stranger.pl 14.09.05, 23:15 Cichaczem Inwestycje Maklerskie Orlenu Specjalnie Zataił Elektorat Wyrolował I Czternastego Zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladatwarz Re: C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -- skrót rozszyfrowany 14.09.05, 23:16 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -- skrót rozszyfrowany 14.09.05, 23:17 No, nieźle płk. Miodowicz, nieźle! Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -- skrót rozszyfrowany 14.09.05, 23:21 Już nie płk. teraz jam ci generał:) Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 a co znaczy T.U.S.K 14.09.05, 23:22 teraz umoczymy się kompletnie? czyżby z pisem do spółki? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: a co znaczy T.U.S.K 15.09.05, 00:53 Tępy Układowiec Sku..el Kontrolowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza A co znaczy p.a.l.n.i.c.k? 15.09.05, 00:57 płatny agitator lewusów, niemoralnych i czerwonych k...ew? Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: A co znaczy p.a.l.n.i.c.k? 15.09.05, 01:04 izka! co cie tak bezinteresownie,apostolsko,prawicowo,moralnie i brunatnie wk...wiło?!? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: A co znaczy p.a.l.n.i.c.k? 15.09.05, 01:07 siekiera77 napisał: > izka! > co cie tak bezinteresownie,apostolsko,prawicowo,moralnie > i brunatnie > wk...wiło?!? :-)))) Nic:)))))) Mam świetny humor i duuuuuużo radochy z sierot po Cimoszce. A brunatny to ty masz nos:) Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: A co znaczy p.a.l.n.i.c.k? 16.09.05, 01:18 czyli rzuty k...wami to taki objaw nieokiełznanej radochy? już cie słysze po wyborach... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: A co znaczy p.a.l.n.i.c.k? 16.09.05, 02:02 siekiera77 napisał: > czyli rzuty k...wami > to taki objaw nieokiełznanej radochy? > już cie słysze po wyborach... :-))))) Napatrzyłam się 4 lata temu w TV na radochę Millera i Urabana i nie mama zamiaru się wzorować. A że komusza mafia to k...y i złodzieje wiadomo od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Iza.bella.iza :) 15.09.05, 01:08 Idiotka Zaaferowana Anormalną Bufonadą Ludzi Lubiących Indoktrynować Zdezelowane Alkoholiczki - jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza palnick 15.09.05, 01:18 palnick napisał: > Idiotka Zaaferowana Anormalną Bufonadą Ludzi Lubiących Indoktrynować > Zdezelowane Alkoholiczki - jak ty Kiepskie i świdczy o wielkiej twoje frustracji. Czyżby p.a.l.n.i.c.k. znaczyło: prowokartor ale lichy na imadle cepem klepany? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: palnick 15.09.05, 21:45 iza.bella.iza napisała: > palnick napisał: > > > Idiotka Zaaferowana Anormalną Bufonadą Ludzi Lubiących Indoktrynować > > Zdezelowane Alkoholiczki - jak ty > > Kiepskie i świdczy o wielkiej twoje frustracji. > > Czyżby p.a.l.n.i.c.k. znaczyło: prowokartor ale lichy na imadle cepem klepany? No tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -- skrót rozszyfrowany 14.09.05, 23:27 Mam propozycję dla Pana T. Nałęcza - kiedy został rzecznikiem Cimoszenki jego akcje (Cimoszenki) zaczeły spadać. Otóż mam jeszcze kilka innych wrogich kandydatur na urząd Prezydenta RP. Czy Pan Nałęcz nie mógłby zostać teraz rzecznikiem D. Tuska. Zapewne da sobie radę i pomoże rozłożyć Donalda? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -- skrót rozszyfrowany 15.09.05, 01:02 stranger.pl napisał: > Mam propozycję dla Pana T. Nałęcza - kiedy został rzecznikiem Cimoszenki jego > akcje (Cimoszenki) zaczeły spadać. Otóż mam jeszcze kilka innych wrogich > kandydatur na urząd Prezydenta RP. Czy Pan Nałęcz nie mógłby zostać teraz > rzecznikiem D. Tuska. Zapewne da sobie radę i pomoże rozłożyć Donalda? Masz swietne pomysly. Popieram, hoho :)))))))))))))))))))))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -- skrót rozszyfrowany 15.09.05, 00:37 stranger.pl napisał: > Cichaczem Inwestycje Maklerskie Orlenu Specjalnie Zataił Elektorat Wyrolował > I Czternastego Zrezygnował. > :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -- skrót rozszyfrowany 15.09.05, 21:57 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś