farys_stop 08.09.05, 13:25 Kto go ma a kto udaje ze go ma: wiadomosci.onet.pl/9625,film.rd Z reportażu widać, że w wyborach prezydenckich jak i parlamentarnych nie ma zbyt merytorycznego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farys_stop o co chodzi z tymi podatkami 08.09.05, 14:02 bo w reklamy wyborcze wierzyc nie mozna www.gazetaprawna.pl/dzialy/6.html?numer=1540&dok=1540.6.3.2.1.1.0.1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Tylko Tymiński ma konkretny program. 08.09.05, 14:24 peternet.livenet.pl/tyminski/tyminski/program.html Tylko Tymiński ma konkretny program i ja mu wierzę, że jest on od serca dla nas, do realizacji, a nie jak inni tylko plotą trzy po trzy by omamić ludzi i wygrać wybory, a po wygranej zapomnieć co wczoraj głosili. Odpowiedz Link Zgłoś
farys_stop konkretny ? 08.09.05, 14:56 A czy Tyinski przypadkiem nie zachwyca sie Białorusią? Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: konkretny ? 08.09.05, 15:13 Z tego co wiem, powiedział tylko prawdę, że na Białorusi jest 2% bezrobocia, a nasi dostali od USA kase na mieszanie na Białorusi (ale to wcale nie jest żadna tajemnica, o tym to i GW pisała później) i jest to niedopuszczalne. Wyobraź sobie, że jedziesz do USA z walizką kasy i mówisz na granicy USA, że ta kasa jest po to by zrobić im rewolucje, bo niepodoba Ci się ich demokracja i chcesz wprowadzić im polską demorkację. Jak myślisz, co oni by z Tobą zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Program wyborczy 08.09.05, 14:28 Wszyscy udają i tylko Jędruś Lepiej ma hasło (hasło, mówię, nie program) odpowiadające prawdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewy.sierpowy Re: Program wyborczy 08.09.05, 15:08 Dla mnie zarówno program, jak i wiedza kandydata na prezydenta to ważna kwestia. Nie zgadzam się z opiniami, że prezydent mało może i wiele wiedzieć nie musi. Bardzo przydatna może okazać się wiedza gospodarcza, wypadałoby przecież, żeby głowa państwa zajęła jakieś stanowisko w sporze podatkowym między PiS i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
andek_l Re: Program wyborczy 08.09.05, 15:57 PD ma jeden postulat w programie na prawde rewelacyjny i gdyby to weszło w życie to na prawde byłoby znacznie łatwiej. Chodzi mi o zmniejszenie biurokracji dla przedsiębiorstw. To co teraz dzieje się w urzędach jest na prawdę straszne - zeby założyć firmę trzeba poświecić kilka dni na latanie po urzędach i stanie w niezlych kolejkach :/ Biurokracja ogranicza rozwój przedsiębiorczości, ostatnio coś o tym wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 OK, ma, ale ja im nie wierzę. 08.09.05, 16:14 PD ma jeden dobry punkt w programie! Ha. dobre sobie. 1/ jeden dobry punkt to za mało. 2/ ja im nie wierzę, gdyby mieli nawet 100 dobrych punktów w programie. Co robili do tej pory!? Przecież cały czas są u władzy. Kłamali!? Ja im po prostu nie wierzę. I to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
conkret my mamy... 08.09.05, 16:19 mozesz sie z nim spokojnie zapoznać nawet, w specjalnie opracowanej wersji przez prof Wojciechowskiego: upr.wsio.pl/htmltonuke.php?filnavn=htm/wywiad.html Odpowiedz Link Zgłoś