przepedzic.oszolomstwo.z.kraju 04.12.05, 15:54 Ile wyrokow mial Andrzej Lepper? leszab Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pralinka.pralinka Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 16:26 przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał: > Ile wyrokow mial Andrzej Lepper? leszab A możesz wyjaśnić jak się ma ilość wyroków -nie wiem ile:( do moich zasad moralnych? Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 16:29 a uwazasz ze jak ktos trabi tyle o praworzadnym kraju a pozniej dogaduje sie z gosciem co ma kilka wyrokow na koncie plus cala zgraje innuch kredytowych aferalow za soba.. to to jest moralne? i taki typek leszab bedzie zakladal posty o moralnosci po. Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 16:32 > A możesz wyjaśnić jak się ma ilość wyroków -nie wiem ile:( do moich zasad moral > nych? aha ..pytanie bylo nieco inne :) to tak..jesli masz poczucie przyzwoitosci to nie powinny ci sie takie zagrywki podobac.. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:08 przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał: > > A możesz wyjaśnić jak się ma ilość wyroków -nie wiem ile:( do moich zasad > > moral > > nych? > > aha ..pytanie bylo nieco inne :) to tak..jesli masz poczucie przyzwoitosci to > nie powinny ci sie takie zagrywki podobac.. Zagrywki mi się nie podobają, ale jest sejm i rząd, który, jeśli coś chce zrobić musi w nim, jaki by nie był ten sejm, znależć poparcie. I szuka. A że tylko Lepper jest chętny do popierania to już chyba nie wina PiSu ani rządu? Chyba nie sądzisz, że zasługą PiSu jest to że Lepper znalazł się w sejmie? Gdyby to od PiSu zależało, na pewno by go nie było. Ale jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:10 A czemu Kaczynski jeszcze w styczniu mowil ze nie mowy o zadnych dogadywaniu sie z lepperem ? nie chce mi sie teraz szukac tych wszystkich cytatow politykow pis o samoobronie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:20 przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał: > A czemu Kaczynski jeszcze w styczniu mowil ze nie mowy o zadnych dogadywaniu > sie z lepperem ? nie chce mi sie teraz szukac tych wszystkich cytatow politykow > > pis o samoobronie.. No bo nie było - jak widać ostatnio jednak się nie dogadali inaczej SO, by się teraz nie odgrażała. Nie warto wierzyć we wszystko, co pisze GW. Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:22 Tzn ty nie widzialas ze sie dogadali ? Nie czytam GW ale to co sie dzieje teraz to jest juz efekt tego ze Lepper nie chce byc trzymany w szafie przez cala kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm to jako PiSofanka powiedz 04.12.05, 17:23 czy dalej aktualne są tezy Jarosława K., że Samoobrona to partia esbecka? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: to jako PiSofanka powiedz 04.12.05, 17:31 elfhelm napisał: > czy dalej aktualne są tezy Jarosława K., że Samoobrona to partia esbecka? Pewnie nadal. Skoro SO idzie w stronę liberalną. Skąd mnie szarej oszołomce to wiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Marszałek z wyrokami jest zasługą PiSiu 04.12.05, 17:14 bez pisowskiego przyzwolenia Samoobrona nie wystawiłaby Leppera tylko Wiśniowską lub Krajewskiego. Pod Wiśniowską były nawet podpisy zebrane. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:54 PIs jest pod tym względem banalny jak cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:59 b-beagle napisała: > PIs jest pod tym względem banalny jak cała reszta a może być inaczej?? Przecież przywodcy pisu to produkt peerelu,jak wiekszosć urodzonych przed rokiem 1970. Odpowiedz Link Zgłoś