Gość: Kagan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 10:28 Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granicę dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAGAN Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 09.09.02, 10:46 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granicę > dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę! Proponuje, abys nielegalnie przekroczyl granice Iraku, i tam rozpoczal dzialania partyzanckie, a la AK, przeciwko Sadamowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.09.02, 12:40 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granicę > dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę! Ech, cienko idzie ci podszywanie. Spróbuj to zrobić z domeny Kagana, to będzie już coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.upc.chello.be 09.09.02, 14:29 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granic > ę > > dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę! > > Ech, cienko idzie ci podszywanie. Spróbuj to zrobić z domeny Kagana, to będzie > już coś. Nie kazdy jest zdolny tak jak Ty Pollac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 12:53 Jesteśmy z Ciebie dumni, nasz Polski Kaganie, życzymy Ci sukcesów na polu walki z tym farbowanym australopitekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 14:51 Instytucje żydounii chcą opatentować Kagana i odebrać Polsce monopol na niego.Lecz ja nie poddam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.vic.bigpond.net.au 10.09.02, 10:49 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Instytucje żydounii chcą opatentować Kagana i odebrać Polsce monopol na > niego.Lecz ja nie poddam się! Tak nieudolne nasladownictwo Kagana prawdziwego, czyli tego z Australii, nie jest nawet przestepstwem. To jak falszowanie banknotu za pomoca jego czarno- bialej kserokopii... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.vic.bigpond.net.au 10.09.02, 10:48 Gość portalu: waw napisał(a): > Jesteśmy z Ciebie dumni, nasz Polski Kaganie, życzymy Ci sukcesów na polu walki z tym farbowanym australopitekiem K: Duma ojca-kretyna, ze syn jest tez intelektulnie uposledzony... :( Odpowiedz Link Zgłoś