elfhelm 28.10.05, 21:24 żeby PO miała dwóch wicemarszałków Sejmu w tym jednego akceptowanego przez PiS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:25 A ludzie ethosu do przyjmą? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:27 W razie czego PiSda im Jurka Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:35 karlin napisał: > A tobie? ale ja nic nie chcę. Byle mi tylko nic nie zabrał. PS do salonu nie należę, mam ledwo 25 lat i zawsze byłem bezpartyjny. Z organizacjami tzw. młodzieży partyjniackiej czy biznesem nie miałem nic wspólnego. Moi rodzice nie byli w partii. Moi dziadkowie nie byli w Wehrmachcie. Uff Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:48 Bezpartyjny fachowiec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:54 karlin napisał: > Bezpartyjny z racji zawodowych, wcześniej z lenistwa i braku odpowiedniej partii > fachowiec? Oczywiście ;) Z jednoczesnym nieukrywanym szacunkiem dla ludzi, od których można się czegośc nowego nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_obywatel Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:26 Mam nadzieje, że wstąpi i odmieni oblicze tej partii z partii liberalnego eksperymentu na partie polski solidarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:28 Znajdzie w niej wielu przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Andrzej Lepper wstąpi do Platformy 28.10.05, 21:53 elfhelm napisał: > żeby PO miała dwóch wicemarszałków Sejmu w tym jednego akceptowanego przez PiS :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś