d3b3 02.10.05, 23:59 Czy niewierzący mają jakiś wybór? Czy Prawosławni albo Reformowani Ewangelicy są brani pod uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madi30 Re: ateiści i Inni 03.10.05, 00:03 z większościa PiSowców w sejmie?-wątpię... a jak prezydentem będzie kaczor- to niech się już pakują... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: ateiści i Inni 03.10.05, 00:09 jeszcze tylko obrona pracy dyplomowej i mnie nie ma :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: ateiści i Inni 03.10.05, 00:24 Dyplom obroniłam 19 lat temu. Nie mam ochoty się przeprowadzać :-( Mam kłamać że byłam chrzczona czy zejść do podziemia? Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: ateiści i Inni 03.10.05, 00:41 "Tusk ożenił się 27 lat temu. Jednak na ślub kościelny zdecydował się dopiero teraz. Podczas skromnej uroczystości nie było mediów ani gości. Uczestniczyli w niej tylko córka (syn był akurat za granicą) oraz świadkowie – przyjaciele z Gdańska. – To oni oraz arcybiskup Gocłowski przekonali mnie, że mój powrót do Kościoła ma głęboki sens – wyjaśnił Donald Tusk." Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: ateiści i Inni 03.10.05, 00:33 Ja jestem ta inna i nie potrzebuję,żeby ktoś mnie brał pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś