Dodaj do ulubionych

jestem frajerem

IP: *.waw.cdp.pl 22.09.02, 00:09
LUDZIE ONI NAPRAWDE CHCA UCHWALIC ABOLICJE. przeciez ja w tej chwili gdybym
robil przewalki to taki "pruszkow" czy posel z AWS czy SLD to wysiadaja przy
jakimkolwiek srednim przedsiebiorcy ktory naiwnie oddawal kase i pozwalal sie
wywlaszczyc finansowo. po prostu super
Obserwuj wątek
    • Gość: Wprost Re: jestem frajerem IP: *.ipt.aol.com 22.09.02, 00:13
      Nie wiem czy jestes frajerem, ale chyba jestes bardzoo zagadkowy. Wytlumacz nam
      ciemnym szczegoly, please.
      • Gość: Kraken Re: jestem frajerem IP: *.ipt.aol.com 22.09.02, 00:28
        Gość portalu: Wprost napisał(a):

> Nie wiem czy jestes frajerem, ale chyba jestes bardzoo zagadkowy. Wytlumacz
        nam
        >
        > ciemnym szczegoly, please.
        -Kr. Przeciez to calkiem jasne-gosc zaluje,ze nie zalozyl jakowejs zacnej
        organizacyji o charaktyrze zbrojnym-czy jak sie to kurna nazywa-ja zreszta
        rowniez tego zaluje-zamiast naiwnie wierzyc w "prawdziwych" fachowcow,ktorzy
        mieli po 89 kierowac polska gospodarka-trzeba bylo wziac sie za przemyt gorzaly
        i "cmikow"-rynek wtedy byl "dziewiczy",konkurencja niewielka-a jakie zyski!!!
        Teraz lezalbym brzuchem do gory na jakichs Kajmanach obslugiwany przez nadobne
        nastolatki!!!
        • Gość: Wprost Re: jestem frajerem IP: *.ipt.aol.com 22.09.02, 00:35
          A gosc lezy w domu na kanapie i brzuch go boli z zalu,ze nie dzialal.Tak sobie
          to do konca wykombinowalem.
        • Gość: pol Re: jestem frajerem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.02, 00:36
          Tzw "szanowni przedsiebiorcy" prowadzac "interesy " "zapomnieli" o takim
          drobiazgu jak nalezne panstwu podatki.Zamiast zaplacic cos kolo 40% teraz -
          jesli sie ujawnia -zaplaca cos kolo 7%.Proste.

pozdr
          • Gość: pollak Re: jestem frajerem IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.09.02, 00:40
            Gość portalu: pol napisał(a):

> Tzw "szanowni przedsiebiorcy" prowadzac "interesy " "zapomnieli" o takim
            > drobiazgu jak nalezne panstwu podatki.Zamiast zaplacic cos kolo 40% teraz -
            > jesli sie ujawnia -zaplaca cos kolo 7%.Proste.

Swoją drogą, to państwo trochę drogie jest. Według mnie,
            to 7% jest dużo. Oczywiście uważam abolicję za złą,
            tak sobie tylko narzekam na podatki.
            • Gość: Wprost Re: jestem frajerem IP: *.ipt.aol.com 22.09.02, 00:46
              Teraz nareszcie zrozumialem. Ja bym tego nie wytrzymal! Zaplacic jak krety
              niepotrzebnie 40% podatku zamiast 7%! Strzelilbym sobie w leb ! Pew<nie wielu
              chodzi na czworaka po upiciu na smutno, a panstwo sie cieszy, bo znowu
              wypelnilo role wychowawcza wobec spoleczenstwa - oszukuj ile wlezie i tak z
              tego wyjdziesz calo! Ja przestalem te rzeczy rozumiec, bo dawno wyjechalem z
              Polski.
            • Gość: pol Re: jestem frajerem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.02, 00:52
              Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: pol napisał(a):
              >
              > > Tzw "szanowni przedsiebiorcy" prowadzac "interesy " "zapomnieli" o takim
              > > drobiazgu jak nalezne panstwu podatki.Zamiast zaplacic cos kolo 40% teraz
              > -
              > > jesli sie ujawnia -zaplaca cos kolo 7%.Proste.
              >
              > Swoją drogą, to państwo trochę drogie jest. Według mnie,
              > to 7% jest dużo. Oczywiście uważam abolicję za złą,
              > tak sobie tylko narzekam na podatki.

pol
              Tez sie zgadzam ,ze podatki sa wysokie. ale to nie znaczy ze nie nalezy ich
              placic.Bo jezeli jedni placa tyle ile trzeba a innym funduje sie abolicje to o
              czym to swiadczy?

ps
              Jestem zwolennikiem podatku liniowego,tylko nie rozumie dlaczego tak trudno go
              wprowadzic.

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka