kropek_oxford 15.12.05, 00:52 Ano, naziole po tylku dostali. I Blada jakos sie tym nie chwali: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20051214&id=po32.txtBuhahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropek_oxford Poprawian link. Bo przeczytac warto :))) 15.12.05, 00:53 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20051214&id=po32.txt Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Teraz wiemy: CIA buszuje w Poskich Obozach Smierci 15.12.05, 02:57 Dzieki takim Centrum Wisentala wszystko juz wiadomo: CIA torturowalo w Polskich Obozach Smierci. No bo po wymordowaniu 6 milionow zydow Polacy teraz skumali sie z Amerykanami gwalcac swiete prawa terorystow. Co bysmy zrobili tez bez Amnezji Int., Terrorist Rights Watch no i "mediow" jak ABC, CBS, PBS i reszty alfabetu politycznych analfabetow ( o Eurokolchozowych szczekaczkach nie wspomne). Ochyda lewackich hien medialnych dotarla nawet do naszej apostolki politycznej poprawnosci - Moniki Olejnik, ktora w niedawnym "Prosto w Oczy" debatowala temat zbrodni terorystow ups (!) na terorystach ! Kiedy niektorzy dyskutanci podniesli kwestie wiarygodnosci lewicowych szczekaczek pani Monika nareszcie popisala sie interesujacym komentarzem (moj transkryp z tasmy wideo): "Chcialabym panstwu zacytowac, bo pan Minister Obrony Radoslaw Sikorski, byl w telewizji publicznej Amerykanskiej i pytany przez telewidzow i jedna z osob powiedziala tak: ' czy po doswiadczeniach Auschwitz Polska nie wstydzi sie z powodu podejrzen o udostepnianie CIA swych pomieszczen, gdzie byc moze torturuje sie zatrzymanych? '. Rece i nogi opadaja" zakonczyla pani Monika. Ta informacje o polakozerczym programie potwierdzilo TVP. O ile mi wiadomo to publiczna telewizja w USA jest PBS, gdzie rutynowo szkaluje sie Polakow jako "anty-semitow" pokazujac "dokumentarne" przekrety ktorych nie powstydzil by sie sam maestro Goebels. Wypowiedz "pytanie" podklada sie do znajomych takich lewackich mediow jak New York Times i srodowisk Hollywood. Warto tez wspomniec, ze za publiczne pieniadze PBS szydzi z Amerykanskiej prawicy a z prezydenta Busha w szczegolnosci. U nas na szczescie za opluwanie Polakow nie placi podatnik i watpliwe by sie to zmienilo za Kaczynskich. Ale aferzysta Soros ma kupe szmalu i na rozne polakozercze "fundacje" u nas w Polsce wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
antistate [...] 15.12.05, 00:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Kolejne gawienko Ojczulka Nazisty jeszcze bardziej 15.12.05, 01:10 zabawne: Bo czym innym, jeśli nie tworzeniem fałszywego obrazu rzeczywistości, jest naigrawanie się z ulubionej pieśni Jana Pawła II "Barka", karykaturalnie wykonywanej przez aktora wijącego się po scenie niczym w ataku epilepsji do akompaniamentu gitary w rękach bandziora przebranego za kardynała, co budzi śmiech na widowni. Ale na szczęście są to tylko jakieś pojedyncze śmiechy, które szybko milkną. Nie brak tu także grubymi nićmi szytej, siermiężnej aluzji do Radia Maryja w scenie, gdy z radia słychać modlitwę różańcową. Nie wspomnę już o naigrawaniu się z najbardziej znanego wizerunku Pana Jezusa, powiększonego do ogromnych rozmiarów i zawieszonego w centralnym miejscu na scenie. Itd., itd. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=kl&dat=20051214&id=kl11.txt Jezu! Te prymitywy niczego nie pojmuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz To i tak lepsze od kiwania sie z pudelkiem 15.12.05, 01:19 na glowie. Tudziez wpychanie listow do Boga miedzy kamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 15.12.05, 01:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r We can work it out ;)? 15.12.05, 01:06 Life is very short and there's no time for fussing and fighting, my friend Lennon wiedział i powiedział i to było tak Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ty nie jestes "swiat". Ty jestes tylko malym, 15.12.05, 01:13 nic nie znaczacym, polskim antysemita:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz I odczep sie od wesolego, bo to wesoly 15.12.05, 01:17 forumowicz. A jego uwagi sa krotkie i celne jak henryka.loga. W konu na forum musi byc roznorodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Ojej, a tu taki smaczny przyczynek do dyskusji 15.12.05, 01:35 z łódzkiego podwórka serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3067468.html I naiwne pytanie Kiedy Państwu wszystkim znudzi się ta nawalanka? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Mam dla p. zla wiadomosc 15.12.05, 01:42 Raczej nigdy. ROFTL A co do tablicy. Debilizm. Na Ukrainie sa tysiace popiersi i pomnikow Lenina, sierpa i mlota i innych komuszych akcesoriow. Nikomu do glowy nie przychodzi, zeby to zniszczyc. To przeciez historia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A wierzysz, by Polactwo kiedykolwiek zabralo sie 15.12.05, 01:44 do konstruktywnej pracy? Polactwo na to za dumne, Polactwo jest do bohaterskiego walczenia o SYMBOLE PRZY POMOCY SYMBOLIKI :))) Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r A jednak może nie jest tak źle 15.12.05, 02:38 Jest jednak mnóstwo ludzi, którzy robią robotę od tzw. podstaw. Myslę, że gdybyś tu mieszkał, to też byś działał i, jak przypuszczam, z dużym rozmachem. Tacy są np. rodzice dzieci autystycznych. W tych sprawach sporo się dzieje, ale forum Kraj GW nie jest akurat tu miarodajne. Jest cała masa ludzi, którzy robią SWOJE i w ogóle się nie przejmują żadnymi kaczkami,IPNami i innymi Millerami Ale wiem, że Ty wiesz - i cóż :) Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Rzecz nie tylko o historię idzie, Joello. 15.12.05, 01:56 Ale i o pieniążki. Duże pieniążki. Z Holocaust Industry po dobremu się nie dało, czas zatem na pragmatyzm czyli sądy. Inaczej za kilkadziesiąt lat dzieci w szkołach będą uczone o tym jak dzielni Niemcy zamykali Żydów w Konzentration Lagers w obronie przed hordami nienawistnych Polaków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: No i świat w to uwierzy.... 15.12.05, 02:15 antistate napisał: Inaczej za kilkadziesiąt lat dzieci > w szkołach będą uczone o tym jak dzielni Niemcy zamykali Żydów w Konzentration > Lagers w obronie przed hordami nienawistnych Polaków :-) > Tym bardziej, jeśli jako "dokumenty pomocnicze" przedstawią oni posty z niniejszego forum... Podobnie, gdyby sprawe owej notki z tego całego centrum Weissenthala, czy jak mu tam, wniesiono do jakiegoś międzynarodowego sądu, to przecież posty z tego forum stanowiłyby dla obrony w tym procesie znakomity wręcz oręż... Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Miedzy anonimowym forum a instytucją tzw. 15.12.05, 02:29 zaufania publicznego, reprezentującą w jakimś stopniu dane państwo jest chyba różnica. Ja np. tu: www.ipn.gov.pl/ ani tu: www.1944.pl/ żadnych antysemickich notek doszukać się nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: No i świat w to uwierzy.... 15.12.05, 02:38 > Podobnie, gdyby sprawe owej notki z tego całego centrum Weissenthala, czy jak m > u > tam, wniesiono do jakiegoś międzynarodowego sądu, to przecież posty z tego foru > m > stanowiłyby dla obrony w tym procesie znakomity wręcz oręż... Czyzby? A ja sadze, ze na nikim nie zrobilyby wrazenia. W Polsce moze sie za zydami nie przepada, ale nie sa oni obiektem nienawisci i bezposrednich atakow. Nasze pogaduchy na forum sa niczym w porownaniu w wypowiedziami publicznymi przywodcow i politykow Iranu, Rosji, Libanu, Francji i wielu innych. Juz dosyc straszenia ludzi latkami antysemitow. Izrael to taki sam kraj jak kazdy inny. Nie ma obowiazku kochac Belgow, tak jak nie ma tez obowiazku kochac Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford I MERDIA RYDZYKA. Odpowiednia Komisja Unii 15.12.05, 03:37 po raz kolejny wystosowala raport o polskim rasizmie: nie w prawie, ale w PRAKTYCE PRAWNEJ. Co wiecej, prowadzi staly monitoring Radyja pod tym katem - oto pare kawalkow unijnych zapisow: [dialog między słuchaczką a stałym pracownikiem RM, ks. Mojem:] „Wałęsa jak objął urząd [prezydenta], to przyjmował telefony. Bardzo chciałam się wtedy dodzwonić, żeby oczyścił Polskę z różnych [ludzi] innego pochodzenia i z innych krajów, narodowości. Tego nie podpowiedziałam, [ale] mógłby sam o tym pomyśleć (…) Ja toleruję Żydów, Niemców - niech on mi buty szyje taniej, jesionkę, - ale niech on się nie wpycha do mojego rządu. Ja pamiętam w 1956 r., kiedy Gomułka przyszedł, to on oczyścił Polskę 10. Moja koleżanka z pracy wyjechała do Izraela. Uważałam, że w Polsce Żydów prawie nie ma, [ale] mam taki wykaz, gdzie [jest napisane, iż] w pierwszym parlamencie po objęciu władzy przez pana Wałęsę, [jedynie] był co siódmy Polak. Paru Niemców, a większość Żydów (…) Za jego [rządów] cała masa Żydów przyjechała do Polski, a tamci [polscy emigranci polityczni z lat 80-tych] do tej pory nie mogą wrócić(…) A ja bym ich [Żydów] przede wszystkim zmusiła do wrócenia do swoich nazwisk, bo pozabierali polskie nazwiska” [podsumowanie ks. Moja:] „Czyli mamy stawać w prawdzie” (18 01.2003) [wypowiedź słuchacza:] „Polska zniewolona, bo ludzie są naiwni, wierzą tym, którzy ich zniewalają. Ci, co zdobyli Jerozolimę mają jedną zasadę: panować albo burzyć. Jest naród, który chce zapanować nad światem za wszelką cenę” (2.01.2003) [słuchacz, w rozmowie z ks. Cydzikiem:] „Oni [komuniści] wypowiadali się za tą koncepcją, która potem przyjęła formę Judeopolonii - i to samo było w Rosji, też zostało przyjęte, i zostały zdeformowane te idee społeczne w kierunku realizacji interesów jednej grupy narodowościowej [Żydów]. Na przykład, wymordowanie 6 milionów chłopów w Rosji11 nie leżało w żaden sposób w hasłach socjalizmu, czy komunizmu, natomiast w Talmudzie chłopi są jednym z najgorszych gatunków ludzi, więc trzeba ich wymordować – i zostało to zrealizowane” (16.06.2002) [słuchacz:] „Przecież cały rząd jest żydowski (...) W [komunistycznym] Urzędzie Bezpieczeństwa kto był? 90% to byli Żydzi. W Rosji w NKWD kto Polaków mordował? Żydzi! Tego się nic nie mówi, to każdy się boi!” [odpowiedź prowadzącego, ks. Cydzika:] „Myślę, że akurat w Radio Maryja te tematy podejmujemy, przypomnę chociażby audycje z panem profesorem Jerzym Robertem Nowakiem i jego [publikacje] na te tematy: ‘Kogo powinni przeprosić Żydzi’, również ‘Zbrodnie przeciwko narodowi polskiemu’ itd. Myślę, że tylko w niektórych mediach ten temat jest niebezpieczny, czy może niewłaściwy. A druga sprawa - ciągle musimy poszukiwać, widzieć ofiary, widzieć zło, natomiast nie możemy wzbudzać niechęci, ale prawda historyczna i ta prawda moralna musi oczywiście być tutaj podkreślana, bo jesteśmy to winni tym, którzy cierpieli i ich rodzinom. Oczywiście zgadzamy się z panem” (10.02.2003) [słuchaczka:] „W tym roku 250 tysięcy Żydów ma przybyć do Polski w celu osiedlenia się. Rząd polski będzie tym ludziom dawał zapomogi, a nie Polakom (...) Ci nie-Polacy, którzy nami rządzą...” [odpowiedź prowadzącego ks. Rydzyka:] „Dziękuję, serdecznie pozdrawiam. Trudno powiedzieć czy to nie Polacy” (15.02.2003). Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Ta komisja co roku błaźni się swoimi raportami. 15.12.05, 03:43 Nawet tutejsi Żydzi, łącznie z Przewodniczącym Gmin, mają z nich niezły ubaw. Dlatego eurooszołomska, czerwona tolerastko, swoją ECRI i to co wypoci możesz sobie umieścić w końcówce przewodu pokarmowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Blazni? To zacytuj tego ubawionego Zyda. A o na to 15.12.05, 03:46 polska Roma? O nich tez w raportach. A potem placz i zgrzytanie zebow, ze UNIA FORSE NAZIOLOM OBCINA. Buhahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Prywatnych rozmów cytować ci nie będę, Towarzyszko 15.12.05, 03:57 Przytoczę quasi-oficjalne stanowisko: "W przeciwieństwie do rządzących Polską polityków [podówczas LSD - przyp. mój] zarzutów ECRI nie podziela przewodniczący Związku Gmin Żydowskich w Polsce Jerzy Kichler. Odpowiadając na oskarżenia, oświadczył on, że w ostatnich dwóch latach nie było w Polsce żadnych poważnych incydentów antyżydowskich. Nie krył on swego zdziwienia przytaczanymi danymi, że Polska przoduje w liczbie wystąpień antysemickich w Europie Wschodniej." Bolszewia pod tytułem politpoprawność jaką macie w jądrze Eurokołchozu jeszcze tu się szczęśliwie na dobre nie zadomowiła, marksistko. U nas takie numery jak ściganie obywateli na wniosek obrażonego pedała nie przechodzą. I dobrze nam z tym :-) > A potem placz i zgrzytanie zebow, ze UNIA > FORSE NAZIOLOM OBCINA. Buhahahaha!! Nie bądź śmieszna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford PRYWATNE??? Buhahaha!!! Gojowi mozna dla 15.12.05, 03:59 swietego spokoju kit wcisnac. Goj ciemny to uwierzy (Jacek Kurski). :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Ech, Gabrycha wracaj do garów i nie pozuj już. 15.12.05, 04:07 Boś nawet nie śmieszna, jeno żałosna. Zrozumże w końcu, że to jeno wirtual i niezależnie od tych twoich "buahahah", Polaczków i oksfordów twój status gastarbaiterki z nizin od klepania w klawiaturę 24/7 się nie zmieni. Wyściub choć nosa na świat, nawiąż jakieś kontakty z żywymi ludźmi, umów się z sąsiadką na herbatkę, wyjdź do parku przewietrzyć czaszkę. Cokolwiek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ulzylo ci, nieudaczniku? Przeciez kazdy widzi, ze 15.12.05, 06:45 wpienia cie bardzo dla nazioli niewygodny news. I kazdy widzi, kto tu loser i kto z zawisci sie zwija:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Zawisc, ze na polskiej martyrologii grosza NIE 15.12.05, 03:33 POTRAFICIE ZAROBIC? Irlandczycy juz kolejne pokolenie zarabiaja nie tylko na Wielkim Glodzie, ale i na strajku glodowym Bobbiego Sandsa, i na Krwawej Niedzieli (U 2) etc. Nie Zyda i Irlandczyka wina, ze POLAK I NADETY, I GLUPI :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Gabryska idz w pole w kibucu robic 15.12.05, 03:35 Cos Ci dzisiaj na forum nie wychodzi. Moze idz sie umyj do mykwy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nazistko, OD KIEDY TO IRLANDCZYCY MAJA MYKWY? 15.12.05, 03:41 Czy ty naprawde nie mozesz NA TEMAT? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Z Toba na temat, antypolonosemito? 15.12.05, 03:52 Przeciez Ty ciagle piszesz od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To z odrzuceniem przez sad pozwu dziadka z 15.12.05, 04:00 Poznania ma byc "od rzeczy"? Bo tobie, nazistko, nie na reke? Buhahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz No widzisz. Znowu piszesz od rzeczy 15.12.05, 04:06 Nie na temat. Wez sobie jakies dobre srodki, bo masz klopoty z koncentracja. Gabryska, nie da sie tak na okraglo na forum FK, nawet jesli masz zmiennikow, to poziom macie nierowny. Trzeba potem prostowac i rznac glupa. Wez sobie dobre tabletki, urlop na Borneo :)))))))))))))))), moze Ci wroci logika na wlasciwe miejsce. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gorby Merdia Rycyka ! Swietna nazwa ! Gratuluje ! 15.12.05, 03:04 Nie watpie,ze pochodzi od francuskiego "merde" ! Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Eee tam, gorbi, zwykły plagiat. Bolszewia z UK 15.12.05, 03:45 zerżnęła od kapitalistów z NCzasu. Merdia to giewu, tefaueny, polsaty i tefaupe i tego znaczenia się trzymajmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To wam tu nie chwycilo, ale MERDIA RYDZYKA to jest 15.12.05, 03:47 to!!! I dlatego tak wam w tym watku piana po brodach, naziole, ciecze... Odpowiedz Link Zgłoś
antistate Termin już funkcjonuje od jakichś dwóch miesięcy 15.12.05, 04:10 i ma się zupełnie dobrze, tow. Gabrysiu. Myślisz, że takie cuś jak ty ma jakąkolwiek moc by to zmienić? Na Boga, mniej samouwielbienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Od dwoch? Dzisiaj go wasz PiSiak tu zacytowal z 15.12.05, 04:12 podaniem numeru Najwyzszego Czasu. Buhahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Biedny naziol zydowski 15.12.05, 04:11 Marzy o Judeopolonii i pluje na Polakow. Zazdrosc nam naszej historii, charakteru i ziemii. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Re: Biedny naziol zydowski 15.12.05, 06:10 inedzy tez wam zazdrosci i ponizenia przez wszystkich 9 ostatnio Anglicy smieja sie z glupcow (? czego ci zazdroscic? strachu przed silnymi sasiadami i braku przyjaciol. USA juz was kopie, bo niepotrzebni. zaraz UE was kopnie za wiezienia, ktore USA wydala was. hehe zazdroscic zebry? Odpowiedz Link Zgłoś
kostka.s "Mysl jest Bronia" - to tytul dzialu na stronie ND 15.12.05, 06:06 Hmmm, no wiec skoro do tego wszystkiego doszli wiec wychodzi, ze bezmyslnosc jest potega. Odpowiedz Link Zgłoś