goniacy.pielegniarz 04.11.05, 19:49 www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=3519&dz=kraj&x=0&pocz=0&gr= Hollywood! Normalnie Hollywood! Przecież to jakiś celebrity reagujący na widok paparazzich:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheetah51 Re: Znieważono posła LPRu! 04.11.05, 19:54 Unikam znieważania ludzi, ale jescze nie spotkałem się oko w oko z posłem LPRu. Sam nie wiem, jakbym się zachował wobec takiego, hmm, brakujacego ogniwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Znieważono posła LPRu!!! Ślijmy im "WYRAZY"!! 04.11.05, 19:58 na info@lpr.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Znieważono posła LPRu!!! Ślijmy im "WYRAZY"!! 04.11.05, 20:04 Czy myśli Pan o TYCH samych wyrazach, o których ja myślę?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Myślę..więcej powiem ! jestem pewien, że o "tych" 04.11.05, 23:41 samych wyrazach myślimy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Myślę..więcej powiem ! jestem pewien, że o "t 05.11.05, 23:10 Pewne jak w banku, że staniemy przed jakąś Spec-komisją: już ona wyciągnie z nas te, co to Pan wie i ja wiem, że mamy na myśli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa [...] 04.11.05, 20:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: O co tyle szumu? 04.11.05, 20:04 www.eok.ee/est/olympiamangud/1980_moskva_kozakiewicz_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Znieważono posła LPRu! 05.11.05, 00:55 Bez przesady. Czy mozna zniewazyc posla lpr? Szczeze w to watpie.To sie po prostu nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie tego 05.11.05, 01:10 nie wiem, czy to dziennikarz, ale jesli tak to na poziomie gowniarza z trzeciej klasy podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:15 frank_drebin napisał: > nie wiem, czy to dziennikarz, ale jesli tak to na poziomie gowniarza z trzeciej > > klasy podstawowki. Wiesz, nie wiem jak byś się zachował, jakby ci taki kartofel jak Strąk robił zdjęcie. Ja bym chyba pokazała co najmniej język. A teraz czekam na info, że koleś ze zdjęcia oskarża LPR o rozpowszechnienie wizerunku bez jego zgody ;) Będzie śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:26 Sluchaj sloneczko. Mnie ten temat rybka. Wpisalem sie na zasadzie zdrowego rozsadku. Ale jesli ten koles z palcem to rzeczywiscie dziennikarz to musze Cie zmartwic. Ochrona wizerunku nie obowiazuje osob tzw. publicznych, w tym dziennikarzy. Ja tylko o meritum, a czy to zdjecie zrobil Strak, czy Zdzisiek, z ktorym dzis pilem piwo akurat nie ma w tym wypadku znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:35 Słuchaj rybku, o ochronie wizerunku to wiem całkiem sporo, ale jak czytam takie coś: "Osoba widoczna na zdjęciu, to _prawdopodobnie_ dziennikarz jednego z tabloidów. Wszystkich którzy mogą wskazać jej personalia prosimy o kontakt z Biurem Prasowym KP LPR." to nie jestem pewna, że to dziennikarz, tak samo jak nie jest pewna LPR. I też się wpisałam na zasadzie zdrowego rozsądku, bo jeśli facet nie jest dziennikarzem, to mam nadzieję, że Liga sobie strzeliła w stopę upubliczniając to zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:37 Przeciez post napisalem w trybie przypuszczajacym, ze nie wiem czy to dzienikarz rybenko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:41 Ależ żabciu, ja nigdzie nie napisałam, że koleś nie jest dziennikarzem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:48 Och paczuszku za chwile zaslodzimy sie na smierc. Ewentualnie jak powiedzial Rene z "Allo Allo" po wymienianiu sie z jedna z kelnerek (chyba z Michelle jak pamietam) komplementami polegajacymi na porownan sie do warzywek - bedzie z nas niezla salatka warzywna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:53 Słusznie prawisz. I dlatego w związku z powyższym udaję się na spoczynek. Dobrej nocy życzę i kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 11:17 frank_drebin napisał: > nie wiem, czy to dziennikarz, ale jesli tak to na poziomie gowniarza z trzeciej > > klasy podstawowki. W normalnym kraju to jednak dziennikarze robią zdjęcia politykom a nie odwrotnie. Mogliby też podać, o jakiego parlamentarzystę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Niezważono posła LPRu!??...lub jego głupoty? 05.11.05, 04:46 Ale o co chodzi? O ten palec? I to ma być zniewaga?! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Niezważono posła LPRu!??...lub jego głupoty? 05.11.05, 09:34 Palec?Przeciez facet wlasnie przymierzal sie do namalowania posla lpr(czy posel byl oznakowany jako posel lpr? Mial np na czole napis "posiel"? oczywiscie uwiarygodniony stemplem z wizerunkiem wodza) Sam blask bijacy od tak znanej osoby jak posiel lpr moze byz zwodniczy.Podobny blask bije od sojuszniczych od poslow sojuszniczych parti,np poslanki Beger.(tej od Kofana Onana). Jak kazdy wie z pomoca trzonka pedzla,olowka,lub palca przenosi sie proporcje na kartke lub plotno.Pewnie taka technika.Malowaniem palcem posielkow lpr.A moze wyszedl od manicurzystki i iogladal wlasnie swoje pieknie zrobione paznokcie? Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Znieważono posła LPRu! 05.11.05, 10:56 Na czym polega ta zniewaga, bo coś z rana w sobotę nie kumam? Odpowiedz Link Zgłoś