normalny_inaczej Re: Gilowska wicepremierem 06.01.06, 22:39 Ehhhhh.... szkoda słów.... www.bies.pl wiadomości bieżące Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: juz za 4 latka SLD!!!!! 06.01.06, 22:46 Już za 4 latka liderzy SLD zaczną powoli wychodzić z kryminałów po wyrokach. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Oto POPIS! oto Polska wlasnie :-)! 06.01.06, 22:42 wartosci, zasady, przekonania, Ludzie maja poglady do czasu jak nie znajdzie sie jakas bulka chleba Odpowiedz Link Zgłoś
langston [...] 06.01.06, 22:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Oto POPIS! oto Polska wlasnie :-)! 06.01.06, 22:52 Miał być POPiS i de facto jest. W rządzie są Religa i Gilowska. Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: Jeszcze wielu zatęskni za SLD(niektórzy już) 06.01.06, 22:40 mojego głosu Pisuar nigdy nie dostanie.zaczynam poważnie myśleć że jedyną alternatywą dla polskiej nawiedzonej prawicy jest w tym kraju nowa lewica spod znaku SDPL i parti centrolewicowych.na pochybel kaczyzmowi i to z dwojga złego jest chyba lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Jeszcze wielu zatęskni za SLD(niektórzy już) 06.01.06, 22:48 No, chyba jakoś się PiS bez twojego głosu obejdzie. Chyba nawet nie zatęskni. "Nowa lewica"- buhahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Jeszcze wielu zatęskni za SLD(niektórzy już) 06.01.06, 23:25 to mam nadzieję, że pisuary braku mojego głosu także nie odczują (i tak nigdy by go nie dostali :)), a także braku wszystkich głosów wyborców z IQ powyżej 90 punktów i co najmniej średnim wykształceniem. ...a jak tak sobie będą "nie odczuwać" - to może zaśpią i NORMALNOŚĆ kiedyś wróci... (uprzedzając ataki: nie mam na myśli "normaności" w wydaniu SLD - bo to też nie było normalne, choć zdecydowanie mniej toksyczne) Odpowiedz Link Zgłoś
kristoos honor - a co to jest? 06.01.06, 22:40 Zyta Gilowska pokazała tym samym, że gotowa nawet zbratać się z Kaczorami byle tylko dowalić PO, a w szczególności Tuskowi. Zachowanie to redukuje do zera resztki sympatii jaką do niej miałem. żenujące! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: honor - a co to jest? 06.01.06, 22:59 Odczepić się od Gilowskiej. Nie była w PO. Ma wolną rękę. Dla PO to bardzo dobry wybór. Tusk miał chwilę pomroczności jasnej, że dopuścił do jej odejścia. Gilowska jest jak Balcerowicz - uniwersalna. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Gilowska wicepremierem 06.01.06, 22:40 Ciekawe co HGW na to. A swoja drogą to zamiana Zyty na Hankę wyszła PO bokiem, a tutaj do tego jeszcze taki numer. No, no. A Schetyny i tak nie lubimy i mamy powody, których korzenie tkwią w poczatkach lat dziewięćdziesiątych. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Gilowska wicepremierem 06.01.06, 22:41 Brawo! Gilowska od dawna była jedynym facetem w PO, przy słabym i chwiejnym Tusku i zdominowanym przez ludzi Schetyny Rokicie. Zresztą, Rokita jest chyba następny na liście tranferowej. Okaże się , ze w PiSie będzie więcej platformersów, niz w resztkach PO. Mam nadzieję, że Gilowska nada rządowi oblicze zdecydowanie bardziej prorynkowe i antyrozdawnicze. Czego wam i sobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Życzę PiS wszystkiego naj., życzę im Rokity! :-) 06.01.06, 22:47 seawolfie napisał: > Brawo! Gilowska od dawna była jedynym facetem w PO, przy słabym i chwiejnym > Tusku i zdominowanym przez ludzi Schetyny Rokicie. Zresztą, Rokita jest chyba > następny na liście tranferowej. Okaże się , ze w PiSie będzie więcej > platformersów, niz w resztkach PO. > > Mam nadzieję, że Gilowska nada rządowi oblicze zdecydowanie bardziej > prorynkowe i antyrozdawnicze. > > Czego wam i sobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Kamiński i Bielan to jakieś porąbane ciołki 06.01.06, 22:41 Jakim idiotą tzeba być, żeby myśleć że przeciętny wyborca PO zacznie nagle pałać miłością do moherowych socjalistów z PiSuaru tylko dlatego bo ministrem została Zyta ? Z kolei ich własnemu elektoratowi to się baaaardzo nie spodoba. Szczególnie babciom od Radyja Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kamiński i Bielan to jakieś porąbane ciołki 06.01.06, 22:49 Kto jak kto, ale Bielan jest niezły. Tylko mógłby trochę popracować nad sylwetką. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klex1 Re: Gilowska wicepremierem 06.01.06, 23:08 Mogl maturzysta byc 10 lat ukochanym prezydentem, moze p. profesor zostac ministrem finansow! Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 mnie się pani Zyta podoba,temperament,kompetencja 06.01.06, 22:44 to cechy , które przydadzą się rządowi pana K.Marcinkiewicza...a wy dzieci ulicy internetowej , takie internetowe Gawrosze piszcie dalej jaka to niedobra władza nie pozwala wam rozwinąć skrzydeł... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: LIBERAŁ wicepremierem:)))) 06.01.06, 22:50 I o to chodzi! Nam potrzeba jak najwęcej liberałów! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: LIBERAŁ wicepremierem:)))) 06.01.06, 22:54 Zeby realizowac program zlego eksperymentu liberalnego. Witajcie puste lodowki. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: LIBERAŁ wicepremierem:)))) 06.01.06, 22:58 He, he! Witajcie. ;-) Niech żyją puste lodówk! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Marcinkiewicz - to masz problem - toż ona Cię 06.01.06, 22:56 zje z papciami. Gdzieś na poleskie wigile jeździsz a jaja z kurnika znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Gilowska wicepremierem 06.01.06, 22:46 Wstrzymuję oddech i póki NAPRAWDĘ oficjalnie nie usłyszę tej wieści na press konferencji Marcinkiewicza - nie komentuję... *) Ale uśmiecham się do myśli o tej ewentualności :)))))) *) if it's true - komentarze są wielowarstwowe... Odpowiedz Link Zgłoś
bumier1 A Tusk z PO-wiakami obłudnie do kościoła. 06.01.06, 22:46 Politykę PO zapoczątkowała faryzejska gra Gronkiewicz w hospicjum, a teraz idą już na całego: popierają becikowe, robią mitingi w kościołach i chcą wspierać uczelnie katolickie...ale ta gra ich rozsadzi od środka. POczekajmy, POczekajmy na ich POtop na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Re: A Tusk z PO-wiakami obłudnie do kościoła. 07.01.06, 00:36 taaak..tacy z nich własnie "lyberałowie"...na paseczku czarnych, jeśli to opłacalne Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Głosowałem na Tuska ale popieram 06.01.06, 22:46 Gilowska jest świetną osobą, w sprawach profesjonalnych pozbawioną emocji i miepodatną na gierki polityczne. Prędzej ustąpi (jak kiedyś Borowski) niż zrobi coś sprzecznego ze swoimi przekonaniami i zdrowym rozsądkiem. Jak ją wkurzą Kaczory, to się z nich roześmieje publicznie i wyjdzie trzaskając drzwiami (jak z PO). Jej come back na scenę polityczną - ale do "przyjaciół z PiS-u" - oznacza że obecna pani minister, wyciągnięta z kapelusza promotor niedoszłej rozprawy doktorskiej Marcinkiewicza, jest do niczego. Jest to kolejny dowód, że Jarosław K. drybluje jak gdyby nigdy nic i nie przeczytał artykułu Ewy Milewicz w GW. To trochę opóźni upadek tego rządu, ale go nie powstrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
langston To Ewa Mielwicz juz rzady obala jak Adas M??? 06.01.06, 22:48 ...a to ci dopiero:)) Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Głosowałem na Tuska ale popieram 06.01.06, 22:50 Odliczaj, odliczaj. Kup sobie gruby brulion do odliczania upadku tego rządu, żeby ci kartek nie zabrakło... Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Coraz smieszniej 06.01.06, 22:50 TVN 24 mowi,ze ma byc ministrem finansow, o wicepremierostwie milczy. Robi sie coraz smieszniej. Wyjątkowo nie lubię tej sepleniącej paniusi. Nie przeszkadza PiSowi jej nepotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Coraz smieszniej 06.01.06, 22:59 verbaveritatis napisał: > Wyjątkowo nie lubię tej sepleniącej paniusi. A dla mnie nie jest ważna forma tylko treść. Widać, że ona żyje sprawami o których mówi, stąd emfaza w głosie, szczególnie jak słyszy jakieś bzdury. Jest medialna wcale się o to nie starając, tzn. zapewne bez pomocy speców od PR. > Nie przeszkadza > PiSowi jej nepotyzm? Z synową to w moim mniemaniu nie było w ogóle sprawy; zlecenie pracy synowi także nie jest przestępstwem - ostatecznie została ona wykonana; można mieć trochę zastrzeżeń do forsowania syna na listę PO do Sejmu. Pod warunkiem, że wcześniej nie przejawiał on aktywności w PO. Warto by to teraz sprawdzić. A może nie było aż tak źle? Dzieci znanych osób nie mogą być dyskryminowane z powodu rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
effendi2 Re: Coraz smieszniej 06.01.06, 23:16 verbaveritatis napisał: > Robi sie > coraz smieszniej. Wyjątkowo nie lubię tej sepleniącej paniusi. Rozumiem, że jesteś miłośnikiem Donalda i Jana Marii Władysława. Oraz ich wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Coraz smieszniej 07.01.06, 00:28 > PiSowi jej nepotyzm? Tak rodzinnej partii na pewno nie ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Głosowałem na Tuska ale popieram 06.01.06, 22:52 donald_2005 napisała: > Jej come back na scenę polityczną - ale do "przyjaciół z PiS-u" - oznacza że > obecna pani minister, wyciągnięta z kapelusza promotor niedoszłej rozprawy > doktorskiej Marcinkiewicza, jest do niczego. Jest to kolejny dowód, że > Jarosław K. drybluje jak gdyby nigdy nic i nie przeczytał artykułu Ewy > Milewicz. Kaczyński zakładał, że resorty gospodarcze obsadzi PO, stąd przypadkowi ludzie na tych stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Dlaczego po PO ? W PO raczej święto 06.01.06, 22:50 przegrać wybory, być w opozycji i mieć wicepremiera, to piękny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dlaczego po PO ? W PO raczej święto 06.01.06, 22:53 Demokraci.pl byli lepsi. Opozycja pozaparlamentrna z urzędującym wicepremierem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dlaczego po PO ? W PO raczej święto 06.01.06, 22:54 Ooooops! Z premierem a nie wicepremierem! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Dlaczego po PO ? W PO raczej święto 06.01.06, 22:55 był czas że zarówno z premierem jak i z wicepremierem :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Zmień se to zdjęcie, nie nudzi cię? 06.01.06, 22:58 Jałowy umysł, szybko się nie nudzi? A takim bystrzakiem się wydawałeś (sobie) :-) t-800 napisał: > Ooooops! Z premierem a nie wicepremierem! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dlaczego po PO ? W PO raczej święto 07.01.06, 00:30 > Demokraci.pl byli lepsi. Opozycja pozaparlamentrna z urzędującym > wicepremierem. :-) I premierem :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: Gilowska wicepremierem 06.01.06, 22:48 Oz kurcze, nie moge uwierzyc. PO, ze tak powiem, zostalo z reka na HGW. ;-) Tusk jest sam sobie winny - mam nadzieje, ze wyciagnie z tego wnioski. I Rokita tez - podobno to on namawial do postawienia Gilowskiej pod sad partyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Sprytne - to ma "rozpalić" Lepera i Giertycha 06.01.06, 22:49 już słyszę za jakiś czas - Gilowska musi odejść. Póki co będą chwalić PiS bo im się wydaję że na zatapianiu PO będą zyskiwać także. Za chwilę sami "wypadną" za burtę. A kogo jeszcze PiS może wyłowić?? Ciekawe na co się Gilowska zgodziła?? Czy Komntur Toruński wyraził zgodę na tą nominację? Toż to diabeł w spódnicy. I do tego liberalny. W meczu punkt dla drużyny Ducksboys. Tusk musi się sprzymierzyć. Jeżeli się oczywiście inni "przestraszą" i zrozumieją że żarty się skończyły. Przy tym stoliku gra się ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Sprytne - to ma "rozpalić" Lepera i Giertycha 06.01.06, 22:55 > Czy Komntur Toruński wyraził zgodę na tą nominację? A czy ktoś go się pytał o zdanie? A nawet jeśli, to ustawę medialną zawsze można zmienić raz jeszcze, a w Sejmie znajdą się chętni do poparcia tejże nowelizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ZYTA TO JEST KOBITA!!!! 06.01.06, 22:55 Uczcie się od niej buce z Platformy. Tusk!! Frustracie!!! Teraz to sie chyba potniesz są bułką???? Nie rób tego!!! W 2010 roku zagłosuję na Ciebie jako prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: ZYTA TO JEST KOBITA!!!! 06.01.06, 22:57 Ktoś kiedyś określił Zytę jako jedyną osobę z jajami w PO. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ZYTA TO JEST KOBITA!!!! 06.01.06, 23:00 t-800 napisał: > Ktoś kiedyś określił Zytę jako jedyną osobę z jajami w PO. :-] Bo ona jako jedyna w Platformie miała jaja.:-)))) Brawo Zyta. Brawo PIS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky.jarecky Brawo Kaczynski. Brawo Zyta, ta kobieta najlepszy 06.01.06, 22:52 mozliwy wybor ! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Jeśli to prawda, to rozłam w PO jest za następnymi 06.01.06, 23:18 drzwiami. Gilowska była tą liderką w PO która wyciągnęła tą partię na szczyty. Nie wierzę, zeby nie miała tam sympatyków którzy do dziś żałują jej odejścia. Powrót Piskorskiego może tylko przyspieszyć polaryzację w PO. Nie można wykluczyć, że szykuje sie grupa która może zapewnić PiSowi większość. To będzie ta część PO o czystych rękach. Czy jest ich wystarczająca ilość? Zobaczymy. Rokita hamletyzuje... i pewnie zostanie z rękami... Aha i jeszcze jedno, ten tak zwany nepotyzm Gilowskiej zaczął zupełnie inaczej wyglądać kiedy na czele listy wyborczej w Lublinie pojawił się Palikot. Wyszło szydło z worka. I okazuje się, że Pani profesor miała powód, żeby trzasnąć drzwiami i swoim przyjaciołom z PO pokazać gest Kozakiewicza. Sama dałam się nabrać na te gierki kolegów Gilowskiej, bo też gardłowałam o nepotyźmie, czego bardzo żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Dobrze ze potrafisz sie przyznac do bledu 06.01.06, 23:33 Jeszcze jedna sprawa: Gilowska miala kandydowac z Warszawy. Gdy pojawiala sie Hanna G. Waltz w PO Zyte nalezalo usunac. To bylo obrzydliwe. Wtedy zrazilem sie ostatecznie do Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky.jarecky Re: Jeśli to prawda, to rozłam w PO jest za nastę 06.01.06, 23:38 To trzeba bedzie kobiecine przeprosic ;) Dla mnie jej odejscie z PO to byl niezrozumialym i smutnym wydarzeniem. Obserwowalem ja i bardzo mi sie podobalo jej zdecydowanie i zdrowy rozsadek i co u nas rzadkosc wsrod politykow normalnosc. Duzo sie pisze o zdrowym rozsadku Rokity, dla mnie on juz pokazal ze nie ma wplywu nawet na swoja partie ktorej przeciez przyspozyl taka popularnosc, wiec jak on moze rzadzic w Polsce ?? Co ciekawe Zyta w wywiadzie w Rzepie (Maj 2005) zaraz po odejsciu, rzucila bardzo znaczace zdanie, ze tym ze nie zostanie min Finansow dowiedziala wiedziala juz od roku. Czy wtedy przyszla H G-W ? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky.jarecky Jeszcze o mediach. 06.01.06, 23:42 To co robia media w stosunku do tego rzadu powinno byc zachowane zeby podrecznikowo uczyc o manipulacji. Wczoraj wlaczylem Fakty na 2 minuty i dowiedzialem sie ze skrocenie roku szkolnego o tydzien spowoduje to ze dzieci beda chodzic glodne bo stolowki zamknie sie tydzien wczesniej ! TVN - Walter (ponoc oficer SB), w latach mocnego Gierka organizuje program TV Polsat - czlowiek o wielu paszportach (?!) Prawda moze byc szokujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jeśli to prawda, to rozłam w PO jest za nastę 07.01.06, 00:58 Dla mnie w ogóle bzdurą był lansowany w PO zakaz zatrudniania w biurach poselskich członków własnych rodzin. Kurcze, albo jest się liberałem, albo nie :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Zyta Gilowska szefem Cezarego Mecha ? 06.01.06, 22:57 program gospodarczy napisała Gilowska, program gospodarczy PiSu napisał Mech - obecny wiceminister finansów. Ustawienie Mecha w sytuacji podwładnego Zyty byłoby dla mnie wysoce symboliczne. A jakby go tak jeszcze wywaliła z tego ministerstwa, to już w ogóle byłoby pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Zyta Gilowska szefem Cezarego Mecha ? 06.01.06, 22:59 franciszekszwajcarski napisał: > program gospodarczy napisała Gilowska, program gospodarczy PiSu napisał Mech - > obecny wiceminister finansów. Ustawienie Mecha w sytuacji podwładnego Zyty > byłoby dla mnie wysoce symboliczne. Hehehehehehe :))) Małe a cieszy :))) > A jakby go tak jeszcze wywaliła z tego > ministerstwa, to już w ogóle byłoby pięknie. Amen !!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston KOALICJA PO+PIS JEDNAK ISTNIEJE!!! 06.01.06, 22:57 Takiej koalicja chcieli Polacy, taka koalicja istnieje... a jesli Tusio obrazony i dalej ma wylaczana komorke to jego strata. Zreszta nie ma czego zalowac to sympatyczny nieudacznik. Tworzcie dalej "gabinety cieni" buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky.jarecky Re: KOALICJA PO+PIS JEDNAK ISTNIEJE!!! 07.01.06, 00:01 Jest takie powiedzenie: Cien samego siebie - to chyba gabinet Platformy Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Jej krewni zostana dyrektorami w ministerstwie? 06.01.06, 22:57 Jeszcze pare dni temu ta idiotka zapewniala ze pogloski o objeciu przez nia ministerstwa finansow sa wyssane z palca i niedorzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
langston [...] 06.01.06, 22:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: Jej krewni zostana dyrektorami w ministerstwi 07.01.06, 01:23 sarmata napisał: > Jeszcze pare dni temu ta idiotka zapewniala ze pogloski o objeciu przez nia > ministerstwa finansow sa wyssane z palca i niedorzeczne. To mówił Rokita, nie Gilowska. Jeśli ją miałeś na myśli oczywiście. Co do nepotyzmu - jej syn należy do PO i został wybrany w demokratycznych wyborach. To jest nepotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk TUSK SIE JEJ BAL!! 06.01.06, 22:58 Tusk poprostu sie jej przestraszyl, miala zbyt silna pozycje w partji, dlatego nie staral sie jej zatrzymac! TO LOGICZNE!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky.jarecky Re: TUSK SIE JEJ BAL!! 06.01.06, 23:06 Poza tym byla spoza ukladu i to pewnie bylo grozne. Ta pani byla najprzyjemniejsza twarza w PO, osobowosc, determinacja, wyrazistosc pogladow. Sa chwile gdy czujemy, ze sprawy ida w dobrym kierunku, ta decyzja jest taka chwila ! Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Ależ się entuzjaści Zyty rozczarujecie 06.01.06, 23:00 Gilowska zdobyła sympatię i opinię fachowca na fali seansu nienawiści, jaki rozgrywał się prawie całą poprzednią kadencję wobec SLD. "Dowalała" bezpardonowo, choć głupio. Jak wyszydzała prognozę 1-3-5. Jak zapowiadała kaktus na dłoni gdy deficyt Belki w ostatnim roku nie zostanie przekroczony(a zrealizowano chyba z 8 miliardów mniejszy) Ona jest jeszcze głupszą blondynką od Lubińskiej. Co ja mówię "jeszcze"! Lubińska przy niej to całkiem w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Ależ się entuzjaści Zyty rozczarujecie 06.01.06, 23:02 wj_2000 napisał: > Gilowska zdobyła sympatię i opinię fachowca na fali seansu nienawiści, jaki > rozgrywał się prawie całą poprzednią kadencję wobec SLD. > "Dowalała" bezpardonowo, choć głupio. Jak wyszydzała prognozę 1-3-5. Jak > zapowiadała kaktus na dłoni gdy deficyt Belki w ostatnim roku nie zostanie > przekroczony(a zrealizowano chyba z 8 miliardów mniejszy) > > Ona jest jeszcze głupszą blondynką od Lubińskiej. Co ja mówię "jeszcze"! > Lubińska przy niej to całkiem w porzo. hahahaaaa! Seans nienawiści wobec SLD????? Ja chyba śnię????? To w takim razie czym były rządy SLD wobec Polski i Polaków???? Otrzeźwiej . A potem pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
brukselek Re: Ależ się entuzjaści Zyty rozczarujecie 06.01.06, 23:14 ak ja nie lubię mieć stale racji! i słusznie ,bo jej nie masz! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ależ się entuzjaści Zyty rozczarujecie 07.01.06, 00:54 > Jak ja nie lubię mieć stale racji! Sam sobie odpowiedziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmin teraz czas by PiS dobral sie do Samoobrony 06.01.06, 23:00 a Janusz Wojcik dostanie teke trenera kadry? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolowedzynski Re: Gilowska wicepremierem 06.01.06, 23:00 Nigdy nie miałem,nie mam i nie będę miał zaufania do ekonomistów wykładających w uczelniach KK. Odpowiedz Link Zgłoś