borbali 25.09.05, 17:07 Obecnie nie można złego słowa powiedzieć na Kaczki natomiast na PO wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrze_n kpisz wasc, czy prowokujesz? 25.09.05, 17:08 liceum.cimoszenko.info/wyborcza1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Kacza sprawiedliwość 25.09.05, 17:18 A oto przykłady pisane nie w toalecie tylko na FK: 1/Ząbki Rokity, 2/PO to nie liberałowie,lecz populiści, 3/PO w Szczecinie już opija zwycięstwo, 4/Dlaczego Rokita używa przez 15lat służbowy samochód, 5/itd Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Wyluzuj :))) 25.09.05, 17:24 posty świadczą o poziomie ich autorów. Ja też nie lubię PiS, ale nie mam ochoty ani zamiaru ich obrażać. Sczególnie, że wróg jest po zupełnie innej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Wyluzuj :))) 25.09.05, 17:33 Podziwiam twoją chrześcijańską wierność.Jak obrzucają mnie kamieniami to powyżej pewnej ilości,odkładam chleb i odrzucam im to czym we mnie celują zwłaszcza,że są to podstępni sprzymierzeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 To nie chrześcijańskie milosierdzie tylko 25.09.05, 17:36 dystans do polityki. I zasada, ze pieniacz i jelop dla mnie to nie partner do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n to prawda, ale dlatego, ze dzis za pozno na akcje 25.09.05, 17:25 michnikowski kolektyw zrobil sobie wolne (ostatecznie za 2 mies "ostrej jazdy" rzekomym wolontariuszom cos sie nalezy), by miec pretekst do rozdzierania szat i ostrzejszej reakcji na FK w wyborach na prezia...nie martw sie strona "libelarna" dziala sprytniej / inteligentniej i ma wiecej kupionych ekspertow...bedzie dobrze, glowa do gory.)) Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: to prawda, ale dlatego, ze dzis za pozno na a 25.09.05, 17:34 Na prawdę nigdy nie jest za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Kacza sprawiedliwość 25.09.05, 17:23 To Sprawiedliwy Wodnik z Prawym Ziobrem, obwieszeni ryngrafami, w towarzystwie dornowatego M. Kamińskiego i M. Jurka oraz LJKaczusiów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś