davidmors Niech idą do diabła albo do Gazety Wyborczej ! 22.12.05, 10:37 Do diabła lub do Michnika, to prawie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: Niech idą do diabła albo do Gazety Wyborczej 22.12.05, 14:20 davidmors napisał: > Do diabła lub do Michnika, to prawie to samo. A ten artykul byl taki wzruszajacy! Az sie poplakalem nad losem Stoltzmana. Odpowiedz Link Zgłoś
kayakto antysemici... 23.12.05, 03:56 to takie zalosne... wasze antysemickie wypowiedzi drodzy wspolforumowicze sa ZALOSNE - Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko POJDA DO INNYCH PARTII ABY KRASC DALEJ 22.12.05, 07:19 kameleony juz to robia od 1944 roku zamiast wyjechac na Bliski Wschod to oni nas okradaja. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecielinek_swierzopski NP ROKITA JUZ KILKANASCIE LAT PROBUJE DORWAC SIE 22.12.05, 07:21 do wladzy pod roznymi nazwami. Ciekawe czy tez byl kiedys komuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: NP ROKITA JUZ KILKANASCIE LAT PROBUJE DORWAC 22.12.05, 07:41 Podobnie jak Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
trojanska Prezydent zdrajca 22.12.05, 07:26 Oj co to będzie za noc, Jolka chyba nie da bo po ścianach ciągle chodzi cień Edyty Górniak. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Do więzienia, do Izraela, do mafii - do domów 22.12.05, 07:55 Ta cimosząca banda niechby zniknęłą z powierzchni ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Do więzienia, do Izraela, do mafii - do domów 22.12.05, 07:59 Przykro czytac takie posty zionace nienawiscia,zazdroscia i Bog wie jeszcze czym.Czy nie potraficie zachowywac sie normalnie w stosunku do czlowieka,ktoremu ufa wiekszosc Polakow i ktory przez 10 lat dokonal tego,ze Polska stala sie prawie normalnym krajem? Odpowiedz Link Zgłoś
deis co mowisz za innych 22.12.05, 08:58 emeryt21 napisał: > Przykro czytac takie posty zionace nienawiscia,zazdroscia i Bog wie jeszcze > czym.Czy nie potraficie zachowywac sie normalnie w stosunku do > czlowieka,ktoremu ufa wiekszosc Polakow i ktory przez 10 lat dokonal tego,ze > Polska stala sie prawie normalnym krajem? Polska stala sie bardzo normalnym krajem. Jak mozna nie widziec tej nedzy do ktorej on spoleczenstwo duchowo i materjalnie doprowadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: co mowisz za innych 22.12.05, 09:57 > emeryt21 napisał: > > > Przykro czytac takie posty zionace nienawiscia,zazdroscia i Bog wie jeszc > ze > > czym.Czy nie potraficie zachowywac sie normalnie w stosunku do > > czlowieka,ktoremu ufa wiekszosc Polakow i ktory przez 10 lat dokonal tego > ,ze > > Polska stala sie prawie normalnym krajem? > Polska stala sie bardzo normalnym krajem. >Jak mozna nie widziec tej nedzy do > ktorej on spoleczenstwo duchowo i materjalnie doprowadzil. poczekamy zobaczymy ten kaczy dobrobyt juz jest lepiej albo lepiej nie mówić... komuchy odchodzą a na ulicy leżą pozostawione niezagospodarowane góry pieniędzy, których teraz już nikt nie bedzie kradł uhahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
posik [...] 22.12.05, 09:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Ufała mu większość sondażowni, raczej. 22.12.05, 10:43 Nie powołuj się na manipulanckie wyniki sondażowni sfałszowane na użytek bieżącej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
deis calkowita prawda ,lupy maja duze 22.12.05, 08:53 janul1 napisał: > Ta cimosząca banda niechby zniknęłą z powierzchni ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
willi333 Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 07:57 Pani Kublik to dziennikarka dekady. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 12:56 Myślę, że powinna dostać Order Orła Białego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Kogo...A poza tym jestem pewien,ze maja juz cieple 22.12.05, 07:57 posadki w prywatnych firmach kolezkow :) I w fundacjach;) Odpowiedz Link Zgłoś
deathonarrival Re: Kogo...A poza tym jestem pewien,ze maja juz c 22.12.05, 08:56 kropek_oxford napisał: A poza tym jestem pewien,ze maja juz ciepłe > posadki w prywatnych firmach kolezkow :) I w fundacjach;) Mają tak jak Ty na zmywaku.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Z dochodem min. 100 K funtow rocznie? Coz, jak 22.12.05, 10:01 na polska nedze wypadliby wcale dobrze:))) Przykro mi, frustracie-zawistniku ale takie sa realia: oni i po upadku beda sie miec duzo, duzo lepiej, nizli ty przy twym "zyciowym sukcesie" Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Z dochodem min. 100 K funtow rocznie? Coz, ja 22.12.05, 10:51 100 kalafiorów to naprawde nie tak wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford No i widzisz, jaki ty nieuk? Nawet "Appointments" 22.12.05, 14:24 w gazecie nie potrafilbys poza swa prowincjonalna dziura przeczytac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
deathonarrival Re: Z dochodem min. 100 K funtow rocznie? Coz, ja 22.12.05, 11:19 kropek nędza_oxford napisał: > na polska nedze wypadliby wcale dobrze:))) > Przykro mi, frustracie-zawistniku ale takie sa realia: oni i po upadku beda sie > > miec duzo, duzo lepiej, nizli ty przy twym "zyciowym sukcesie" Wiem że ci przykro chłopcze z powodu ich upadku :))) więc z tą frustracją to tak nie wyjeżdżaj he he frustracie... a teraz idz szlifować swój życiowy sukces na zmywaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Na zmywaku to stoi u mnie starszawa Polka. Moze 22.12.05, 14:25 i twoja matka, co na synalka-trutnia na saksach robi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
deathonarrival Re: Na zmywaku to stoi u mnie starszawa Polka. Mo 22.12.05, 15:36 he he chłopcze :)) nie musisz aż tak się tłumaczyć z kompleksów :) chcesz popracować u mnie chłopcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
deathonarrival Re: Kretyn, nie stac cie:))) 23.12.05, 12:20 pozwole ci małpko podszlifować twój życiowy sukces :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 07:59 Już poszli. Dla niektórych nawet nowe ambasady stworzono... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin bryła węgla od wdzięcznych hutników? 22.12.05, 08:27 hahahahaha, no to wyborcza to nawet już nie wybiórcza, tylko wybrakowana do cholery :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Do więzienia, tam gdzie ich miejsce 22.12.05, 09:19 Paru znanych odejdzie,wiekszosc przejdzie pod kacze skrzydla.Przeciez to fachowcy.Taki Kaczor ptrzebuje.Jeden kurski to zbyt malo.Ponadto ktos musi odslugiwac kacze palace,samoloty,helikoptery i limuzyny.Zdrowy elektorat pis potrafi jedynie zionac nienawiscia i obslugiwac rozaniec.A to zbyt malo aby np napalic w palacowym piecu. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Do więzienia, tam gdzie ich miejsce 22.12.05, 09:19 I to na dlugo chyba ze zaspiewaja o szefie . :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Do więzienia, tam gdzie ich miejsce 22.12.05, 10:07 tam napewno nie ...a ciebie wsadzą jak za dużo będziesz kaczym dziobem kłapał bo maja taka kasę że Ci to załatwią... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Legenda o fachowości tych ludzi ... 22.12.05, 10:51 Legenda o fachowości tych ludzi została zweryfikowana przez stan Polski po ich działalności. Nędza większa niż w Białorusi, wyzbycie się z narodowego majątku, astronomiczne bezrobocie. Mówi się o 20%, ale w rzeczywistości jest dwukrotnie większe. Sam mam dwóch sąsiadów bezrobotnych, niezarejestrowanych. Należy wymienić odpowiedzialnych za ten stan rzeczy, na wszystkich stanowiskach. Ci zasiadający tam dotychczas nie zdali egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Davidmors czyli klamca 22.12.05, 13:02 dawidmors - znawca Bialorusi! A jedz na stałe na Bialoruś. Zarobisz 100 dolcow na miesiac, ale w rublach bialoruskich to hoho...PS Bylismy niedawno w Brześciu. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Do więzienia, tam gdzie ich miejsce 22.12.05, 12:58 Znowu wychodzi komuna z rtg - mają kasę to ci k... pokażą. Wicie towarzyszu, wicie co my wam możem... Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Do Szwajcarii po "uciułane" grosze. 22.12.05, 09:18 A potem na wyspy gorące pełne plaży i słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Do Szwajcarii po "uciułane" grosze. 22.12.05, 09:28 Masz na mysli goraca Sycylie? Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Do Szwajcarii po "uciułane" grosze. 22.12.05, 09:35 Goraco to im bedzie a o wyspach to beda sobie mogli poczytac . Pieniadze ze Szwajcari pojda na adwokata . Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 09:37 Ałganow z Kulczykiem może coś załawią. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 [...] 22.12.05, 09:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamelus Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 09:45 t324911 napisał: > A kogo to obchodzi ?? mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 09:58 pamelus napisał: > t324911 napisał: > > A kogo to obchodzi ?? > > mnie :) To bylo pytanie retoryczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re:Wsadzic do pierdla cala mafie SLD!! 22.12.05, 10:36 nie w tym kraju!Wszedzie jest at zaraza! niestety!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Homo ledwie(!) sapiens! 22.12.05, 10:05 Jesteście w większosci internautami z gatunku homo ledwie(!) sapiens i dzięki wam, białym bolszewikom, do forum niedługo przestanie się zaglądać. Udławcie się osciami od karpia na wigilię, tego wam życzymy. Prezydent Kwasniewski idiotów nie zatrudniał - szybciej ich wezmą na posady niz wasz zaproszą do stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Homo ledwie(!) sapiens! 22.12.05, 13:00 Też życzymy Ci Wszystkiego Najlepszego - Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Wprawdzie Agora to plugawa firma, ale oni umieją 22.12.05, 10:35 liczyć pieniążki, a z takimi krętaczami? Za dużo mogło by to Agorę kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 10:35 zyczeniem byloby by poszli tam z kad przychodza i juz nigdy nie wracali ale znajac czerwone pajaki beda szukac nowego zrodla do okradania. Odpowiedz Link Zgłoś
betsy12 Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 10:49 a moze utworza koilejke pod MOPR-ami Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 11:02 Przeciez to sa fachowcy.Kaczynskiego(ktory jeszcze nie byl prezydenteam) bezpiecznie dostarczyli do Corleone na Sycyli i bezpiecznie wrocil.Jakos nie slyszalem aby Kaczynski mial zamiar rezygnowac z chocby jednego prezydenckiego palacu.Brakuje co prawda na becikowe,lecz na palace nie.Na poczatek dostana (ludzie prezia) premie aby dobrze sluzyli nowemu preziowi.A wy dalej niczego nie rozumiecie.Mial racje Kurski.To o was powiedzial"narod jest glupi".A wy dalej niczego nie pojmujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 10:54 Brunatno-mocherowa chołota już ujada....Wara wam o Prezydenta Kwaśniewskiego...Nie jesteście, popaprańcy, warci czyszczenia Mu butów.....Jedyne, co Wam pozostało, to szczekać, ujadać, tak, jak robią to wściekłe psy........ Odpowiedz Link Zgłoś
deathonarrival Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 11:29 Buahaha komuch się zdenerwował hehe.. kopę w dupę tego Twojego prezydenta i całą jego świtę słyszysz komuchu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba nieodparte mam ja wrażenie, że... 22.12.05, 11:01 ... byli urzędnicy kwaśniewskiej kancelarii lepiej sobie poradż, niżby umiał poradziż sobie w życiu taki na przykład, Jan WładysłaW Rokita, który w życiu złotówki jednej nie potrafił zarobić, jeśli nie była złotówka taka z podatków moich zapłacona. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: nieodparte mam ja wrażenie, że... 22.12.05, 12:11 Nie o Rokicie tu mowa.Nie on zajmuje jakikolwiek urzad.Mowa preziu.Starym i nowym.Czy Tobie wszystko kojarzy sie z Rokita?.Masz jakies kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: nieodparte mam ja wrażenie, że... 22.12.05, 12:45 babariba-babariba napisała: > ... byli urzędnicy kwaśniewskiej kancelarii lepiej sobie poradż, L. Naturalnie, przeciez sa w "ukladzie", urzedowanie to byl tylko kamuflaz.... niżby umiał > poradziż sobie w życiu taki na przykład, Jan WładysłaW Rokita, który w życiu > złotówki jednej nie potrafił zarobić, jeśli nie była złotówka taka z podatków > moich zapłacona. L. Oczywiscie, urzednicy sa w "ukladzie", a na dodatek korzystali rowniez z Twoich podatkow....hehe..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
zimowa1 niechaj idą dobrowolnie do dożywotniego więzienia 22.12.05, 12:07 Za przestępstwa polityczno-gospodarcze, machloje,przestępstwa wobec narodu polskiego i Polsce, za życie kosztem nas wszystkich, a przede wszystkim za przekręty i najgrożniejsze przestępstwa wobec ludzi żyjących w skrajnej nędzy ! Za wszystko to co dla kraju było dzięki przestępcom najgrożniejsze, upłynnianie z kraju bilonów dolarów i życie ponad stan, za pranie brudnych pieniędzy, za rzekomo dobroczynne akcje-fundacje charytatywne, za oszustwa, itd.itd. Niechaj idą dobrowolnie do dożywotniego więzienia pracy włącznie z konfiskatą mienia w całości aby naród uwierzył w normalność-sprawiedliwość i praworządność w tym pięknym niszczonym przez przestępców politycznych kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Izrael ich przyjmie a Polsk opluje za antysemityzm 22.12.05, 16:51 Tak bylo zawsze z odsuwana zydokomuna. Wszustkie wyrzutnie rakietowe antypolskiej propagandy w USA i w reszcie swiata zostana uruchomione. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Dokąd pójdą ludzie Kwaśniewskiego 22.12.05, 12:52 Jak to dokąd? Trochę się przewietrzyć, a potem na miłą pogawędkę... do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś