Dodaj do ulubionych

Kurski jesteś w porzadku! Tak trzymaj, stary!

11.10.05, 15:35
Bo te rozwodnione Wyborcza, TVP i piwem mozgi juz nie sa w stanie nic a nic
samodzielnie myslec. Jak im Wyborcza napisze, ze 2 + 2 = 5, to beda swiecie
wierzyc, ze tak jest, a jak sprobujesz udowodnic, ze nie to jestes oszolomem
i faszysta. Fani GW sa gorsi od szarańczy. Nie pojmują nawet najprostszej
argumetacji, ze kandydat na prezydenta musi byc przejrzysty takze od strony
rodzinnej, pochodzenia, etc. Potem niech sobie kazdy glosuje jak chce -
dziadek w Wehrmachcie niekoniecznie musi dzialac na niekorzysc Tuska, ale na
ten przyklad stryj Borowskiego (Jakub, jesli sie nie myle) juz by mu chyba
nie dodal glosow. Ani Stefan Redaktorowi Michnikowi (gdyby ten ostatni byl
tak naiwny, by gdzies startowac). Nic to towarzystwo "salonowe" nie pojmuje,
ze demokracja= wolnosc wypowiedzi i prawo do prawdy. Ciemna, wychowana na GW,
TVP i piwie populacja.
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Kurski jesteś w porzadku! Tak trzymaj, stary! 11.10.05, 15:39
      w ramach wolności wypowiedzi mogę jedynie stwierdzić,że Kurski (dzisiaj od
      Kaczora) to wyjatkowa menda.
      wielu prof.dr hab.też.
      • prof_dr_hab Sama wymyśliłaś, czy 11.10.05, 15:40
        ktoś z GW Ci podpowiedział??? :))

• venus99 Re: Sama wymyśliłaś, czy 11.10.05, 15:41
          ależ skąd - to ty.
          • prof_dr_hab No widzisz 11.10.05, 15:46
            nawet nie panujesz nad emocjami. Ja do Ciebie grzecznie, z wielkiej litery, a
            Ty tak niegrzecznie. Ladnie to tak, w domu nic nie nauczyli?
            • venus99 Re: No widzisz 11.10.05, 15:48
              profesorku kochany, ja zawsze piszę z małej litery.tak mnie nauczyli w
              szkole.pewnie tacy sami profesorowie jak ty.
              z dużej litery piszę wyłącznie o ludziach zasługujących na szacunek.
              • prof_dr_hab To moze 11.10.05, 15:52
                musisz sie czegos jeszcze w zyciu nauczyc zanim zaczniesz z ludźmi rozmawiac?
              • venus99 Re: No widzisz 11.10.05, 15:56
                chyba nie ma takiej potrzeby.nie wiem czy zrozumiałeś co napisałem? - "z dużej
                litery piszę wyłącznie o ludziach zasługujących na szacunek".
                o dużą literę upominają się zawsze ci co na nią nie zasługują.
                • prof_dr_hab Moja droga, 11.10.05, 15:58
                  Ty nie o tych ludziach tu cos mowisz - Ty siebie prezentujesz (szkoda, ze tego
                  nie rozumiesz). I juz sie zaprezentowalas :( Milego dnia zycze.
                  • venus99 Re: Moja droga, 11.10.05, 16:00
                    nie o ludziach tylko o tobie.drobna różnica ale zawsze.
                    za życzenia dziękuje.naprawdę bardzo miły.
                    • prof_dr_hab Idziesz 11.10.05, 16:04
                      bardzo złą drogą, dziecko. Ale co tam. Twoje zycie, Twoj problem.
                      • venus99 Re: Idziesz 11.10.05, 16:08
                        staruszku,to ty masz problem.ja nie.ale staraj się!
    • andrzejg tak,tak 11.10.05, 15:39
      Wprowadź sprawdzanie do 5 pokolenia
      Skąd to znamy?

A.
      • prof_dr_hab O coś 11.10.05, 15:42
        Ci chodzi? Bo z tej wypowiedzi nie wiadomo, o co :) Rozwiń myśl - to 5-te
        pokolenie i kto i skad to (co?) zna. Takiemu geniuszowi pewnie nie bedzie
        trudno...
        • andrzejg Re: O coś 11.10.05, 15:43
          dr hab i nie wie?

to źle.

A.
          • prof_dr_hab Może 11.10.05, 15:44
            źle, tylko dla kogo... Dla mnie mniej niz dla Ciebie, pewnie :)
            • andrzejg Re: Może 11.10.05, 15:46
              prof_dr_hab napisała:

> źle, tylko dla kogo... Dla mnie mniej niz dla Ciebie, pewnie :)

być może , bo to Ty będziesz w bojówkach zaglądających w metryki

A.
              • prof_dr_hab Opowiadasz 11.10.05, 15:47
                nam tu swoje sny? Moze jak poprosisz, to jakis psychoanalityk da Ci znizke i
                choc na jedna sesje wpusci.... :)
                • andrzejg Re: Opowiadasz 11.10.05, 15:49
                  prof_dr_hab napisała:

> nam tu swoje sny? Moze jak poprosisz, to jakis psychoanalityk da Ci znizke i
                  > choc na jedna sesje wpusci.... :)

Twoje sny profesorze od badania metryk
                  Sny o potędze.

A.
                  • prof_dr_hab Męczą Cie te metryki i męczą, 11.10.05, 15:50
                    a czy ja o nich gdzieś pisalem w ogole? Bo mi tu tak jakby projektujesz cos
                    swojego, synku.
                    • andrzejg krótka pamięć? 11.10.05, 15:52
                      prof_dr_hab napisała:

> a czy ja o nich gdzieś pisalem w ogole? Bo mi tu tak jakby projektujesz cos
                      > swojego, synku.

'Nie pojmują nawet najprostszej
                      argumetacji, ze kandydat na prezydenta musi byc przejrzysty takze od strony
                      rodzinnej, pochodzenia, etc.'

Jak zbadasz ojczulku pochodzenie bez badania metryk?

A.
                      • prof_dr_hab Czy ja 11.10.05, 15:56
                        pisalem, ze ja to bede badal? Znowu projekcja, synku..
                        • andrzejg a czy 11.10.05, 15:59
                          prof_dr_hab napisała:

> pisalem, ze ja to bede badal? Znowu projekcja, synku..

To znaczy się ,że poparcie takich projektów , ale bez osobistego babrania się
                          jest jak najbardziej moralne. Niemoralnym jest osobiste zaangazowanie.

Czy to chciałeś powiedzieć ojczulku?
                          • prof_dr_hab Pozwól, ze powtórzę: 11.10.05, 16:02
                            Zyciorys, pochodzenie i dokonania kandydatów na ważne stanowiska - przede
                            wszystkim Prezydenta - muszą być znane szerokiej opinii. Nie sądze, zeby celowe
                            bylo tu rozwazanie elementow natury cysto znej.
                            • venus99 Re: Pozwól, ze powtórzę: 11.10.05, 16:05
                              jasne,najważniejsze jest pochodzenie.ja już to gdzieś widziałem.były nawet
                              takie ankiety z rubryką - pochodzenie społeczne.
                              jak się okazuje bolszewia ciągle żywa.
                              • prof_dr_hab Moze po prostu 11.10.05, 16:07
                                za bardzo przezywasz sprawy, ktorych do konca nie rozumiesz? Moze troche spusc
                                powietrza (z tonu), bedzie Ci sie latwiej myslalo :)) I nie pekniesz :)
                                • venus99 Re: Moze po prostu 11.10.05, 16:10
                                  profesorku,nie irytuj się.przecież to nie twoja wina,że kaczorki chwytają się
                                  każdego gówna.nawet takiego jak Kurski.
                            • prof_dr_hab "natury czysto technicznej" (mialo byc) :) 11.10.05, 16:05
                            • andrzejg Re: Pozwól, ze powtórzę: 11.10.05, 16:12
                              prof_dr_hab napisała:

> Zyciorys, pochodzenie i dokonania kandydatów na ważne stanowiska - przede
                              > wszystkim Prezydenta - muszą być znane szerokiej opinii. Nie sądze, zeby
                              > celowe bylo tu rozwazanie elementow natury cysto znej.

Zyciorys , pochodzenie i dokonania kandydatów są czym innym od życiorysów,
                              pochodzeniu i dokonaniach ich dziadków, choć pochodzenie nakłada się jedno
                              na drugie. W tej sprawie nie chodzi o to ,że dziadek Tuska był jego dziadkiem,
                              Polakie, Gdańszczaninem itd, tylko zostały wywleczone wątpliwej pewności zarzuty
                              o jego dokonaniach. Ty taki proceder popierasz , czyli faktycznie jesteś za
                              sprawdzaniem metryk do co najmniej 2 pokololenia wstecz.

A.
                              • prof_dr_hab Jesli chodzi Ci 11.10.05, 16:15
                                o moja opinie to prosze: Tak, w przypadku osoby, ktora ma byc Nr 1 w Polsce ma
                                byc sprawdzone wszystko, absolutnie wszystko, co sie da (moze byc i 5 pokolen
                                wstecz). I powinny to zrobic zarowno sluzby specjalne kierowane prez obecny
                                rzad, jak i dziennikarze, a takze kazdy, kto uwaza, ze posiada wiedze istotna
                                dla dobra kraju.
                                • andrzejg Re: Jesli chodzi Ci 11.10.05, 16:17
                                  prof_dr_hab napisała:

> o moja opinie to prosze: Tak, w przypadku osoby, ktora ma byc Nr 1 w Polsce
                                  ma byc sprawdzone wszystko, absolutnie wszystko, co sie da (moze byc i 5
                                  pokolen wstecz). I powinny to zrobic zarowno sluzby specjalne kierowane prez
                                  obecny rzad, jak i dziennikarze, a takze kazdy, kto uwaza, ze posiada wiedze
                                  > istotna dla dobra kraju.

A jeśli chodzi o osobę nr 2?

A.
                                  • prof_dr_hab Por. moja 11.10.05, 16:20
                                    wypowiedź dotyczaca natury technicznej i nastepna. Mysle, ze one dobrze i
                                    precyzyjnie oddają, co mysle w sprawie. Widze Andrzeju, ze bardzo Ci brakuje
                                    nie konczacyh sie debat z FA? Mam racje?
                                    • andrzejg Re: Por. moja 11.10.05, 16:28
                                      prof_dr_hab napisała:

> wypowiedź dotyczaca natury technicznej i nastepna. Mysle, ze one dobrze i
                                      > precyzyjnie oddają, co mysle w sprawie. Widze Andrzeju, ze bardzo Ci brakuje
                                      > nie konczacyh sie debat z FA? Mam racje?

Nie chodzi o niekończące się debaty, bo i tam one się kończą.
                                      Teraz akurat mam czas i siedząc sobie w zaciszu domowym słucham
                                      i czytam różne wieści ze świata. Jeżeli coś mnie interesuje to po
                                      prostu drążę. Głosisz tu tezy , zktórymi nie za bardzo się zgadzam,
                                      a ponieważ powiedziałeś A, to powinieneś powiedzieć B.

Postawienie tezy ,że dokładnie prześwietlona pokoleniowo powinna być
                                      osoba nr 1 automatycznie nasuwa pytanie - dlaczego tylko nr 1? Przecież
                                      o kształcie Polski decyduje wiele pomniejszych osób.

W tym co pisałeś nie zgadzam się ze sposobem walki o prezydenturę.
                                      Juz słyszałem plotki o tym ,że dziadek Kaczyńskich był rabinem, a
                                      teraz słyszę ,że dziadek drugiego był dobrowolnie w Wermachcie.

Powtórzę Ci. NIe tędy droga. To były dokonania dziadków. Owszem -
                                      niech służby różnego rodzaju prześwietla kandydatów na wysokie stanowiska
                                      pod względem powoązań z kapitałem czy służbami obcych państw, ale to
                                      są dokonania konkretnego kandydata , a nie jego przodków.

Chciałbyś odpowiadac za winy swojego ojca?

A.
                    • swan_ganz [...] 11.10.05, 15:52
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • venus99 Re: pisłeś chamie o; dziadku Tuska. Sklerozę masz 11.10.05, 15:59
                        no widzisz profesorku jaki upadek dobrych obyczajów?
                        i po co ci to było?
                        • prof_dr_hab Mi to nic. Troche zlego powietrza. 11.10.05, 16:00
                          Ale Ty to pewnie teraz jak ryba w wodzie...
          • venus99 Re: O coś 11.10.05, 15:46
            nie męcz człowieka.nie dość,że habilitowany to jeszcze profesor.trudno wymagać
            żeby cos wiedział o ustawach norymberskich.
    • kropekuk A jesli fani The Times mysla, ze Kurski to cham, 11.10.05, 15:47
      w dodatku pozbawiony talentu i dobry wylacznie dla sfrustrowanego wlasnym
      nieudacznictwem plebsu, to co? I jesli na dokladke GW tez sie im nie podoba?
      Rozwodnienie mozgu czy EUROPEJSKOSC?
      • prof_dr_hab Fani "The Times"? 11.10.05, 15:49
        Moglbys dookreslic tą populację? Bedzie nam moze latwiej troche sie
        porozumiec..
        • kropekuk British upper middle class, my good man:)))))))) 11.10.05, 15:57

