Dodaj do ulubionych

STAŃMY DO WALKI

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 10:28
Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granicę
dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę!
Obserwuj wątek
    • Gość: KAGAN Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 09.09.02, 10:46
      Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granicę
      > dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę!
      Proponuje, abys nielegalnie przekroczyl granice Iraku, i tam rozpoczal dzialania partyzanckie, a la AK, przeciwko
      Sadamowi!
    • Gość: pollak Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.09.02, 12:40

> Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granicę
      > dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę!

Ech, cienko idzie ci podszywanie. Spróbuj to zrobić z domeny Kagana, to będzie już coś.
      • Gość: Ania Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.upc.chello.be 09.09.02, 14:29
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
        >
        > > Bezczelnie podając się za mnie kolega z Australii przekroczył pewną granic
        > ę
        > > dobrego smaku.Zamiast hańby wybieram więc wojnę!
        >
        > Ech, cienko idzie ci podszywanie. Spróbuj to zrobić z domeny Kagana, to
        będzie
        > już coś.

Nie kazdy jest zdolny tak jak Ty Pollac.
    • Gość: waw Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 12:53
      Jesteśmy z Ciebie dumni, nasz Polski Kaganie, życzymy Ci sukcesów na polu walki
      z tym farbowanym australopitekiem
      • Gość: Kagan Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 14:51
        Instytucje żydounii chcą opatentować Kagana i odebrać Polsce monopol na
        niego.Lecz ja nie poddam się!
        • Gość: Kagan Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.vic.bigpond.net.au 10.09.02, 10:49

> Instytucje żydounii chcą opatentować Kagana i odebrać Polsce monopol na
          > niego.Lecz ja nie poddam się!
          Tak nieudolne nasladownictwo Kagana prawdziwego, czyli tego z Australii, nie
          jest nawet przestepstwem. To jak falszowanie banknotu za pomoca jego czarno-
          bialej kserokopii... :(
      • Gość: Kagan Re: STAŃMY DO WALKI IP: *.vic.bigpond.net.au 10.09.02, 10:48
        Gość portalu: waw napisał(a):

> Jesteśmy z Ciebie dumni, nasz Polski Kaganie, życzymy Ci sukcesów na polu
        walki z tym farbowanym australopitekiem
        K: Duma ojca-kretyna, ze syn jest tez intelektulnie uposledzony... :(

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka