smok5 22.01.06, 16:56 biednych, zmarzniętych. Słyszał ktoś w ogóle o jakiejkolwiek inicjatywie SLD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paseo Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 17:00 dokarmiaja zmarzniete kaczki w Lazienkach Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 17:06 Smok nie martw się SLD nam nie zagraża. A wypieszczone czerwone synki komunizmu niech sie biorą do roboty, tak jak to robią inni obywatele tago kraju a nie zrzędżą na tym forum podsrywając prawicę (zarowno Kaczyńskich jak i Tuska i Rokitę. Mnie swoją uprzejmoscią rzadne hulaj dusze oczu nie zamydlą. amen Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A może ciuchy biednym rozdaja, może herbatą dzielą 22.01.06, 17:36 może po dworcach bezdomnych szukają, może przyłaczyli się do patroli policyjnych i przeszukują ogródki działkowe i szukają biednych. No może jeszcze rozstawiaja koksowniki. Może jeszcze zupę gotują biednym? Co nic ztego. Siedza i w ciepłych kradzionych willach śmieją sie z tych naiwnych lewaków, którzy ich wybrali. PS Wszystkie wymienione przeze mnie akcje przeprowadzała każdej zimy przed wojną PPS. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: A może ciuchy biednym rozdaja, może herbatą d 22.01.06, 17:40 chcesz wiedziec co robią:pajęczą roboę zdobywając zwolennikow i obroncow wsrod tych, ktorzy nie maja zaufania ani do parti rządzącej ani do platformy. wiem co mowię.nie dajcie sie nabrac . Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Nie ma obaw piaf 22.01.06, 17:44 Zupełnie inaczej traktuję PO niż tych udawaych lewusów. PO to partia ludzi o przyzwoitych biografiach a o sldowcy to członek azjatyckiej armia zła. Jakim cudem oni rządzili prawie 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Nie ma obaw piaf 22.01.06, 17:56 > Zupełnie inaczej traktuję PO niż tych udawaych lewusów. Smok 5 napisał: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obronie iednych, zmarzniętych. Słyszał ktoś w ogóle o jakiejkolwiek inicjatywie SLD? Ponawiam to samo pytanie szanownego smoka odnośnie inicjatyw PO. Aż drżę z niecierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 PO jest partią liberalną. Oficjalnie mówi - 22.01.06, 18:38 radź sobie sam. Nie udają niczego. w przeciwieństwie do kawiorowej lewicy. Oni mają tyle wspólnego zlewica co ja z załogowymi lotami na księżyc. Prawdziwej lewicy podobnej do przedwojennego PPSu w Polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: PO jest partią liberalną. Oficjalnie mówi - 22.01.06, 18:57 jak to nie ma ? A PiSuar ? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: PO jest partią liberalną. Oficjalnie mówi - 22.01.06, 19:00 Jak to lewicy prawdziwej nie ma? Nowa Lewica, PPS, KPP, UL, PPP... To, ze ich PiSudczycy jeszcze do pierdla nie zamknęli, nie oznacza, że prawdziwi nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:03 Kiedyś u nas taka akcja była, że SLD organizowało dla biednych dzieci wyjścia do kina. Poza tym jakieś kursy organizowali. Bachalski z PO też kursy organizował, ale chyba nie w ramach działalności partyjnej. Młodzieżówka się takimi sprawami głównie zajmuje www.fms.net.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=1&id=26&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:09 Kiedyś Urban zrobił akcje wysyłania kocy dla bezdomnych w NYC. --Dla strajkujacych górników w Uk tez coś było. Prawda przeciw światu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej No właśnie. 22.01.06, 18:10 W USA nie ma bezdomnych. A w UK górnicy nigdy nie strajkowali. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:30 Powiem wam tylko tyle .Przez pewien krotki , bardzo krotki okres mowiłam ze szanuję sld jako partię.Odwołuję to bo zorientowałam się w ich metodach, wiem że te psy nie są w stanie pisać wprost ani opowiadać się wprost , ich metody nie rożnoią się od metod stosowanyuch 20 lat temu zapewne.Ja o metodach z przed 20 czy więcej lat mogę wiedziec tylko z opowiadań mojej rodziny... Powiem wam tylko tyle :komunistyczne pchły do roboty , zamiast podsrywac innych , manna nie kapie z nieba i nikt nikomu nię będzie juz płacić na szczęscie za siedzenie na du...ach i narzekanie na prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:35 piaf.e napisała: > Powiem wam tylko tyle .Przez pewien krotki , bardzo krotki okres mowiłam ze > szanuję sld jako partię.Odwołuję to bo zorientowałam się w ich metodach, wiem > że te psy nie są w stanie pisać wprost ani opowiadać się wprost , ich metody > nie rożnoią się od metod stosowanyuch 20 lat temu zapewne.Ja o metodach z przed > > 20 czy więcej lat mogę wiedziec tylko z opowiadań mojej rodziny... > Powiem wam tylko tyle :komunistyczne pchły do roboty , zamiast podsrywac > innych , manna nie kapie z nieba i nikt nikomu nię będzie juz płacić na > szczęscie za siedzenie na du...ach i narzekanie na prawicę. Ale o czym Ty właściwie piszesz? Mogłabyś jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:52 JESLI NIE ROZUMIESZ TO NIE WAZNE , NAPISAŁAM CO MIĄŁAM DO NAPISANIA.Jesli ktos chce zrozumie , jesli nie wasz problem. Na tym forum jak i w całej Polsce jest wiele osob , ktore nie mają zaufania do rządu ,ni do platformy ,a są osoby ktore piszą o kaczych piorkach ośmieszaja tak naprawdę nie podając zadnych konkretnych argumentow, ma to na celu pogłębienie wsrod ludzi braku zayfania do prawicy , jednej czy drugiej..... Tatus komunista, synek bły komunista...bo komuna jako taka juz nie istnieje....ale srac na wszystko , to bardzo łatwo.... Ja nie będę się na ten temat więcej wypowiadac. Potrafię się bronic przed atakami.... przepraszam jesli za duzo napisałam w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Siostro, valium! 22.01.06, 19:05 mam sie swietnie i wiem co mowie. ale jak wolicie mnie brac za wariatke wasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Siostro, valium! 22.01.06, 19:05 Na taki bełkot żadne valium nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
opien Re: Siostro, valium! 22.01.06, 19:14 przejzalem posty hulaj duszy i widzę ze piaf ma racje , choc w wielu innych sprawach się z nią nie zgadzam. Nigdy nie wypowiedział się negatewnie na temat lewicy. A na temat prawicy wielokrotnie , bez konkretnych argumentow , tylko na zasadzie osmieszania. Co do SLD to nie wiem , zobaczymy , ale poza 15% POPARCIA WIĘKSZEGO MIEĆ RACZEJ NIE BĘDZIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:55 zapytaj młota o tabletki, albo weź kilka głębszych oddechów Odpowiedz Link Zgłoś
oskar335 Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 19:08 Słyszałem o inicjatywie KK żeby np na noc nie zamykac kosciołów, żeby baby koscielne udotowały kocioł herbaty itp Podobne inicjatywy wykazuje także ojciec dyrektor. Wyjrzyj smoku na ulicę. Te tłumy moherów przegladaja bramy i zaułki czy gdzies nie leży bezdomny, te siaty w ich rekach to skromne poczęstunki jakie przygotowały na apel ojca dyrektora. Widziałem jak na dworcach baby moherowe rozdają koce, jakies lekarstwa nawet. Dzis w tv słyszałem apel naszego ukochanego prezydenta by podczas takich mrozów spojrzec wokół siebie czy ktos nie potrzebuje pomocy. Dalej słyszałem jak nasz premier kazał wojsku przygotować kuchnie polowe i koksiaki aby mogli sie bezdomni ogrzac. Słyszałem jak zaapelował do wszystkich ludzi dobrej woli aby zainteresowali się czy ich sąsiedzi, zawłaszcza starsi maja co jesć, by pomóc im w zakupach. Słyszałem jeszcze cos ale obudził mnie ostry dzwonek budzika... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 PIS działa jako rzad 22.01.06, 19:55 i tu nikt nie ma zastrzezeń. co do kościoła: www.caritas.pl/index_pl.php?show=bezdomni Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Poprosili Grubego Olka o patronat :)))))))))) 22.01.06, 19:53 I z Olkiem i ze zmarłym jako patronem nie przekroczą 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ale on nie ma czasu. 22.01.06, 20:42 Liczy kasę wyjętą z kont numerycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Ale on nie ma czasu. 22.01.06, 20:52 Ale kiedys liczyc przestanie. A tylko na miesiac na wyklady go wzieli do USA. Cos przeciez robic musi. Odpowiedz Link Zgłoś