jowit 03.09.02, 22:07 "Jest rzeczą zdumiewającą, że istnieją biskupi gotowi błogosławić okręty wojenne, bombowce lub wojska przed bitwą, a którzy potępiają regulację urodzin." Matthews, Harrison Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: hHipokryzja IP: *.unl.edu 03.09.02, 22:10 jowit napisał: > > > "Jest rzeczą zdumiewającą, że istnieją biskupi gotowi błogosławić okręty > wojenne, bombowce lub wojska przed bitwą, a którzy potępiają regulację > urodzin." > Matthews, Harrison > > > Czego ty oczekujesz od tej bandy skurwieli ? Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: hHipokryzja 03.09.02, 22:18 Gość portalu: Imagine napisał(a): > jowit napisał: > > > > > > > "Jest rzeczą zdumiewającą, że istnieją biskupi gotowi błogosławić okręty > > wojenne, bombowce lub wojska przed bitwą, a którzy potępiają regulację > > urodzin." > > Matthews, Harrison A wiesz, że niczego. Tak sobie zacytowałem. > > > > > > > Czego ty oczekujesz od tej bandy skurwieli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: hHipokryzja IP: *.unl.edu 03.09.02, 22:29 jowit napisał: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > jowit napisał: > > > > > > > > > > > "Jest rzeczą zdumiewającą, że istnieją biskupi gotowi błogosławić okr > ęty > > > wojenne, bombowce lub wojska przed bitwą, a którzy potępiają regulacj > ę > > > urodzin." > > > Matthews, Harrison > > A wiesz, że niczego. Tak sobie zacytowałem. > > > > > > > > > > > Czego ty oczekujesz od tej bandy skurwieli ? Nie wierze. Bol przez Ciebie przemawia. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: hHipokryzja 03.09.02, 22:35 Gość portalu: Imagine napisał(a): > jowit napisał: > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > jowit napisał: > > > > > > > > > > > > > > > "Jest rzeczą zdumiewającą, że istnieją biskupi gotowi błogosławi > ć okr > > ęty > > > > wojenne, bombowce lub wojska przed bitwą, a którzy potępiają reg > ulacj > > ę > > > > urodzin." > > > > Matthews, Harrison > > > > A wiesz, że niczego. Tak sobie zacytowałem. > > > > > > > > > > > > > > > Czego ty oczekujesz od tej bandy skurwieli ? > > Nie wierze. Bol przez Ciebie przemawia. > Pozdr, Imagine. "Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból." Friedrich Nietzsche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imagine Re: hHipokryzja IP: *.unl.edu 03.09.02, 22:39 jowit napisał: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > jowit napisał: > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > jowit napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Jest rzeczą zdumiewającą, że istnieją biskupi gotowi błogo > sławi > > ć okr > > > ęty > > > > > wojenne, bombowce lub wojska przed bitwą, a którzy potępiaj > ą reg > > ulacj > > > ę > > > > > urodzin." > > > > > Matthews, Harrison > > > > > > A wiesz, że niczego. Tak sobie zacytowałem. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Czego ty oczekujesz od tej bandy skurwieli ? > > > > Nie wierze. Bol przez Ciebie przemawia. > > Pozdr, Imagine. > > "Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. > > Większości ludzi taki śmiech sprawia ból." Friedrich Nietzsche. Po czym pocalowal konia w pysk, powiedzial, ze bog umarl i skonal. Bo nie wiedzial, ze mozna sie zasmiac z samego siebie. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: hHipokryzja 03.09.02, 22:44 Gość portalu: imagine napisał(a): > jowit napisał: > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > jowit napisał: > > > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > > > jowit napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Jest rzeczą zdumiewającą, że istnieją biskupi gotowi > błogo > > sławi > > > ć okr > > > > ęty > > > > > > wojenne, bombowce lub wojska przed bitwą, a którzy pot > ępiaj > > ą reg > > > ulacj > > > > ę > > > > > > urodzin." > > > > > > Matthews, Harrison > > > > > > > > A wiesz, że niczego. Tak sobie zacytowałem. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Czego ty oczekujesz od tej bandy skurwieli ? > > > > > > Nie wierze. Bol przez Ciebie przemawia. > > > Pozdr, Imagine. > > > > "Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego > siebie. > > > > Większości ludzi taki śmiech sprawia ból." Friedrich Nietzsche. > > Po czym pocalowal konia w pysk, powiedzial, ze bog umarl i skonal. > Bo nie wiedzial, ze mozna sie zasmiac z samego siebie. > Pozdr, Imagine. A wiesz, że tego nie znałem? Pozdrowienia, Jowit Odpowiedz Link Zgłoś