Dodaj do ulubionych

Znieważono posła LPRu!

04.11.05, 19:49
www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=3519&dz=kraj&x=0&pocz=0&gr=

Hollywood! Normalnie Hollywood! Przecież to jakiś celebrity reagujący na widok
paparazzich:)
Obserwuj wątek
    • cheetah51 Re: Znieważono posła LPRu! 04.11.05, 19:54
      Unikam znieważania ludzi, ale jescze nie spotkałem się oko w oko z posłem LPRu.
      Sam nie wiem, jakbym się zachował wobec takiego, hmm, brakujacego ogniwa;-)
      • pies_na_czarnych Re: Znieważono posła LPRu! 04.11.05, 19:56
        :))))))))))))))))
    • henryk.log Re: Znieważono posła LPRu!!! Ślijmy im "WYRAZY"!! 04.11.05, 19:58
      na
      info@lpr.pl
      • cheetah51 Re: Znieważono posła LPRu!!! Ślijmy im "WYRAZY"!! 04.11.05, 20:04
        Czy myśli Pan o TYCH samych wyrazach, o których ja myślę?;-)
        • henryk.log Myślę..więcej powiem ! jestem pewien, że o "tych" 04.11.05, 23:41
          samych wyrazach myślimy! :-)
          • cheetah51 Re: Myślę..więcej powiem ! jestem pewien, że o "t 05.11.05, 23:10
            Pewne jak w banku, że staniemy przed jakąś Spec-komisją: już ona wyciągnie
            z nas te, co to Pan wie i ja wiem, że mamy na myśli;-)
    • nocna_zmiana_blusa [...] 04.11.05, 20:01
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • pies_na_czarnych Re: O co tyle szumu? 04.11.05, 20:04
        www.eok.ee/est/olympiamangud/1980_moskva_kozakiewicz_1.jpg
    • elfhelm to jest Jacek Kurski chyba... 04.11.05, 20:07
    • t-800 Re: Znieważono posła LPRu! 04.11.05, 20:13
      Ta zniewaga krwi wymaga!

;-)
      • x2468 Re: Znieważono posła LPRu! 05.11.05, 00:55
        Bez przesady. Czy mozna zniewazyc posla lpr? Szczeze w to watpie.To sie po
        prostu nie da.
    • frank_drebin Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie tego 05.11.05, 01:10
      nie wiem, czy to dziennikarz, ale jesli tak to na poziomie gowniarza z trzeciej
      klasy podstawowki.
      • wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:15
        frank_drebin napisał:

> nie wiem, czy to dziennikarz, ale jesli tak to na poziomie gowniarza z trzeciej
        >
        > klasy podstawowki.

Wiesz, nie wiem jak byś się zachował, jakby ci taki kartofel jak Strąk robił
        zdjęcie. Ja bym chyba pokazała co najmniej język.

A teraz czekam na info, że koleś ze zdjęcia oskarża LPR o rozpowszechnienie
        wizerunku bez jego zgody ;) Będzie śmiesznie.
        • frank_drebin Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:26
          Sluchaj sloneczko. Mnie ten temat rybka. Wpisalem sie na zasadzie zdrowego
          rozsadku. Ale jesli ten koles z palcem to rzeczywiscie dziennikarz to musze Cie
          zmartwic. Ochrona wizerunku nie obowiazuje osob tzw. publicznych, w tym
          dziennikarzy. Ja tylko o meritum, a czy to zdjecie zrobil Strak, czy Zdzisiek,
          z ktorym dzis pilem piwo akurat nie ma w tym wypadku znaczenia.
          • wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:35
            Słuchaj rybku, o ochronie wizerunku to wiem całkiem sporo, ale jak czytam takie coś:
            "Osoba widoczna na zdjęciu, to _prawdopodobnie_ dziennikarz jednego z tabloidów.
            Wszystkich którzy mogą wskazać jej personalia prosimy o kontakt z Biurem
            Prasowym KP LPR."
            to nie jestem pewna, że to dziennikarz, tak samo jak nie jest pewna LPR.
            I też się wpisałam na zasadzie zdrowego rozsądku, bo jeśli facet nie jest
            dziennikarzem, to mam nadzieję, że Liga sobie strzeliła w stopę upubliczniając
            to zdjęcie.
            • frank_drebin Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:37
              Przeciez post napisalem w trybie przypuszczajacym, ze nie wiem czy to
              dzienikarz rybenko :)
              • wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:41
                Ależ żabciu, ja nigdzie nie napisałam, że koleś nie jest dziennikarzem ;)))
                • frank_drebin Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:48
                  Och paczuszku za chwile zaslodzimy sie na smierc. Ewentualnie jak powiedzial
                  Rene z "Allo Allo" po wymienianiu sie z jedna z kelnerek (chyba z Michelle jak
                  pamietam) komplementami polegajacymi na porownan sie do warzywek - bedzie z nas
                  niezla salatka warzywna ;)
                  • wiewiorzasta Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 01:53
                    Słusznie prawisz.
                    I dlatego w związku z powyższym udaję się na spoczynek.
                    Dobrej nocy życzę i kolorowych snów.
      • goniacy.pielegniarz Re: Oburzenie LPRu smieszne. Jednak zachowanie te 05.11.05, 11:17
        frank_drebin napisał:

> nie wiem, czy to dziennikarz, ale jesli tak to na poziomie gowniarza z trzeciej
        >
        > klasy podstawowki.

W normalnym kraju to jednak dziennikarze robią zdjęcia politykom a nie odwrotnie.
        Mogliby też podać, o jakiego parlamentarzystę chodzi.
    • henryk.log Niezważono posła LPRu!??...lub jego głupoty? n/t 05.11.05, 01:19
      • roro68 Re: Niezważono posła LPRu!??...lub jego głupoty? 05.11.05, 04:46
        Ale o co chodzi? O ten palec? I to ma być zniewaga?!
        • x2468 Re: Niezważono posła LPRu!??...lub jego głupoty? 05.11.05, 09:34
          Palec?Przeciez facet wlasnie przymierzal sie do namalowania posla lpr(czy posel
          byl oznakowany jako posel lpr? Mial np na czole napis "posiel"? oczywiscie
          uwiarygodniony stemplem z wizerunkiem wodza) Sam blask bijacy od tak znanej
          osoby jak posiel lpr moze byz zwodniczy.Podobny blask bije od sojuszniczych od
          poslow sojuszniczych parti,np poslanki Beger.(tej od Kofana Onana). Jak kazdy
          wie z pomoca trzonka pedzla,olowka,lub palca przenosi sie proporcje na kartke
          lub plotno.Pewnie taka technika.Malowaniem palcem posielkow lpr.A moze wyszedl
          od manicurzystki i iogladal wlasnie swoje pieknie zrobione paznokcie?
    • ppppp7 Re: Znieważono posła LPRu! 05.11.05, 10:56
      Na czym polega ta zniewaga, bo coś z rana w sobotę nie kumam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka