lej_czerwonego 27.11.05, 12:41 Znowu spoleczenstwo nie doroslo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lortea Ech durne to społeczeństwo. Nie głosuja na kogo 27.11.05, 12:43 trzeba, nie ma poglądó takich jak trzeba, nie laicyzuje się jak trzeba, i na dodatek chodzi na pielgrzymki zamiast na jedynie słuszne demonstracje. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Wraz z odwilza nad woda pojawili sie wedkarze... 28.11.05, 09:24 ... wliczbie kilkuset, lekko liczac. Na Plawniowicach nie bylo gdzie zaparkowac. O wedkarzach nie bylo o wzmianki w zadnym serwisie informacyjnym... A o paradzie kilkudziesieciu AntyHomofobow bylo wszedzie... Dlaczego media ignoruja wazne ruchy spoleczne? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 12:43 Do czego nie dorosło? Do uznania wyższości doznań miłości do osobnika tej samej płci nad tymi obrzydliwych hetero, służącymi głównie niekontrolowanemu i niemożliwemu do opanowania poprzez zakaz aborcji przyrostowi naturalnemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.vlad Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 14:56 asienka32 napisała: > Do czego nie dorosło? > Do uznania wyższości doznań miłości do osobnika tej samej płci nad tymi > obrzydliwych hetero, służącymi głównie niekontrolowanemu i niemożliwemu do > opanowania poprzez zakaz aborcji przyrostowi naturalnemu??? > NIe bo produktem normalnego sexu są malutkie dzieci więc normalni mają zapokojoną potrzebę obcowania z dziećmi(i prokreacji przedłuzania gatunku) natomiasty pedały popadają w wieką pułapkę bezsensownego pie er dolenia i stąd ich tęsknota ... tęsknota za potomstwem którego z gówna nie sposób wytworzyć hoćby sie wszyskie pedały razem zes rały . Proste ? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 13:15 lej_czerwonego napisał: (...) A czego się spodziewałeś? Jeszcze dwie takie "manify" BEZ udziału "zadymiarzy" z LPR/MW, a gwarantuję Ci, że na Trzecą przyjdą(?) tylko sami organizatorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 13:18 Dlaczego tak się tym podniecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.vlad Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 14:58 pandada napisał: > Dlaczego tak się tym podniecasz? Bo może moja beduinska koza uzyska unijne obywatelstwo, i bedę mógł spaceorwać z nią nad Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 18:42 Przyłącz się do Ligi Patologicznych Rodzin. To oni lubią zabawy z kozami. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 14:40 naród w przeważającej części nie popiera pomysłu legalizacji sodomii Odpowiedz Link Zgłoś
dr.vlad Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 14:59 ksiaze.ciemnogrodu napisał: > naród w przeważającej części nie popiera pomysłu legalizacji sodomii noż kurde, czyli koza na rożen? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 15:06 W tolerancyjnych karajach to się paraduje: www.pbase.com/craigsyd/image/26533230 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 15:10 www.kdkprankcalls.com/galleries/pride/128.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 15:14 k41.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30927216.P1010962.JPG k41.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30928246.P1010835.JPG k43.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30963782.P1020030.JPG mishuna.image.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30962270.P1020083.JPG mishilo.image.pbase.com/v3/72/109472/1/46297881.DSC_0305.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 15:19 t-800 napisał: > k41.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30927216.P1010962.JPG > k41.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30928246.P1010835.JPG > k43.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30963782.P1020030.JPG BLAGAM ~ nie strasz! > mishuna.image.pbase.com/u48/fgrsgcr/upload/30962270.P1020083.JPG > mishilo.image.pbase.com/v3/72/109472/1/46297881.DSC_0305.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 15:32 www.pixoftoronto.com/gallery/gaypride2005/tcc2 graizer.net/cgi-bin/tpl.pl?cat=SF_Parade&page=5&pict=GayParade_DancingLady_a.jpg graizer.net/cgi-bin/tpl.pl?cat=SF_Parade&page=4 graizer.net/cgi-bin/tpl.pl?cat=SF_Parade&page=6&pict=GayParade05_TwoGuys.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 27.11.05, 15:18 Odgadlam przyczyne. 'Chopaka', zamiast maszerowc , raz, da, lewa ... sabotuja marsz, siedzac na forum GW i dyskutujac! Czyzby to byla V Kolumna? Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Ale ile było krzyku !!! 27.11.05, 18:41 Wrzask o łamaniu Konstytucji i schyłku demokracji był taki, że człowiek własnych myśli nie słyszał. Wyborcza musiała codziennie pisać o pederastach zapewne w poczuciu "misji" edukowania społeczeństwa w duchu postępu. No bo kto nie kocha pederastów, ten homofob i faszysta - a to już wstyd dal Europy i wogóle... A okazało się, że planowane z takim rozmachem demonstracje guzik obchodzą normalnych ludzi. Widać większość - zdecydowana większość - uznała, że żadne prawa pederastów nie są łamane, nie ma tez mowy o końcu demokracji, łamaniu praw człowieka itp. slogany. Podejrzewam, że i pismaki z GW, rzecz jasna z p. Siedlecką na czele, w duchu są bardzo niepocieszeni tak słabym odzewem społeczeństwa, co jednak nie przeszkodzi jutro w gazetach odtrąbić "wielkiego sukcesu" i "narodzin społeczeństwa obywatelskiego, które pokazało Europie, że dorosło do europejskiej rodziny udowadniając przepiękną tolerancję i zaprotestowało przeciwko dyskryminacji (cudzoziemcow i niepełnosprawnych również...)". Propaganda musi w końcu być. A ludzie tak czy siak nie będą wiedzieć o jakiej tolerancji była mowa i kto tak naprawdę miał być dyskryminowany, że nie wspomnę, że znów nikt nie będzie wiedział, jaki związek mają poglądy polityczne z homoseksualizmem. Kto tam będzie wnikał w takie szczegóły... najważniejsze, że "demokracja się odradza", "pokazaliśmy poparcie dla równości" (jakiej równości???), pederaści byli grzeczni, kontrmanifestantów uciszono (i spałowano gdzieniegdzie... a gdzie wolnośc słowa?????), więc w sumie o co chodzi? Żałosne to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Ale ile było krzyku !!! 27.11.05, 20:04 etykieta.zastepcza napisał: > A okazało się, że planowane z takim rozmachem demonstracje guzik obchodzą > normalnych ludzi Dokładnie tak. I tylko oszołomy spod znaku MW i LPR przyszły zakłócać ich przebieg. Nikt "normalny" - poza nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Spoko i tak GW napisze, ze pol Polski 27.11.05, 21:23 manifestowalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Wg GW KILKA TYSIĘCY !!! ale już niżej... 28.11.05, 00:29 Jak tak podliczyć... Poznań - 250 osob, Toruń (nielegalnie) - 150 i również Gdańsk - 150 Kraków - 200, Wrocław - 300 (wg faktów TVN - 250) Rzeszów - 100, Katowice - 100, Łódź - 150 (onet podaje - 200) ... No i na deser najlepsze: Warszawa - 2000 (dwa tysiące) - tak podaje Gejzeta Wyborcza. Fakty podały ostrożniej - 1500, ale onet nie ma złudzeń, i tu cytat: "W Warszawie w wiecu na Placu Konstytucji uczestniczyło kilkaset osób, w tym artyści i politycy, głównie z partii lewicowych. Manifestację usiłowała zakłócić grupa kilkunastu młodych osób, które twierdziły, że też mają prawo do wyrażania swoich poglądów. Podczas przemówienia Borowskiego zaczęli wykorzykiwać hasła: "Precz z komuną" oraz "SLD-KGB". Policja natychmiast usunęła ich z miejsca manifestacji." KILKASET osób. (założę optymistycznie 600 na dalsze potrzeby) Podliczając to wychodzi min 2000 osób, max 3400 (przy hurraoptymiźmie Wyborczej) GDZIE TE KILKA TYSIĘCY???? Marne 2 - 3 tysiączki się ledwo uzbierało. I z czym do ludu - ja się pytam? Liczę teraz na obiektywny komentarz pani gejredaktor Siedleckiej, ale mimo to obawiam się, ze była kiepska z matematyki, podobnie zreszta jak jej pozostali koledzy... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Wg GW KILKA TYSIĘCY !!! ale już niżej... 28.11.05, 01:43 etykieta.zastepcza napisał: > Podliczając to wychodzi min 2000 osób, max 3400 (przy hurraoptymiźmie Wyborczej > ) > > GDZIE TE KILKA TYSIĘCY???? Nie wierzysz w swoje mozliwisci rachunkowe, czy co? 3 400 to jest wlasnie kilka tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Re: Wg GW KILKA TYSIĘCY !!! ale już niżej... 28.11.05, 08:03 dr.szfajcner napisał: > > Nie wierzysz w swoje mozliwisci rachunkowe, czy co? > 3 400 to jest wlasnie kilka tysiecy. "Kilka" to dla mnie 5 do 6, max 8. Poza tym ktoś tu zapodał, że w Warszawie mogło być zaledwie 200 osób (a nie 2000 jak chciałaby tego pani Siedlecka i cała Wyborcza), zatem ta liczba jest jeszcze mniejsza i bardziej prawdopodobne robi się 2000 niż 3000 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
hanej Przepraszam za popieranie SLD 28.11.05, 00:48 Jako stary lewicowiec kojarzyłem lewicę z walką o zdobycze socjalne, nie o wolność kopulacji chłopa z chłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
hanej Na kogo mam głosować ? 28.11.05, 00:50 Serio pytam, od 1989 zawsze popierałem SLD, teraz ma moralnego kaca po wyczynach kopulatorów gejowskich Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Na kogo mam głosować ? 28.11.05, 00:51 hanej napisał: > Serio pytam, od 1989 zawsze popierałem SLD, teraz ma moralnego kaca po wyczynac > h > kopulatorów gejowskich Po jakich wyczynach i których kopulatorów? Ja naliczyłam jednego z SLD ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanej Re: Na kogo mam głosować ? 28.11.05, 00:53 Cały dzień w telwizji było o politykach z SLD popierających gejów Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Na kogo mam głosować ? 28.11.05, 01:01 hanej napisał: > Cały dzień w telwizji było o politykach z SLD popierających gejów Ale czy spoleczenstwo ich popiera /gejow i SLD/? Watpie! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Na kogo mam głosować ? 28.11.05, 01:13 hanej napisał: > Cały dzień w telwizji było o politykach z SLD popierających gejów Dzisiaj? Przecież dzisiaj były demonstracje w obronie art. 57. Poza tym jak ktoś popiera gejów (sic!), to myślisz, że sam musi być gejem? Ja byłam na dzisiejszej demonstracji, a jestem hetero. Zresztą jak pewnie większość ludzi wokół mnie. Masz z tego powodu dysonans poznawczy czy co? Aż tak ci to zamąciło rzeczywistość? Odpowiedz Link Zgłoś
xcor Hetero Hetera 28.11.05, 09:17 wiewiorzasta napisała: że jest hetero w sumie hetero to znaczy inny . A jak inny to czy może być normalny? A najbardziej hetoro jest zapewne Hetera, ale jak ktoś przyjmuje bezkrytycznie pedalski slang to powinien moze sobie uświadomić co mówi :))) hetera = hetera w staroż. Grecji - kurtyzana; kobieta wiodąca swobodny tryb życia; nierządnica, ladacznica, kokota Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 28.11.05, 00:49 Niektórych nie rozkuto na czas:))) www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1310&news_id=81760&scroll_article_id=81760&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 28.11.05, 00:49 lej_czerwonego napisał: > Znowu spoleczenstwo nie doroslo. Czytac nie umie, czy co? Kilka tysiecy osob maszerujacych w wielomilionowym Narodzie niezainteresowanych, to co? Mickey Mause?, ze pozwole sobie zauwazyc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Cieniutko z tymi demonstracjami, frekwencja s 28.11.05, 01:45 lej_czerwonego napisał: > Znowu spoleczenstwo nie doroslo. Za to Kaczynscy, Dorn, i ich Policja, przerosli nie tylko spoleczenstwo. - Przerosli samych siebie, glownie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Za to niezłe zadymy i awanturnictwo 28.11.05, 08:18 Czyli zamierzony cel został osiągnięty. Garstka chorych ludzi zakłuca porządek w majestacie prawa. To ma byc demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Za to niezłe zadymy i awanturnictwo 28.11.05, 08:21 Tak wiem powinno być "zakłóca". Poprawiam,żeby jakiś dewiant nie pzryczepił się tego Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Za to niezłe zadymy i awanturnictwo 28.11.05, 09:10 no właśnie ta ilośc gejów na wszystkich manifestacjach jest taka jak ilość ludzi na mszy na wsi jak obraz przyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś