frugo3 04.11.05, 19:12 80....? to tak optymistycznie, Zorganizujemy zawody w rozwiązywaniu testów mensy ROKITA versus LEPPER??? Wiem kto wygra..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lortea Wiem kto będzie miał ściągawki ukryte w 04.11.05, 19:13 biało-czerwonym krawacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 19:19 Rokita traci wigor. Chyba sie chlop lamie. Prasa nie sprzyja PO. A tu posada wiceministra czeka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 19:23 Dajcie Rokicie wreszcie swiety spokoj. Zajmijcie sie waszym wspanialym rzadem. Co do tego wszystkiego ma IQ Rokity?? Ktore na pewno jest wieksze od waszego. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 20:40 bebe255 napisała: > Dajcie Rokicie wreszcie swiety spokoj. Zajmijcie sie waszym wspanialym >rzadem. > Co do tego wszystkiego ma IQ Rokity?? Ktore na pewno jest wieksze od waszego. Rokita jest zbyt inteligentny by dacć sobie zmierzyć IQ :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 21:11 Zasnatówcie się lepiej nad własnym postępowaniem. To, że ktoś nie podziela waszych poglądów to jeszcze nie dowód na to, że ma niskie IQ. Z całą moją niechęcią do Leppera śmiem twierdzić, że jego IQ nie odbiega od średniej o więcej niż jedno odchylenie standardowe. Rokita ma napewno powyżej 100. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 22:37 > Zasnatówcie się lepiej nad własnym postępowaniem. To, że ktoś nie podziela > waszych poglądów to jeszcze nie dowód na to, że ma niskie IQ. > Z całą moją niechęcią do Leppera śmiem twierdzić, że jego IQ nie odbiega od > średniej o więcej niż jedno odchylenie standardowe. Rokita ma napewno powyżej 1 > 00. Narodowy Test Inteligencji w 2003 roku wykazał co innego - IQ Rokity jest na pewno dwucyfrowe i oscyluje w granicahc 80. Chyba że w miedzyczasie JMR dużo ćwiczył. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 01:19 "Narodowy test inteligencji" to była kpina, a nie test na inteligencję, doprawdy ciężko go uznać za miarodajny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 01:59 > "Narodowy test inteligencji" to była kpina, a nie test na inteligencję, doprawd > y > ciężko go uznać za miarodajny wynik. No tak - skoro ktoś tak z założenia inteligenty jak JMR wypadł tak słabo nie może być miarodajny. Ja jednak nie mam racjonalnych powodów by nie wierzyć w ten test. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 02:22 A rozwiązywałeś go? Czy wierzysz w niego tylko dlatego, że (ponoć, nie sprawdzałam) źle w nim wypadł nielubiany przez Ciebie polityk? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 09:25 xtrin napisała: > A rozwiązywałeś go? Czy wierzysz w niego tylko dlatego, że (ponoć, nie > sprawdzałam) źle w nim wypadł nielubiany przez Ciebie polityk? Nie ponoć a na pewno, zresztą sam JMR nigdy tego nie ukrywał - na pytanie dlaczego nie ujawnił wyniku odpowiadał, że go nie zna ponieważ utajnili go organizatorzy a to z tej racji, że był tak kiepski, że oznaczał kompromitację .l. organizatorów testu (objaw daleko posuniętej megalomanii). Wynik JMR można jednak wywnioskować z faktu, że średnia startujących ViP-ów była znana jako bardzo niska a swoje wyniki ujawnili Marek Borowski i Mateusz Kusznierewicz. Średnią musiał zaniżyć Rokita wraz z dwoma innymi osobami. Sądziłem, że przedstawisz argumentację przeciwko Narodowemu Testowi Inteligencji szerszą, niż tylko to że skoro Rokicie nie poszło to jest niemiarodajny. Z tego co pamiętam był on (test) wyjątkowo prosty w porównaniu z testami organizowanymi przez Mensę. I to raczej przemawia na niekorzyść Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 12:00 > Nie ponoć a na pewno, zresztą sam JMR nigdy tego nie ukrywał - na pytanie > dlaczego nie ujawnił wyniku odpowiadał, że go nie zna ponieważ utajnili go > organizatorzy a to z tej racji, że był tak kiepski, że oznaczał > kompromitację .l. organizatorów testu (objaw daleko posuniętej megalomanii). Cóż, jeżeli tak powiedział, to wyłącznie świadczy o jego zdrowym dystansie do sprawy. > Sądziłem, że przedstawisz argumentację przeciwko Narodowemu Testowi > Inteligencji szerszą, niż tylko to że skoro Rokicie nie poszło to jest > niemiarodajny. A czy ja gdziekolwiek tak napisałam? Po prostu rozwiązywałam ten test, jak i dziesiątki innych testów na IQ, mam więc porównanie. I ten był wyjątkowo głupi, rzeczywistą IQ sprawdzał w minimalnym stopniu, w większości były to "gry i zabawy" na potrzeby programu. Test na pamięć, wiedzę, spostrzegawczość, umiejętność liczenia - w takim teście osoba wysoce inteligentna może wypaść słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 21:15 frugo3 napisał: > 80....? to tak optymistycznie, > Zorganizujemy zawody w rozwiązywaniu testów mensy ROKITA versus LEPPER??? > Wiem kto wygra..... :)))) ---------------------------------------- wiem wiem p. Lepper .zgadłem piwo dla mnie, może by nie pasteryzowane. wygrałem? Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 21:41 bliskie minimum hiszpańskich rekrutów- tam by trafić do woja wystarczy granica normy czyli 80 iq Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 00:20 Rokita, ze swoim poziomem IQ nie zostalby przyjęty na stójkowego do policji, ale przemierem mógłby być, Ot demokracja Odpowiedz Link Zgłoś