mars78 05.10.05, 14:54 no to +0,1% - jeszcze Liwiusz i wygrywamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkier Tylko nie to, pocalunek smierci od PeDe ! 05.10.05, 14:57 Czy p. Bochniarz wraz z jej admiratorem Frasyniukiem sa tajnymi agentami Kaczynskiego?? - - - Andrzej Lepper o PiS podczas Konferencji Programowej Samoobrony RP, 23 kwietnia 2005 r. Sala Kongresowa PKiN "PiS chce powołania komisji Prawa i Sprawiedliwości do lustracji gospodarczej? Żeby siebie rozliczyć? Miesiąc temu krzyczeli o złodziejstwie, o rabunku majątku narodowego. A przecież sami już rządzili. Od kiedy złodziej rozlicza złodzieja?" Odpowiedz Link Zgłoś
gigilatrottola Demokraci.PRL rozdaja karty:-) 05.10.05, 15:16 Pani Henryko przeciez pani ma szanse na wygranie juz w pierwszej turze! Sondarze klamia. Odpowiedz Link Zgłoś
pisarz_sofronov Mazowiecki pooooppppprze i pani wyyygraaaa 05.10.05, 15:52 Ja tam jestem optymista!!! Wygra pani bez problemu, Nie wolno myslec negatywnie. Co robiilby Tedeuasz jakby pani przeeegrraaalllaa Odpowiedz Link Zgłoś
maaac PiS=PRL-bis 05.10.05, 16:39 Wystarczy posłuchać programów kto chce powrotu do gospodarki socjalistycznej, a kto chce gospodarki kapitalistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkwiatek4 PO = SLD-bis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.05, 16:56 Wystarczy posłuchać jak bełkoty z po bronią postkomunę i kryminalną sld przed rozliczeniem z afer !!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokratka1 A JA ZAGŁOSUJĘ NA BOCHNIARZ! 05.10.05, 17:45 w 1 turze na 100% ma mój głos poparcia! Moim zdaniem jej idee były za mało w mediach propagowane, zwłaszcza w TV. Dziennikarze skupili się na walce wyborczej pomiędzy liderami sondaży i zupełnie zapomnieli o takich osobach jak Henryka Bochniarz. A potem zdzwienie , że ludzie po fakcie dowiadują się, że ktoś miał fajne pomysły i program i że "nikt mnie o tym nie poiformował".... ufff Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: A JA ZAGŁOSUJĘ NA BOCHNIARZ! 05.10.05, 23:15 Ja też. To jedyny konkretny kandydat, na którego warto zagłosować. Zna języki obce, ma szerokie kontakty zgraniczne, jest wykształcona ekonomicznie, działa aktywnie w społeczeństwie w biznesie i kulturze. Wzór obywatela i tyle! Czy wśród kandydatów jest ktoś jeszcze o takich kwalifikacjach??? Niestety to media kreują zwycięzców. A gawiedż słucha... Ja głosuję zgodnie z własnym sumieniem i poglądami. Głos jest wtedy zmarnowany, gdy ktoś głosuje na innych kandydatów wbrew samemu sobie... Zastanówcie się nad tym ludzie i nie dajcie się manipulować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa86 Re: A JA ZAGŁOSUJĘ NA BOCHNIARZ! 06.10.05, 02:15 Jest ktoś jeszcze - Marek Borowski! Pani Henryka to bardzo sensowny kandydat, tylko że pracodawcy i biznesmeni to dość niszowa grupa docelowa. Zaś pan Marek proponuje atrakcyjny program dla nas wszystkich. Ma też jeden atut, tak rzadki wśród tegorocznych kandydatów - zdrowy rozsądek (i poparcie Kwaśniewskiego =) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek.klozetowy Re: Demokraci.PRL rozdaja karty:-) 05.10.05, 18:00 > Sondarze klamia. A słownik ortograficzny to już na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkwiatek4 PCAŁUNEK ŚMIERCI OD PIĘKNEJ BOCHNIARZ !!!!!!!!!!!! 05.10.05, 16:58 he he he ! znowu tusiek straci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
historyk_real Re: PCAŁUNEK ŚMIERCI OD PIĘKNEJ BOCHNIARZ !!!!!!! 05.10.05, 17:40 andrzejkwiatek4 napisał: > he he he ! > znowu tusiek straci !!! na pewno ! Odpowiedz Link Zgłoś
aditer Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 15:00 Nie... Nie róbcie tego Tuskowi, poprzyjcie Kaczyńskiego... Tusk umie liczyć: +0.5% - 3% = -2.5% czyli najlepiej nic nie róbcie! Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany nieeeeeeee!!!! Bochniarz - trojan Kaczynskiego! 05.10.05, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo10 Re: nieeeeeeee!!!! Bochniarz - trojan Kaczynskie 05.10.05, 15:20 Bochniarz jest jakas wyjatkowa glupia i perfidna baba, utopila w dlugach Demokratow.pl, a teraz wspanialomyslnie, w II turze (bo moze jeszcze przejdzie) odda swoje glosy od meza, dzieci, wnukow i psa:) co ona chciala w ten sposob osiagnac?? kto placi za jej reklamy?? Swoja droga ma szczescie, ze nie wygrywa bo by jej wyciagnieto na swiatlo dzienne wszystkie prywatyzacje w ktorych brala udzial jako minister a potem konsultant. Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi Stary... Ona SAMA placi za reklamy. 05.10.05, 16:07 Demokraci.pl nie zaplacili grosza za jej kampanie... troche szacunku... Odpowiedz Link Zgłoś
demokratka1 Re: nieeeeeeee!!!! Bochniarz - trojan Kaczynskie 05.10.05, 17:50 akurat pieniadze na kampanię demokratów i pieniądze na kampanię Bochanirz to dwie różne kasy! poza tym Bochniarz nie jest nawet w PD tylko ją PD poparło! więc nie musieli tego robić, ona jest kandydatem obywatelskim. A że popiera Tuska w II turze to bardzo uważam rozsądnie z jej strony - wiele mają wspólnych punktów w programach wyborczych, chociaż moim zdaniem Umowa Społeczna Bochniarz to była strzał w 10 - bo pracy potrzeba nam najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 jeżeli w drugiej rundzie będą tusk i kaczyński... 05.10.05, 15:19 ...jedynym sensownym rozwiązaniem będzie oddanie glosu nieważnego jako wyraz niezgody na konserwatywne, tak czy inaczej, rządy w polsce. różnica między tuskiem a kaczyńskim jest na tyle niewielka, że mówienie o wyborze jest jednak przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Jak typujecie frekwencję? I tura 60%, a w II 25%? 05.10.05, 15:52 No, chyba żeby do II tury przeszedł Borowski, wówczas frekwencja dopisze :-) an9991 napisał: > ...jedynym sensownym rozwiązaniem będzie oddanie glosu nieważnego jako wyraz > niezgody na konserwatywne, tak czy inaczej, rządy w polsce. różnica między > tuskiem a kaczyńskim jest na tyle niewielka, że mówienie o wyborze jest jednak przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Jak typujecie frekwencję? I tura 60%, a w II 05.10.05, 16:01 byłoby pięknie gdby do drugiej tury przeszedł borowski. wtedy bez żadnych wątpliwości mówiłbym, że idę na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta ----------------------:-)))))))))))))))))))))))))) 05.10.05, 16:16 an9991 napisał: > byłoby pięknie gdby do drugiej tury przeszedł borowski. wtedy bez żadnych > wątpliwości mówiłbym, że idę na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie i ty henryko przeciw tuskowi? 05.10.05, 15:22 czasami celnie wystrzelony 1 procent poparcia moze sie okazac smiertelny :( Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: i ty henryko przeciw tuskowi? 05.10.05, 17:12 bush_w_wodzie napisał: > czasami celnie wystrzelony 1 procent poparcia moze sie okazac smiertelny :( O! niesprawiedliwie obdzielasz dzielną panią Bochniarz procentami. czyżbyś nie wierzył, że jest zdolna uzyskać takie poparcie jak adres internetowy demokraci.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt gratulacje dla Bochniarz 05.10.05, 15:25 Efekt moze byc taki, ze Bochniarz w pierrwszej turze doistanie mniej glosow niz by mogla, bo ludzie moga stwierdzic, ze "i tak trzeba bedzie glosowac na Tuska". Ponadto moze sie pojawic "uspiony" elektorat Bochniarz, czyli takie osoby, ktore nie chcialy glosowac na Bochniarz ze wzgledu na jej niskie notowania, a do Tuska nie byly przekonane. Teraz moga sie zmobiliowac. W sumie Tusk moze zyskac ze 2 punkty % juz w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Niech poprze. Kwasek sprzedal niedawno pocalunek 05.10.05, 15:28 smierci Tuskowi. Teraz Bochniarz chce to zrobic. Musza go oboje nie lubic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pisarz_sofronov No to Donald ma 110 glosow wiecej. Super , Bomba!! 05.10.05, 15:50 Na pewno sie ucieszyl bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 15:53 Bochniarz poprze Pluska - dobry żart. Innymi słowy odda mu głos swój, jej mąż zagłosuje pewnie inaczej. A Szofer też go poprze?? u. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgu0 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:02 Oświadczam, że jest mi absolutnie obojętne który z w/w palantów zostanie prezydentem i w II turze nie wezmę udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
robo2g Wsparcie od KC PZPR 05.10.05, 16:06 Ta i co wielbiciele Tuska i PO. Jestescie naiwnymi burakami!! Dostaliscie poparcie od bylej szmaty KC PZPR. Jesli zna ktos historie to wie o czym mowie. Co za !@#$%^ narod, ale wiem ze Kaczor i tak was komuchow roz......... Odpowiedz Link Zgłoś
trzeszczy1 Re: Wsparcie od KC PZPR 05.10.05, 16:49 jak czytam takie i podobne takim brednie to się zastanawiam dlaczego Demokratów nie ma w sejmie? Skoro to komuchy to powinni mieć poparcie calej post- komunistycznej lewicy nieprawdaż? Drogi robo2g Twoja retoryka jest podobna do tej, którą prezentują kibice Legii - byłem świadkiem w ostatni piątek, zapisz się więc Waść do ich "klubu kibica" i wyrażaj takie poglądy w ich towarzystwie na stadionach, odpuść zaś sobie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
robo2g Re: Wsparcie od KC PZPR 05.10.05, 16:58 Czy ty wogule rozumujesz ,bo to co napisales wogule niema zadnego sensu. Nagazie Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:08 40 proc. Tuska plus 0 proc. Bochniarz nadal równa się 40. Pytanie, na co ta była sekretarz PZPR na SGPiS (dziś SGH) liczy? Platforma powinna być ostrożna kiedy ktoś ostentacyjnie rzuca się jej na szyje (może okazać się, że do gardła). Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Zagloba darowal Niderlandy, Bochniarz swoje 0 05.10.05, 16:42 Widzę że bolszewicki morderca "salonów" tu też się ujawnił. Co elity komuchom uwierają - dla was urawniłowka celem nadrzęnym? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:28 hehe gwóźdź do trumny Tuska. Jeszze niech się dołaczą geje, lesbijki, tropiciele spiskow antysemickich itd Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:38 Dobrze, że elektorat Bochniarz poprze Tuska. Tam jest wielu ludzi popierających wolność i rozwój, choćby Mazowiecki. Popiram Tuska i wszystkich co na niego chcą oddać głosy. To jest rozwój Polski a nie stagnacja Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mcel2 Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:39 No to super, że Teodora poprze Tuska. Teraz Tusk ma 40% to jak dodamy 0% Teodory to będzie 400% i Super Prezydent Huraaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kamiennygigant Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 16:51 "Henryka Bochniarz oświadczyła w środę, że jeśli nie wejdzie do drugiej tury wyborów ..." BLEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE.... HENRYKA, COŚ TY JARAŁA ZA TOWAR??? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck1 2+2 może być 4. Oboje reprezentują 05.10.05, 16:52 "ten sam styl prezydentury", razem z Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Michnik nie Bochniarz. 05.10.05, 16:54 Jak michnik karze tak salon zrobi. Już dzisiaj szmatławiec wybiórczy postawił na Tuska. Nic nie mam do Tuska. Myślę,że nie byłby złym prezydentem. Ale przegra z Kaczyńskim. I nie ma w swoich szeregach Kurskiego.Prowincja oczekuje kogoś z 'jajami".A tego brakuje Donkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
monitorpolski Re: Bochniarz w II turze może poprzeć Tuska 05.10.05, 17:19 To ja Tuskowi odbiorę swój głos i wyjdzie na 0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nfa05 anty-nobel z polityki 05.10.05, 17:31 W jaki sposob ktos kto nie ma głosow może je przekazac innemu ? Mnie to pachnie anty- noblem Odpowiedz Link Zgłoś
demokratka1 A moim zdaniem będzie miała poparcie 05.10.05, 17:55 A moim zdaniem Bochniarz zdobędzie kilka procent popracia od ludzi, którzy chcą coś w kraju zmienić. Tak samo demokraci - to wielkaa szkoda, że partia któa skupiła tyle fantastycznych osób nie dostała sie do sejmu, być może mamy taki ciemnogród, że już tylko ludzie głosują na leppera i na tych, któych ksiadz z ambony każe wybrać, ale na szczęście jest jeszcze parę młodych zaangażowanych osób,m które wierzą w możliwośc zmiany na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
oko.vita Re: A moim zdaniem będzie miała poparcie 05.10.05, 18:02 Ja na przykład głos oddany na nią traktuję jako formę protestu przeciwko temu co widzę w telewizji. Wydaje mi się, że warto nagrodzić zwykłą ludzką przyzwoitość. Reszta kandydatów, mam wrażenie, nie dorosła mentalnie do funkcji, o którą się ubiega. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: A moim zdaniem będzie miała poparcie 05.10.05, 21:24 oko.vita napisał: > Ja na przykład głos oddany na nią traktuję jako formę protestu przeciwko temu > co widzę w telewizji. Podoba mi się to co piszesz. Wszak nie tylko Lepper ma monopol na protest. Polacy wolą protestować niż popierać (albo popierają protestujących). Może na tym HB winna oprzeć końcówkę swej kampanii :) Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis dobrze, ze sie przyznala, teraz wiem ze na nia NIE 05.10.05, 17:35 wolno glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Musimy zagłosować na Henryka! 05.10.05, 18:06 Inaczej zasmucimy prof.Geremka... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A jak Tusk nie wejdzie do II tury... 05.10.05, 18:10 ...to przerzuci głosy na Henryka:) Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Brawo! 05.10.05, 20:41 Doskonały sygnał dla niszy mieniącej się wyborcami pani Henryki! Przecież to niemal jak zachęta, by już w pierwszej turze nie marnować na nią głosu! Podobnie jak PD wyznaczając HB na sewgo kandydata, tak i sama kandydatka nie ma zielonego pojęcia o marketingu wyborczym. Partia profesorów, a takie amatorstwo! Ręce opadają z szelestem. Odpowiedz Link Zgłoś