wesoly33 19.11.05, 23:53 to michnikowska falszywka tak samo jak z majbachem ale towarzycho trzesie portkami a metody czysto ubeckie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly33 Re:Order dla bryki rycyka??..jestem za !! :-))n/ 20.11.05, 00:00 heniu ty w szabas zawszze tak sie uchlewasz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Polska rycykowi maybacha! rycyk swej bryce order! 20.11.05, 00:06 Polska rycykowi maybacha !! rycyk swej bryce order !! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Polska rycykowi maybacha! rycyk swej bryce or 20.11.05, 00:06 heniu a ty czemu nie w kibucu ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Modlitwa za Order rycyka !!! 20.11.05, 00:11 Modlitwy na antenie RM: - Sluchamy, RM...w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciala sie pomodlic za wszysktich oszustow, klamcow i zlodzieji...no i oczywiscie za ojca dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Modlitwa za Order rycyka !!! 20.11.05, 00:13 pomodl sie heniu do michnika Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla rycyka ?? rycyk fizyk!! 20.11.05, 00:14 Gertych-Rydzyk?? fun.from.hell.pl/2002-01-17/polska-rosja.gif Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Order dla rycyka ?? rycyk fizyk!! 20.11.05, 00:15 heniu w gminie nie nauczyli sie linkow wklejac ale debile te sprezynkowcy Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla rycyka ?? rycyk fizyk!! 20.11.05, 00:15 re: fun.from.hell.pl/2002-01-17/polska-rosja.gif Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 [...] 20.11.05, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla rydzyka Za wdowie wziątki!! 20.11.05, 00:17 O. Rydzyk dziekuje wam za hojne datki! www.emigranci.net/Radio%20Maryja-Dateien/2502/merc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Łojcze na manowce ty Nasz prowadź !!!! 20.11.05, 00:21 img297.imageshack.us/img297/3673/rydzyk1od.gif Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:no i jak wesołku33, dalej "orderujemy" rycyka ? 20.11.05, 00:24 n/t ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 [...] 20.11.05, 00:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla rycyka_satyryka !! 20.11.05, 00:41 o. Rydzyk: – Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki wielki... niby był przeciwko AIDS. Pisało na nim: „Wszyscy to robicie, ale róbcie to z głową”. Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Order dla rydzyka 20.11.05, 00:42 heniu jeszcze raz bo s chyba w pijackim zwidzie przeoczyl republika.pl/gazetawyborcza/ Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 00:46 quiz na antenie RM: – Masz na imię Michał? To pięknie. Pierwsze pytanie naszego quizu brzmi: Nad jakim morzem leży wyspa Kapri? – A ona leży nad morzem? – No... każda wyspa leży nad jakimś morzem. – No to nad jakim ona leży? – Kto tu w końcu komu zadaje pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 00:49 telefon do RM: – Właśnie minął mi okres... – I po co pani telefonuje w tej sprawie do radia?! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 00:58 telefon do RM: – Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wielu lat – i jak posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:05 Polej panie Henryku:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:09 hrabia.m.c napisał: > Polej panie Henryku:) Ok! p. Hrabio:-) Ale już po ostatnim!!..kompan_wesołek pod stół mi spadł!! .......... telefon do RM: – Najdroższy ojcze Rydzyku. Jesteśmy z tobą. Jak by ktoś chciał na ciebie rękę podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i uwielbiony ojcze. Ty jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać świadectwo. Przed Bogiem i przed tobą, bo ty będziesz siedział na jego prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:12 Ten cytat to na trzeżwo/ Ku.. same wesołki w tym radyju:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:14 hrabia.m.c napisał: > Ten cytat to na trzeżwo/ > Ku.. same wesołki w tym radyju:))))))))) ... Słuchacz: – Wy tylko alleluja, alleluja, alleluja i do przodu... siać, siać i siać. Czy to nie jest już nudne? o. Piotr: – A pan się schlał po prostu jak świnia... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:17 Aż sie proszą o wątek , tylko z cytatami radyjka i ogolpolskiego trwamu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:18 hrabia.m.c napisał: > Ten cytat to na trzeżwo/ > Ku.. same wesołki w tym radyju:))))))))) Hey p.Hrabio! coś tak posmutniał? :-) ...................... Słuchaczka RM: – Zawsze jestem zabezpieczona i noszę przy sobie prezerwatywę. I co w tym złego? Ktoś by powiedział, że jestem puszczalska... o. Jacek: – No więc jest pani puszczalska... Na szczęście... to znaczy, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:23 p.Heniu zal sciska ......, chyba sie nachlam -;( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:28 hrabia.m.c napisał: > p.Heniu zal sciska ......, > chyba sie nachlam -;( ..nemo-omen"??:-) ......... telefon do RM: – Poszłam do księdza i żalę się, że już nie mam siły, bo piętnaście lat żyję pod jednym dachem z pijakiem, a ksiądz westchnął i powiedział: „Ty masz jednego pijaka, a ja mam ich całą parafię”. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:34 henryk.log napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > Ten cytat to na trzeżwo/ > > Ku.. same wesołki w tym radyju:))))))))) > > Hey p.Hrabio! coś tak posmutniał? :-) > ...................... > Słuchaczka RM: – Zawsze jestem zabezpieczona i noszę przy > sobie prezerwatywę. I co w tym złego? Ktoś by powiedział, że jestem puszczalska > ... > o. Jacek: – No więc jest pani puszczalska... Na szczęście... to znaczy, n > iestety... Przeciez ta pani jest sluchaczka RM, a nie dziewica! Ja bym ja raczej zapytala, czy oprocz prezerwatywy, jest takze zabezpieczona w moherowy berecik? Bo, jesli nie ~ to ta pani puszczalska, puszcza puszczalska falszywke :)))))))) Ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla ryżyka_satyryka !! 20.11.05, 01:49 Ho ho! rozmowa na antenie RM: – Ojcze Dyrektorze... mam nowotwora i to złośliwego. – To wszystko dla Boga, córko. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 czemu zlodziej i nazista do sadu nie idzie? 20.11.05, 01:23 boi sie nadal aktow ze STASI? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Order dla rydzyka 20.11.05, 22:37 wesoly33 napisała: > to michnikowska falszywka > > tak samo jak z majbachem > > ale towarzycho trzesie portkami > > a metody czysto ubeckie Niech poszumia :) Kupia wszystko i w ciemno o ile wspolbrzmi z ich oczekiwaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Order dla rydzyka...dzięki p. nurni :-)) 20.11.05, 22:43 , widzę, że temat chwycił!! zatem: cd. rycyka_saryryka: .... Słuchaczka: – Tadeusz? Dzień dobry. To ja – Maria... o. Rydzyk: – Dlaczego mi pani mówi po imieniu? Ja nie znam żadnej Marii... To znaczy jedną znam... ale ona by raczej do mnie nie zadzwoniła... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Order dla rydzyka...dzięki p. nurni :-)) 20.11.05, 22:47 henryk.log napisał: > , widzę, że temat chwycił!! Owszem chwycil bo zawsze chwyta. Czytelnik GW nalezy do tych z gruntu malo wymagajacych. Lubi jak ktos pomysli za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log dzięki p. nurni :-))..cd. rycyka_satyryka!..hehe.. 20.11.05, 22:48 o. Rydzyk w Rozmowach Niedokończonych: – Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Głupoty takie gadają... mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja? Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: dzięki p. nurni :-))..cd. rycyka_satyryka!..h 21.11.05, 02:01 henryk.log napisał: Panie heniu, wielkie dzięki:) Jeszcze nigdy nie miałam takiej motywacji do przestawienia radia na częstotliwość RM, jak po lekturze tych kawałków:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Order dla rydzyka 20.11.05, 22:51 wesoly33 napisała: > to michnikowska falszywka > > tak samo jak z majbachem > To lipa, ale ciemny lud to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
krobo1 Re: Order dla rydzyka 21.11.05, 02:27 Ale tak szczerze. Nie uważa Pan, że władza RM bez kontroli może skończyć się krwawymi czystkami? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Order dla rydzyka 21.11.05, 02:59 krobo1 napisał: > Ale tak szczerze. Nie uważa Pan, że władza RM bez kontroli może skończyć się > krwawymi czystkami? Moze. No bo co to za czystki "bezkrwawe"? Jak Pan sobie to wyobraza? Podawanie jakis srodkow na przeczyszczenie??? Ojciec Rydzyk poda w radiu nazwiska, to sie wezmie onych wyczytanych i roszczela. Bez zadnego pardonu. Prosze nie patrzec tak na wszystko w czarnych kolorach. Czystki owszem beda ale przy okazji zatrudni sie tysiace ludzi do zakopywania trupow. No niechze nie patrzy Pan na to wszystko tak pesymistycznie ! Zreszta.... Moze Pana jakis samochod przejedzie albo jakis wilk zje w lesie, wreszcie moze dozna Pan ukaszenia przez jakas zablakana muche tse.tse. Wszystko sie moze zdarzyc! ....... nim o. Rydzyk pana wyczyta. Troche wiecej wiary ! Po co zaraz ta panika ? Odpowiedz Link Zgłoś