Dodaj do ulubionych

Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska

05.10.05, 14:54
no to +0,1% - jeszcze Liwiusz i wygrywamy ;)
Obserwuj wątek
    • junkier Tylko nie to, pocalunek smierci od PeDe ! 05.10.05, 14:57
      Czy p. Bochniarz wraz z jej admiratorem Frasyniukiem sa tajnymi agentami
      Kaczynskiego??

- - -
      Andrzej Lepper o PiS podczas Konferencji Programowej Samoobrony RP, 23 kwietnia
      2005 r. Sala Kongresowa PKiN

"PiS chce powołania komisji Prawa i Sprawiedliwości do lustracji gospodarczej?
      Żeby siebie rozliczyć? Miesiąc temu krzyczeli o złodziejstwie, o rabunku
      majątku narodowego. A przecież sami już rządzili. Od kiedy złodziej rozlicza
      złodzieja?"
      • gigilatrottola Demokraci.PRL rozdaja karty:-) 05.10.05, 15:16
        Pani Henryko przeciez pani ma szanse na wygranie juz w pierwszej turze!
        Sondarze klamia.
        • pisarz_sofronov Mazowiecki pooooppppprze i pani wyyygraaaa 05.10.05, 15:52
          Ja tam jestem optymista!!! Wygra pani bez problemu, Nie wolno myslec
          negatywnie. Co robiilby Tedeuasz jakby pani przeeegrraaalllaa
          • x3936012 Jakiej drugiej turze? ;)))) LK wygra juz 9 pazdz. 05.10.05, 16:52

• maaac PiS=PRL-bis 05.10.05, 16:39
          Wystarczy posłuchać programów kto chce powrotu do gospodarki socjalistycznej, a
          kto chce gospodarki kapitalistycznej.
          • andrzejkwiatek4 PO = SLD-bis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.05, 16:56
            Wystarczy posłuchać jak bełkoty z po
            bronią postkomunę i kryminalną sld
            przed rozliczeniem z afer !!!
        • demokratka1 A JA ZAGŁOSUJĘ NA BOCHNIARZ! 05.10.05, 17:45
          w 1 turze na 100% ma mój głos poparcia! Moim zdaniem jej idee były za mało w
          mediach propagowane, zwłaszcza w TV. Dziennikarze skupili się na walce
          wyborczej pomiędzy liderami sondaży i zupełnie zapomnieli o takich osobach jak
          Henryka Bochniarz. A potem zdzwienie , że ludzie po fakcie dowiadują się, że
          ktoś miał fajne pomysły i program i że "nikt mnie o tym nie poiformował"....
          ufff
          • kaspera Re: A JA ZAGŁOSUJĘ NA BOCHNIARZ! 05.10.05, 23:15
            Ja też. To jedyny konkretny kandydat, na którego warto zagłosować. Zna języki
            obce, ma szerokie kontakty zgraniczne, jest wykształcona ekonomicznie, działa
            aktywnie w społeczeństwie w biznesie i kulturze. Wzór obywatela i tyle! Czy
            wśród kandydatów jest ktoś jeszcze o takich kwalifikacjach??? Niestety to media
            kreują zwycięzców. A gawiedż słucha... Ja głosuję zgodnie z własnym sumieniem i
            poglądami. Głos jest wtedy zmarnowany, gdy ktoś głosuje na innych kandydatów
            wbrew samemu sobie...
            Zastanówcie się nad tym ludzie i nie dajcie się manipulować!!!
            • krowa86 Re: A JA ZAGŁOSUJĘ NA BOCHNIARZ! 06.10.05, 02:15
              Jest ktoś jeszcze - Marek Borowski! Pani Henryka to bardzo sensowny kandydat,
              tylko że pracodawcy i biznesmeni to dość niszowa grupa docelowa. Zaś pan Marek
              proponuje atrakcyjny program dla nas wszystkich. Ma też jeden atut, tak rzadki
              wśród tegorocznych kandydatów - zdrowy rozsądek (i poparcie Kwaśniewskiego =)
        • dziadek.klozetowy Re: Demokraci.PRL rozdaja karty:-) 05.10.05, 18:00
          > Sondarze klamia.
          A słownik ortograficzny to już na pewno!
      • andrzejkwiatek4 PCAŁUNEK ŚMIERCI OD PIĘKNEJ BOCHNIARZ !!!!!!!!!!!! 05.10.05, 16:58
        he he he !
        znowu tusiek straci !!!
        • historyk_real Re: PCAŁUNEK ŚMIERCI OD PIĘKNEJ BOCHNIARZ !!!!!!! 05.10.05, 17:40
          andrzejkwiatek4 napisał:

> he he he !
          > znowu tusiek straci !!!

na pewno !
    • aditer Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 15:00
      Nie... Nie róbcie tego Tuskowi, poprzyjcie Kaczyńskiego... Tusk umie liczyć:
      +0.5% - 3% = -2.5% czyli najlepiej nic nie róbcie!
    • niezapowiedziany nieeeeeeee!!!! Bochniarz - trojan Kaczynskiego! 05.10.05, 15:06

• yahoo10 Re: nieeeeeeee!!!! Bochniarz - trojan Kaczynskie 05.10.05, 15:20
        Bochniarz jest jakas wyjatkowa glupia i perfidna baba, utopila w dlugach
        Demokratow.pl, a teraz wspanialomyslnie, w II turze (bo moze jeszcze przejdzie)
        odda swoje glosy od meza, dzieci, wnukow i psa:) co ona chciala w ten sposob
        osiagnac?? kto placi za jej reklamy??

Swoja droga ma szczescie, ze nie wygrywa bo by jej wyciagnieto na swiatlo
        dzienne wszystkie prywatyzacje w ktorych brala udzial jako minister a potem
        konsultant.
        • jpsi Stary... Ona SAMA placi za reklamy. 05.10.05, 16:07
          Demokraci.pl nie zaplacili grosza za jej kampanie... troche szacunku...
        • demokratka1 Re: nieeeeeeee!!!! Bochniarz - trojan Kaczynskie 05.10.05, 17:50
          akurat pieniadze na kampanię demokratów i pieniądze na kampanię Bochanirz to
          dwie różne kasy! poza tym Bochniarz nie jest nawet w PD tylko ją PD poparło!
          więc nie musieli tego robić, ona jest kandydatem obywatelskim.
          A że popiera Tuska w II turze to bardzo uważam rozsądnie z jej strony - wiele
          mają wspólnych punktów w programach wyborczych, chociaż moim zdaniem Umowa
          Społeczna Bochniarz to była strzał w 10 - bo pracy potrzeba nam najbardziej
    • an9991 jeżeli w drugiej rundzie będą tusk i kaczyński... 05.10.05, 15:19
      ...jedynym sensownym rozwiązaniem będzie oddanie glosu nieważnego jako wyraz
      niezgody na konserwatywne, tak czy inaczej, rządy w polsce. różnica między
      tuskiem a kaczyńskim jest na tyle niewielka, że mówienie o wyborze jest jednak
      przesadą.
      • taziuta Jak typujecie frekwencję? I tura 60%, a w II 25%? 05.10.05, 15:52
        No, chyba żeby do II tury przeszedł Borowski, wówczas frekwencja dopisze :-)

an9991 napisał:

> ...jedynym sensownym rozwiązaniem będzie oddanie glosu nieważnego jako wyraz
        > niezgody na konserwatywne, tak czy inaczej, rządy w polsce. różnica między
        > tuskiem a kaczyńskim jest na tyle niewielka, że mówienie o wyborze jest
        jednak przesadą.
        • an9991 Re: Jak typujecie frekwencję? I tura 60%, a w II 05.10.05, 16:01
          byłoby pięknie gdby do drugiej tury przeszedł borowski. wtedy bez żadnych
          wątpliwości mówiłbym, że idę na wybory.
          • taziuta ----------------------:-)))))))))))))))))))))))))) 05.10.05, 16:16
            an9991 napisał:

> byłoby pięknie gdby do drugiej tury przeszedł borowski. wtedy bez żadnych
            > wątpliwości mówiłbym, że idę na wybory.
    • bush_w_wodzie i ty henryko przeciw tuskowi? 05.10.05, 15:22
      czasami celnie wystrzelony 1 procent poparcia moze sie okazac smiertelny :(
      • leszek.sopot Re: i ty henryko przeciw tuskowi? 05.10.05, 17:12
        bush_w_wodzie napisał:

> czasami celnie wystrzelony 1 procent poparcia moze sie okazac smiertelny :(

O! niesprawiedliwie obdzielasz dzielną panią Bochniarz procentami. czyżbyś nie wierzył, że jest zdolna uzyskać takie poparcie jak adres internetowy demokraci.pl?
    • bryt.bryt gratulacje dla Bochniarz 05.10.05, 15:25
      Efekt moze byc taki, ze Bochniarz w pierrwszej turze doistanie mniej glosow niz
      by mogla, bo ludzie moga stwierdzic, ze "i tak trzeba bedzie glosowac na
      Tuska". Ponadto moze sie pojawic "uspiony" elektorat Bochniarz, czyli takie
      osoby, ktore nie chcialy glosowac na Bochniarz ze wzgledu na jej niskie
      notowania, a do Tuska nie byly przekonane. Teraz moga sie zmobiliowac.
      W sumie Tusk moze zyskac ze 2 punkty % juz w pierwszej turze.
    • r3003 Re: Niech go popiera. To będzie pocałunek śmierci! 05.10.05, 15:26
    • frank_drebin Niech poprze. Kwasek sprzedal niedawno pocalunek 05.10.05, 15:28
      smierci Tuskowi. Teraz Bochniarz chce to zrobic. Musza go oboje nie lubic ;)
    • booroo ALE KABARET ! 05.10.05, 15:46
    • pisarz_sofronov No to Donald ma 110 glosow wiecej. Super , Bomba!! 05.10.05, 15:50
      Na pewno sie ucieszyl bardzo...
    • unamatita Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 15:53
      Bochniarz poprze Pluska - dobry żart. Innymi słowy odda mu głos swój, jej mąż
      zagłosuje pewnie inaczej. A Szofer też go poprze??
      u.
      • jorgu0 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:02
        Oświadczam, że jest mi absolutnie obojętne który z w/w palantów zostanie
        prezydentem i w II turze nie wezmę udziału.
      • jpsi 1% -> 380 000 ludzi. 05.10.05, 16:08
        Nie lekcawazcie 380 000 Polakow...
    • robo2g Wsparcie od KC PZPR 05.10.05, 16:06
      Ta i co wielbiciele Tuska i PO. Jestescie naiwnymi burakami!! Dostaliscie
      poparcie od bylej szmaty KC PZPR. Jesli zna ktos historie to wie o czym
      mowie. Co za !@#$%^ narod, ale wiem ze Kaczor i tak was komuchow roz.........
      • trzeszczy1 Re: Wsparcie od KC PZPR 05.10.05, 16:49
        jak czytam takie i podobne takim brednie to się zastanawiam dlaczego Demokratów
        nie ma w sejmie? Skoro to komuchy to powinni mieć poparcie calej post-
        komunistycznej lewicy nieprawdaż? Drogi robo2g Twoja retoryka jest podobna do
        tej, którą prezentują kibice Legii - byłem świadkiem w ostatni piątek, zapisz
        się więc Waść do ich "klubu kibica" i wyrażaj takie poglądy w ich towarzystwie
        na stadionach, odpuść zaś sobie to forum.
        • robo2g Re: Wsparcie od KC PZPR 05.10.05, 16:58
          Czy ty wogule rozumujesz ,bo to co napisales wogule niema zadnego sensu.
          Nagazie
    • ant07 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:08
      40 proc. Tuska plus 0 proc. Bochniarz nadal równa się 40. Pytanie, na co ta była
      sekretarz PZPR na SGPiS (dziś SGH) liczy? Platforma powinna być ostrożna kiedy
      ktoś ostentacyjnie rzuca się jej na szyje (może okazać się, że do gardła).
    • antysalon Zagloba darowal Niderlandy, Bochniarz swoje 0,09 % 05.10.05, 16:17
      • maaac Re: Zagloba darowal Niderlandy, Bochniarz swoje 0 05.10.05, 16:42
        Widzę że bolszewicki morderca "salonów" tu też się ujawnił. Co elity komuchom
        uwierają - dla was urawniłowka celem nadrzęnym?
    • tom1003 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:28
      hehe gwóźdź do trumny Tuska. Jeszze niech się dołaczą geje, lesbijki,
      tropiciele spiskow antysemickich itd
    • wrojoz Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:38
      Dobrze, że elektorat Bochniarz poprze Tuska. Tam jest wielu ludzi popierających
      wolność i rozwój, choćby Mazowiecki. Popiram Tuska i wszystkich co na niego
      chcą oddać głosy. To jest rozwój Polski a nie stagnacja Kaczyńskiego.
    • mcel2 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:39
      No to super, że Teodora poprze Tuska. Teraz Tusk ma 40% to jak dodamy 0%
      Teodory to będzie 400% i Super Prezydent Huraaaaaaa
    • kamiennygigant Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:51
      "Henryka Bochniarz oświadczyła w środę, że jeśli nie wejdzie do drugiej tury
      wyborów ..."

BLEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE....

HENRYKA, COŚ TY JARAŁA ZA TOWAR???
    • donald_duck1 2+2 może być 4. Oboje reprezentują 05.10.05, 16:52
      "ten sam styl prezydentury", razem z Kwaśniewskim.
    • smok5 Michnik nie Bochniarz. 05.10.05, 16:54
      Jak michnik karze tak salon zrobi. Już dzisiaj szmatławiec wybiórczy postawił
      na Tuska. Nic nie mam do Tuska. Myślę,że nie byłby złym prezydentem. Ale
      przegra z Kaczyńskim. I nie ma w swoich szeregach Kurskiego.Prowincja oczekuje
      kogoś z 'jajami".A tego brakuje Donkowi.
    • monitorpolski Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 17:19
      To ja Tuskowi odbiorę swój głos i wyjdzie na 0 :)
    • nfa05 anty-nobel z polityki 05.10.05, 17:31
      W jaki sposob ktos kto nie ma głosow może je przekazac innemu ? Mnie to pachnie
      anty- noblem
      • demokratka1 A moim zdaniem będzie miała poparcie 05.10.05, 17:55
        A moim zdaniem Bochniarz zdobędzie kilka procent popracia od ludzi, którzy chcą
        coś w kraju zmienić. Tak samo demokraci - to wielkaa szkoda, że partia któa
        skupiła tyle fantastycznych osób nie dostała sie do sejmu, być może mamy taki
        ciemnogród, że już tylko ludzie głosują na leppera i na tych, któych ksiadz z
        ambony każe wybrać, ale na szczęście jest jeszcze parę młodych zaangażowanych
        osób,m które wierzą w możliwośc zmiany na lepsze.
        • oko.vita Re: A moim zdaniem będzie miała poparcie 05.10.05, 18:02
          Ja na przykład głos oddany na nią traktuję jako formę protestu przeciwko temu
          co widzę w telewizji. Wydaje mi się, że warto nagrodzić zwykłą ludzką
          przyzwoitość. Reszta kandydatów, mam wrażenie, nie dorosła mentalnie do
          funkcji, o którą się ubiega.
          • slovas Re: A moim zdaniem będzie miała poparcie 05.10.05, 21:24
            oko.vita napisał:

> Ja na przykład głos oddany na nią traktuję jako formę protestu przeciwko temu
            > co widzę w telewizji.

Podoba mi się to co piszesz. Wszak nie tylko Lepper ma monopol na protest.
            Polacy wolą protestować niż popierać (albo popierają protestujących). Może na
            tym HB winna oprzeć końcówkę swej kampanii :)
    • antithesis dobrze, ze sie przyznala, teraz wiem ze na nia NIE 05.10.05, 17:35
      wolno glosowac
      • mg2005 Musimy zagłosować na Henryka! 05.10.05, 18:06
        Inaczej zasmucimy prof.Geremka...
        • mg2005 A jak Tusk nie wejdzie do II tury... 05.10.05, 18:10
          ...to przerzuci głosy na Henryka:)
    • slovas Brawo! 05.10.05, 20:41
      Doskonały sygnał dla niszy mieniącej się wyborcami pani Henryki! Przecież to
      niemal jak zachęta, by już w pierwszej turze nie marnować na nią głosu!

Podobnie jak PD wyznaczając HB na sewgo kandydata, tak i sama kandydatka nie ma
      zielonego pojęcia o marketingu wyborczym. Partia profesorów, a takie
      amatorstwo! Ręce opadają z szelestem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka