artsg 18.11.05, 21:44 To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyladek.dobrej.nadziei Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 21:46 artsg napisał: > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. Lecz sie, moze nie jest za pozno :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Agonia Gazety Wyborczej 13.06.06, 21:57 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > artsg napisał: > > > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym > > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną > > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. > > Lecz sie, moze nie jest za pozno :) ========================== Zbyt póżno niestety.Jego poziom doszedł do 2.0 leszaba. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dobre! 18.11.05, 21:46 Czytam to juz na tym forum od lat. Ze niby zaraz Wyborcza i jej pretorian szlag trafi...... Co sie komu sni w tych lepetynach... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Dobre! 13.06.06, 17:57 > Co sie komu sni w tych lepetynach... :)) Czy dzisiaj też to powtórzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 21:48 artsg napisał: > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. Na milosc boska kto umiera?? Moze by jakies cegielki na ratowanie zaczac sprzedawac?? Szepnij no Ojcu slowko Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 21:52 Uwielbiam takie kwiczenie zarzynanych świń. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 21:56 artsg napisał: > Uwielbiam takie kwiczenie zarzynanych świń. Dlatego zacinasz sie przy goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 21:57 Ta "agonia GW" trwa odkąd ten portal istnieje, czyli ładnych parę lat. Od tamtej pory gazeta.pl stała się jednym z najważniejszych polskich portali, sama papierowa GW chyba nieźle sobie radzi, darmowe "Metro" czytane jest w każdym tramwaju, a ostatnio Agora wydaje nowe pismo. Życze całej "IV RP" tak udanej "agonii" :). Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:00 xtrin napisała: > Życze całej "IV RP" tak udanej "agonii" :). W kazdym badz razie, nawiecej zmarlo wieszczy o rychlym zgonie Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:01 xtrin napisała: > Ta "agonia GW" trwa odkąd ten portal istnieje, czyli ładnych parę lat. > Od tamtej pory gazeta.pl stała się jednym z najważniejszych polskich portali, > sama papierowa GW chyba nieźle sobie radzi, darmowe "Metro" czytane jest w > każdym tramwaju, a ostatnio Agora wydaje nowe pismo. > Życze całej "IV RP" tak udanej "agonii" :). Nie chodzi mi o agonię czyli upadek w sensie dosłownym, ale o agonię jako rzetelnego dziennika opiniotwówczego. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:09 > Nie chodzi mi o agonię czyli upadek w sensie dosłownym, ale o agonię jako > rzetelnego dziennika opiniotwówczego. Sie proszę zdecydujcie, czy GW pierze mózgi "platfusom", czy nie jest opiniotwórcza. Bo to jakby z leksza się z sobą kłóci :). Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:11 Powiem krótko, wartość merytoryczna schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Nieprawda 19.11.05, 00:30 1. Żadna agonia "GW" nie trwa od paru lat. 2. Sprzedaż "GW" znacząco maleje od półtora roku. 3. W każdym tramwaju czytany jest ewentualnie "Metropol", nie "Metro". 4. Właśnie dlatego "Nowy Dzień" ma zastąpić to, co usycha. 5. Poza tym wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Nieprawda 19.11.05, 10:25 jagnieszkaa napisał: > 2. Sprzedaż "GW" znacząco maleje od półtora roku. Gazeta Wyborcza: Pogłoski o mojej śmierci były mocno przesadzone. "Średnia sprzedaż Gazety Wyborczej od stycznia do końca czerwca 2005 roku wyniosła 466 tys. 891 egzemplarzy i była o 5,15 proc. wyższa niż rok wcześniej." www.mediarun.pl/news/id/11181 Droga Jagnieszkoo! Wygląda na to, że kłamiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Re: Nieprawda 19.11.05, 11:50 Drogi gregoraku, nie wierz cytowanym przez siebie źródłom. Wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Nieprawda 19.11.05, 14:08 jagnieszkaa napisał: > Drogi gregoraku, nie wierz cytowanym przez siebie źródłom. > Wierz mi. A kto Ty jesteś? Alfons i Omega? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Re: Nieprawda 20.11.05, 21:07 ALFA i omega. Kultury trochę, kultury! Jagnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Nieprawda 20.11.05, 21:11 jagnieszkaa napisał: > ALFA i omega. > Kultury trochę, kultury! > Jagnieszka Dziękuję za pouczenie. Ale nadal nie uzyskalem odpowiedzi: Dlaczego mama wierzyć Tobie, a nie fachowcom od mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Mama nie wierzyć fahofcom 21.11.05, 20:29 Mama wierzyć mi. Bo ja znać tajna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Mama nie wierzyć fahofcom 21.11.05, 20:31 jagnieszkaa napisał: > Mama wierzyć mi. Bo ja znać tajna prawda. Skoro tak, to ja nie mieć dalszych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
dyl.sowizdrzal Re: Nieprawda 19.11.05, 11:09 jagnieszkaa napisał: > 1. Żadna agonia "GW" nie trwa od paru lat. Zgoda. > 2. Sprzedaż "GW" znacząco maleje od półtora roku. To ciekawe. Jak wytłumaczysz, że od początku roku do września sprzedaż Gazety wzrosła o 5,36% (zresztą na przestrzeni roku wzrost był jeszcze większy - 5,8%)? Jeszcze ciekawiej te dane wyglądają w konfrontacji z innymi dziennikami: zyskuje jeszcze tylko Rzepa (zresztą to wzrost śladowy, 0,09%), a Fakt i Superekspress tracą po około 6%. www.press.pl/news/pokaz_site.php?id=3758 > 3. W każdym tramwaju czytany jest ewentualnie "Metropol", nie "Metro". To też ciekawe. Widać różnymi tramwajami jeździmy. > 4. Właśnie dlatego "Nowy Dzień" ma zastąpić to, co usycha. Strasznie usycha, jak widać. > 5. Poza tym wszystko się zgadza. Poza tym, co napisałaś, ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Chciałabyś tak zyć jak Agora umiera :) 19.11.05, 11:48 jagnieszkaa napisał: > 2. Sprzedaż "GW" znacząco maleje od półtora roku. Wybrane pozycje (w mln PLN) I-III 2005 I-III 2004 zmiana % 1. Przychody ze sprzedaży 872,9 723,5 20,6% 2. EBIT 138,5 38,2 262,6% 3. EBITDA 208,4 131,1 59,0% 4. Zysk netto 117,4 28,2 316,3% Dane z: www.agora.pl/agora_pl/1,66636,3000266.html 117 mln zysku netto za trzy kwartały i wzrost o 316% rdr to rzeczywiście "agonia" :) > 1. Żadna agonia "GW" nie trwa od paru lat. > 3. W każdym tramwaju czytany jest ewentualnie "Metropol", nie "Metro". > 4. Właśnie dlatego "Nowy Dzień" ma zastąpić to, co usycha. > 5. Poza tym wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Re: Chciałabyś tak zyć jak Agora umiera :) 19.11.05, 11:52 Odpowiadam dylowi i chichrakowi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32190176&a=32207216 Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Re: Chciałabyś tak zyć jak Agora umiera :) 19.11.05, 11:58 jagnieszkaa napisał: > Odpowiadam dylowi i chichrakowi: Wybacz - masz poważny problem z głową. W przypadku spółek giełdowych wyniki finansowe weryfikowane sa przez zewnetrzny audyt. Wykrycie jakiejkolwiek "pomyłki" to kryminał i gruba afera. Twoja nienawiść tym razem nie pokona faktów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Fakty są takie, że Agorze opada. 20.11.05, 21:09 To normalne, w tym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g PRL-owski dowcip mi sie przypomnial... 18.11.05, 21:59 Za Gomulki PRL-owskie przekaziory uprawialy intensywna propagande, ze Zachod i kapitalizm juz lada moment szczeznie. Pan Kowalski byl jednym ze szczesliwcow, ktoremu wtedy udalo wyjechac na zaproszenie w odwiedziny do krewnych na Zachodzie. Gdy wrocil, jego kumpel, Pan Wisniewski, pyta: "No i jak wrazenia z Zachodu?" "W gazetach mowia prawde - kapiltalizm umiera." "No a co ty o tym myslisz?" "Piekna smierc!" Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n GW boi sie ze sluzby zaczna sypac ich wolontariat 18.11.05, 22:02 Wybiórcza boi sie ze spec-sluzby przestana byc jej lojalne i zaczna sie wreszcie przeciw niej przecieki, boi sie, ze bedzie zmuszona rezygnowac z "wolontariatu" (i "ustawiania" opinii), bo inaczej grozilo by to skompromitowaniem gazety za manipulacje i akcje na "haslo" itp. itd...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:08 dzisiejszy nakład "Gazety" wynosi 702 tys.egz.:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:10 luci-c napisał: > dzisiejszy nakład "Gazety" wynosi 702 tys.egz.:))))))))))))))))) i 50% zwrotów Pamiętam czasy kiedy nakład wynosił 1 300 000 Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:23 artsg napisał: > i 50% zwrotów > Pamiętam czasy kiedy nakład wynosił 1 300 000 a ja pamiętam czasy kiedy takich bzdur nie pisano na portalu "Gazety" Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:27 Chłopysiu, w sobotę rano w moim sklepie ekspedientka rozdaje chętnym piątkowy dodatek z programem telewizyjnym, a jest tego do oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:37 reklama dżwignią handlu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker To straszne! Pewnie w związku z tym akcje Agory... 19.11.05, 00:54 ...lecą na pysk ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Re: To straszne! Pewnie w związku z tym akcje Ago 20.11.05, 21:10 Własnie tak. Każdy może sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Agonia Gazety Wyborczej 22.11.05, 09:48 artsg napisał: > Chłopysiu, w sobotę rano w moim sklepie ekspedientka rozdaje chętnym piątkowy > dodatek z programem telewizyjnym, a jest tego do oporu. no popatrz jaka bogata gazeta, stac ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 22.11.05, 10:05 > artsg napisał: > > > Chłopysiu, w sobotę rano w moim sklepie ekspedientka rozdaje chętnym piąt > kowy > > dodatek z programem telewizyjnym, a jest tego do oporu. > > no popatrz jaka bogata gazeta, stac ich.... Nazwijmy sprawy po imieniu. Jest to musztarda po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Agonia Gazety Wyborczej 22.11.05, 10:06 cos Ty, program na caly tydzien? jaka tam musztarda.... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 22.11.05, 10:42 > cos Ty, program na caly tydzien? jaka tam musztarda.... Jakby dawali za darmo w piątek to rozumiem. Ale w sobotę niesprzedany nakład idzie na przemiał. I nie rozdaje tego GW tylko sprzedawczyni w sklepie. Nie wiem czy się w ten sposób jakośnie naraża na kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Agonia Gazetty Wybiórczej 18.11.05, 22:32 Ogłaszam swój nowy wynalazek w dziedzinie słowotwórstwa>> GuGa = Gupi(jak) Gazetta Opisuję i uzasadniam>> nagłaśniając trąbami i udając wolną a demokratyczną oraz pozbawioną cenzury trybunę opini wszelakich: tnie na lewo i prawo teksty niechciane, sama sobie podcinając gałąź na której 16 lat temu się usadowiła, z dużym trudem zresztą, a spada się błyskawicznie i jednorazowo. Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> GuGa << mozna być wyłącznie mądrzejszym Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:27 artsg napisał: > luci-c napisał: > > > dzisiejszy nakład "Gazety" wynosi 702 tys.egz.:))))))))))))))))) > > i 50% zwrotów > Pamiętam czasy kiedy nakład wynosił 1 300 000 Pamiec komucha/ pamitasz dobre czasy t..ludu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:39 A jaki był wtedy ruch na gazeta.pl? :) Sama kiedyś GW kupowałam, teraz nie kupuję, tylko czytam w sieci. Nie ma czego porównywać wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 22:44 artsg napisał: > Pamiętam czasy kiedy nakład wynosił 1 300 000 Chyba ci sie z Naszym Dziennikiem pomylilo Odpowiedz Link Zgłoś
czarls_bronson Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 23:01 Dawno już był to skansen teraz nabrał blasku Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 23:03 czarls_bronson napisał: > Dawno już był to skansen > teraz nabrał blasku Masz na mysli twoje wejscie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
czarls_bronson Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.11.05, 23:07 miss.take napisał: > > Masz na mysli twoje wejscie na forum? Nie mam na myśli to co się w tej gazetce wypisuje Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Agonia Gazety Wyborczej 19.11.05, 00:57 Ja zas slyszalam, ze tuz przed smiercia nastepuje poprawa, wyrazajaca sie m. inn jasnoscia umyslu. A w Gazecie, cos jakby na odwrot;))))))))))))))))))Haha! Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Agonia Gazety Wyborczej 19.11.05, 07:59 "Dream on.Nothing more expected U can"--powiedział Master Yoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Teraz dobrze? 19.11.05, 08:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32201552 Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Giwi, przecież dobrze radziłem? Powtórzę. 19.11.05, 10:03 Au-pair dla gejów. Emiraty arabskie potrzebują do haremów eunuchów. A to w naszym wydaniu gej, czy też homoseksualista, dlateg oradzę aby w dodatku GW Praca zamieścić ogłoszenia o pracy dla eunuchów. Sprzedaż GW wzrośnie, to pewne. Przecież jesteście tolerancyjni, po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Giwi, przecież dobrze radziłem? Powtórzę. 21.11.05, 23:42 To dobra wiadomosc.Wyslac paru klerykow.Przy okazji zarobia na fure,skore i komore a moze jeszcze jakiegos araba nawroca? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony JEŚLI TAK, TO NASZ DZIENNIK TO JAKIEŚ ZOMBI 19.11.05, 10:06 Jakieś dzieło demiurgicznego psychopaty-szamana... Jak to ludzie innym wytykają, a sami siebie nie widzą. A Pan Jezus wyraźnie powiedział: Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a nie widzisz belki w oku swoim? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: To jakoweś ZOMBI 20.11.05, 20:04 było:'powiedział:Widzisz źdźbło w oku bliźniego,a nie widzisz belki w oku swoim? A Ja>> może i powiedział, ale to dawno beło; A to nizej kulegę natchnęło>> Re: to się nazywa Autor: rolotomasi Data: '5.11.18 22:02 to się nazywa, po łacinie: yaskra belcoza, to samo po Naszemu: polli catolli pitoli Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> Media Markt < > tam kupisz Gazettę Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Agonia Gazety Wyborczej 19.11.05, 13:17 Obawiam się, że tytuł jest zbyt optymistyczny. Siły, które stoją za GW nie opuszczą swojej tuby propagandowej o tak dużym stopniu oddziaływania. Przypomianam, że reklamę GW prowadzili nawet z trybuny sejmowej /...w ... numerze Gazeta Wyborcza napisała.../. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Agonia Gazety Wyborczej 20.11.05, 20:09 artsg napisał: > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. Przesadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 20.11.05, 20:50 > Przesadzasz Pewnie że przesadzam. Chciałem tylko trochę wk...wić pismaków gazetowych, co mi się jak widać udało. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: Agonia Gazety Wyborczej 20.11.05, 21:20 Mysle ,ze pierwej ciebie dotknie agonia niz GW. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 20.11.05, 21:47 borsuk14 napisał: > Mysle ,ze pierwej ciebie dotknie agonia niz GW. Zamiast bredzić i pisać bez sensu przeczytałbyś mój post jedną linijkę wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof [...] 20.11.05, 21:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 21.11.05, 20:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "artsg" "gnojownik" Gazety Wyborczej ??? 21.11.05, 20:44 na to wychodzi..że młody stażem?? nie szkodzi..niech szuka.. "gnojnik" o co chodzi!! "-)) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: "artsg" "gnojownik" Gazety Wyborczej ??? 21.11.05, 22:23 Ilość Pana wpisów jest niestety odwrotnie proporcjonalna do ich wartości merytorycznej. A na forum Pan jest przy mnie nowicjuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: "artsg" "gnojownik" Gazety Wyborczej ??? 22.11.05, 10:46 ring wolny,starcie 3/gong/ Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 15.04.06, 16:31 Sprawa jest jak najbardziej aktualna, zwłaszcza że za kilka dni wchodzi na rynek "Dziennik" Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam kondycja Gazety Wyborczej jest bardzo dobra ! 15.04.06, 16:37 i w niczym nie odbiega od aktualnej kondycji Ariela Sharona Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: kondycja Gazety Wyborczej jest bardzo dobra 15.04.06, 16:38 ratatatam napisał: > i w niczym nie odbiega od aktualnej kondycji Ariela Sharona :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
doopek-oxford Re: Agonia Gazety Wyborczej 18.04.06, 18:56 Tego powinni zabronić tytuł tego posta jest jawnie antysemicki prosze skasować. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx44 Re: Agonia Gazety Wyborczej 02.06.06, 15:43 'Pogłoski o agoni Gazetty są zdecydowanie przedwczesne' Ona wciąż żyje - patrząc na kurs giełdowy =38zł; dokładnie tyle co 7lat temu. A wystarczyło jej słuchać mądrzejszych od Niej i nie kasować kasować wpisy i rugować nicki. 44 Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jak zakładałem wątek było 69,90 zł 13.06.06, 17:43 artsg napisał: > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. Dziś mamy 31,60 zł. Jak długo jeszcze pociągną? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Jak zakładałem wątek było 69,90 zł 13.06.06, 21:27 artsg napisał: > artsg napisał: > > > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym > > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną > > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. > > Dziś mamy 31,60 zł. > Jak długo jeszcze pociągną? A jutro poniżej 30 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jak zakładałem wątek było 69,90 zł 13.06.06, 21:58 artsg napisał: > artsg napisał: > > > artsg napisał: > > > > > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papiero > wym > > > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczal > ną > > > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. > > > > Dziś mamy 31,60 zł. > > Jak długo jeszcze pociągną? > > A jutro poniżej 30 zł? ================================ Co cie to obchodzi?Jutro skończy sie przepustka i przyjadą z kaftanem.Nie stawiaj oporu bo będzie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Jak zakładałem wątek było 69,90 zł 13.06.06, 22:09 > Co cie to obchodzi?Jutro skończy sie przepustka i przyjadą z kaftanem.Nie > stawiaj oporu bo będzie bolało. > Jak by nie patrzeć, brakuje skali na wykresie Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Agonia Gazety Wyborczej 13.06.06, 21:53 > która wkrótce zakończy się agonią. To "wkrótce" trwa juz 7 miesięcy. I końca nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 13.06.06, 22:00 > To "wkrótce" trwa juz 7 miesięcy. > I końca nie widać... Typowe myślenie nabuzowanego nastolatka. Dwie minuty i już szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Agonia Gazety Wyborczej 13.06.06, 22:21 Masz problemy z przedwczesnym kończeniem? Biedactwo, współczuję ci... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Denis Rousos sie klania :)))) 13.06.06, 22:10 Good bye my love good bye!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik "Everybody loves somebody"... 13.06.06, 22:24 a gazety nikt juz nie kocha:) Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Agonia Gazety Wyborczej 14.06.06, 00:36 artsg napisał: > To co możemy zaobserwować na forum (atak histeri) a także w papierowym > wydaniu świadczy o tym że mamy doczynienia z postępującą nieuleczalną > chorobą, która wkrótce zakończy się agonią. Proponuję Ci etat w szczecińskim pogotowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 14.06.06, 00:39 > Proponuję Ci etat w szczecińskim pogotowiu. A jak Ty masz zdolności manualne to chętnie Cię przyjmnę do swojej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Agonia Gazety Wyborczej 14.06.06, 00:44 artsg napisał: > A jak Ty masz zdolności manualne to chętnie Cię przyjmnę... OK, świetnie, że mnie "przyjmniesz". Będę Cię wyręczała w pisaniu korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Agonia Gazety Wyborczej 14.06.06, 00:56 szoszana napisała: > artsg napisał: > > > A jak Ty masz zdolności manualne to chętnie Cię przyjmnę... > > OK, świetnie, że mnie "przyjmniesz". Będę Cię wyręczała w pisaniu > korespondencji. He, he, wiem kim jesteś i pod jakim innym nickiem pisujesz na forum. Może zmień styl albo słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Agonia Gazety Wyborczej 14.06.06, 01:10 artsg napisał: > He, he, wiem kim jesteś i pod jakim innym nickiem pisujesz na forum. Może zmień styl albo słownictwo. Mylisz się, nie pisuję pod żadnym innym nickiem. PS. Urocze to Twoje "he, he". Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Agonia Gazety Wyborczej 14.06.06, 00:39 Badz gotowa, przyslemy Ci ukrainke do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś