Dodaj do ulubionych

Ignorujcie posty.... samokrytyka

28.09.01, 14:40

Jakiś czas temu, wystosowałem na tym forum apel, żeby ignorować posty jednego z
internautów. W międzyczasie pojawiło się więcej takich apeli. A to "ignorujcie
tego", a to "ignorujcie tamtego". Czuję się trochę niezręcznie, bo zmieniłem
zdanie. Podejrzewam, a podejrzenie to już graniczy z pewnością, że nawet
wypowiedź z założenia niemerytoryczna, emocjonalna, agresywna i wulgarna może
stać się inspiracją do powstania interesujących wątków (Co nie zmienia
oczywiście mojego poglądu, że taki sposób przekazu utrudnia uzyskanie tego
efektu.). W związku z tym zainteresowanego przepraszam. Wycofuję swój apel. I
mam apel zastępczy:

PRECZ Z APELAMI!

KAŻDY IGNORUJE KOGO CHCE I CO CHCE!

Obserwuj wątek
    • Gość: Kewin Re: Ignorujcie posty.... samokrytyka IP: 158.66.108.* 28.09.01, 14:43
      Jesteś, Mała, moim GURU.

Wolnoć Tomku w soim domku.
      • Gość: KAT Re: Ignorujcie posty.... samokrytyka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 21:49
        Nie oczekiwałem przeprosin i wypraszam sobie jakiekolwiek przeprosiny bo nie
        jesteś mnie w stanie niczym urazić.Jednak Twój apel przeczytałem i chwilę nawet
        pomyślałem,że może wypada się zmienić.Np.pod wpływem Vista.
        Zastanowię się jednak bo ktoś jak już gdzieś napisałem musi być taki jak ja.
        Teraz pewnie ktoś inny napisze coś w stylu"ty nie potrafisz myśleć kutasie i
        katolicki ....ble,ble,ble" I tak zacznie się kolejna wymiana bluzgania i
        pouczania i bluzgania i pouczania i bluzgania i pouczania ...........
        • samsaranathanal Re: Ignorujcie posty.... samokrytyka 28.09.01, 22:20
          Witaj KAT

Gość portalu: KAT napisał(a):

> Nie oczekiwałem przeprosin i wypraszam sobie jakiekolwiek przeprosiny bo nie
          > jesteś mnie w stanie niczym urazić.

No tak, ale ja cię przeprosiłem po to, żeby SOBIE poprawić samopoczucie - czułem
          się z tym niezręcznie, a po przeprosinach znacznie mi lepiej.

Jednak Twój apel przeczytałem i chwilę nawet
          >
          > pomyślałem,że może wypada się zmienić.Np.pod wpływem Vista.
          > Zastanowię się jednak bo ktoś jak już gdzieś napisałem musi być taki jak ja.
          > Teraz pewnie ktoś inny napisze coś w stylu"ty nie potrafisz myśleć kutasie i
          > katolicki ....ble,ble,ble" I tak zacznie się kolejna wymiana bluzgania i
          > pouczania i bluzgania i pouczania i bluzgania i pouczania ...........

KAT może mi się wydaje, ale do tanga trzeba dwojga. Jak nie odpowiesz na takie
          prowokacje, to bdzie ich coraz mniej. Jak sądzisz, czego się spodziewa gość,
          który pisze do Ciebie "ty katolicki kutasie"? Może ma nadzieję na wyrównaną
          walkę, dokładnie według schematu który przedstawiłeś? Chcesz mu zrobić przykrość -
          sprawić, żeby poczuł frustrację i rozczarowanie? Znam sposób i ty też go
          znasz... Zlać typa... Po prostu zlać (albo, jeśli już nie możesz się powstrzymać
          odpal spokojnie i z dystansem choćby tak: "Pana pouczający post pokażę wszystkim
          moim znajomym, którzy głosowali na lewicę. Jestem pewien, że ich to zainteresuje.
          Kto wie, może nawet będą się wstydzić, że mają takich sojusznków.". Pewnie, że
          tuż po tym, jak przestaniesz odpisywać w sposów obelżywy na równie obelżywe listy
          i tworzyć takie wątki, prowokacji pojawi się więcej - rosnąca frustracja będzie
          widoczna. Ale potem minie... A w każdym razie się zmniejszy znacnie poniżej
          pierwotnego poziomu.

Czego Ci życzę. (I sobie też)

Z drugiej strony: sposób "na każdą <kurwę> odpowiem dwoma <kurwami>" już
          przetestowano na tym forum, prawda?

serdecznie pozdrawiam i życzę wytrwałości

• Gość: KAT Re: Ignorujcie posty.... samokrytyka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 11:38
            Dużo racjii,nie wszyscy jednak mają mocne nerwy a niektótych tak jak mnie
            ponoszą emocje.Czasami coś napiszę i wyślę a potem się tego wstydzę dlatego na
            tym forum przeczytasz bardzo różne pod względem emocjonalnym moje
            wypowiedzi.Niektóre spokojne w swoim tonie a niektóre mocne w słowach.Ale taki
            już jestem niestały w uczuciach choć stały w poglądach,nienawidzący każdej
            lewicy(nawet tej centro-)prawicowy pies,który jak już ktoś napisał szczeka
            dalej.
            Miłego dnia.
            Pozdrawiam,mimo wszystko. KAT.
            • samsaranathanal Do KATa 29.09.01, 16:09
              Trzymaj się! :)))

pozdrawiam.
        • vist ___ Samo _kryptyka _________>__KAT__ 30.09.01, 16:33

> Jednak Twój apel przeczytałem i chwilę nawet
          > pomyślałem,że może wypada się zmienić.Np.pod wpływem Vista.

Cześć Kacie :-)

Pięknie dziękuję za powyższe zdanie :-)

To taka mała satysfakcja.

Chyba zostanę czytelnikiem twoich postów.

I będę Ci "towarzyszył" w tym jak przestajesz być "szybki w rękach".

pzdr

Vist________________________[powiewający]
          P.S.
          > Zastanowię się jednak bo ktoś jak już gdzieś napisałem musi być taki jak ja.
          Ale czy to masz być Ty akurat ?

• Gość: ljkel2 Re: Ignorujcie posty.... samokrytyka IP: *.arts.monash.edu.au 02.10.01, 03:29
      Samokrytyke przyjmuje, ale szkoda zostala zrobiona.
      Adas chichra w kacie....
      A moj domowy komputer jest wciaz trefny....
      • Gość: KAT Re: Ignorujcie posty.... samokrytyka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 18:55
        Nie martw się,przyjdą czerwoni błagać na kolanach!!!!
        • Gość: marta Re: Ignorujcie posty.... samokrytyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 19:03

> Nie martw się,przyjdą czerwoni błagać na kolanach!!!!

KAT ,gdzie ty zgubiłes żydków!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka