Gość: karolina IP: *.schenker.pl / 10.217.2.* 10.10.02, 13:35 daleka droga z Klewek do Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliszon Re: Lepper jedzie do Iraku 10.10.02, 13:38 Hurrrraaaaaaaaa nareszcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolarek Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.10.02, 13:53 Mysle ze poprosi o azyl polityczny. Saddam potrafi byc "wyrozumialy" dla przesladowanych wiec Lepper ma spore szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexus Re: Oby tam zostal !! IP: proxy / 195.182.168.* 10.10.02, 14:07 Przynajmniej bedzie pewnosc, ze Saddam ma "bron masowego razenia" : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Lepper jedzie do Iraku IP: lonwhs* / *.uk.deuba.com 10.10.02, 14:07 Niech jedzie i zostanie ! Moim zdaniem nie dostal zadnego zaproszenia,to kolejna konfabulacja watazki L.Niec sie nie dzieje,spadaja sondaze wiec teraz do Iraku.... Co wymysli nastepnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 14:13 Gość portalu: Qba napisał(a): > Moim zdaniem nie dostal zadnego zaproszenia,to kolejna > konfabulacja watazki L.Niec sie nie dzieje,spadaja sondaze wiec > teraz do Iraku.... > Co wymysli nastepnego ? Hmmmm ... Zaprosi Sadama Husseina do Klewek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoscBurakow Protest IP: *.physics.uoguelph.ca 10.10.02, 14:10 Prostestuje. Prosze Panstwa. Istnieje granica ktorej przekraczac sie nie powinno. Istnieje granica dobrego humoru i istnieje granica przekraczania zenujacego osmiesznaia mojego kraju na arenie miedzynarodowej. Dlaczego afera z klewek nie znalazla epilogu w sadzie? Jesli ktos bredzi ze tam sie waglik szweda powinien poniesc tego konsekwencje. Teraz bedzie w Iraku pieprzyl o snopowiazalkach. 12 lat demokracji i co...czym sie rozni rzeczywisstosc dzisiejsza od tej przedstawianej w "Misiu" i "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" A jeszcze pytanie za sto punktow po jakiemu to Pan Lepper ma zamiar gadac w tym Iraku? Sie znalazl wyslannik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexus Re: Protest IP: proxy / 195.182.168.* 10.10.02, 14:17 Gość portalu: DoscBurakow napisał(a): > Prostestuje. Prosze Panstwa. Istnieje granica ktorej przekraczac > sie nie powinno. Istnieje granica dobrego humoru i istnieje > granica przekraczania zenujacego osmiesznaia mojego kraju na > arenie miedzynarodowej. Dlaczego afera z klewek nie znalazla > epilogu w sadzie? Jesli ktos bredzi ze tam sie waglik szweda > powinien poniesc tego konsekwencje. Teraz bedzie w Iraku > pieprzyl o snopowiazalkach. 12 lat demokracji i co...czym sie > rozni rzeczywisstosc dzisiejsza od tej przedstawianej w "Misiu" > i "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" > A jeszcze pytanie za sto punktow po jakiemu to Pan Lepper ma > zamiar gadac w tym Iraku? Sie znalazl wyslannik. Prosze Pana, Zyje Pan w kraju, ktorego spoleczenstwo samo sobie na to wszystko zasluzylo. A rzeczywistosc jest od "Misia" duzo mniej smieszna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoscBurakow Re: Protest IP: 131.104.116.* 10.10.02, 15:20 Gość portalu: nexus napisał(a): > Gość portalu: DoscBurakow napisał(a): > > > Prostestuje. Prosze Panstwa. Istnieje granica ktorej > przekraczac > > sie nie powinno. Istnieje granica dobrego humoru i istnieje > > granica przekraczania zenujacego osmiesznaia mojego kraju na > > arenie miedzynarodowej. Dlaczego afera z klewek nie znalazla > > epilogu w sadzie? Jesli ktos bredzi ze tam sie waglik szweda > > powinien poniesc tego konsekwencje. Teraz bedzie w Iraku > > pieprzyl o snopowiazalkach. 12 lat demokracji i co...czym sie > > rozni rzeczywisstosc dzisiejsza od tej przedstawianej > w "Misiu" > > i "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" > > A jeszcze pytanie za sto punktow po jakiemu to Pan Lepper ma > > zamiar gadac w tym Iraku? Sie znalazl wyslannik. > > Prosze Pana, > Zyje Pan w kraju, ktorego spoleczenstwo samo sobie na to > wszystko zasluzylo. > A rzeczywistosc jest od "Misia" duzo mniej smieszna ... Uwaza Pan ze Pan jako czastka tego spoleczenstwa na to zasluzyl? Pozwalam sobie powatpiewac? Sam zreszta rowniez nie uwazam zebym musial nosic brzemia CZASTKI naszego spoleczenstwa ktore uparcie szuka przedstwiciela ktory za nich zalatwi wlasna impotencje dzialania. Nie sadzi Pan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexus Re: Protest IP: proxy / 195.182.168.* 10.10.02, 15:23 Gorzej. Ja juz sie nie czuje czescia tego spoleczenstwa. Przez takich jak Lepper, Kwasniewski, Miller wyemigrowalemz Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoscBurakow Re: Protest IP: 131.104.116.* 10.10.02, 15:48 Tez juz coraz wieksza czesc rou spedzam za granica...Ale emigracja to nie moze byc jedyna droga. Przeiez Ci ktorzy wyemigrowali powinni zaszczepic troche NORMALNOSCI i ZDROWEGO ROZSADKU w Polsce...Chyba ze sie nie da po prostu???!!! Smutne. Pozdrawiam Pana Panie Nexus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Protest IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 22:05 Zamiast szukac gdzie indziej, zajmij sie wlasnymi, kanadyjskimi, burakami, ktorych wcale nie jest mniej niz w Polsce. Pozdrow buraka nad burakami - burmistrza Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibrahim Lepper w Iraku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.10.02, 14:17 Trzeba pogadac z amerykanami, zeby zaczeli bombardowania odpowiednio wczesnie... to moze nasz Wybawca Narodu Druga Sila Polityczna w Polsce ten Ktory Ocali Narod Polski od Zlodziei nie wroci... moze nigdy :) ps. Nazwisko w stylu arabskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoscBambrow Re: Protest IP: 193.221.170.* 10.10.02, 14:41 Chcialem przypomniec, ze pan Andrzej Lepper zostaly wybrany w demokratycznych wyborach. Tu nie mozna narzekac, ze z Moskwy go w teczce przywiezli. Samismy go wybrali! Mamy to na co zasluzylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoscBurakow Re:Dosc bambrow IP: 131.104.116.* 10.10.02, 15:03 Jak szanowny Pan DoscBambrow wybral Pana Leppera w wyborach to jego sprawa i ten wybor (nie)szanuje. Prosze jednak mnie nie zawierac w gromadzie wyborcow Andrzeja L. To mi uwlacza. Nadal sadze ze istnieje granica smiesznosci na ktora Pan eksmarszalek (sic) wystawia Nasz Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Protest ale inny 10.10.02, 16:03 A ja protestuję przeciw wplątywaniu Polski w Bushowe awantury. I przeciw wszechogarniającej polskie media proamerykańskiej wazelinie. Jeżeli wyjazd Leppera będzie jakimś symbolem tego stanowiska, to tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS ....do Iraku - blokowac drogi... IP: *.mad.east.verizon.net 10.10.02, 14:20 ... na pustyni. To jego zadanie by sie pokazac. A Saddamowi pewnie wysypie wagony ze zbozem i potem obije tylek. W Iraku naprawde potrzeba jeszcze jednego awanturnika. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ....do Iraku - blokowac drogi... 10.10.02, 17:05 Gość portalu: MaciekS napisał(a): > ... na pustyni. To jego zadanie by sie pokazac. A Saddamowi > pewnie wysypie wagony ze zbozem i potem obije tylek. > > W Iraku naprawde potrzeba jeszcze jednego awanturnika. Coś z tego może być. Jakby na to nie patrzeć, będzie o jednego awanturnika za dużo. Stawiam na Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Andrzej Powell ;-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.02, 14:30 Normalnie nasz Andrzej to wyrasta nam na drugiego Colina Powela, jeszcze zobaczycie - Andrzejek uratuje świat przed wybuchem kolejnego konfliktu ;-)) Poza tym czlowiek ma kontakty - najpierw dowiedzial sie ze Osama produkowal waglika w Polsce , teraz jedzie do Iraku... no no nie ma co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy polak Andrzej walcz !!!!!!!! IP: mail:* / 10.196.1.* 10.10.02, 14:40 Oni chcą cię zatrzymać aby móc szantażować społeczność międzynarodową.Mieć takiego zakładnika to jest naprawdę wielki atut. A tak na serio myślę że chodzi o technologię budowy statków kosmicznych którą przedstawiciel Andrzejka przejął w Klewkach od kapitana kosmicznego patrolowca obcej rasy. Andrzej nie daj się!! Polska nie może stracić szansy dominacji w kosmosie. Czy wiesz czyja twarz może uśmiechać się do ziemian wyżeźbiona na powierzchni księżyca ?? Nieskażona głębeszą myślą twarz zdobywcy kosmosu - Andrzeja Leppera !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LongIslander Re: Andrzej walcz !!!!!!!! IP: *.freqelec.com 10.10.02, 14:48 Kazdy wladca powinien miec swojego blazna. Milosciwie nam panujacy Aleksander ma cala partie blaznow bo "nasza pokaze cyckow szesc" jak spiewal Mlynarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Lepper jedzie do Bagdadu IP: 217.153.25.* 10.10.02, 14:45 no to prawie jak "Łysy, który jechał do Moskwy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: o jedną swinię mniej w sejmie !!! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 10.10.02, 15:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teos Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.ipt.aol.com 10.10.02, 15:12 BOZE BRON!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Lepper prezydentem Iraku !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
indris Lepper jedzie do Iraku - i bardzo dobrze ! 10.10.02, 15:53 Nie mam żadnej sympatii dla Saddama Husajna. Ale jeszcze mniej mam dla amerykańskiego awanturnictwa, a najmniej dla proamerykańskiego lizusostwa polskich władz a w szczególności prezydenta. Większość Polaków nie życzy sobie wplątywania naszego kraju w panabushowe awantury. Lepper pokaże, że nie ma jednego głosu Polski w tej sprawie, bo taka jest prawda. A projankeskie lizusy mają orzech do zgryzienia. Dobrze im tak, bo od ich medialnej wazeliny już się robi mdło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Lepper jedzie do Iraku - i bardzo dobrze ! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.10.02, 16:19 pierwszy ktory bez mydla nie wpierdala sie w pupunie koledze dablju. za co go tak niew lubi spora czesc forumowiczow. ani mi on brat ani swat, ale patrze sobie z boku. byl ci on folklorem w sejmie, do momentu gdy powiedzial o zlodziejach ze sa zlodziejami.na tyen przyklad taki pickorski. kilka lat temu golodupiec-dzis wielokrotne milioner. na gieldzie wygral, na handlu antykami. alem sie obsmial, ja i9 najstarsi antykwariusze. dopiero wtedy wsiedli na niego wszyscy od prawej do lewej-naruszyl tabu. a klewki to mo0ze on cos tam chlapnął, ale nakrecila to gw, i tak bez swojego udzialu stal sie klewkowskim bohaterem. a jego pozycja w notowaniach-2 miejsce po sld. pa.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus lepper w Iraku.. IP: *.nas1.oakland1.ca.us.da.qwest.net 10.10.02, 16:35 niech jedzie - jednego z wiekszych strzepow w historii Polski bedzie mniej. Czy miller i reszta tow. tez jada? jesli tak to nie uzupelniac zbiornikow samolotu do pelna niech leca ........ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztetke Re: Lepper jedzie do Iraku - i bardzo dobrze ! IP: *.acn.waw.pl 10.10.02, 16:27 To nie sa "panabushowe awantury". Saddam Hussein ma bron masowej zaglady i uzyje jej (jak to juz wczesniej czynil) jesli tylko poczuje sie bezkarny. Mniej wiecej tak samo jak Adolf, ktory po Monachium wiedzial ze ma wolna reke bo na Zachodzie nikt nie chce umierac za Gdansk. No to pozniej umierali za Paryz, Hage, Coventry. Swiat robi sie coraz mniejszy i cos co dzis wydaje nam sie 'egzotyczna awantura' gdzies bardzo daleko juz wkrotce moze stac sie niemila rzeczywistoscia (Kuczma, Lukaszenko, Meciar, no i nasz Andrzejek ulubiony). A gdyby nie Amerykanie, to Kuwejt do dzisiaj pozostawalby pod iracka okupacja, a na Balkanach prowadzonoby dalej radosnie proces radosnego czyszczenia etnicznego. Nie mowiac juz o tych drobnych przyslugach jakie oddali Europie w roku 1917 oraz 1941. God bless America (poza tym jest to zawsze miejsce do ktorego mozna wyemigrowac gdy w naszym kraju robi sie niemilo (zdarza sie to dosc czesto) i niesympatyczni obywatele obcych panstw zaczynaja sympatycznych obywateli naszego kraju pakowac do wiezien, wywozic w miejsca odlegle lub bolesnie wykrecac im rece). Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Lepper jedzie do Iraku - i bardzo dobrze ! 10.10.02, 16:48 Kuwejt w 1991 to była inna sprawa. Irak dokonał agresji i należała mu się odprawa i likwidacja stanu osiągniętego przez tę agresję. Wtedy USA były popierane również przez niektóre kraje arabskie i większość krajów świata. Obecnie Irak nie zaatakował nikogo. A broń masowej zagłady ma jeszcze kilka innych państw. Antypatyczne reżimy równiez. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper jedzie do Iraku - i bardzo dobrze ! 10.10.02, 16:43 indris napisał: > Nie mam żadnej sympatii dla Saddama Husajna. Ale jeszcze mniej mam dla > amerykańskiego awanturnictwa, a najmniej dla proamerykańskiego lizusostwa > polskich władz a w szczególności prezydenta. Większość Polaków nie życzy sobie > wplątywania naszego kraju w panabushowe awantury. Lepper pokaże, że nie ma > jednego głosu Polski w tej sprawie, bo taka jest prawda. A projankeskie lizusy > > mają orzech do zgryzienia. Dobrze im tak, bo od ich medialnej wazeliny już się > robi mdło. Lepper to tajny współpracownik USA. Poradził sobie z talibami w Klewkach, poradzi sobie także z Saddamem. Gdy tylko nadarzy się okazja, udusi go gołymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Lepper robi teatr dla prymitywow IP: *.dusseldorf2.de.psi.net 10.10.02, 16:58 indris napisał: > Lepper pokaże, że nie ma > jednego głosu Polski w tej sprawie, bo taka jest prawda. A projankeskie lizusy > > mają orzech do zgryzienia. Dobrze im tak, bo od ich medialnej wazeliny już się > robi mdło. Przeciez to jest wyjatkowo przejrzyste, ze Lepper wylacznie z wewnetrznych powodow krajowych chce jechac do Iraku. Chce uzyskac przes to w oczach glupiej czesci spoleczenstwa nobilitacje jako maz stanu, ktory zalatwia wielkie sprawy miedzynarodowe. Moze to na jakis prymitywow w Polsce zadziala. A tak poza tym, to Lepper nie jest sam na arenie miedzynarodowej w takich wyskokach: jakis czas temu Joerg Haider (szef prawicowej austryjackiej partii FPO tez byl u Saddama, A niemiecki Juergen Moellemann z FDP tez sie przed ostatnimi wyborami afiszowal jako czlonek towarzystwa Niemiecko-Arabskiego). Zgodnie z haslem "nie wazne co sie mowi, ale wazne ze sie mowi", tacy politycy chca nie znikac z pierwszych stron gazet i nawet najbardziej idiotyczne pomysly sa do tego w sam raz. A co do Iraku,to uwazam ze nalezy Irak izolowac dopoki sie nie wymusi zgody na kontrole ONZ na calym terenie Iraku, a nie tylko w obiektach, na ktorych kontrole rzad Iraku sie zgadza (takie kontrole nie mialy by sensu). Na to, ze Irak produkowal bron biologiczna i chemiczna kontrolerzy ONZ znalezli dowody i nie sa wystarczajace zapewnienia Iraku, ze zlikwidowali juz cala infrastrukture do tego sluzaca. Kontrolerzy ONZ maja za zadanie zebrac dowody ze zaklady te rzeczywiscie zniszczono (a nie n.p. przeniesiono albo zmagazynowano w jakims bunkrze) a optymalna metoda w takich sprawach jest niszczenie urzadzen pod nadzorem kontrolerow ONZ, zeby nie bylo watpliwosci. Druga rzecza jest, takze ewidencja i ciagly nadzor, co robia specjalisci pracujacy wczesniej przy tych programach zbrojeniowych. Nie wystarczy przeciez zniszczyc maszyn. Jesli specjalisci z takich zakladow znikna z "pola widzenia" kontrolerow ONZ, to moga znowu odbudowac produkcje w innym miejscu. Wyjatkowo prymitywnym podejsciem do sprawy, jest to, ze jak sie nie lubi Amerykanow (bo imperialisci, kapitalisci itp), to zaraz demonizowac wszystko co oni robia i popierac na zlosc Ameryce Irak. Zagrozenie przez takie niekontrolowalne niedemokratyczne kraje jak Irak jest objektywne. Jar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Lepper jedzie do Iraku - he he he :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.02, 12:21 indris napisał: > Nie mam żadnej sympatii dla Saddama Husajna. Ale jeszcze mniej mam dla > amerykańskiego awanturnictwa, a najmniej dla proamerykańskiego lizusostwa > polskich władz a w szczególności prezydenta. Większość Polaków nie życzy sobie > wplątywania naszego kraju w panabushowe awantury. Lepper pokaże, że nie ma > jednego głosu Polski w tej sprawie, bo taka jest prawda. A projankeskie lizusy ają orzech do zgryzienia. Jankesi i projankesi zapewne cholernie się przejmą tym, że jakiś nieznany Polaczek pojechał sobie do Iraku... Sen im to z powiek spędzi, paznokcie do krwi ogryzą. O ile oczywiście w ogóle to im się o uszy obije. Nie bądź taki megaloman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.10.02, 16:28 Frankie goes to Hollywood ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.10.02, 16:36 jaka bron masowego razenia, gdzie? napierdolil dablju madrosci, bo ma tym interes. a w tym kuwejcie faktycznie amerykany tej demokracji tyle nawiezli Ze im sie przez dziurki w nosie ta demokracja przelewa. a dablju ma dwa interesy- ropa i wojenka. to jest kasa. jesli mozesz zacytuj przyklad uzycia tej broni przez kol.saddama. i nie nawijaj glupio ze na kurdow. kurdow to rezają nasi przyjaciele i sprzymiezency-turki. tez mahometany.jesli chcesz mozesz pomyslec a nie wzorem kol.stolzmana wlazic w dupe dablju.pa.pa Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper jedzie do Iraku 10.10.02, 16:41 Gość portalu: karolina napisał(a): > daleka droga z Klewek do Iraku. Moim zdaniem Lepper jedzie na szkolenie. Będzie doskonalił tumanienie szarej masy. Nie bez powodu bierze z sobą Tymochowicza. Saddam da mu parę rad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Lepper jedzie tam po broń masowego rażenia! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 16:47 A jak wróci to dopiero da tym Zydkom popalic..zarówno w kraju jak i w UE Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Lepper masy już poraził 10.10.02, 16:54 Teraz jedzie pozbyć się rywala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lepper masy już poraził IP: 65.196.105.* 10.10.02, 17:12 Nie dziwne ze ludzie uciekaja z Polski jak w kraju tacy ludzie jak Lepper maja dostep do wladzy. Kto wybiera takich oslow do rzadu? Teraz sie smiejecie a sami go wybraliscie. Polski rzad to poprostu posmiewisko. A Lepper to jest taka gnida ktora powinna chodzic za koniem na orce. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper masy już poraził 10.10.02, 17:27 Gość portalu: gosc napisał(a): > Nie dziwne ze ludzie uciekaja z Polski jak w kraju tacy ludzie > jak Lepper maja dostep do wladzy. Kto wybiera takich oslow do > rzadu? Teraz sie smiejecie a sami go wybraliscie. Polski rzad to > poprostu posmiewisko. A Lepper to jest taka gnida ktora powinna > chodzic za koniem na orce. Nie za tylko zamiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart leper w londynie IP: proxy / 193.82.16.* 10.10.02, 17:39 w dzisiejszym the independent znalazla sie wzmianka o planowanej podrozy pana marszalka do babilonu. pojawily sie tez informacje z tajnych zrodel dyplomatycznych o prawdziwym celu wizyty mr.leppera w tym miodem i mlekiem plynacym kraju: mr.przewodniczacy, razem z panem kuklinskim przygotowuja zamach stanu w bagdadzie. trzymam kciuki andrew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antec Re: Lepper masy już poraził IP: *.adslplus.ch 10.10.02, 17:34 Gnidy nie chodza za koniem.. A to wedlug Ciebie, Lepper jest w rzadzie? I tylko w Polsce mamy nieodpowiedzialnych ludzi u steru?? Popatrz na USA, mocarstwo, a pan prezydent jest gotów na rzeczy bardziej niebezpieczne nit jakas tam wizyta Leppera: bez znaczenia. Tylko ciekawe, kto placi za bilety lotnicze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Lepper masy już poraził IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 19:08 Jedzie on tam podparzyć jego metody rządzenia. Jak Samoobrona wygra wybory to będziemy w podobnym stylu rządzić w terenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 17:33 Mam nadzieję,że panu Lepperowi sie w Iraqu spodoba i tam zostanie. Amerykanie zrobią z nim porządek "przy okazji"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antec Nie lubie brzydkich slów, ale... IP: *.adslplus.ch 10.10.02, 17:36 Nie lubie brzydkich slów, ale... jestes dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek12345 Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.zetorz.com.pl 10.10.02, 18:19 Jak to usłyszałem to mi na początku klapa odpadła:) Lepper...do Iraku...znów pewnie chce coś nabroić! Ale skonstatowałem szybko, że to może być dobre rozwiązanie: niech pojedzie, może się mu jeszcze tam spodoba(do solarium nie musiałby chodzić), do tego pomoże wszystkim bo rozpiepszy ten reżim Saddama. My też skorzystamy - Amerykanie nam pomogą...z godziny na godzinę lubię ich bardziej...:) A teraz wezwanie do pana "marszałka" - jedz chłopie i nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek__ Czy to pierwszy kwietnia??? ;)))) IP: *.trentn01.nj.comcast.net 10.10.02, 18:32 Lepper do Iraku???!!! Ludzie, myslalem ze mi sie sni jak to zobaczylem. Po co on tam jedzie??? drogi blokowac?? wstyd robic Polsce? takiego buraka za granice wypuszczac w delegacje..do czego to doszlo??? i jeszcze ta jego wypowiedz "myślę, że też widzą w nas tych, którzy w przyszłości będą rządzić krajem". Czy on wie co mowi??? on ma rzadzic krajem??? czy on sie akurat obudzil i mysli ze ciagle mu sie sni??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Po co jedzie ? 10.10.02, 18:37 Jedzie po to, zeby zademonstrować, że sa polscy politycy, którzy nie są entuzjastami amerykańskiego awanturnictwa. A ponieważ w Polsce jest BARDZO wielu takich wśród zwykłych ludzi, więc oczywiście chce sobie podnieść popularność. I przez kontrast do lizusostwa władz, "elyt" i większości mediów może odnieść sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwaskowski, Prezydent Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 18:47 Droga GW, W zwiazku z prosba mojego serdecznego przyjaciela i przywodcy partii Samoochrony o przetlumaczenie mu sytuacji w Izraelu (Bliskim Wschodzie) na polskie realia prosze cie GW o solidarne i bez walesania sie odpowiedz na ponizsze pytania: 1. Ktora strona strzala do chlopow i dlaczego? 2. Ktora strona jest za wstapieniem do Unii Europejskiej, a ktora jest przeciwna? 3. Kto chce sprzedac ziemie, a kto kupic? 4. Kto jest za eksportem, a kto za importem zboza? 5. Skad zboze przychodzi i gdzie mozna zalozyc blokady? Za Solidarnosc i Walese dziekuje, Kwaskowski, Prezydent (Fabryki Octu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 19:10 Lepper Jedzie tam podparzyć metody rządzenia Saddama Husajna. Jak Samoobrona wygra wybory to będziemy w podobnym stylu rządzić w terenie! A później w całym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Lepper jedzie do Iraku - sprytne 10.10.02, 20:07 Bardzo sprytne posunięcie. Lepper stanie się symbolem tych Polaków (a jest ich dużo !), którzy są przeciwni panabushowej awanturze. Lizusostwo Kwasa będzie mniej wiarygodne. Nałęcz jest żałosny, racja stanu Polski nie polega na reputacji lokaja USA. Lizusów mozna nagradzać (umiarkowanie i do czasu) ale się ich nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Lepper jedzie do Iraku - sprytne IP: *.nas4.oakland1.ca.us.da.qwest.net 10.10.02, 20:44 Indrys dlugo czytam Twoje wywody na forum, nie wiem stary co Ci sie porobilo, czy masz jakas psychoze Busha czy co? Wiele Twoich kawalkow bylo dosyc ciekawych , teraz prosze wybacz mi nudzisz.. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re psychoza IP: *.zigzag.pl / 217.11.129.* 11.10.02, 13:01 Gość portalu: polonus napisał(a): > Indrys dlugo czytam Twoje wywody na forum, nie wiem stary co Ci sie porobilo, > czy masz jakas psychoze Busha czy co? > Wiele Twoich kawalkow bylo dosyc ciekawych , teraz prosze wybacz mi nudzisz.. . Witam, psychoza antyamerykańska jest rodzajem choroby umysłu rozwijającej się z niewinnego poczatkowo kompleksu niższości...Fachowcy twierdza dośc zgodnie, że jej źródła są takie same, jak antysemityzmu, antyklerykalizmu itp itd. Niestety nie ma na nią lekarstwa, wstrząsy elektryczne łagodzą tylko objawy, ale nie usuwaja przyczyn. A lobotomiii nie zalecałbym w przypadku indrisa, bo to nie jest taki całkiem głupi facet, byłoby szkoda... Pozdrawiam Widz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Lepper jedzie do Iraku - sprytne IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 22:16 Lepper wyprzedzil Busha w kolejce do naftociagu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Lepper jedzie do Iraku IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.02, 20:55 Gość portalu: karolina napisał(a): > daleka droga z Klewek do Iraku. Najlepiej byloby w jedna strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Jaki kraj tacy obserwatorzy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.10.02, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: Hurra przyślą po KNURA samolot do Iraku !!! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 11.10.02, 10:11 ciekawe jak będzie wyglądała klatka transportowa dla KNURA, i czy on przebył kwarantanę na pryszczyce (trzy miesiące) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Lepper jedzie do Iraku 11.10.02, 10:18 bo jest agentem usa. zablokuje wszystkie drogi, lotniska. takich blokad swiat jeszcze nie widzial:) oj, biedny saddam!:) Odpowiedz Link Zgłoś