seledynowa Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 30.10.05, 23:46 ple ple ple kolejne rozmowy kolejne rozmowy przybliżenia przybliżenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 30.10.05, 23:48 A PO dalej obrażona na wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
kizior10 t-800 30.10.05, 23:54 nadal jak sterowana, zdarta płyta ... PO jest TYLKO zniesmaczona fałszem i obłudą PIS-u. wyborcy PO niczego swojej partii nie zrobili. wyborcy PO nie są winni, natomiast jako lepiej wykształceni, o szerszych horyzontach rozumieją (w przeciwieństwie do wyborców PIS) że z krętaczami nie wchodzi się w układy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 01:06 seledynowa napisała: > ple ple ple > kolejne rozmowy kolejne rozmowy > przybliżenia przybliżenia.... hehe dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
max_maestro Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 30.10.05, 23:48 Scenariusz dawno ustalony przed wyborami ;-| -- Zawsze baniowe zdjecia - www.max.boo.pl/ibf/ Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 30.10.05, 23:51 Chyba rozmowy zakończyły się totalną klapą. Albo po prostu premier jest bardzo zmęczony i dlatego sprawia wrażenie zrezygnowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 30.10.05, 23:53 Mam identyczne wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby tylko kandydat na premiera ! 30.10.05, 23:58 Rzad z takim premierem na czele nie porzejdzie. Jarek musi przestac zabawiac sie w teatr kukielkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Marcinkiewicz powiedział to wyraźnie 31.10.05, 00:02 mówiąc,że droga otwarta do dalszych rozmów Przecież nie chodziło mu o poranne rozmowy przed głosowaniem w Sejmie. Powiedział też wyraźnie o powstaniu rządu mniejszościowego, bez tego wahania A. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk No i dobrze. A z Marcinkiewicza jeszcze moze 31.10.05, 00:14 byc maz stanu - oby go tylko w Kaczym bajorku nie utopiono, bo TAKA JEST POLSKA WLASNIE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:47 Ja z kolei odnoszę wrazenie że rozmowy zakończyły się zgodnie z oczekiwaniami - czyli klapą. Macinkiewicz sprawiał IMO wrażenie zadowolonego. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Koalicji na pewno nie ma 31.10.05, 01:07 kataryna.kataryna napisała: > Chyba rozmowy zakończyły się totalną klapą. Albo po prostu premier jest bardzo > zmęczony i dlatego sprawia wrażenie zrezygnowanego. bo rozmowy były stosunkowo krótkie. Jeśli jutro miałby być rząd z udziałem ministrów PO - to ustalenia i telefony by trochę zajęły. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 30.10.05, 23:53 Ten stary-blond-babsztyl co robi wywiad naskoczył na PO, kiedy oni nie mogą się bronić. Oj, daleko jej do klasy Moniki Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:04 Biedne PO. uhahahahahahahahaha ale mnie rozbawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:10 Jeszcze chwila a padną sobie z Kaziem w ramiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:45 że jak ??? Klasa Moniki Olejnik ??? (a wiekowo to ta sama półka, zdaje mi się) Nie rozśmieszaj mnie, chociaż, nawet Ci dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:09 Rozmawiali o słynnym "bezpieczeństwie". Wyprawa do Gdańska po tygodniu nierozmawiania ze sobą i taki temat na tapecie. Musi być ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:13 Ale przecież są jeszcze stanowiska wiceministrów. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:29 kataryna.kataryna napisała: > Rozmawiali o słynnym "bezpieczeństwie". Wyprawa do Gdańska po tygodniu > nierozmawiania ze sobą i taki temat na tapecie. Musi być ważny. Od poczatku wiadomo bylo o co chodzi. Gwarancje bezpieczenstwa. Dla biznesmenow dla kolegow ze sluzb itd itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:37 nurni napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Rozmawiali o słynnym "bezpieczeństwie". Wyprawa do Gdańska po tygodniu > > nierozmawiania ze sobą i taki temat na tapecie. Musi być ważny. > > Od poczatku wiadomo bylo o co chodzi. > Gwarancje bezpieczenstwa. Dla biznesmenow dla kolegow ze sluzb itd itd.. Chodzi mi o to, że jak lecisz w niedzielę na misję ostatniej szansy to rozmawiasz tylko o sprawach najważniejszych, sam powiedział, że o programie nie rozmawiali, o personaliach nie rozmawiali, rozmawiali o pewnych rzeczach o których publicznie nie powie, no i o tym bezpieczeństwie. Zatem musi być wysoko na liście priorytetów co mnie bardzo martwi bo chyba nie jest dobrze (ja to wsadzam w kontekst wywiadów Rokity, Komorowskiego i Kaczora). Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Rozmawiali o pogłoskach 31.10.05, 00:41 na temat żądania abolicji ścigania przestępstw gospodarczych, której miała jakoby domagać się Platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:44 kataryna.kataryna napisała: > nurni napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Rozmawiali o słynnym "bezpieczeństwie". Wyprawa do Gdańska po tygod > niu > > > nierozmawiania ze sobą i taki temat na tapecie. Musi być ważny. > > > > Od poczatku wiadomo bylo o co chodzi. > > Gwarancje bezpieczenstwa. Dla biznesmenow dla kolegow ze sluzb itd itd.. > > > > Chodzi mi o to, że jak lecisz w niedzielę na misję ostatniej szansy to > rozmawiasz tylko o sprawach najważniejszych, sam powiedział, że o programie nie > > rozmawiali, o personaliach nie rozmawiali, rozmawiali o pewnych rzeczach o > których publicznie nie powie, no i o tym bezpieczeństwie. Zatem musi być wysoko > > na liście priorytetów co mnie bardzo martwi bo chyba nie jest dobrze (ja to > wsadzam w kontekst wywiadów Rokity, Komorowskiego i Kaczora). Nie mam najmniejszych watpliwosci o co chodzi. Link ktory byl wielokrotnie podawany na forum: www.medianet.com.pl/~naszapol/0537/0537siei.php Rzad PIS-u moze po prostu doprowadzic do unicestwienia PO. Wystarczy ze bedzie ujawnial wszystko co napotka na swojej drodze. To dlatego potrzebna mu ta "kontrola". To powiadasz ze pojechali do Gdanska i ani slowa o 3 razy 15 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni jeszcze o bezpieczenstwie dla PO 31.10.05, 00:55 www.medianet.com.pl/~naszapol/0543/0543siei.php Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg powiew komuny? 31.10.05, 07:14 "Oczywiście Palikot i Pasło-Wiśniewska to tylko wierzchołek góry lodowej, bowiem w klubie Platformy zasiada wielu mniej znanych przedstawicieli tej warstwy społecznej. Np. nowy zielonogórski poseł Bogdan Bojko, który - jak informuje "Rzeczpospolita" (19.10.br.) - razem z żoną jest właścicielem piekarni w Nowej Soli. Jeden z najbogatszych ludzi w mieście. Ma okrągły milion na koncie, nieruchomości warte drugie tyle, sześć samochodów. Radny miejski, bliski znajomy prezydenta miasta. Do złudzenia przypomina to opis typowego działacza KLD z początku lat 90. Najwyra1/4niej panowie Tusk i Schetyna nie wyciągnęli z tamtych doświadczeń żadnych wniosków." To samo liczenie majątku.Ważne ,że prywaciarz, a to znaczy złodziej. Czyż nie tak? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg link do prywaciarza z wiekszą ilością samochodów 31.10.05, 07:39 www.ftgrabski.pl/ mozna wykorzystac, jakby gośc sie wychylił i zaangazował w polityce A. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A moze chodzi o bezpieczenstwo POLSKI? 31.10.05, 00:45 I znany prikaz z NATO: WSI nie ruszac, albo fora ze dwora? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polak.jeden Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 01:27 Od początku nie miałem złudzeń, co do istoty sporu. A Tusk zapewne sterowany jest z tylnego siedzenia. I nietrudno się domyślić przez kogo. Marcinkiewicz wypadł bardzo korzystnie. Było niezmiernie pokrzepiające oglądać i słuchać jak deklasuje Czajkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 03:48 polak.jeden napisał: > Od początku nie miałem złudzeń, co do istoty sporu. A Tusk zapewne sterowany > jest z tylnego siedzenia. I nietrudno się domyślić przez kogo. > Uświadom mnie, bo nie mam pojęcia. Za to jestem pewien, że Kazio to marionetka Jarka... Historia się powtarza - Krzaklewski kręcił Buzkiem, Jarek - Kazikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:43 Kasieńko, a miałaś co do tego jeszcze jakiekolwiek wątpliwości ? Kaziu zmęczony, zakrztusił się biduś...Śmiga po Polsce wte i we wte, a w samolotach/helikopterach powietrze suche i te nocne Polaków rozmowy, szkoda mi faceta, trzymam za Niego kciuki, choć zdrowy rozsądek i rachuby głosów w sejmie, no i licho nie śpi...Degrengolada normalnie, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Przecież to żart z tym bezpieczeństwem 31.10.05, 01:12 kataryna.kataryna napisała: > Rozmawiali o słynnym "bezpieczeństwie". Wyprawa do Gdańska po tygodniu > nierozmawiania ze sobą i taki temat na tapecie. Musi być ważny. To jest właśnie spiskowanie PiSu - z którego jak dotąd nic (poza zamachem na życie Wassermanna) nie wynikło. Tak było z układem warszawskim (z którego prominentami zresztą PiS się układa), tak z agentami od Macierewicza (zwłaszcza Chrzanowskim i Staniszewską). Naprawdę uważasz, że Ziobro i Wassermann są w stanie zrobić cokolwiek pożytecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To Marcinkiewicz tworzy ten rzad mniejszosciowy, 31.10.05, 00:12 czy PiSowi nawet i kilkunastu fachowcow brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To Marcinkiewicz tworzy ten rzad mniejszoscio 31.10.05, 00:43 Pewnie znajdą fachowców.Na moje oko to Jarek zdaje sobie sprawę ,że Dornowi nie można powierzyć MSWiA-w służbach nie ma miejsca dla oszołomów.Problem jest w tym jak się ma z tego wycofać lojalny Kaczyński- tylko pod grożbą nowych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Niekoniecznie 31.10.05, 01:18 Dorn dostanie MSWiA - ale są jeszcze wiceministrowie. Największą niekompetencją grzeszą zresztą nie sam Dorn (ujdzie), a Ziobro (cieniutki jako prawnik) i Wassermann. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Marcinkiewicz mówi, ze 31.10.05, 00:57 sa świetnie przygotowani do rządzenia i niczego sie nie boi. Oraz, ze robi WSZYSTKO Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:28 A ja mam wrażenie ,że Gocłowski powiedział im: jak się nie dogadacie to nowe wybory macie jak w banku a wtedy drugiej szansy nie dostaniecie.To przekonało chłopców .A byłyby wybory bo Jarek wcale nie zamierza przejmowć się Lepperem i Giertychem ,oleje ich przy najbliższej okazji. No i Rokicie żal się zrobiło tego, ze nie będzie miał władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 00:31 Fakt, grozi im impotencja polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Podobno Tusk zaniemógł i nie wyszedł z kurii... 31.10.05, 01:04 Powiedział, że rozpoczyna okupację kurii na znak protestu i nie wyjdzie, dopóki nie wygra wyborów. Zażądał od Kaczek, że albo wygrają za niego albo on nie opuści kurii! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin W związku z czym 31.10.05, 01:06 roro68 napisał: > Powiedział, że rozpoczyna okupację kurii na znak protestu i nie wyjdzie, dopóki nie wygra wyborów. Zażądał od Kaczek, że albo wygrają za niego albo on nie opuści kurii! -------------------------------------------------------------- rozważa się przeniesienie Kurii na Westerplatte. Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 w przybliżeniu przybliżam przybliżenie 31.10.05, 03:08 na razie mogę w przybliżeniu przybliżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Podobno Tusk zaniemógł i nie wyszedł z kurii. 31.10.05, 03:51 roro68 napisał: > Powiedział, że rozpoczyna okupację kurii na znak protestu i nie wyjdzie, dopóki > > nie wygra wyborów. Zażądał od Kaczek, że albo wygrają za niego albo on nie > opuści kurii! Jesteś żałosny. Po co zanieczyszczasz czymś takim forum. Powiedz, miałeś zamiar byc dowcipny? Daj sobie spokój na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Bedzie musial wyjsc by zadzwonic po instrukcje.... 31.10.05, 06:11 .... od tow. Kwasniewskiego. roro68 napisał: > Powiedział, że rozpoczyna okupację kurii na znak protestu i nie wyjdzie, > dopóki nie wygra wyborów. Zażądał od Kaczek, że albo wygrają za niego albo on > nie opuści kurii! Tu chodzi o nowe wybory az POst-Komuna wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Linia Specjalna z Marcinkiewiczem II TVP 31.10.05, 06:43 O, nie dogadali się? Chyba jednak coś jest na rzeczy. Poczekajmy na listę ministrów Rządu Tymczasowego. Odpowiedz Link Zgłoś