• prof_dr_hab Brawo, 11.10.05, 15:59
            dzielny chlopcze! Teraz poprosze o drugie danie - te ich opinie:))) Powodzenia,
            zycze i nie daj mi zbyt dlugo czekac.
            • kropekuk They love your Lech Kalkstein! 11.10.05, 16:06
              >>The front-runners to succeed him were the Civic Platform party’s Donald Tusk,
              a former Solidarity activist and staunch free-market capitalist, and the Law
              and Justice party’s Lech Kaczynski, Mayor of Warsaw, who opposes gay rights and
              abortion but wants to reinstate the death penalty...<<
              www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-1819240,00.html
              • prof_dr_hab Acha, 11.10.05, 16:12
                wiec Ty jestes fanem The Times i Ty myslisz, ze Kurski to cham i jestes British
                upper middle class. To wszystko, jak rozumiem, ma być czymś w rdzaju
                argumentacji przeciwko Kurskiemu??? Chcesz zebym pekl ze smiechu, czy też
                prosisz sie o porade psychiatryczna?
                • kropekuk Kurski JEST klamca i chamem. Nawet Kalkstein 11.10.05, 21:51
                  to publicznie potwierdzil:)))))) A Kurski z kaczego sztabu na zbity pysk
                  wylecial i czeka go sad partyjny PiS. NADAL CHCESZ SIE KOMPROMITOWAC?
      • mmkkll Akurat Kurski mógł się coś tam nauczyć od 11.10.05, 15:54
        niektórych mediów Murdocha(FOX?)).
        • kropekuk Raczej THE SUN - to tez medium dla tluszczy:) n/t 11.10.05, 15:57

• swan_ganz [...] 11.10.05, 15:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • indris Kurski wykończy Kaczora ? 11.10.05, 15:49
      Grzebanie się w czyjejś genealogii rodzinnej dla celów propagandy wyborczej
      jest szczytem obrzydliwości. Oczywiście jest to niekaralne sądownie i karalne
      być nie powinno. Ale stosowanie takich metod lub ich tolerowanie powinno być
      karane przez wyborców przy urnach.
    • ypsilon.ypsi Re: Nieważne prawda czy nieprawda 11.10.05, 16:31
      prof_dr_hab napisała:

Fani GW sa gorsi od szarańczy. Nie pojmują nawet najprostszej
      > argumetacji, ze kandydat na prezydenta musi byc przejrzysty takze od strony
      > rodzinnej, pochodzenia, etc. Potem niech sobie kazdy glosuje jak chce -
      > dziadek w Wehrmachcie niekoniecznie musi dzialac na niekorzysc Tuska

Nieważne prawda czy nieprawda, najważniejsze aby nieprawdę jak najbardziej
      uprawdopodobnić...
    • andrzejg I co Panie Profesorze? 11.10.05, 21:44
      Głupio . No nie?

'Poważne źródła na Pomorzu'

haha

A.
      • prof_dr_hab Ciezka sprawa. 11.10.05, 21:46
        Nie przecze. Poczekam jednak jak sie rozwinie.
        1. Kurski blefowal (= polityk bez zasad)
        2. Kurski nie sprawdzil materialow (dupa)
        3. Kurski spekal (tchorz)
        4. Kurskiego wrobiono (glupek)
        5. Kurski mial racje, ale odpuscil (wtedy, to nic nie rozumiem)
        • andrzejg to poczekamy razem/nt 11.10.05, 21:49
          prof_dr_hab napisała:

> Nie przecze. Poczekam jednak jak sie rozwinie.
          > 1. Kurski blefowal (= polityk bez zasad)
          > 2. Kurski nie sprawdzil materialow (dupa)
          > 3. Kurski spekal (tchorz)
          > 4. Kurskiego wrobiono (glupek)
          > 5. Kurski mial racje, ale odpuscil (wtedy, to nic nie rozumiem)

• szpikulec1 Re: Kurski jesteś w porzadku! Tak trzymaj, stary! 11.10.05, 21:48
      Kurski for ever
    • prof_dr_hab Buty 14.10.05, 19:22
      mozecie mi czyscic gnojki z wasza wiedzą o roznych sprawach i zdolnoscia do
      myslenia, ktore tu prezentujecie na tym forum. Co bylo do udowodnienia i dzien
      dzisiejszy udowodnil.
      :)
    • homo.europeus Kurski trzymaj nie popuszczaj, az zostaniesz sam 14.10.05, 19:32
      Niewiele ci brakuje do zalozenia twojego jednoosobowego kola, w ktorym i tak
      bedzie dochodzilo do podzialow i klotni.
    • keller1 Re: Kurski jesteś w porzadku! Tak trzymaj, stary! 14.10.05, 20:20
      > do prof. pozwać GW przed sąd ponieważ przez te wszystkie lata działalności
      > przyczniła się ociemnienia psychicznego większości społeczeństwa polskiego!
    • prof_dr_hab Kurski! Jestes wiecej niz w porzadku. 15.10.05, 22:46
      Jestes facet z jajami, intelektem i godnoscia. To tyle. Kto tego nie rozumie to
      jego problem. Kiedys ludzie tez nie rozumieli, ze zaklady moga byc prywatne,
      ale minelo pare lat i zrozumieli. Za pare lat zrozumiecie, ze Kurski w tej
      calej sprawie zachowal sie jak bohater (tak, tak, nic mi sie nie pomylilo,
      synkowie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka