domk1 23.11.05, 07:23 NASZ SOCJALLIBERAŁ DZIAŁA!!! BRAWO!!! A notowaniami niech się Jędrek nie przejmuje. Wybory dopiero za 4 lata. Przez ten czas Andrzej z kolegami dorobicie się i będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody_junak lepper zbiera ekspertów 23.11.05, 09:04 leper co zbiera? to on ma jakichś ekspertów? chyba ekspertów ds. blokowania dróg krajowych (najwyżsi rangą), eskpertów ds. wysypywania zboża na tory (pretenduja do wysokich pozycji w partii) i ekspertów ds. buraczanych (cały plebs samoobrończy). Odpowiedz Link Zgłoś
angrzel Re: Andrzej Lepper przegrupowuje ekspertów 23.11.05, 07:45 Wspaniale panie Lepper! Łupić bogatych przedsiębiorcow ile się da. A co, niech utrzymuja bezrobotnych solidarnie. Co się będą burżuje panoszyć. Właściwie dlaczego ci co nie pracują maja nie dostawać co miesiąc na konto wypłaty? Oni też potrzebują mieć i na życie i na rozrywki. Perepeczko umarł, ale mamy drugiego Janosika. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 jóchóóó!! 23.11.05, 07:46 jestrze ftrzorai ńe wiedźauem jag śem pisze POTSEKRETAŻ STANÓ jórz jótro nim bendem!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Im człowiek głupszy, tym ma mniej zahamowań 23.11.05, 08:10 A nasz liberalny adolfek ma bardzo ukierunkowany rozumek, dostac władzę, ale co z nia zrobi, to już nie ważne. A tak naprawdę to chodzi mu tylko o udowodnienie, że on prosty dyrektor pegereu może zostac wicempremierem, to sprawa chorej ambicji chorego niziołka. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 "Panowie chcieliście mieć tutaj Wersal ?" 23.11.05, 08:41 Tak jest. I pokaże gdzie tego "Wersalu" miejsce. kiks11 napisał: > A nasz liberalny adolfek ma bardzo ukierunkowany rozumek, dostac władzę, ale co > > z nia zrobi, to już nie ważne. A tak naprawdę to chodzi mu tylko o > udowodnienie, że on prosty dyrektor pegereu może zostac wicempremierem, to > sprawa chorej ambicji chorego niziołka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: "Panowie chcieliście mieć tutaj Wersal ?" 23.11.05, 09:09 A ja wolę, żeby rządził "wersal", nawet taki, który odbiega od moich poglądów politycznych, ale "wersal". Nie chcę, żebyśmy moje dzieci i ja na starość żyli w kraju, w któym wszystko jest przaśne i prostackie, a do tego podszyte nacjonalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: Im człowiek głupszy, tym ma mniej zahamowań 23.11.05, 09:36 kiks11 napisał: > A nasz liberalny adolfek ma bardzo ukierunkowany rozumek, dostac władzę, ale co > z nia zrobi, to już nie ważne. A tak naprawdę to chodzi mu tylko o > udowodnienie, że on prosty dyrektor pegereu może zostac wicempremierem, to > sprawa chorej ambicji chorego niziołka. -------- Łukaszenko=Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj A trzeba przyznać,że ma w kim wybierać 23.11.05, 08:16 Beger, Bonda, Hojarska,łyżwiński i wielu wielu innych dobrze wykształconych i uczciwych. Po prostu kwat inteligencji polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
darkaiza Sanderka-ekspert od falszowania podpisow 23.11.05, 08:19 Egzamin zdala przed Sadem w Jeleniej Gorze! Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Andrzej Lepper przegrupowuje ekspertów 23.11.05, 09:04 Lepper to zwykły oszust polityczny.Dla zdobycia władzy można kłamać i oszukiwać w kampanii wyborczej(wywiad w ,,Angorze").Już mu teraz nawet Balcerowicz nie przeszkadza.A po drugie,jak można ufać człowiekowi z wyrokami sądowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 "EKSPERT" Z SAMOOBRONY! JAK TO BRZMI !!! 23.11.05, 09:23 Mniej więcej tak jak "demokracja socjalistyczna" lub "sprawiedliwość społeczna". Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: Andrzej Lepper przegrupowuje ekspertów 23.11.05, 09:32 Kaczyński kupił sobie urząd prezydenta RP Niedawno wyszła na jaw sensacyjna wiadomość - Lepper poparł kandydaturę Lecha Kaczyńskiego i tym samym oddał sporą część swojego elektoratu w zamian za stanowisko wicemarszałka. Prawicowy handel stanowiskami był jednym z tematów dyskusji w programie Wybory 2005 na antenie TVN 24. Przeczytaj cały artykuł www.spieprzajdziadu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
saprafik Re: Andrzej Lepper przegrupowuje ekspertów 23.11.05, 10:42 Alez oni maja interdyscyplinarnego - Renia Begier Ministerstwo Edukacji i Nauki - Cos tam robila ze szkolictwem (matura) Ministerstwo Sprawiedliwości - Brala udzial w komisji sledczej. Siedziala kolo prawnikow. Miala nawet rozprawe w sadzie. Czyli na prawie sie zna Ministerstwo Spraw Zagranicznych - Zna pana Anana Kofana Ministerstwo Obrony Narodowej - wie co to "Samoobrona" Macie jakies inne propozycje? Rafik Odpowiedz Link Zgłoś
leszab A nie mówiłem.Nie wierzyliście mi, że Lepper się : 23.11.05, 10:59 A nie mówiłem.Nie wierzyliście mi, że Lepper się bardzo szybko uczy. Teraz nawet jest o wiele lepszym i wiarygodniejszym liberałem od ŚpiewakoTuska. Odpowiedz Link Zgłoś