oszołomem Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 14:31 w miare jednolitej odpowiedzi z prostego powodu. Ile partii tyle zasad przyjmowania w swe szeregi. Pewnie do jednej wystarczy przyjsc zaplacic skladke i sie jest tzw. czlonkiem, a w innej na przyklad trzeba poterminowac zeby zyskac zaszczytne miano czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 14:35 co to znaczy poterminować? odnalazłam w sobie grube pokłady niespełnienia na polu działalności społecznej w celach patriotycznych. Myślę, że mogłabym się przysłużyć naszej ojkczyźnie swoją weidzą i mocnym charakterem. Przyznam, że partie prawicowej lub centrowej proweniencji mnie interesują. Z powazaniem: dr hab. Wiesława Siemiankowska (logik formalny) Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 14:37 Wymień partie prawicowe a ocenie twoja enteligencję :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 14:40 LPR na ten przykład, Ruch Patriotyczno-Narodowy, UPR Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 15:02 uważam że test wypadł na 3 + pominęłaś pani, wszystkie partie lewicowe prócz dwu lewicujących Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 15:59 i jeszcze Pis oczywiście to tez nie jest partia prawicowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 14:38 No to tez pewnie roznie. W jednej partii terminowanie oznacza na przyklad klejenie ulotek, w innej siedzenie w biurze partii i odbieranie telefonow itp. itd. Generalnie polecam poczytanie statutow partii zapewne sa w internecie. Tam sa odpowiedzi na wszystkie pytania tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 14:40 fenkju Frank Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Pani Wiesiu 30.08.05, 14:44 Mój Ty logiku formalny, widze,że w Tobie są naprawde niespożyte pokłady energii, po co więc szukać gotowych rozwiązań, stwórz partię sama taką przez duże „P” na miarę swoich oczekiwań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Pani Wiesiu 30.08.05, 16:01 Drogi Kuubo, we mnie są nie tylko pokłady energii. Jako że jestem osoba bardzo skromną i wstydliwą z natury nie śmiałabym wychodzić z taką propozycją. Dlatego oczekuje raczej na propozycje od przyszłych partii rządzących. Łączę ukłony, z poważaniem: dr hab. Wiesława Siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 14:56 Ze swej strony radzę pozostać w świecie logiki formalnej, gdzie twierdzenie jest albo prawdziwe albo fałszywe (pominąwszy systemy niezupełne). W polityce najważniejsze jest kto powiedział, komu, kiedy i jak, a zupełnie nieistotne - co powiedział. Po przejrzeniu listy partii uważanych za prawicowe, tym mocniej nalegam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Sadze, ze nie da sie na zadane pytanie dac 30.08.05, 16:02 Błędne założenia. Wg logiki trójwartościowej łukasiewicza oprócz prawdy i fałszu jest jeszcze możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 14:59 Trzeba do niej wstąpić - czasem przy paparciu osob juz bedacych czlonkami, no o trzeba placic skladki. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: jak zostać członkiem partii? 30.08.05, 16:03 to, że składki, to wiem, ale że poparcie? czyli protekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Poprostu 30.08.05, 16:29 nie wiem wprawdzie, nie mając dowodów na to, czy szanowny członek działał intencjonalnie i zamiarem jego było mnie obrazić czy tez jest to efekt nieświadomego wyskoku słownego w każdym razie wspaniałomyślnie wybaczam jako że za rękę nie uchwyciłam. A tak swoją drogą to o co członkowi chodzi bo nie rozumiem? Jakieś nieuzasadnione pretensje? Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: Poprostu 30.08.05, 16:34 na ten temat porozmawialiśmy a nowa opcja odpowiedzi na owy przez petentkę podnoszony wONtek ma mówić pewnemu gronu tutaj dyskutującemu , cóz uczynić aby zostać POlitykiem. Jesli "piszaca" czyje sie urażona to spieszę z przeprosinami Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Poprostu 30.08.05, 16:36 Rozumiem, że przepraszasz? OK, przeprosiny przyjęte. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Poprostu 30.08.05, 16:52 poproszę w takim razie o bukiet róż herbacianych. Gońcem. Na adres mojego Instytutu. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin zapytaj lepiej jak dostać się na listę wyborczą 30.08.05, 16:27 20 tys. wpłacone na konto lidera Samoobrony i miejsce na liście do Sejmu raczej pewne .. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: zapytaj lepiej jak dostać się na listę wyborc 30.08.05, 16:30 no tak ale będąc na liście nie mam pewności czy dostane się do Sejmu (Senat mnie nie interesuje) ot dylemat Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: zapytaj lepiej jak dostać się na listę wyborc 30.08.05, 16:39 Im wyższe miejsce na liście tym wieksza szansa .. Spadochroniarze którzy opłacili swoje miejsca na listach rozbili listę w niejednym okręgu .. Pozostaje chyba tylko zwiększyć sumę wpłaty .. 40-50 tys. ??? może wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: zapytaj lepiej jak dostać się na listę wyborc 30.08.05, 16:43 100 tys. wystarczyłoby? Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: zapytaj lepiej jak dostać się na listę wyborc 30.08.05, 16:55 trzeba zapytać Leppera ale chyba styknie :PP Nie zapomnij przekazać przewodniczącemu podpisanego weksla in blanco i podwoje kantynki sejmowej stoją przed Tobą otworem .. Odpowiedz Link Zgłoś