Dodaj do ulubionych

O zasadach moralnych sympatyków PiS

04.12.05, 15:54
Ile wyrokow mial Andrzej Lepper? leszab
Obserwuj wątek
    • pralinka.pralinka Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 16:26
      przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał:

> Ile wyrokow mial Andrzej Lepper? leszab

A możesz wyjaśnić jak się ma ilość wyroków -nie wiem ile:( do moich zasad moralnych?
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 16:29
        a uwazasz ze jak ktos trabi tyle o praworzadnym kraju a pozniej dogaduje sie z
        gosciem co ma kilka wyrokow na koncie plus cala zgraje innuch kredytowych
        aferalow za soba..
        to to jest moralne? i taki typek leszab bedzie zakladal posty o moralnosci po.
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 16:32
        > A możesz wyjaśnić jak się ma ilość wyroków -nie wiem ile:( do moich zasad
        moral
        > nych?

aha ..pytanie bylo nieco inne :) to tak..jesli masz poczucie przyzwoitosci to
        nie powinny ci sie takie zagrywki podobac..
        • pralinka.pralinka Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:08

> > A możesz wyjaśnić jak się ma ilość wyroków -nie wiem ile:( do moich zasad
          >
          > moral
          > > nych?
          >
          > aha ..pytanie bylo nieco inne :) to tak..jesli masz poczucie przyzwoitosci to
          > nie powinny ci sie takie zagrywki podobac..

Zagrywki mi się nie podobają, ale jest sejm i rząd, który, jeśli coś chce zrobić
          musi w nim, jaki by nie był ten sejm, znależć poparcie. I szuka. A że tylko
          Lepper jest chętny do popierania to już chyba nie wina PiSu ani rządu?
          Chyba nie sądzisz, że zasługą PiSu jest to że Lepper znalazł się w sejmie? Gdyby
          to od PiSu zależało, na pewno by go nie było. Ale jest!!!
          • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:10
            A czemu Kaczynski jeszcze w styczniu mowil ze nie mowy o zadnych dogadywaniu
            sie z lepperem ? nie chce mi sie teraz szukac tych wszystkich cytatow politykow
            pis o samoobronie..
            • pralinka.pralinka Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:20

> A czemu Kaczynski jeszcze w styczniu mowil ze nie mowy o zadnych dogadywaniu
              > sie z lepperem ? nie chce mi sie teraz szukac tych wszystkich cytatow politykow
              >
              > pis o samoobronie..

No bo nie było - jak widać ostatnio jednak się nie dogadali inaczej SO, by się
              teraz nie odgrażała. Nie warto wierzyć we wszystko, co pisze GW.
              • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:22
                Tzn ty nie widzialas ze sie dogadali ?
                Nie czytam GW ale to co sie dzieje teraz to jest juz efekt tego ze Lepper nie
                chce byc trzymany w szafie przez cala kadencje.

• elfhelm to jako PiSofanka powiedz 04.12.05, 17:23
                czy dalej aktualne są tezy Jarosława K., że Samoobrona to partia esbecka?
                • pralinka.pralinka Re: to jako PiSofanka powiedz 04.12.05, 17:31
                  elfhelm napisał:

> czy dalej aktualne są tezy Jarosława K., że Samoobrona to partia esbecka?

Pewnie nadal. Skoro SO idzie w stronę liberalną. Skąd mnie szarej oszołomce to
                  wiedzieć :(
          • elfhelm Marszałek z wyrokami jest zasługą PiSiu 04.12.05, 17:14
            bez pisowskiego przyzwolenia Samoobrona nie wystawiłaby Leppera tylko
            Wiśniowską lub Krajewskiego. Pod Wiśniowską były nawet podpisy zebrane.
    • b-beagle Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:54
      PIs jest pod tym względem banalny jak cała reszta
      • hrabia.m.c Re: O zasadach moralnych sympatyków PiS 04.12.05, 17:59
        b-beagle napisała:

> PIs jest pod tym względem banalny jak cała reszta

a może być inaczej??
        Przecież przywodcy pisu to produkt peerelu,jak wiekszosć urodzonych
        przed rokiem 1970.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka