nielubiegazety2 01.09.05, 23:29 Piękny transfer od Borowskiego. Takiego durnia ze świecą szukać. A Cimoch znalazł. Ma farta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jethrox [...] 01.09.05, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka [...] 02.09.05, 01:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Ale biedny był tomek 01.09.05, 23:34 pani Olejnik nie dała mu powiedzieć całej prawdy... juz prawie cała Polska uslyszała ze cimek to bożyszcze Polaków i przyszły prezydent ale ehhh skonczyła program :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.nalecz Re: Giertych - Nałęcz 5:0 01.09.05, 23:34 Nie możecie znaleźć Jaruckiej to się zapytajcie płk Miodowicza! Jarucka pewnie wyjechała do Włoch;)! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 00:43 Chyba sędzią przy tym 5:O dla Giertycha był Kotlinowski. Nie przesadzajcie-obaj panowie mieli jednak zły dzien. Okazalo sie jednak, co są warte te wszystkie opinie internautów! Zawsze uwazałam, że czyta nas garstka, a teraz widzę, ze i ta garstka jest więcej niz skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 00:59 Jeszcze nie widziałem zeby Olejnik uśmiechnęla się pod nosem po tekście Giertycha. Co jest faktycznie trudne. Gdy na koniec Giertych zapytał Tumcia, czy dziś jescze jest w sztabie Cimoszewicza, Olejnik mało nie parsknęła śmiechem. Złe dni Nałęcz ma od początku rzecznikowania. Dobrego jeszcze nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 01:04 I dlatego dzisiaj w TVP3 zaprezentowano jego żonkę....za miesiąc już nie będzie jej na stanowisku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 01:03 Nazwiska sędziów bardzo pobne, ale w tym pojedynku nawet Gadzinowski innego werdyktu by nie wskazał. A propo Lublina: słyszałe, że chłopcy z ani mru mru sa zaniepokojeni Tomaszkiem, że im chleb odpiera u telewidzów Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 01:16 A o co wam chodzi konkretnie. Bo ja mogę napisać: "Giertych na deskach", albo coś. Czy wasza walka polityczna musi być tak prymitywna? Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 01:19 Prymitywny to jest Twój makler wszystkich Polaków wraz ze swoim dyżurnym klounem Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 01:03 ...chyba tych Włoch co kiedyś były pod Warszawą... Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 01:08 cimoszenka napisał: > ...chyba tych Włoch co kiedyś były pod Warszawą... to już nie pod.... Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: Giertych - Nałęcz 5:0 02.09.05, 07:51 dlatego dodałem słowko"kiedyś"... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 5 samobojczych bramek Nałęcza 02.09.05, 04:29 Jak to w PZPR nauczono strzelac do wlasnej bramki. Giertych (ktorego nie zawsze lubie) nie musial nic mowic tylko sie usmiechac podziwiajac "krasomowstwo" jednodniowego geja. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: 5 samobojczych bramek Nałęcza 02.09.05, 07:52 jednodniowy czy jednojajowy gej? Odpowiedz Link Zgłoś