Dodaj do ulubionych

Wprost takie głupsze NIE Urbana

IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:27
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:30
      W wielu artykułach chamskie-antyklerykalne,antypolskie no i oczywoście
      filosemickie -jednym slowem dla ćwierćinteligentów sierotów po Stalinie!
      • Gość: Prezes Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.ces.clemson.edu 01.10.02, 19:34
        Gość portalu: f napisał(a):

> W wielu artykułach chamskie-antyklerykalne,antypolskie
        no i oczywoście
        > filosemickie -jednym slowem dla ćwierćinteligentów
        sierotów po Stalinie!

Mówisz o sobie niedouczony ciołku ?

• Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:37
          Brak argumentów-jej odmowa jego obmowa...
      • Gość: Dr.KrisK Ortografia... IP: *.eng.fsu.edu 01.10.02, 19:37

> W wielu artykułach chamskie-antyklerykalne,antypolskie no i oczywoście
        > filosemickie -jednym slowem dla ćwierćinteligentów sierotów po Stalinie!
        Po polsku pisze się "sierot"...
        KrisK Ubawiony
        • Gość: f Re: Ortografia... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:39
          Kirsk -przestaw się bawic ty pajacu!
          • Gość: Dr.KrisK Nie przestanę.. IP: *.eng.fsu.edu 01.10.02, 19:42

> Kirsk -przestaw się bawic ty pajacu!
            Po polsku pisze się "przestań".
            Nie przestanę sie bawić tobą, bo bardzo mnie to śmieszy!
            KrisK Bardzo Rozbawiony
            • Gość: f Re: Nie przestanę.. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:44
              A może palanciku -przestań!
              • Gość: Rob Re: Nie przestanę.. IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 01.10.02, 22:27
                Najlepszy psychiatra z Tarnobrzega powiedzial: "A może palanciku -przestań!"
                • Gość: f Re: Nie przestanę..Do Jac... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:16
                  56 procent Rosjan opowiada sie za powrotem pomnika Felka Dzierżyńskiego do
                  centrum
                  Moskwy!! Czy twoim marzeniem jest mordowanie duchownych poprzez ukrzyzowanie ich
                  na drzwiach więzień a może żywcem zrzucanie do morza jak to robili żydowscy
                  bolszewicy na Wyspach Sołowieckich...Tolerancik jeden!
            • jaceq Re: Nie przestanę.. 01.10.02, 22:19
              Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Nie przestanę sie bawić tobą, bo bardzo mnie to śmieszy!

A ja będę kibicował. Mnie też niemożebnie śmieszą "aforyzmy" efa.
              Przypomina mi (f) tego faceta, który przyszedł kiedyś rozbawiać Szwejka i feldkurata Katza, bo mu się wydawało, że
              Katz jest mu winien jakieś pieniądze.
              Zatem niech nas bawi dopóki mamy chęć. Potem... wszyscy wiedzą, jak to się skończyło.
        • Gość: Wprost t to rydzykowy inteligencik IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 19:40
          On nie rozumie co pisza w normalnej gazecie.
          • Gość: wkd.pl tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.dowco.com 01.10.02, 22:53
            czlowieku nie trac czasu na pierdolenie tylko sluchaj rydzyka. za kilka minut w tarnobrzego wylanczaja na noc swiatlo
            i bedzie po wszystkim - paciorek i spac tylko raczki na kolderce.
            • Gość: f Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:22
              Tylko tyle pamietasz z dzieciństwa?
              A jak mamusia trzymała ci małego już zapomniałeś?
              Też był 25 stopień zasilania!
              • Gość: Hihi Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 19:50
                Ty t pewnie dorze pamietasz, bo tkwisz wciaz umyslem w tamtej epoce i dlatego
                oprocz ND i RM niczego nie rozumiesz.
                • Gość: f Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:52
                  Jestem niskiego wzrostu-czyli konus-dlatego moja perspektywa jest na takim a nie
                  innym poziomie-aluzju poniał?
                  • Gość: andzia Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.10.02, 20:11

> Jestem niskiego wzrostu-czyli konus-dlatego moja perspektywa jest na takim a
                    ni
                    > e
                    > innym poziomie-aluzju poniał?

No to se zostań na tym poziomie i do klawiatury kompa nie podskakuj
                    pierduł nie wypisuj i zaprenumeruj se NIE , horyzont Ci sie na pewno
                    wtedy rozszerzy.A może nawet coś Ci się wydłuuuży czytajac Urbana..?
                    Podziel się z nami nowiną.
    • Gość: waw Po co kupujesz? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:12
      Nie podoba się? Nie kupuj, nie ma przymusu zasilania kabzy "żydokomuny" z
      Wprost. Nie kupuj Wprost, Newsweeka, GW, Rzeczpospolitej, Gazety Prawnej itd,
      kup sobie Vivę i Chwilę dla Ciebie, tam są proste zrozumiałe teksty, takie dla
      osobników o rozumie kury.
      • Gość: f Re: Po co kupujesz? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:15
        O rezunie-pomordowałoby się inaczej myslących-pomordowało!
        Mam radosną nowinę zakladają ponownie ZOMO -tam jest twoje miejsce a nie
        jakiś tam klawiatury...
        • Gość: t dlaczego.... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:20
          ... niektórzy do "f" zwracają się "t"?
        • Gość: waw Re: Po co kupujesz? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:25

> O rezunie-pomordowałoby się inaczej myslących-pomordowało!
          > Mam radosną nowinę zakladają ponownie ZOMO -tam jest twoje miejsce a nie
          > jakiś tam klawiatury...

Popisałeś sobie? I starczy, teraz idź poczytać Misia, pora już najwyższa, tylko
          pamietaj, żeby umyć ząbki, bo coś ci z gęby capi.
    • Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:25
      Krosno-wiadomo!
      • Gość: t Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 21:37

> Krosno-wiadomo!

Ale - co wiadomo?
        • Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 19:54
          Krosno,Przemyśl,Olsztyn-wystarczy?
          • Gość: t Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 19:57

> Krosno,Przemyśl,Olsztyn-wystarczy?

wolałbym jednak, nieco jaśniej....
            • Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 20:02
              Dalej to;
              Hic sunt leones!
    • Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 20:32
      Urban ze swiom NIe dowiódł ,że bolszewicy żydowscy są najlepsi w doprowadzeniu
      każdego narodu np kubańczyków do desperacji i upodlenia- gdy mąż zgadza się na
      kurestwo żony i c\órki
      aby zarobiły 10 dolarów,polaczków z SLD do wzwodu penisów czytających o pseudo
      aferach jak w miedzi -tylko potem pan Michnik et company nie skrytykuje
      słusznych reform jak w słuzbie zdrowia...Zobaczymy 1 go Stycznia czy znaleziono
      worodki na śmietniku i karetka pogotowia nie przyjechala w 3 minuty do chorego
      na zawał w odległości 70 kilometrów..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka