mangold Program Polsatu na dzisiejszy wieczór....19,30 23.09.05, 14:52 18:45 Wydarzenia Nowy program informacyjny tworzony przez doświadczonych dziennikarzy: Hannę Smoktunowicz i Tomasza ...więcej » Polska 2005 19:15 Sport 19:20 Pogoda 19:30 NIE WIERZCIE BLIŹNIACZKOM..... Jedenastolatki Annie James i Hallie Parker (w podwójnej roli Lindsay Lohan), nie wiedziały o swoim ...więcej » reż.Nancy Meyers, wyk.Dennis Quaid (Nick Parker), Natasha Richardson (Elizabeth James), Lindsay Lohan (Hallie Parker/ Annie James), Elaine Hendrix (Meredith Blake), Lisa Ann Walter (Chessy), Simon Kunz (Martin), Ronnie Stevens (Dziadek) USA 1998 21:30 Studio Lotto 22:25 Za wszelką cenę Szesnastu zawodowych bokserów trafia do obozu treningowego, aby zrealizować marzenie życia i zostać ...więcej »........... KACZKI TO OCZYWIŚCIE RODZAJ ŻEŃSKI..HEHE...OSTRZEZENIE ?? SOLORZ COŚ WIE ALE NIE POWIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Program Polsatu na dzisiejszy wieczór....19,3 23.09.05, 15:10 A nie ma gdzieś powtórki z łapania Unabombera? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Program Polsatu na dzisiejszy wieczór....19,3 23.09.05, 15:12 chateau napisał: > A nie ma gdzieś powtórki z łapania Unabombera? ;) Do takiej rodziny wstyd sie przyznać...hehe Czy , jako , że w Polsce 75% czytelników to funkcjonalni analfabeci, mogę uznać, że są kuzynami...wystarczy tylko nazwisko...hehe.. niektórym starczały faksymile... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Bogusław napisał 'Kretowisko' o kretynach? 23.09.05, 16:47 Bo jako Kaczyński, najlepiej sie na tym znał:)) On co prawda jest specem od pienia (piania) operowego, a bliźniaki od pieniactwa, ale suma sumarum przypominają krety. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Nie wierzcie Kaczkom-bliźniaczkom:))) 23.09.05, 16:44 reż. Ludwik Dorn Odpowiedz Link Zgłoś
muszka37 oby PIS nie pozwolił na 3x15 23.09.05, 14:52 PIT: Platforma domaga się jednolitej, liniowej stawki podatkowej od dochodów osób fizycznych w wysokości 15 % . Likwidacji mają ulec dotychczasowe ulgi i odliczenia. Według danych Ministerstwa Finansów w 2004 r. podatnicy z pierwszego przedziału podatkowego (stawka 19%), po uwzględnieniu ulg i odliczeń, realnie zapłacili zaledwie 13,52%. Czyli Platforma proponuje de facto podwyżkę z aktualnego poziomu 13,52 do 15%. Jest to wzrost o 11% dla blisko 95% polskich podatników, którzy do tej pory byli w pierwszym przedziale podatkowym. Prawdziwe intencje proponowanych zmian podatkowych Platformy najwyraźniej widać przy korzyściach jakie będą mieli podatnicy z II i III przedziału (opodatkowanego dzisiaj odpowiednio 30% i 40% podatkiem PIT). W II przedziale podatkowym (dochody od 37 024 tys. zł do 74 048 tys. zł rocznie) 4,38% ogółu podatników płaci dziś realnie stawki na poziomie 18,57%. Zatem na propozycji Platformy zyskuje. W III przedziale podatkowym (dochody powyżej 74 048 tys. zł rocznie) 0,85% podatników efektywnie płaci 28,74%. Oni na propozycji Platformy zyskują najwięcej! Okazuje się, że Platforma Obywatelska tak naprawdę reprezentuje interesy 5,2 polskich podatników, którzy płacą podatki wg II i III grupy podatkowej. Czy wąska grupa najbogatszych Polaków ma dzięki Platformie być jeszcze bogatsza? Czy to uczciwe, by podnieść podatek dla 94,8 polskich podatników, a zmniejszyć podatek wąskiej grupie 