Dodaj do ulubionych

IQ Rokity ????

04.11.05, 19:12
80....? to tak optymistycznie,
Zorganizujemy zawody w rozwiązywaniu testów mensy ROKITA versus LEPPER???
Wiem kto wygra..... :))))
Obserwuj wątek
    • lortea Wiem kto będzie miał ściągawki ukryte w 04.11.05, 19:13
      biało-czerwonym krawacie.
    • bladatwarz Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 19:19
      Rokita traci wigor.
      Chyba sie chlop lamie.
      Prasa nie sprzyja PO.
      A tu posada wiceministra czeka.
      :)
    • bebe255 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 19:23
      Dajcie Rokicie wreszcie swiety spokoj. Zajmijcie sie waszym wspanialym rzadem.
      Co do tego wszystkiego ma IQ Rokity?? Ktore na pewno jest wieksze od waszego.
      • luci-c Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 20:40
        bebe255 napisała:

> Dajcie Rokicie wreszcie swiety spokoj. Zajmijcie sie waszym wspanialym
        >rzadem.
        > Co do tego wszystkiego ma IQ Rokity?? Ktore na pewno jest wieksze od waszego.

Rokita jest zbyt inteligentny by dacć sobie zmierzyć IQ :)
    • b-beagle Re: IQ dzialczy PIS ????? 04.11.05, 19:28
      Oto jet pytanie )))))
      • elfhelm Kurski wysokie, Ziobro i Wassermann? 04.11.05, 20:05
    • xtrin Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 21:11
      Zasnatówcie się lepiej nad własnym postępowaniem. To, że ktoś nie podziela
      waszych poglądów to jeszcze nie dowód na to, że ma niskie IQ.
      Z całą moją niechęcią do Leppera śmiem twierdzić, że jego IQ nie odbiega od
      średniej o więcej niż jedno odchylenie standardowe. Rokita ma napewno powyżej 100.
      • piotr7777 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 22:37
        > Zasnatówcie się lepiej nad własnym postępowaniem. To, że ktoś nie podziela
        > waszych poglądów to jeszcze nie dowód na to, że ma niskie IQ.
        > Z całą moją niechęcią do Leppera śmiem twierdzić, że jego IQ nie odbiega od
        > średniej o więcej niż jedno odchylenie standardowe. Rokita ma napewno powyżej
        1
        > 00.
        Narodowy Test Inteligencji w 2003 roku wykazał co innego - IQ Rokity jest na
        pewno dwucyfrowe i oscyluje w granicahc 80.
        Chyba że w miedzyczasie JMR dużo ćwiczył.
        • xtrin Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 01:19
          "Narodowy test inteligencji" to była kpina, a nie test na inteligencję, doprawdy
          ciężko go uznać za miarodajny wynik.
          • piotr7777 Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 01:59
            > "Narodowy test inteligencji" to była kpina, a nie test na inteligencję,
            doprawd
            > y
            > ciężko go uznać za miarodajny wynik.
            No tak - skoro ktoś tak z założenia inteligenty jak JMR wypadł tak słabo nie
            może być miarodajny.
            Ja jednak nie mam racjonalnych powodów by nie wierzyć w ten test.
            • xtrin Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 02:22
              A rozwiązywałeś go? Czy wierzysz w niego tylko dlatego, że (ponoć, nie
              sprawdzałam) źle w nim wypadł nielubiany przez Ciebie polityk?
              • piotr7777 Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 09:25
                xtrin napisała:

> A rozwiązywałeś go? Czy wierzysz w niego tylko dlatego, że (ponoć, nie
                > sprawdzałam) źle w nim wypadł nielubiany przez Ciebie polityk?
                Nie ponoć a na pewno, zresztą sam JMR nigdy tego nie ukrywał - na pytanie
                dlaczego nie ujawnił wyniku odpowiadał, że go nie zna ponieważ utajnili go
                organizatorzy a to z tej racji, że był tak kiepski, że oznaczał
                kompromitację .l. organizatorów testu (objaw daleko posuniętej megalomanii).
                Wynik JMR można jednak wywnioskować z faktu, że średnia startujących ViP-ów
                była znana jako bardzo niska a swoje wyniki ujawnili Marek Borowski i Mateusz
                Kusznierewicz. Średnią musiał zaniżyć Rokita wraz z dwoma innymi osobami.
                Sądziłem, że przedstawisz argumentację przeciwko Narodowemu Testowi
                Inteligencji szerszą, niż tylko to że skoro Rokicie nie poszło to jest
                niemiarodajny.
                Z tego co pamiętam był on (test) wyjątkowo prosty w porównaniu z testami
                organizowanymi przez Mensę. I to raczej przemawia na niekorzyść Rokity.
                • xtrin Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 12:00
                  > Nie ponoć a na pewno, zresztą sam JMR nigdy tego nie ukrywał - na pytanie
                  > dlaczego nie ujawnił wyniku odpowiadał, że go nie zna ponieważ utajnili go
                  > organizatorzy a to z tej racji, że był tak kiepski, że oznaczał
                  > kompromitację .l. organizatorów testu (objaw daleko posuniętej megalomanii).

Cóż, jeżeli tak powiedział, to wyłącznie świadczy o jego zdrowym dystansie do
                  sprawy.

> Sądziłem, że przedstawisz argumentację przeciwko Narodowemu Testowi
                  > Inteligencji szerszą, niż tylko to że skoro Rokicie nie poszło to jest
                  > niemiarodajny.

A czy ja gdziekolwiek tak napisałam? Po prostu rozwiązywałam ten test, jak i
                  dziesiątki innych testów na IQ, mam więc porównanie. I ten był wyjątkowo głupi,
                  rzeczywistą IQ sprawdzał w minimalnym stopniu, w większości były to "gry i
                  zabawy" na potrzeby programu. Test na pamięć, wiedzę, spostrzegawczość,
                  umiejętność liczenia - w takim teście osoba wysoce inteligentna może wypaść słabo.
    • w19f45 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 21:15
      frugo3 napisał:

> 80....? to tak optymistycznie,
      > Zorganizujemy zawody w rozwiązywaniu testów mensy ROKITA versus LEPPER???
      > Wiem kto wygra..... :))))
      ----------------------------------------
      wiem wiem p. Lepper .zgadłem
      piwo dla mnie, może by nie pasteryzowane.
      wygrałem?
      • bebert007 Re: IQ Rokity ???? 04.11.05, 21:41
        bliskie minimum hiszpańskich rekrutów- tam by trafić do woja wystarczy granica
        normy czyli 80 iq
    • pan.nikt Re: IQ Rokity ???? 05.11.05, 00:20
      Rokita, ze swoim poziomem IQ nie zostalby przyjęty na stójkowego do policji,
      ale przemierem mógłby być,
      Ot demokracja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka