rzulw 24.12.05, 15:17 Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie mogę dowiedzieć się ile ulic o danej nazwie jest w polsce ? np ile ulic Piłsudskiego jest w kraju ? Szukałem w GUS szukałem w TERYT - nic nie znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polimerr Re: ulice polskie 24.12.05, 15:29 Na stronie Poczty Polskiej jest wyszukiwarka kodów pocztowych. Wyniki trzeba jednak opracować. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: To mózg typowego lewka 24.12.05, 15:36 Jak nie przeczyta to nie wie...problem wtórnego analfabetyzmu narasta a my dziwimy sie czemu Kwach ma jeszce takie poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
polimerr Bynajmniej. 24.12.05, 15:42 Nie łapię, albo koledze zebrało się na złośliwości. Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Kolega to TROLL. I dlatego trolluje . Nie ma sie 24.12.05, 16:12 czym przejmowac: lapka na muchy po lbie i po krzyku - trolla nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Widziałem kiedyś zdjęcie 24.12.05, 16:06 skrzyżowania ulicy Jana Pawła II z Karola Wojtyły. To nie jest zart! M. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A w ogóle jest to pewne zjawisko 24.12.05, 16:10 Dawno temu, jadąc samochodem widziałem szyld: "Pracownicze ogródki działkowe im Rewolucji Październikowej". Nie jechałem tamtędy już nigdy, ale jestem pewien, że o ile te działki istnieją, to pewnie są imienia "Orląt Lwowskich", albo coś podobnego. A może nawet imienia JP2?. M. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Lomatkooo niektorzy widze nawet z technicznego 24.12.05, 16:17 problemu potrafia zrobic temat do politycznych wyzywanek ;) Po prostu chlopu to moze potrzebne nie wiem do pracy magisterskiej, a tu sie zrobila z tego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Powiedz to smokowi z jego osseyem, czy osseyowi z 24.12.05, 16:22 jego smokiem - te chore na poaranoje trolle polityke nawet w pisuarze widza:))) Odpowiedz Link Zgłoś