Gość: f IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:30 W wielu artykułach chamskie-antyklerykalne,antypolskie no i oczywoście filosemickie -jednym slowem dla ćwierćinteligentów sierotów po Stalinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.ces.clemson.edu 01.10.02, 19:34 Gość portalu: f napisał(a): > W wielu artykułach chamskie-antyklerykalne,antypolskie no i oczywoście > filosemickie -jednym slowem dla ćwierćinteligentów sierotów po Stalinie! Mówisz o sobie niedouczony ciołku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:37 Brak argumentów-jej odmowa jego obmowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Ortografia... IP: *.eng.fsu.edu 01.10.02, 19:37 Gość portalu: f napisał(a): > W wielu artykułach chamskie-antyklerykalne,antypolskie no i oczywoście > filosemickie -jednym slowem dla ćwierćinteligentów sierotów po Stalinie! Po polsku pisze się "sierot"... KrisK Ubawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Ortografia... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:39 Kirsk -przestaw się bawic ty pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Nie przestanę.. IP: *.eng.fsu.edu 01.10.02, 19:42 Gość portalu: f napisał(a): > Kirsk -przestaw się bawic ty pajacu! Po polsku pisze się "przestań". Nie przestanę sie bawić tobą, bo bardzo mnie to śmieszy! KrisK Bardzo Rozbawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Nie przestanę.. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:44 A może palanciku -przestań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Nie przestanę.. IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 01.10.02, 22:27 Najlepszy psychiatra z Tarnobrzega powiedzial: "A może palanciku -przestań!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Nie przestanę..Do Jac... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:16 56 procent Rosjan opowiada sie za powrotem pomnika Felka Dzierżyńskiego do centrum Moskwy!! Czy twoim marzeniem jest mordowanie duchownych poprzez ukrzyzowanie ich na drzwiach więzień a może żywcem zrzucanie do morza jak to robili żydowscy bolszewicy na Wyspach Sołowieckich...Tolerancik jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Nie przestanę.. 01.10.02, 22:19 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Nie przestanę sie bawić tobą, bo bardzo mnie to śmieszy! A ja będę kibicował. Mnie też niemożebnie śmieszą "aforyzmy" efa. Przypomina mi (f) tego faceta, który przyszedł kiedyś rozbawiać Szwejka i feldkurata Katza, bo mu się wydawało, że Katz jest mu winien jakieś pieniądze. Zatem niech nas bawi dopóki mamy chęć. Potem... wszyscy wiedzą, jak to się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost t to rydzykowy inteligencik IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 19:40 On nie rozumie co pisza w normalnej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkd.pl tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.dowco.com 01.10.02, 22:53 czlowieku nie trac czasu na pierdolenie tylko sluchaj rydzyka. za kilka minut w tarnobrzego wylanczaja na noc swiatlo i bedzie po wszystkim - paciorek i spac tylko raczki na kolderce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:22 Tylko tyle pamietasz z dzieciństwa? A jak mamusia trzymała ci małego już zapomniałeś? Też był 25 stopień zasilania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihi Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 19:50 Ty t pewnie dorze pamietasz, bo tkwisz wciaz umyslem w tamtej epoce i dlatego oprocz ND i RM niczego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:52 Jestem niskiego wzrostu-czyli konus-dlatego moja perspektywa jest na takim a nie innym poziomie-aluzju poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.10.02, 20:11 Gość portalu: f napisał(a): > Jestem niskiego wzrostu-czyli konus-dlatego moja perspektywa jest na takim a ni > e > innym poziomie-aluzju poniał? No to se zostań na tym poziomie i do klawiatury kompa nie podskakuj pierduł nie wypisuj i zaprenumeruj se NIE , horyzont Ci sie na pewno wtedy rozszerzy.A może nawet coś Ci się wydłuuuży czytajac Urbana..? Podziel się z nami nowiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Po co kupujesz? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:12 Nie podoba się? Nie kupuj, nie ma przymusu zasilania kabzy "żydokomuny" z Wprost. Nie kupuj Wprost, Newsweeka, GW, Rzeczpospolitej, Gazety Prawnej itd, kup sobie Vivę i Chwilę dla Ciebie, tam są proste zrozumiałe teksty, takie dla osobników o rozumie kury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Po co kupujesz? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:15 O rezunie-pomordowałoby się inaczej myslących-pomordowało! Mam radosną nowinę zakladają ponownie ZOMO -tam jest twoje miejsce a nie jakiś tam klawiatury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t dlaczego.... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:20 ... niektórzy do "f" zwracają się "t"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Po co kupujesz? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:25 Gość portalu: f napisał(a): > O rezunie-pomordowałoby się inaczej myslących-pomordowało! > Mam radosną nowinę zakladają ponownie ZOMO -tam jest twoje miejsce a nie > jakiś tam klawiatury... Popisałeś sobie? I starczy, teraz idź poczytać Misia, pora już najwyższa, tylko pamietaj, żeby umyć ząbki, bo coś ci z gęby capi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:25 Krosno-wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 21:37 Gość portalu: f napisał(a): > Krosno-wiadomo! Ale - co wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 19:54 Krosno,Przemyśl,Olsztyn-wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 19:57 Gość portalu: f napisał(a): > Krosno,Przemyśl,Olsztyn-wystarczy? wolałbym jednak, nieco jaśniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 20:02 Dalej to; Hic sunt leones! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wprost takie głupsze NIE Urbana IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 20:32 Urban ze swiom NIe dowiódł ,że bolszewicy żydowscy są najlepsi w doprowadzeniu każdego narodu np kubańczyków do desperacji i upodlenia- gdy mąż zgadza się na kurestwo żony i c\órki aby zarobiły 10 dolarów,polaczków z SLD do wzwodu penisów czytających o pseudo aferach jak w miedzi -tylko potem pan Michnik et company nie skrytykuje słusznych reform jak w słuzbie zdrowia...Zobaczymy 1 go Stycznia czy znaleziono worodki na śmietniku i karetka pogotowia nie przyjechala w 3 minuty do chorego na zawał w odległości 70 kilometrów.. Odpowiedz Link Zgłoś