andrzej105 01.09.05, 19:46 no co ? pożartować nie można ? -- www.spieprzajdziadu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratatatam jeden powod dla ktorego zaglosuje na kaczora 01.09.05, 19:48 jest mistrzem cietej riposty: "spieprzaj dziadu" nie rozumiem tylko dlaczego nie dal tamtemu zulowi w ryj - ja bym dal po ryju i jeszcze skopał smiecia Odpowiedz Link Zgłoś
indris jeden powod dla ktorego zaglosuje na kaczora 01.09.05, 19:53 Nie jest Tuskiem i zawetowałby podatek liniowy. Oczywiście odnosi się to tylko do starcia Kaczor - Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: masz kompleks małego... 01.09.05, 20:14 a jak o "małym" to tu : -- nie niszcz ,nie rwij ,podaj dalej www.kaczynskimamalegofiutka.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Kaczyński się nie nadaje, bo w Polsce mężowie stan 01.09.05, 20:18 to same dryblasy: Kwaśniewski, Miller ... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam olechowski!!! 01.09.05, 20:21 gdyby "meskosc stanu" w cm mierzyc to agencina olechowski bylby chyba pierwszy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Nigdy nie widziałam ich razem 01.09.05, 21:01 ale wygląda na wysokiego Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: jest wyzszy??????? 01.09.05, 21:03 Czym sie rozni M. Pol od autostrady? Pol jest dluzszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczyński się nie nadaje,??? 01.09.05, 21:07 bo nie jest mężem Stan(a)???, mhm... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: jeden powod dla ktorego zaglosuje na kaczora 01.09.05, 20:12 ------------------------------------------- Pamiętaj! zbluzgaj bliźniego swego jak...Ci Bóg Miły! ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
panna_x Re: jeden powod dla ktorego zaglosuje na kaczora 02.09.05, 00:15 no, faktycznie, kaczynski jest mistrzem dyplomacji :) poslac takiego na spotkanie z glowa innego panstwa strach :) no chyba, ze tekstami typu "spieprzaj putin" zapewni krajowi szacunek na arenie miedzynarpodowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Jeden jest na pewno zawsze aktualny 01.09.05, 19:51 czyli II tura Kaczyński - Lepper :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Jeden jest na pewno zawsze aktualny 01.09.05, 19:55 to bardzo ciekawa opcja... kto wie czy nie ciekawsza niz donald v. lech w 2 turze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ciekawa opcja głównie dla fanów Cimoszenki 01.09.05, 19:57 byłoby jak z tą teściową spadającą w przepaść nowym mercedesem zięcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: Jeden jest na pewno zawsze aktualny 01.09.05, 20:06 asienka32 napisała: > czyli II tura Kaczyński - Lepper :) ------------- asieńka32 też chyba kiedyś wymieniała jakieś powody dla ktorych gotowa była glosować na cimoszwicza czy coś w tym stylu. to ja chyba popełniłem plagiat :) www.kaczynskimamalegofiutka.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Coś chyba było takiego :) 01.09.05, 20:14 ale nie przejmuj się Andrzejku, nie pierwszy plagiat i nie ostatni tu na forum popełniony został A krajanowi wybaczę zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: Coś chyba było takiego :) 01.09.05, 20:17 asienka32 napisała: > ale nie przejmuj się Andrzejku, nie pierwszy plagiat i nie ostatni tu na forum > popełniony został > A krajanowi wybaczę zawsze :) ---------- było cos takiego ,było. "eeee ,ja tylko żartowałam" :))) -- nie rwij ,nie niszcz ,podaj dalej www.kaczynskimamalegofiutka.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Jeden jest na pewno zawsze aktualny 01.09.05, 20:17 Byłem nas stronie. Żenada. Czerwoni macie ciężki dowcip. Chyba ABS-y są waszym odbiorcą. Zresztą nie ma co gdybać. Lumpenproletariat od zawsze był elektoratem lewicy. Teraz macie trochę problemu bo Lepper wam podebrał wyborców. Myślałem, że dno to Rysiu Marek Groński. A wy zapukaliści do niego od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log 1 powód dla ktorego zagłosuję na L.Kaczyńskiego 01.09.05, 20:10 MÓWNICA krojona na miarę:-))) andrzej105 napisał: > no co ? pożartować nie można ? > > -- > <a href="www.spieprzajdziadu.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam nie przesadzajcie z porownaniami do napoleona b. 01.09.05, 20:13 to wam i tak niewiele pomoze jak sie juz lechu zainstaluje na krakowskim ------------------ a na drzewach zamiast lisci.... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: nie przesadzajcie z porownaniami do napoleon 01.09.05, 20:25 :-) Faktycznie!, porównanie do bonaparstka nie jest zręcznym, zagłosuję na LlubJ Kaczyńskiego bo drugim Piłsudzkim i Twardym jest(3-cia wielka konwecja PiS)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: 5 powodów dla ktorych zagłosuję na L.Kaczyńs 01.09.05, 20:21 Pierwszy to taki, że komuchy dostają rozwolnienia na myśl, że Kaczorek zakwacze z pałacu. Drugi to taki, że w kolejce do sracza ustawi się Nadredaktor. Dla mnie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam panie prezydencie Kaczynski! 01.09.05, 20:58 jak mi pan nie przysle kartki z zyczeniami swiatecznymi, za to, ze tak dzielnie tu pana bronie, to sie na pana obraze!!! :\ Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Ciąg dalszy "żartów"... 01.09.05, 21:26 Pan Jarosław lub Lech Kaczyński uzyska mój głos na prezia, albowiem, nie obrażając jego wyznawców, ich widok wywołuje we mnie jakieś głupie "uśmieszki"! Sorry! wszystkim!. Ja na "to" nic nie poradzę!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re:Ciąg dalszy "żartów"... 01.09.05, 21:35 Taki mały ten Lechu a żartów z niego tak duuuużo :) -- rat.bzzz.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Ciąg dalszy "żartów"... 01.09.05, 21:41 andrzej105 nieprecyzyjnie napisał: Taki mały ten Lechu lub Jarku a żartów z niego tak duuuużo :) nie zgaście ducha by "Odnowić oblicze Tej Ziemi" - czyli o tym, co zmieniło moje zycie i dlaczego było to Radio Maryja. > the_dzidka < Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek A ja po Lechu dużo sobie obiecuję... 01.09.05, 21:58 Jeśli w dzieciństwie dał radę (z bratem) ukraść Księżyc, a jako duży - przepraszam, dojrzały - chłopiec naciąć stolicę na 800 mln zł budując sobie nikomu niepotrzebny tunel wzdłuż rzeki, zamiast jak w innych krajach w poprzek - to jako Prezydent może dokonać rzeczy niewyobrażalnych. W końcu - tak niewiele mamy rozrywek w "realu". Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log ja po Lechu lub Jarku dużo sobie obiecuję uciech:) 01.09.05, 22:04 P. Jurku! tunel wzdłuż zamiast w poprzek?? toż to nie przymierzając, ich 2w1!! :-) tojajurek napisał: > Jeśli w dzieciństwie dał radę (z bratem) ukraść Księżyc, a jako duży - > przepraszam, dojrzały - chłopiec naciąć stolicę na 800 mln zł budując sobie > nikomu niepotrzebny tunel wzdłuż rzeki, zamiast jak w innych krajach w poprzek > - > to jako Prezydent może dokonać rzeczy niewyobrażalnych. > W końcu - tak niewiele mamy rozrywek w "realu". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: A ja po Lechu dużo sobie obiecuję... 01.09.05, 22:06 on ma wszelkie kwalifikacje aby zostać dyrektorem cyrku albo syndykiem. -- rat.bzzz.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.masturbacji nie nie wolno pozartowac,faszystom mowimy stanowcz 01.09.05, 23:07 e NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
piot-r Re: nie nie wolno pozartowac,faszystom mowimy sta 01.09.05, 23:09 czy kaczor się nie wkurza jak w sądzie musi mówić WYSOKI sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.masturbacji Re: nie nie wolno pozartowac,faszystom mowimy sta 01.09.05, 23:14 w kraju kaczki zylyby same kaczki a jak ktos nie bylby kaczka ale np gęsią to kaczka by ich zlikwidowal Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.masturbacji Re: nie nie wolno pozartowac,faszystom mowimy sta 01.09.05, 23:19 takie pytanie mi sie nasuwa : czy kaczynski wysoko zajdzie ? a jak dojdzie do prezydenta Polski to se zrobi takie buty jak kim dzong il z korei polnocnej :D och ale zcelne porownanie mi sie trafilo :D Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kurde! "L.K Twarrdy Czł..ek"!, znowu Polko??? 01.09.05, 23:17 >Polsat< Odpowiedz Link Zgłoś