5,2% najlepiej zarabiających? VAT: Po wprowadzeniu przez Platformę Obywatelską 15 % stawki VAT na wszystkie towary i usługi w miejsce dzisiejszych: 0,3,7,22% -wzrosną koszty utrzymania Polaków. Po zsumowaniu wzrostów i obniżek cen wg tabeli wydatków gospodarstwa domowego GUS, okazuje się, że statystyczna polska rodzina per saldo będzie musiała zapłacić więcej o 4,6 % za swoje utrzymanie. Oznacza to, że polska czteroosobowe gospodarstwo domowe rocznie zapłaci 1534 zł więcej. Wzrost cen nastąpi automatycznie po dodaniu do ceny stawki VAT. Uwzględniony spadek cen w związku z obniżeniem podatku VAT z 22% do 15 % faktycznie będzie uzależniony od dobrej woli sprzedawców - czy zechcą automatycznie obniżyć cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: oby PIS nie pozwolił na 3x15 23.09.05, 15:01 I znowu te same wynuzenia zakomleksionego pisauru . --//--Według danych Ministerstwa Finansów w 2004 r.--//-- Daj moze link do wyliczen . Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: oby PIS nie pozwolił na 3x15 23.09.05, 15:20 Wiem że lubisz tylko nie chwal się tak publicznie swoim "rozwojem" Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Re: oby PIS nie pozwolił na 3x15 23.09.05, 15:27 A bez powoływania się na MF tylko na własną kieszeń wolę już paliwo tańsze o jakieś 25-30 gr/l z 15% VAT. Poza tym trudno mi sobie wyobrazić premiera pokroju Maliniaka Odpowiedz Link Zgłoś
signal Robicie zadymę jak AWS, oj źle się to skończy 23.09.05, 15:13 dla was i dla waszystkich którzy liczyli na zmiany i "spokój na górze" Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Pamietacie Teda Kaczyńskiego, słynnego Unabombera 23.09.05, 15:14 hm... cóz za zbieżnośc nazwisk..niech się wytłumaczą .. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 To dziwna zbieżność, ale jednak Ted umiał liczyć 23.09.05, 15:59 A Kaczki nie potrafią nawet policzyć ilu może być bliźniaków z jednego jaja:)) Ponadto, Kaczki przedkładają masakrę hurtową przy pomocy debilnych dekretów. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: To dziwna zbieżność, ale jednak Ted umiał lic 23.09.05, 16:01 a może matka miała ich trzech, a ten do piersi się nie dopchał i jako najmadrzejszy uciekł do Hameryki...... a tam z żalu po utraconej ojczyźnie robił to co robił ...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: To dziwna zbieżność, ale jednak Ted umiał lic 23.09.05, 16:07 > a może matka miała ich trzech, a ten do piersi się nie dopchał i jako > najmadrzejszy uciekł do Hameryki...... a tam z żalu po utraconej ojczyźnie > robił to co robił ...hehe Za namowa masonow szkalowal nazwisko. Swiatowy spisek juz wtedy liczyl sie z mozliwoscia utraty wplywu na Polske ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Ted się mścił za rodzinę 23.09.05, 16:14 Nienawidził rzeczywistości bo jak spojrzał na zdjęcie bliźniaków to dostawał ataku paKaczki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: To dziwna zbieżność, ale jednak Ted umiał lic 23.09.05, 16:26 Fakt, masoni w szkalowaniu i knuciu są debeściaki ;) Ale myślę, że Ted jest klasycznym przykładem na to jak nawet wybitna jednostka z tak znamienitym nazwiskiem może się zdegenerować rzucona we wrogie środowisko. Szkoda, że przy okazji grafoman i nie zostawił żadnych bon motów w przeciwieństwie do wielu zbrodniarzy tego świata. Najdelikatniejszym określeniem na jego wypociny było "utopistyczny bełkot" co zresztą wskazywałoby na jakiś związek z programem PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
tumik15 Re: J.Kaczyński: przepraszamy, jeśli uraziliśmy 23.09.05, 15:27 Czuje sie urazony , ze taka osoba bez odpowiedniej prezencji i poprawnej polskiej dykcji chce zostac prezydentem.Ale Za to nie musi przepraszac , bo lepiej by bylo ,gdyby calkowicie zrezygnowal.Jak by wygladalo tkie 140 cm prezydenta przyjmujacego glowy panstw o 2 glowy wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: J.Kaczyński: przepraszamy, jeśli uraziliśmy 23.09.05, 15:28 tumik15 napisał: > Czuje sie urazony , ze taka osoba bez odpowiedniej prezencji i poprawnej > polskiej dykcji chce zostac prezydentem.Ale Za to nie musi przepraszac , bo > lepiej by bylo ,gdyby calkowicie zrezygnowal.Jak by wygladalo tkie 140 cm > prezydenta przyjmujacego glowy panstw o 2 glowy wyzsze. Klamki w Pałacu też wysoko, nawet Kwaśniewski ma kłopot ...na Dornie bedzie jeździł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
legal.legal o jakim "polskim" Kościele on mówi 23.09.05, 15:39 Pewnie maił na myśli rzymsko-katolici ale ten koścół ma tyle współnego z Polską że niezle z niej żyje. wszystkie ważne miejsca w tej orgsanizacji są obsadzanie w Watykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Przepraszam! Wy głupki, złodzieje, zwyrodnialcy... 23.09.05, 15:43 Takie przeprosiny są naprawdę czarujące... Odpowiedz Link Zgłoś
daarnor Re: Przepraszam! Wy głupki, złodzieje, zwyrodnial 23.09.05, 15:47 I jakie szczere, prawda? hehehehe --- Tylko PO lub PD... potem już chyba tylko KPEiR Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Przepraszam! Wy głupki, złodzieje, zwyrodnial 23.09.05, 15:57 Kaczka wylewa krokodyle łzy. Co za mutant! Odpowiedz Link Zgłoś
amirez ...przepraszamy... 23.09.05, 16:19 Patrzcie jaki bystrzak - teraz sorry, a po wyborach "spadaj dziadu". Ja teżCiebie, panie Kaczyńskiprzepraszam, jeżeli w czymśuraziłem - ale na mó głos cwaniaczku nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: ...przepraszamy... 23.09.05, 16:27 amirez napisała: > Patrzcie jaki bystrzak - teraz sorry, a po wyborach "spadaj dziadu". Ja > teżCiebie, panie Kaczyńskiprzepraszam, jeżeli w czymśuraziłem - ale na mó głos > cwaniaczku nie licz. spadac dziady ,komuchy niechaj glosuja na komune ,a ludzie uczciwi na pis lub po,reszta to strata glosu Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: ...przepraszamy... 23.09.05, 16:41 m15 napisał: > spadac dziady ,komuchy niechaj glosuja na komune ,a ludzie uczciwi na pis lub > po,reszta to strata glosu No z tym PiS to nieźle dałeś:)))) Przepraszam, ale ja już wolę zmarnować mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: ...przepraszamy... 23.09.05, 16:53 doktorhabilitowany.1 napisał: > m15 napisał: > > > spadac dziady ,komuchy niechaj glosuja na komune ,a ludzie uczciwi na pis > lub > > po,reszta to strata glosu > No z tym PiS to nieźle dałeś:)))) Przepraszam, ale ja już wolę zmarnować mój > głos. > szkoda panie doktorze ,ludzie uczciwi-zakladam ze takim jestes,potrzebni sa,nie marnuj swego glosu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: ...przepraszamy... 23.09.05, 17:02 Dziękuję za założenie, że jestem uczciwy:) Staram się jak mogę, nie kradnę, nie wręczm łapówek, dzwonię na policje jak coś złego sie dzieje... Ale faktem jest, że nie zagłosuję na PO i PiS, głównie dlatego, że w Poznaniu PD ma lepszych kandydatów. Ponadto, pewnie wiesz, że mam alergie na PiS, też głównie w Poznaniu, ale Kaczyńscy potrafia mnie wyprowadzić z równowagi. Dlatego zaryzykuję zmarnowanie głosu. Niemniej pozdrawiam i życzę suksesu wyborczego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: J.Kaczyński: przepraszamy, jeśli uraziliśmy 23.09.05, 16:26 Szanowny Panie Kaczyński Nie ma innej możliwości skontaktowania się z Panem dlatego pozwolę sobie na tą drogę komunikacji. W tym ferworze walki politycznej zapomniał Pan troszczyć się o tzw "doły" i z pewnością niewiele wie co się tam dzieje. Mam na myśli Radom. Czy Pan wie, że PiS od początku kadencji w samorządzie zawarł koalicję z postkomunistami i prezydentem, niedawnym jeszcze generałem milicji? Zarząd Powiatowy Pis-u w ogóle nie reaguje na poczynania swoich radnych, którzy bardzo wiernie wspierają działania postkomunistów. Pan Suski - lider z Pana namaszczenia - w ogóle zatracił zmysł samooceny, nie wie co tak naprawdę dzieje się w tym mieście chyba z racji tej, że pochodzi i mieszka w Grójcu, 50km od Radomia. Czy zna pan sprawę tzw. "becikowego"? Jest to wspaniały pomysł wprowadzony w wielu miastach kraju. W Radomiu komunistyczny prezydent nie zgodził się na to i uchwała upadła a wie pan dlaczego? Bo radni PiSu, a w szczególności pan Pyrcioch, głosowali przeciwko!!! Chyba tylko dlatego, że osoba ta dostała stanowisko wiceprzewodniczącego Rady Miasta a inna osoba dostała stanowisko przewodniczącej Komisji Edukacji. Czy to jest normalne? Dlaczego centrala PiSu nie wyciągnęła żadnych konsekwencji wobec swoich radnych, którzy głosowali tak jakby za odrzuceniem pomysłu Lecha Kaczyńskiego!!! Być może nie czas jest na roztrząsanie wszystkich takich wygłupów radomskiego PiSu ale jedno trzeba jasno powiedzieć: LIDER, KTÓRY TU JEST NIE SPRAWDZIŁ SIĘ! ON NIE PANUJE NAD TYM CO WYPRAWIAJĄ LUDZIE RADOMSKIEGO PISU!!! Mało tego. Stanowczo oponował przed wpuszczeniem na listy wyborcze bezpartyjnych osób, które cieszą się ogromnym szacunkiem i poważaniem oraz są lokalnymi autorytetami tylko dlatego, że nie byli z PiSu i oraz - jako lider listy – po prostu bał się konkurencji z ich strony! A przecież nie o to chodziło. Chodzi o to, żeby PiS wprowadził jak największą ilość swoich posłów. Przy pewnych nazwiskach i dzisiejszych sondażach z radomskiego weszłoby napewno 4 osoby!!! Teraz jeżeli wejdzie 2 to trzeba będzie uznać to za sukces! Dalszym przykładem na niepanowanie lidera jest np obsada personalna. Np sekretarzem w radomskim Pis-ie jest osoba, która reprezentuje ZZ Solidarność Nauczycieli i była za likwidacją szkół a tym samym utratą miejsc pracy przez nauczycieli!!! Skarbnikiem w radomskim PiS-ie jest były milicjant, dzielnicowy, a wiemy jaką oni rolę spełniali w czasach PRL-u i nie tylko! Jakby tego było mało na listach wyborczych PiSu znaleźli się m.in. ci radni, którzy współpracują z postkomuną i wspierają ją w niemalże każdym głosowaniu!!! Jak to się ma do ogólnego programu partii i stosunku większości PiSu oraz jej liderów (Kaczyńscy, Dorn, Bielan, Ziobro, Kamiński), którzy tak zajadle zwalczają (i bardzo dobrze!) postkomunę i całe zło jakie ona przynosi. Nie wróży to nic dobrego zarówno dla przyszłości radomskiego Pis-u jak i przyszłości prawicy w ogóle! Być może za późno już jest na cokolwiek, ale czas po wyborach byłby najwłaściwszy tym bardziej jeżeli PiS poniesie tu, w mieście typowo prawicowym, prawdziwą klęskę w postaci 2 posłów!!! Na domiar złego radomski PiS w ogóle nie interesuje się wyborami prezydenckimi!!! Nikt z nich nie pracuje na Kaczyńskiego, przynajmniej w takim wymiarze jakiego oczekiwaliby środowiska z góry. Np. wspomniałem o lokalnych autorytetach i środowiskach z nimi związanych odrzuconych przez lidera listy. To nie jest takie oczywiste, że oni, jako typowi prawicowcy, akurat zagłosują na Kaczyńskiego! Z tego co wiem wahają się w wyborze pomiędzy Tuskiem (również wywodzącym się ze środowisk solidarnościowych) i właśnie Kaczyńskim. Lider listy ani nikt inny nie przeprowadził żadnych rozmów, spotkań, konsultacji w sprawie mocnego poparcia Lecha Kaczyńskiego na urząd prezydenta RP!!! A z tego co wiem środowiska te stanowią znaczącą lokalną siłę wyborczą (nie polityczną). Na co on liczy? Na to, że i tak pójdą i zagłosują na Kaczyńskiego? Nie jest to takie oczywiste. Powiem więcej. Jest to bardzo wątpliwe! Ale czy Kaczyńscy o tym wiedzą? Na pewno nie! Jeżeli przyjąć, że takiego pisowskiego bagienka jakie jest w Radomia, jest w kraju jeszcze ileś tam, że liderzy list nie przywiązują żadnej uwagi do pracy na rzecz swojego kandydata na najwyższy urząd w państwie to prezydentura Pana Lecha Kaczyńskiego może być zagrożona, czego osobiście Mu nie życzę!!! Panie przewodniczący, czas na poważne męskie rozmowy! Życząc sukcesów pragnę Pana zapewnić o - mimo wszystko - swoim poparciu zarówno dla PiS jak i Pana Lecha Kaczyńkiego, bo Wy jesteście przyszłością i gwarantem Polski uczciwej, bezpiecznej i wolnej od czerwonych szumowin. Pozostający z szacunkiem. Sympatyk PiS-u Drodzy Państwo Nie podszywam się pod nikogo! Brzydzę się takimi metodami. Moim listem chciałem jedynie wskazać pewną przyczynę niepowodzeń i słabszych wyników PiSu w terenie! Nie po to, żeby dokonać jakiegoś podziału, bo te zawsze były, są i będą. Chciałem jedynie pobudzić do działania struktury poza centralne (poza warszawskie), w których tak naprawdę liderom zależy tylko na ICH wejściu do Sejmu. Nieważny jest wynik listy, nieważny wynik Kaczyńskiego. Ważny jest interes własny!!! Takie osoby nie powinny być liderami w okręgach! W podanym przypadku radomskim gdyby lider i jego zausznicy nie bali się lokalnych autorytetów to z pewnością lista PiS wzbogaciłaby się o przynajmniej 10.000 głosów!!! To bardzo dużo jak na Radom. A co do pozostałych faktów? Wszystkie są do sprawdzenia i zapewniam, że wszystkie PRAWDZIWE!!! P.S.I nie nazywajcie warchołami czy anty-warchołami kogokolwiek z Radomia powtarzając błędy Edwarda Gierka!!! Miasto to już dosyć wycierpiało i cierpi nadal. Nie miało wsparcia, z oczywistych względów, od postkomuny, ale i nie miało i nie ma wsparcia od ludzi postsolidarnościowych. Gnębione, pomijane i ignorowane jest zarówno przez jednych jak i drugich. Dla mnie ostateczną nadzieją na zmianę takiego stanu rzeczy są rządy braci Kaczyńskich: uczciwych, z dobrym "rodowodem", znających ból, poniżanie, upokarzanie, doświadczonych polityków antykomunistycznych! Dlatego moje głosy mają już swoich adresatów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: J.Kaczyński: przepraszamy, jeśli uraziliśmy 23.09.05, 16:32 > > do sprawdzenia i zapewniam, że wszystkie PRAWDZIWE!!! > > P.S.I nie nazywajcie warchołami czy anty-warchołami kogokolwiek z Radomia > powtarzając błędy Edwarda Gierka!!! Miasto to już dosyć wycierpiało i cierpi > nadal. Nie miało wsparcia, z oczywistych względów, od postkomuny, ale i nie > miało i nie ma wsparcia od ludzi postsolidarnościowych. Gnębione, pomijane i > ignorowane jest zarówno przez jednych jak i drugich. Dla mnie ostateczną > nadzieją na zmianę takiego stanu rzeczy są rządy braci Kaczyńskich: uczciwych, > z dobrym "rodowodem", znających ból, poniżanie, upokarzanie, doświadczonych > polityków antykomunistycznych! Dlatego moje głosy mają już swoich adresatów!!! amen Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslav7 IDIOTO NIE GŁOSUJ NA PIS 23.09.05, 16:54 > > > > do sprawdzenia i zapewniam, że wszystkie PRAWDZIWE!!! > > > > P.S.I nie nazywajcie warchołami czy anty-warchołami kogokolwiek z Radomia > > > powtarzając błędy Edwarda Gierka!!! Miasto to już dosyć wycierpiało i cie > rpi > > nadal. Nie miało wsparcia, z oczywistych względów, od postkomuny, ale i n > ie > > miało i nie ma wsparcia od ludzi postsolidarnościowych. Gnębione, pomijan > e i > > ignorowane jest zarówno przez jednych jak i drugich. Dla mnie ostateczną > > nadzieją na zmianę takiego stanu rzeczy są rządy braci Kaczyńskich: > uczciwych, > > z dobrym "rodowodem", znających ból, poniżanie, upokarzanie, doświadczony > ch > > polityków antykomunistycznych! Dlatego moje głosy mają już swoich adresat > ów!!! > > > amen TY IDIOTO, KACZORY TO SĄ KOMUCHY TYLKO SPOD ZNAKU KRZYŻA ONI GWARANTUJĄ ŻE SOCJALIZM BĘDZIE TRWAĆ NADAL OD 12 LAT RZĄDZĄ CZERWONI 1993- 97 PSL-SLD, 1997-2001 AWS-UW (UW ZE ZGIĘTYM KARKIEM, KRZAKLEWSKI TRZYMAŁ ICH ZA MORDĘ PRZY SAMEJ ZIEMI), 2001-2005 SLD - POKAŻCIE MI TYCH LIBERAŁÓW O KTÓRYCH WSZYSCY MÓWIĄ MOŻE BYŁ NIM KRZAKLEWSKI ALBO BUZEK A MOŻE MILLER - NIESTETY PRAWDA JEST TAKA ŻE OD 12 LAT MAMY WCIELANY W ŻYCIE SYSTEM SPRAWIEDLIWOŚCI SPOŁECZNEJ, 12 LAT TO OKRES PO KTÓRYM NA PEWNO WIDAĆ EFEKTY ... TO CO DZIŚ SIĘ DZIEJE TO JUŻ JEST TEN SYSTEM TEJ SPRAWIEDLIWOŚCI SPOŁ. TERAZ KACZORY BĘDĄ IŚĆ DALEJ W TYM KIERUNKU CZYLI POGŁĘBIAĆ TE EFEKTY CZYLI NIECH ŻYJE PIS - WIĘCEJ ZASIŁKÓW WIĘCEJ BEZROBOCIA WIĘCEJ ELEKTRORATU PIS CZYLI BIEDNYCH, ZAHUKANYCH LUDZI GŁOSUJ NA PIS I GIŃ Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: J.Kaczyński: przepraszamy, jeśli uraziliśmy 23.09.05, 17:24 Brochwicz już skończ Odpowiedz Link Zgłoś
akserm Obludny Kaczor. Cel uswieca srodki. Z jednej stro 23.09.05, 16:33 Z jednej strony klamstwa z premedytacja a z drugiej strony obludne przeprosiny za te szopke. A wszystko w celu zdobycia glosow. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslav7 KTO MA PROGRAM 23.09.05, 16:44 PIS TO FORMACJA TKM SKRZYŻOWANIE AWS I ZCHN ONI NIE CHCĄ NIC ZMIENIĆ, ONI NIE ZAUWAŻAJĄ ILE MŁODYCH LUDZI W POLSCE ZARABIA 600 ZŁ NA RĘKĘ, MAJĄ TO W D... DAJĄ ZŁE ROZWIĄZANIA ZAMIAST ZADBAĆ O GOSPODARKĘ ONI PROPONUJĄ ZWIĘKSZENIE PŁACY MINIMALNEJ - NAWET DZIECKO WIE ŻE TO JESZCZE ZWIĘKSZY BEZROBOCIE I SZARĄ STREFĘ, ROZWIĄZANIEM NIE SĄ NOWE USTAWY ALE SKASOWENIE KILKUSET USTAW CZYLI GNIOTÓW WYPRODUKOWANYCH PRZEZ TYCH IMBECYLI Z SLD, PSL, AWS I INNYCH LEWUSÓW Odpowiedz Link Zgłoś
zyks "Starcie programów"?Niełapię.Przecie PO programu n 23.09.05, 17:06 ie ma? Chyba, że z programami Romcia i Lepieja. Oni mają porządne grube książki, pokazywali wczoraj w tv, chyba grubsze niż ma Jaruś... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "Starcie programów"?Niełapię.Przecie PO progr 23.09.05, 17:26 donald też wydał książkę "sponsorowaną" przez przemysł spirytusowy Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: "Starcie programów"?Niełapię.Przecie PO progr 23.09.05, 17:44 Przez jeden rok w liceum uczył nas historii taki jeden politruk. Typowy trep bez przygotowania - mierny, bierny ale wierny. Miał zwyczaj oceniać prace na podstawie ich objętości, tzn. za cztery strony stawiał 4 z minusem. Chodziły pogłoski, że drań tych prac wcale nie czyta. Po długich podchodach i namowach jeden z nas zdecydował się i w połowie tekstu napisał "krowa ma cztery nogi, rogi i ogon." Dostał 4- :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: "Starcie programów"?Niełapię.Przecie PO progr 23.09.05, 17:47 chateau napisał: > Przez jeden rok w liceum uczył nas historii taki jeden politruk. Typowy trep be > z > przygotowania - mierny, bierny ale wierny. Miał zwyczaj oceniać prace na > podstawie ich objętości, tzn. za cztery strony stawiał 4 z minusem. Chodziły > pogłoski, że drań tych prac wcale nie czyta. Po długich podchodach i namowach > jeden z nas zdecydował się i w połowie tekstu napisał "krowa ma cztery nogi, > rogi i ogon." Dostał 4- :)) Mój kumpel w technikum swego czasu w srodek sprawdzianu wstawił opis wesela na którym grał, na dwie strony, 4+ :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "Starcie programów"?Niełapię.Przecie PO progr 23.09.05, 18:06 Kto by liczył na "ptaszka" a co dopiero mieć "ptaszka".Nie Licz na damski elektorat kaczuszko lub donaldziku kaczuszkowaty Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "Starcie programów"?Niełapię.Przecie PO progr 23.09.05, 18:11 Bo ma.Ten nauczyciel was inteligencją przeskoczył.Pomyśl to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: "Starcie programów"?Niełapię.Przecie PO progr 23.09.05, 18:35 Myślę nad Twoim postem i nie rozumiem :) Co "bo ma" ? Odpowiedz Link Zgłoś
trevik To sie nazywa taktyka... 23.09.05, 17:09 Najpierw przypierd... a potem przeprosic. Ciekawe jak sie to ma do partii, ktora ze wszech miar uwaza sie za prawych, uczciwych i sprawiedliwych (moze nawet im sie wydaje, ze sa dobrymi chrzescijanami), Gruss, T. Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon tak lewica ...WYSIEDZIALA andrzeja Leppera! 23.09.05, 17:36 Lewica to taka durna kwoka co czasem nie wie na czyich jajach siedzi, ale sld z premedytacja stworzyla i dopuscila samoobrone a teraz ma problem bo WYSIEDZIALA SWEGO POGROMCE/ kto wie moze ani sld ani jej poppluczyn nie bu=yc w parlamencie/ Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: tak lewica ...WYSIEDZIALA andrzeja Leppera! 23.09.05, 17:41 socjolog-zoolog.Znowu nowy zawód:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mailuj Re: tak lewica ...WYSIEDZIALA andrzeja Leppera! 23.09.05, 17:51 Głosujcie na PD ,będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecdyrektor1 Co za HIPOKRYTA!!!!!!! 23.09.05, 18:33 hipokryta, ale jednoczesnie szczwany wyborczy lis. Ja na niego nie glosuje, wlasnie za te sinusoidalne wypowiedzi. Nie szanuje czlowieka, ani mu nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś