Dodaj do ulubionych

Oszołom Kurski

22.09.05, 02:20
Słyszałem właśnie tego debila w RM. Kurski powiedział tak: Jak PiS mówi, że da
na policję, to znaczy, że wszystkie dzieci będą miały bezpieczną drogę do
szkoły. Gdy PO mówi, że da opieniądze na policję, to znaczy, że dzieci z
bogatych rodzin będą eskortowane do szkoły w mercedesach. Jeszcze nie rządzą,
a już się żrą. Nie wróżę dobrze tej koalicji. Oszołomie Kurski z kim chcecie
rządzić? Z Lepperem?
Obserwuj wątek
    • waldek.kiepski Z Kurskim PiS skończy jak "Kursk" 22.09.05, 02:23
      Ale dobrze - więcej Kurskiego, Maciarewicza, Rydzyka w mediach
      a ten przemalowany ZCHN skończy na dnie.
      • www.nasznocnik.pl Albo jak (by daleko nie szukać)... 22.09.05, 02:34
        ...sterowiec ;-)
    • leszek.sopot Re: Oszołom Kurski 22.09.05, 02:28
      douglasmclloyd napisał:

> Słyszałem właśnie tego debila w RM. Kurski powiedział tak: Jak PiS mówi, że da
      > na policję, to znaczy, że wszystkie dzieci będą miały bezpieczną drogę do
      > szkoły. Gdy PO mówi, że da opieniądze na policję, to znaczy, że dzieci z
      > bogatych rodzin będą eskortowane do szkoły w mercedesach. Jeszcze nie rządzą,
      > a już się żrą. Nie wróżę dobrze tej koalicji. Oszołomie Kurski z kim chcecie
      > rządzić? Z Lepperem?
      >

Kurski chyba dalej sądzi, że jest w LPR. Jacek, to nieszczesna figura w polityce, która podoba się chyba tylko ludziom tego poziomu co on. Najwyraźniej takich jest dużo. Kaczyńscy ściągając go do PiS zrobili głupi błąd.
      • trawozerca Re: Oszołom Kurski 22.09.05, 02:55
        hmm...znam człowieka od 20 lat i cóż mogę powiedzieć. On zawsze miał takie
        poglądy: określiłbym go mianem antykomunistycznego komunisty "".
        A inną sprawą jest jego zapał do bycia dygnitarzem. To inna bajka. W każdym
        razie z obydwu powodów od lat nie bardzo o czym mamy ze sobą gadać. Wiecej on
        szkody robi niż pożytku. Już lepiej było dla wszystkich gdy robił
        za "kontrowersyjnego" dziennikarza...
        • douglasmclloyd Re: Oszołom Kurski 22.09.05, 03:07
          trawozerca napisał:

> hmm...znam człowieka od 20 lat i cóż mogę powiedzieć. On zawsze miał takie
          > poglądy: określiłbym go mianem antykomunistycznego komunisty "".
          > A inną sprawą jest jego zapał do bycia dygnitarzem. To inna bajka. W każdym
          > razie z obydwu powodów od lat nie bardzo o czym mamy ze sobą gadać. Wiecej on
          > szkody robi niż pożytku. Już lepiej było dla wszystkich gdy robił
          > za "kontrowersyjnego" dziennikarza...

Do polityki na pewno się nie nadaje. Polityka to umiejętność wypracowania
          kompromisu. Cecha szczególnie przydatna w Polsce. Kurski tej cechy nie posiada.
          Co gorsze atakuje przyszłego koalicjanta, na którego jest skazany, a przecież
          możliwości ataku jest wiele. Niech atakuje SLD i Samoobronę. Wydawałoby się, że
          to są jego wrogowie polityczni. A może nie są? Może z nimi Kurskiemu po drodze?
    • bladatwarz Toz ja caly czas sobie mysle, 22.09.05, 02:37
      ale glosno nie mowie :)))), ze ten PiS z programem i PO bez programu to do swiat
      Bozego Narodzenia sie rozwioda.
      • leszek.sopot Założymy się!!! 22.09.05, 02:46
        bladatwarz napisała:

> ale glosno nie mowie :)))), ze ten PiS z programem i PO bez programu to do swiat
        > Bozego Narodzenia sie rozwioda.

Jak nie przetrwają to ja ci kupię jakies ładne "coś milszego", a jak wygram to ty napiszesz 100 razy, że Mazowiecki to wspaniały polityk, następnie zeskanujesz i prześlesz e-mailem.

Wogóle to uważam, że zaraz po powołaniu rządu oni ułożą sobie bardzo dobrze stosunki wzajemnie i będą rządzili przez co najmniej 4 lata. W tym czasie w kraju będą narastać konflikty społeczne z powodu niespełnionych obietnic, a partyjny liderzy będą się nawzajem podszczypywać, że to wina koalicjanta.
        • trawozerca Re: Założymy się!!! 22.09.05, 03:01
          > Jak nie przetrwają to ja ci kupię jakies ładne "coś milszego", a jak wygram
          to ty napiszesz 100 razy, że Mazowiecki to wspaniały polityk, następnie
          >zeskanujes z i prześlesz e-mailem.
          Boszszsz.... jak to dobrze ze milosnicy pedecji w moim miescie sa
          mniejszoscia :>
          • leszek.sopot Wszędzie są mniejszością 22.09.05, 03:06
            trawozerca napisał:

> > Jak nie przetrwają to ja ci kupię jakies ładne "coś milszego", a jak wygr
            > am
            > to ty napiszesz 100 razy, że Mazowiecki to wspaniały polityk, następnie
            > >zeskanujes z i prześlesz e-mailem.
            > Boszszsz.... jak to dobrze ze milosnicy pedecji w moim miescie sa
            > mniejszoscia :>

Bo Frasyniuk dobry pomysł na partię centrową rozłożył dokumentnie i dlatego PO ma teraz tak duże poparcie.
            • trawozerca Re: Wszędzie są mniejszością 23.09.05, 03:20
              Wg mnie, to nie tylko Frasyniuk. To jest sprawa pewnego podejscia. UD w swych
              roznych mutacjach nie potrafi oduczyc sie bycia 'mesjaszami' i ciaglego
              pouczania Polakow. Po drugie z moich doswiadczen wynika jasno ze o etyce to oni
              potrafia jedynie gadac. Po trzecie wreszcie, jest dla mnie nie do
              zaakceptowania ich podejscie do lustracji i do ich oceny historii.
      • douglasmclloyd Re: Toz ja caly czas sobie mysle, 22.09.05, 03:09
        bladatwarz napisała:

> ale glosno nie mowie :)))), ze ten PiS z programem i PO bez programu to do swia
        > t
        > Bozego Narodzenia sie rozwioda.

Oszołomstwo do niczego dobrego nie prowadzi. A oszołomy z Polski rodem potrafią
        tylko burzyć. Niczego w Polsce przez 15 lat nie zbudowali.
        • bladatwarz Re: Toz ja caly czas sobie mysle, 22.09.05, 03:13
          Bo sie kiepsko przy okraglym stole z KANTAMI ulozyli.
          Nie dopracowali szczegolow.
          • douglasmclloyd Re: Toz ja caly czas sobie mysle, 22.09.05, 03:17
            bladatwarz napisała:

> Bo sie kiepsko przy okraglym stole z KANTAMI ulozyli.
            > Nie dopracowali szczegolow.

Nie, oszołomy są po prostu bezsensowni. Goście bez jaj, którzy nie potrafią
            myśleć perspektywycznie, przewidywać. Dorywają się do władzy, a po nich choćby
            potop. Obawiam się, że s PiSem może być podobnie. Już Kurski się o to postara.
            • flora1 Re: Toz ja caly czas sobie mysle, 22.09.05, 12:45
              Z kim Kurski stworzy koalicję? Pożarł się z LPR z PO dopiero zaczyna się żreć,
              świetnych odradców mają Kaczyńscy!
              Kaczyńskim gratulujemy Kurskiego.
              • douglasmclloyd Re: Toz ja caly czas sobie mysle, 22.09.05, 15:53
                flora1 napisała:

> Z kim Kurski stworzy koalicję? Pożarł się z LPR z PO dopiero zaczyna się żreć,
                > świetnych odradców mają Kaczyńscy!
                > Kaczyńskim gratulujemy Kurskiego.

Kurski zre sie ze wszystkimi. To oszolom jakich malo. Kaczynscy powinni byli
                kupic mu kamere i wyslac do krecenia kronik filmowych.
    • emerytka.z.rzeszowa Nawet nie Kurski, to Oszołom Kur(..)ski! 22.09.05, 16:06
      W Kursku to by się chyba Rosjanie obrazili...
      Oni nic z Kurskim wspólnego nie mają!
    • buraque Re: Oszołom Kurski 22.09.05, 17:02
      douglasmclloyd napisał:

> Słyszałem właśnie tego debila w RM.

spokojnie, nie warto sie emocjonować... jak go znam to zaraz opuści PIS i
      zacznie tworzyć nową alternatywę prawicową :) w przyszłym sejmie wróżę mu
      funkcję naczelniego oszołoma (taką jak np. Niesiołowski za czasów AWS)
      • ultranarodowiec Re: Oszołom Kurski 22.09.05, 17:04
        Polacy przestancie glosowac na zydowska PO.
        Oni niech jada na Kajmany albo do Izraela.
        • akserm Re: Oszołom Kurski 22.09.05, 19:03
          toz przeciez Kaminski z Pis ubolewal publicznie w Parlamencie Europejskim nad
          antysemityzmem Polakow (grudzien 2004) jakby to jego osobiscie dotyczylo.
      • douglasmclloyd Re: Oszołom Kurski 22.09.05, 18:34
        buraque napisał:

> douglasmclloyd napisał:
        >
        > > Słyszałem właśnie tego debila w RM.
        >
        > spokojnie, nie warto sie emocjonować... jak go znam to zaraz opuści PIS i
        > zacznie tworzyć nową alternatywę prawicową :) w przyszłym sejmie wróżę mu
        > funkcję naczelniego oszołoma (taką jak np. Niesiołowski za czasów AWS)

Byloby dobrze, zeby ze swymi pieniackimi oskarzeniami zaczekal do momentu
        utowrzenia swojego jednoosobowego kola. Swoja droga, jak Kurski moze byc w
        PiSie, skoro Kaczynscy odwolali rzad Olszewskiego razem z Walesa. Konflikt
        nastapi raczej wczesniej niz pozniej.
    • villac Rany boskie co ten giertol narobił ?!!!!!! 22.09.05, 17:09
      dzisiaj jest Dzień bez Samochodu i na rozmowę z Pieńkowską do Trójki giertol
      przyjechał rowerem (że niby taki nagle k..... ekolog )
      a przecież rower ma PEDAŁY...............i to DWA.........
      • ultranarodowiec Re: Rany boskie co ten giertol narobił ?!!!!!! 22.09.05, 19:10
        Czy to moja wina,ze Zydzi bardzo czesto sa zlodziejami i zdrajcami?Jakby byli
        uczciwi to by sie ich nikt nie czepial.
    • trawozerca ktoś mu oczka "doprawił" na billboard'ach 23.09.05, 03:31
      ..w Trojmiescie jakas cuchnącą mazią...widać ma tu swoich fanów :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka