Dodaj do ulubionych

SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ?

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 22:43
Odpowiedz jest prosta.To Kosciol Katolicki naszczul Polakow na Zydow.Kler
katolicki sam zniewalal Polakow religia(falszywa),wykorzystywal np.niewolnicza
prace chlopa panszczyznianego a wmawial mu ze to Zyd jest wrogiem(bo to nie
katolik i odpowiada za ukrzyzowanie Jezusa). Dlatego niech Zydzi pamietaja ze
antysemityzm to wytwor polskiego Kosciola Katolickiego bo Nas Polakow tak
tresowal.

ps.SMUTNE TO ALE TAKA JEST PRAWDA
Obserwuj wątek
    • Gość: manius Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? Z LUDZI! IP: 198.86.247.* 20.09.01, 22:50
      Bez wzgledu kto ich "naszczul", byli to ludzie w calym tym ciagu antysemickich dzialan. Ksieza, Polacy. Wierni,
      Polacy. Nawet ofiary czesto uwazaly ze oni takze Polacy.

Gość portalu: POLAK napisał(a):

> Odpowiedz jest prosta.To Kosciol Katolicki naszczul Polakow na Zydow.Kler
      > katolicki sam zniewalal Polakow religia(falszywa),wykorzystywal np.niewolnicza
      > prace chlopa panszczyznianego a wmawial mu ze to Zyd jest wrogiem(bo to nie
      > katolik i odpowiada za ukrzyzowanie Jezusa). Dlatego niech Zydzi pamietaja ze
      > antysemityzm to wytwor polskiego Kosciola Katolickiego bo Nas Polakow tak
      > tresowal.
      >
      >
      >
      > ps.SMUTNE TO ALE TAKA JEST PRAWDA

• Gość: POLAK Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? Z LUDZI! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 22:55
        No tak Polacy-wierni tez sa winni,ale pamietac trzeba kto ta nagonke na Zydow
        rozpoczal i nia kierowal.A byl to Kler Katolicki(rzecz jasna tez
        Polacy,niestety)
        • Gość: Jacek Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? Z LUDZI! IP: *.dyn.optonline.net 21.09.01, 06:25
          Przeczytalem. Jestescie idiotami i nieukami, szczegolnie z historii! Lepiej
          zrobicie jak wyjedziecie z Polski do kraju swych dziadkow- Rosji, bo takich
          debilow mogl zrobic jedynie pijany radziecki zolnierz, podczas II wojny
          swiatowej.
          • Gość: Ja Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? Z LUDZI! IP: *.net.external.hp.com 21.09.01, 13:41
            Sadzac po poziomie jadu w twojej wypowiedzi, wnioskuje, ze ciebie zmajstrowal
            jakis pijany ksiadz...
    • Gość: CCC Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: 213.77.91.* 21.09.01, 10:25

[... Garść śmiesznych teorii ..]
      Sorry ale twoje teorie nie są smutne tylko zabawne.
      Mniej pisz więcej czytaj.

Bez pozdrowień CCC
      • Gość: Graff Re: SKAD SIE WZIAL POLAK I KTO GO WYMYSLIL ??? IP: 213.98.114.* 21.09.01, 13:03
        Zabawa Polaka w prowokatora,Dobrze sie bawisz to widac!
      • Gość: Slawek.R Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: 212.179.160.* 21.09.01, 16:39
        Gość portalu: CCC napisał(a):

>" Gość portalu: POLAK napisał(a):
        >
        > [... Garść śmiesznych teorii ..]
        > > ps.SMUTNE TO ALE TAKA JEST PRAWDA
        > Sorry ale twoje teorie nie są smutne tylko zabawne.
        > Mniej pisz więcej czytaj.
        >
        > Bez pozdrowień CCC"

Jezeli ktos powinien czytac w tym wypadku to Ty,CCC.Pierwszy pogrom na Zydow w
        Polsce mial miejsce w Krakowie w roku 1407 i odbyl sie pod inspiracja Biskupa
        Krakowa na tle rytualnym,a wiec religijnym.CCC,sprawdz a potem,jezeli szczerosc
        jest Twoja zaleta,dorzuc swe piec groszy.

• Gość: Slawek.R Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: 212.179.160.* 21.09.01, 16:42
        Gość portalu: CCC napisał(a):

>" Gość portalu: POLAK napisał(a):
        >
        > [... Garść śmiesznych teorii ..]
        > > ps.SMUTNE TO ALE TAKA JEST PRAWDA
        > Sorry ale twoje teorie nie są smutne tylko zabawne.
        > Mniej pisz więcej czytaj.
        >
        > Bez pozdrowień CCC"

Jezeli ktos powinien czytac w tym wypadku to Ty,CCC.Pierwszy pogrom na Zydow w
        Polsce mial miejsce w Krakowie w roku 1407 i odbyl sie pod inspiracja Biskupa
        Krakowa na tle rytualnym,a wiec religijnym.CCC,sprawdz a potem,jezeli szczerosc
        jest Twoja zaleta,dorzuc swe piec groszy.

• Gość: CCC Nie udowodniłeś tego co chciałeś. IP: 213.77.91.* 24.09.01, 11:59
          Gość portalu: Slawek.R napisał(a):

> Jezeli ktos powinien czytac w tym wypadku to Ty,CCC.
          Zgadzam się z Tobą. Każdy z nas powinien.
          >Pierwszy pogrom na Zydow w Polsce mial miejsce w Krakowie w roku 1407
          Myślę ,że coś Ci umknęło. Nie zauważyłeś ????
          Dlaczego tak późno był tem pogrom. Przecież chrzest Polski miał miejsce nieco
          wcześniej a Żydzi byli przeciez w Polsce jeszcze przed jej chrztem ????
          >i odbyl sie pod inspiracja Biskupa
          > CCC,sprawdz a potem,jezeli szczerosc jest Twoja zaleta,dorzuc swe piec groszy.
          Przyjmijmy że było tak jak mówisz. Że w tym pogromie decydującą rolę miały
          względy religijne a nie społeczne czy narodowościowe.
          Widzisz wykazałeś tylko OBECNOŚĆ antysemityzmu w Kościele. A miałeś wykazać ,że
          był jego głównym inspiratorem prawda ????
          Żeby udowodnić to co udowodniłeś nie musisz sięgać tak daleko wstecz.
          Mniej więcej 50 lat temu prymas Stefan Wyszyński zaczął bardzo ostro zwalczać
          antysemickie postawy wśród polskiego kleru. A przecież nie da się zwalczać czegoś
          czego nie ma ???
          Mogłeś też powiedzieć o antysemityźmie w polskim kościele obecnie (np. o księdzu
          Jankowskim) itp. itd.
          Ale czy nie ma niewierzączych (czy nawet antyklerykalnych) antysemitów ??? Tu na
          tym forum mogę znaleźć kilku których kościół na pewno nie inspiruje. (Są również
          tacy z lewicowymi poglądami).

Pozdrawiam CCC
        • Gość: CCC Nie udowodniłeś tego co chciałeś. IP: 213.77.91.* 24.09.01, 12:10
          Gość portalu: Slawek.R napisał(a):

> Jezeli ktos powinien czytac w tym wypadku to Ty,CCC.
          Zgadzam się z Tobą. Każdy z nas powinien.
          >Pierwszy pogrom na Zydow w Polsce mial miejsce w Krakowie w roku 1407
          Myślę ,że coś Ci umknęło. Nie zauważyłeś ????
          Dlaczego tak późno był tem pogrom. Przecież chrzest Polski miał miejsce nieco
          wcześniej a Żydzi byli przeciez w Polsce jeszcze przed jej chrztem ????
          >i odbyl sie pod inspiracja Biskupa
          > CCC,sprawdz a potem,jezeli szczerosc jest Twoja zaleta,dorzuc swe piec groszy.
          Przyjmijmy że było tak jak mówisz. Że w tym pogromie decydującą rolę miały
          względy religijne a nie społeczne czy narodowościowe.
          Widzisz wykazałeś tylko OBECNOŚĆ antysemityzmu w Kościele. A miałeś wykazać ,że
          był jego głównym inspiratorem prawda ????
          Żeby udowodnić to co udowodniłeś nie musisz sięgać tak daleko wstecz.
          Mniej więcej 50 lat temu prymas Stefan Wyszyński zaczął bardzo ostro zwalczać
          antysemickie postawy wśród polskiego kleru. A przecież nie da się zwalczać czegoś
          czego nie ma ???
          Mogłeś też powiedzieć o antysemityźmie w polskim kościele obecnie (np. o księdzu
          Jankowskim) itp. itd.
          Ale czy nie ma niewierzączych (czy nawet antyklerykalnych) antysemitów ??? Tu na
          tym forum mogę znaleźć kilku których kościół na pewno nie inspiruje. (Są również
          tacy z lewicowymi poglądami).

Pozdrawiam CCC
    • Gość: GMR Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 15:39
      A no Gazeta Wyborcza go wypromowała!! Usilnie pracuje na skłóceniem narodów
      polskiego i żydowskiego po czym przewrotnie stroi się w szatki moralisty i
      autorytetu biadajaceego nad zdziczeniem obyczajów w Polsce. To wasza zasługa
      panowie ...dlatego w tych wyborach UW musi znaleść sę poza parlamentem. Tylko w
      ten sposób Polska może się uwolnić od ideologów politycznej poprawności i
      zmasowanych antypolskich oszczerczych kampanii niszczące nasze dobre imie i
      honor tak jak to miało choćby podczas ostatniej takiej kampanii pod zwaną
      operacją "Jedwabne"...
      • Gość: mm Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: 213.134.152.* 21.09.01, 18:53
        a co masz konkretnie na myśli?
        • Gość: tyk Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 19:13
          KIEDYŚ POPIERAŁEM "POLAKA" ALE TY COIULU żYDOWSI NIE NIE JESTEŚ
          pOLAKIM ,KTÓREGO POPIERAŁEM.dLA MNIE JESTEŚ PO POROSTO ZWYKŁĄ ŚWINIĄ,poskim
          Żydkiem kalającym tym krajem .Ty kurwa jesteśb jajo do dupyb .Polska kurwa1
          • Gość: gawlik Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: 207.207.190.* 21.09.01, 22:05
            Gość portalu: tyk napisał(a):

> KIEDYŚ POPIERAŁEM "POLAKA" ALE TY COIULU żYDOWSI NIE NIE JESTEŚ
            > pOLAKIM ,KTÓREGO POPIERAŁEM.dLA MNIE JESTEŚ PO POROSTO ZWYKŁĄ ŚWINIĄ,poskim
            > Żydkiem kalającym tym krajem .Ty kurwa jesteśb jajo do dupyb .Polska kurwa1

Chodziles kiedys do szkoly. Ty tumanie klosowy.
            Pisac sie nigdy nie nauczysz.
            Amen

• Gość: Wacuć To chyba ta Miriam udaje Polaka IP: 209.187.170.* 22.09.01, 07:40
      • Gość: KAT Re: To chyba ta Miriam udaje Polaka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 08:43
        polak ty jesteś kurwa żyd a nie Polak.
        jeśli potrafisz coś sobie wyobrazić ( wątpię )to wyobraż sobie jak pluję ci w
        twój semicki ryj.
        • Gość: Ja Re: To chyba ta Miriam udaje Polaka IP: *.acn.waw.pl 22.09.01, 22:19
          Czy ty miales jakies problemy w dziecinstwie, czy tylko sie popisujesz? A moze
          z kosciola takie "milowanie" drugiego wynosisz?
    • Gość: Abram To ja rozpętałem antysemityzm. Biorę całą odpowiedzialność na siebie. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:34
    • samsaranathanal Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? 22.09.01, 15:02

> katolicki sam zniewalal Polakow religia(falszywa),wykorzystywal np.niewolnicza
      > tresowal.
      >
      >
      >

A kto tresował protestanckich Niemców? A Arabów? A amerykańskich Murzynów spod
      znaku Farrakhana? A Rosjan? Człowieku, antysemityzm jest na całym świecie, a w
      Polsce jeszcze stosunkowo umiarkowany. Naprawdę.

• Gość: KOR Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 15:38
        W Polsce nie ma antysemityzmu!!
        Towarzysze z PZPR np. redaktor TURSKI, WOJNA , BRONIAREK, itd. bredzili
        Polakom że Izrael to imperjaliści, syjoniści, wrogowie socjalistycznej
        ojczyzny i bratnich państw. Ci sami ludzi znów zasiadają w okienku zwłaszacz
        tow. TURSKI i prawi o polskim antysemityźmie i spokojniutkim biednym państwie
        I. (przedtem straszliwym wrogu) osaczonym przez Palestyńczyków.
      • Gość: POLAK Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 16:36
        Odpowiadam Ci : Niemcow,Rosjan tresowalo chrzescijanstwo prawoslawne i
        protestanckie ,ktore podobnie jak katolicyzm obarczaly Zydow za ukrzyzowanie
        Jezusa i ze nie wierza w niego. Czarnoskorych Murzynow tresuje zazdrosc ,ze po
        Holokauscie to nie oni(czyli Murzyni)byli najbardziej przesladowana grupa
        etniczna. To ze antysemityzm istnieje na calym swiecie nie oznacza ze mozna go
        tolerowac i popierac tak jak to robil kiedys w Polsce Kosciol
        Katolicki.
        ps. Ja jestem Polakiem i jestem z tego dumny,ale wiem ile krzywd doznali Zydzi
        (zreszta Polacy tez )od polskiego Kosciola Katolickiego.
        • samsaranathanal Co to jest antysemityzm? 22.09.01, 17:07
          Naprawdę nie wiem co rozumiesz pod tym pojęciem. Czy aby zostać antysemitą
          trzeba nienawidzieć wszystkich Żydów, czy wystarczy nienawidzieć Żydów np.
          sefardyjskich (znaczy ciemnoskurych) - co z tymi, którzy kochają żydów
          ortodoksyjnych, a nienawidzą laickich? Czy aby "zasłużyć" na to określenie
          trzeba organizować pogromy a może wystarczy powiedzieć:"Gazeta Wyborcza często
          reprezentuje interesy lobby żydowskiego"? Czy zdanie "70% władz partii
          bolszewickiej w Rosji w roku 1917 stanowiły osoby pochodzenia żydowskiego" to
          już antysemityzm?
        • Gość: Anty. Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.houston-13-14rs.tx.dial-access.att.net 22.09.01, 22:53
        • Gość: Antylewy Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.houston-13-14rs.tx.dial-access.att.net 22.09.01, 22:59
          Mysle ze Polacy doznali wiecej krzywd od zydow. Rozpijaczenie spoleczenstw
          europejskich bylo czyms takim jak obecnie rozprowadzanie narkotykow. Zadluzanie
          pograzonych w alkoholizmie aby im wszystko odebrac. Niszczenie lokalnej kultury
          indywidualizmu, ich karierowiczowsc ponad wszystko kladaca wlasne aspiracji
          bezwzgledu jakiemu celowi sluzyli, czyli latwo sie sprzedawali nazista a potem
          komunista, stanowili wiekszosc ludzi aparatu terroru i zniewalania. O tym nie
          mowia ksiazki historyczne i otwarta dyskusja o tym nie jest antysemityzmem.
          Obecnie zmienili sposoby kontroli poprzez media, jednak sila nalezy do tych
          ktorzy tym falszowanym wiadomoscia nie daja sie oglupiac i nie kupuja kretackich
          gazet.
          • Gość: POLAK do Antylewego IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 11:26
            Polacy nie doznali zadnych krzywd od
            Zydow.
            2) to co pisales o rozpijaniu spoleczenstw europejskich przez Zydow to bzdura !
            Zyd ,ktory mial karczme lub sklep nigdy nie zmuszal Europejczykow do picia
            alkocholu ,sami tego chcieli,zreszta pili i u Europejskich wlascicieli. Moze
            podasz jakis przyklad gdzie Zydzi zmuszali Polakow do
            wodki .....???
            3)narkotyki pochodza z Ameryki Poludniowej od Indian i zostaly przywiezione
            przez Europejczykow bo chcieli je brac i tyle. Jesli jestes za tym aby panstwo
            zakazalo handlu narkotykami to jestes
            LEWUSEM !
            4)to ze sie mowi o polskim antysemityzmie nie znaczy ze sie jest za lewica
            tylko,mowi sie o faktach z historii .np.Kosciol Katolicki boi sie grzebania w
            historii podobnie jak
            Komunisci.
            5) tak jak Czerwoni w PRL mowili ze zly stan gospodarki to wynik knowan
            imperialistow chociz sami byli za to odpowiedzialini,tak Kosciol byl
            odpowiedzialny za biede chlopa polskiego a mowil ze to
            Zydzi.

6)Jle Zydzi zabili Europejczykow ? ZADNEGO ! A Kosciol Katolicki :miliony !
    • Gość: RobertJ Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.09.01, 15:49
      Z niewiedzy, obaw "że wrócą i zabiorą", z tradycji rodzinnej (ja sam jej
      doświadczłem), z zadrości, że IM lepiej niż nam, z wypowiedzi
      niektórychpolityków działaczy żydowskich które są odbierane jako antypolskie.
      Niestety czytaląc wypowiedzi na forum wiele razy stwierdzałem, że próba
      poprawienia jest beznadziejna. Dogadały się elity lecz te porozumienie zaledwie
      musnęło społeczeństwo.
    • Gość: Antylewy Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.houston-13-14rs.tx.dial-access.att.net 22.09.01, 22:44
      Mnie sie wydaje ze w Polsce panoszy sie antypolskosc w wydaniu lewusow.
      • Gość: pop Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 23:11
        Antylewy trafił tym stwierdzeniem w dziesiątkę!!!!!!!!! Święta racja.
        • Gość: as Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.due.tli.de 22.09.01, 23:43
          Polacy wymyslili antysemityzm takze w innych krajach:
          -juz XI wieku w Anglii.
          -w czasie wypraw krzyzowych na trasach przemarszu,powiedzmy,rycerstwa.
          -w Hiszpanii.
          -we Francjii,na Balkanach,w Rosjii, na Ukrainie itd........
          • Gość: POLAK do as IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 11:35
            Nikt nie mowi ze to POlacy wymyslili antysemityzm,natomiast mowi sie ze w
            Polsce tez byl i Polacy tez mordowali Zydow i tyle.
            • Gość: antylewy Re: do as IP: *.houston-06rh16rt.tx.dial-access.att.net 23.09.01, 20:50
              Jezli ich mordowali i ty o tym wiesz to musiales to ty musiales byc ich
              morderca.
              Jak ci to uszlo na sucho?
      • Gość: POLAK Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 11:32
        Gość portalu: Antylewy napisał(a):

> Mnie sie wydaje ze w Polsce panoszy sie antypolskosc w wydaniu lewusow.

Sam jestes LEWAKIEM jesli piszesz takie bzdury. Zydzi zawsze popierali
        handel,wlasnosc prywatna i wolnosc osobista bo sami byli wolni. A zniewolenie
        wprowadzli Europejczycy np .Feudalizm i wymysli Socjalizm ,wez np.SLD to wszystko
        czerwoni Polacy a nie Zydzi.Mowienie o zbrodniach Polakow na Zydach to nie jest
        Antypolskosc tylko fakt histoyczny.
        • Gość: as Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.pool.mediaWays.net 23.09.01, 12:15
          Czym jest mowienie o zbrodniach zydow popelnionych na polakach?
          • Gość: POLAK Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 12:51
            Gość portalu: as napisał(a):

> Czym jest mowienie o zbrodniach zydow popelnionych na polakach?

Takze prawda historyczna,podobnie jak mowienie o zbrodniach Polakow na Zydach.
            Dodac tutaj nalezy ze zbrodnie Zydow na Polakach byly bardzo male i ograniczaly
            sie do Zydow ktorzy odrzucili wlasna zydowskosc i weszli na sluzbe do
            Komunistow.Zreszta ci Zydzi zabijali rowniez Zydow nie komunistow. Bo KOmunisci
            to byla miedzynarodowa szumowina w ktorej byli przedstawiciele wszystkich narodow
            w tym rowniez Polakow i Zydow.
          • Gość: PrawdziP Re: SKAD SIE wziął tępak "Polak"? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 12:57
            POLAK nie pisz bzdur. Z Ciebie Polak jak ze mnie rebe.
            Dziękuj Bogu , że mieszkasz w Polsce bo w Izraelu byś był już w kamaszach,
            dekowniku. Źle Ci jest w Polsce? Szanuj ją i ciesz się , że jak na Bliskim
            Wschodzie będzie zadyma (może już nie długo?) to będziesz miał gdzie ziomków
            schronić i sam miał bezpieczną dupę.
            Polska zawsze p przygarniała przybłąkańców, lecz tylko niektórzy byli wdzięczni
            np. Ormianie.
            • Gość: POLAK Re: SKAD SIE wziął tępak PrawdziP IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 13:37
              Sam jestes tepakiem Warszawiaku. Ja natomiast jestem prawdziwym inteligentnym
              Polakiem znajacym historie mojego kraju ! Ty jej nie znasz,dlatego piszesz
              tutaj takie bzdury. Mniej bywaj w kosciele ,wiecej w bibliotece.
              • Gość: PrawdzP Re: Idź do chederu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 14:08
                "Polak", w chederze kultury cię nie nauczono?
                Jak od chamiejesz zgłoś się na forum do skromnej dyskusji, pamiętając o
                wielkiej wdzięczności jaką powinieneś mieć dla Polski i jej mieszkańców.

Do bożnicy również radzę chodzić i dziękować Bogu, że mieszkasz w spokojnym
                kraju a także proś Najwyzszego żeby "oleum" w tępej główce przybyło (życzę ci
                żeby odbyło się to w sposób cudowny bo wątpie czy sam mógłbyś to wypracować
                SĄDZĄC PO POSTACH WIELKĄ WIEDZĄ NIE GRZESZYSZ).
                Kontakt z Bogiem "gnojku" uczy pokory i poczucie wdzięczności za to co masz i
                gdzie się znajdujesz.

• Gość: POLAK Re: SKAD SIE wziął tępak PrawdziP IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 14:28
                Z tego co mowisz widac od razu ze jestes glupi i prymitywny. Takze szkoda slow
                na takiego matola jak ty palancie z W-WY. I jeszcze jedno:wiekszosc mieszkancow
                Warszawy to motloch z za Buga zapedzony tam przez Armie Czerwona,bo prawdziwi
                warszawiacy zgineli w powstaniu , takze nic dziwnego ze jako warszawiak masz
                zdziczala wschodnia
                mentalnosc.
                BEZ SZACUNKU .......szkoda pradu dla takiego smiecia jak ty !
                • Gość: Prawdz P Re: Tak zakończył poszykiwacz antysemityzmu w Polsce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 15:13
                  Powyższy post (Polak - a) udowadnia jakie "tęgie głowy" doszukują się w Polsce
                  antysemityzmu.
                  Można stwierdzić , że są to "szumowiny", bez odrobiny wiedzy, tolerancji i
                  kultury.
                  Cieszę się , że takie łajno samo się zdemaskowało i spłynęło do rynsztoka.
                  Notabene tam jego miejsce!!

W przeciwieństwie do Ciebie Polak-u niekulturalny uczestniku tego forum

Pozdrawia
                  PRAWDZIWY Polak.
                • Gość: pollak Re: SKAD SIE wziął tępak PrawdziP IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.09.01, 17:49

> Z tego co mowisz widac od razu ze jestes glupi i
                  prymitywny. Takze szkoda slow
                  >
                  > na takiego matola jak ty palancie z W-WY. I jeszcze
                  jedno:wiekszosc mieszkancow
                  >
                  > Warszawy to motloch z za Buga zapedzony tam przez Armie
                  Czerwona,bo prawdziwi
                  > warszawiacy zgineli w powstaniu , takze nic dziwnego ze
                  jako warszawiak masz
                  > zdziczala wschodnia
                  >
                  mentalnosc.
                  >
                  > BEZ SZACUNKU .......szkoda pradu dla takiego smiecia
                  jak ty !

Ucz sie kultury, bos cham.
    • samsaranathanal Kościół Katolicki bywał sojusznikiem ekonomicznym Żydów. 23.09.01, 17:21
      Tak przynajmniej twierdzi lewicowy Żyd, profesor akademicki w Tuluzie, Julien
      Wajnsztajn. I nie chodzi mu o czasy okupacji niemieckiej. Jules twierdzi, że
      tak było do połowy dwudziestolecia międzywojennego!!!. Zainteresowanych odsyłam
      do wątku "konkurs na kawal zydowski". Jeżeli jeszcze nie czytaliście tego
      wątku, to gorąco polecam. Całą noc "starciłem" czytając posty (ponad 300
      sztuk!!!) wyborne! Jest trochę chamówy, ale wysmakowane komentaże Julesa:
      mistrzostwo świata. I tam mimochodem Jules rzuca kilka bardzo ciekawych uwag...
      Jeszcze raz:polecam...
    • Gość: Eraser Re: SKAD SIE WZIAL W POLSCE ANTYSEMITYZM ? IP: 217.67.195.* 24.09.01, 16:26

> tresowal.
      >
      >
      >

Nie wiem po co napisałeś ten post. Żeby się wytłumaczyć z antysemityzmu? Czyli
      jesteś antysemitą. Dla Żydów nie będzie miało to znaczenia czy jesteś nim
      dlatego, że ksiądz ci tak kazał czy dlatego, że tak cię w domu nauczyli. Bez
      względu na to jaką tezę postawisz - przyznałeś się do antysemityzmu. Na to nie ma
      usprawiedliwienia, wszyscy antysemici będą potępieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka