suchyxxx2 01.04.07, 21:56 Cześć.Trochę nie pisałem i chciałem się zapytać co tam u Was i na tym forum? Lucyna,Tarja i inni co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:14 po staremu, ale mieliśmy tu cynka że ponoć u ciebie nietęgo. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:18 no nie za bardzo.nie wiedziałem że aż tutaj to dojdzie.widać centrala dobrze funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:21 Bardzo się Cieszę, że wróciłeś na to forum. To twoje miejsce, którego potrzebujesz i zawsze jesteś tu mile widziany. Na przyszłość nie przejmuj się jak dojebie Ci ktoś pokroju Jokkera czy Euforyjki. Oni są nie istotni. Są tu ludzie którzy naprawdę chcą Ci pomóc, dla których Twój los nie jest obojętny. I tego się trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:26 Cześć:-) podbijam słowa żółtanka! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:26 akurat z Euforyjką to często rozmawiam na gg i jest sympatyczna więc akurat mi Ona nie przeszkadza a Jokker? Nie wiem ale podobno się zmienił na lepsze.Może posłuchał rad i poszedł do lekarza(nie mówię tego ze złośliwością) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:28 Boschhhhhhhhh, Suchy, ona ma kropkę zamiast mózgu, jak się dogadujecie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: co u Was kochani? 02.04.07, 15:44 Isabelchen za to ty masz nasrane we łbie zamiast mózgu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:30 w sobotę przeżyłem coś strasznego.moja ciocia po udarze jest już w domu po 6 tygodniach leżenia w szpitalu.jest w beznadziejnym stanie psychicznym-nadal sparaliżowana prawa strona i bez przerwy płacze i się kuli.Dostaje mianserynę na noc ale dobrze wiemy że ciężko wyleczyć taką depresję - ona chwilami jest świadoma że jest chora.Dodatkowo ma bóle głowy czasami i pęcherza (zapalenie pęcherza leczone już wiele miesięcy) i musiała karetka przyjechać aby dać jej coś przeciwbólowego w zastrzyku.Płakała,krzyczała z bólu,kuliła się a ja to wszystko widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:31 z Euforyjką jakoś się dogadujemy-zachęcam wszystkich do pisania z nią na gg-wcale taka nie jest jak myślicie ale nie rozmawiajmy o niej bo zaraz burzę wywołam:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:34 idę już spać.pa i dzięki za dobre słowa Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:34 no widzisz, a myślałeś, że to facet :-) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:36 no fakt-dobrze pamiętasz;d Jezu jaki ja głupi byłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: co u Was kochani? 02.04.07, 01:39 Na przyszłość nie przejmuj się > jak dojebie Ci ktoś pokroju Jokkera czy Euforyjki. Oni są nie istotni. ======= O, przepraszam Suchy wie doskonale ile mam dla Niego sympatii. często tyklo po to TU zaglądam (cichutko, bez "odzywania się") aby dowiedzieć sie o jego stan zdrowia. Zawsze mu mówiłam, ze przejadanie sie chemią jest niedobre. Dooobra, wracam do adremu: NIE MA LUDZI NIEISTOTNYCH!! WSZYSCY ludzie są ważni. Jedynie gadania niektórych osób nie zawsze warto słuchac na baczność z notatnikiem w ręce. Można czasem z lekka pominąć ;-)). Eeee, ja tak tylko. Żyra Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:38 moim skromny zdaniem euforujka jest jedna z najinteligentniejszych osobowości tego forum. Kropeczki zamiast mózgu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:39 no dlatego mówię że fajnie się z nią rozmawia na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:40 dobra już naprawdę idę-padam ze zmęczenia-dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:41 wyślij mi jej gg na privie. zobaczysz, że nie będzie Ci miała tego za złe Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:41 prowadzisz ranking forumowej głupoty? ;-) czym się sugerujesz - kto jest debeściak w dojebywaniu, ten superintellygent????? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyda Re: co u Was kochani? 01.04.07, 22:47 kto jest debeściak > w dojebywaniu, ten superintellygent????? brak rozwinietej emocjonalności, przerzuca sie na rozwój inteligencji. jak sie uczucia spycha to wiecej intelekt widać. nie żeby w gre wchodzila jakas glebia myslenia, ale sie blyska. Odpowiedz Link Zgłoś
el.gato.negro Re: co u Was kochani? 01.04.07, 23:11 dlaczego taki suchy zawsze ma wjazd? chodzi o tego gustownego bezczela zamiast kapelusza? Odpowiedz Link Zgłoś
el.gato.negro Re: co u Was kochani? 01.04.07, 23:15 przy suchych i delikatnościach tego świata odpadam. czas pielęgnować swoją osobowość czołgu Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 23:18 a kim ty jesteś jeżeli wolno spytać i czemu tak piszesz? Zresztą nie załapałem-to jakiś żart miał być? piszesz tak że nie wiem o co chodzi:) pisz po Polsku to zrozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u Was kochani? 01.04.07, 23:26 taka mała porada jak ze mną pisać : -stosować się do netykiety-to chyba oczywiste -pisać po Polsku,ewentualnie po Angielsku i trochę po Rosyjsku -pisać normalnie bez aluzji czy zbytnich żartów bo nie zawsze jestem w stanie je pojąć ze względu na swoje humory niestety -być w miarę normalnym bo nadal nie posiadam umiejętności pisania ze schizofrenikami niektórymi oraz artystami -nie być pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających czy podobnych w działaniu do alkoholu/narkotyków Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: co u Was kochani? 02.04.07, 01:59 Czy po Polsku jest bardziej po polsku niż po polsku? W Polsce po polsku. W bucie noga. Żyrafa majaczy przed snem. Notesy proszę pochować. Nic cennego nie zanotujecie. Za pół roku znowu TU zawitam. O zgrozo. ja tylko sie zastanawiam jak można tyle lat wytrzymać z tą nudziarą. A ja muszę z Żyrafą. Żyra Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: co u Was kochani? 02.04.07, 10:48 U mnie tak sobie... żołądek mi sie znowu oddzywa ciezko znosze to przejscie z zimy na wiosne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: co u Was kochani? 03.04.07, 15:13 tarja30 to wiosna tak działą na żołądek, będzie dobrze niech tylko bogoda sie wyklaruje :) a umnie... ok, bywam tu bardzo malutko i pewnie nikt oprócz tarji30 mnie nie pamieta, ale chciałam sie pochwalić jestem już ponad dobry miesiąc bez seroxatu i niczego innego i jest ok-normalnie :) mam nadzieje że takiego załąmania juz nigdy nie przezyję. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka do żółtanka 02.04.07, 15:55 sorry koleś ale nie mam ochoty ani chęci na nawiązywanie znajomości z Tobą. po prostu mam już dość znajomych na gg i oni mi w zupełności wystarczą, a na zbędne klikanie nie mam czasu, bo musze inwestować w swoją przyszłość (nauka, codzienna gimnastyka, przygotowywanie się na kurs prawka itp itd.) no więc sam widzisz, przykro mi. dziękuję Ci jednocześnie za mile slowa. Nie wiem co piszą niektóre wredne podłe stare wysuszone cipki bo je bloknęłam. pozdrawiam wszystkich oprócz tych podłych bab :)) Odpowiedz Link Zgłoś