Dodaj do ulubionych

Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obronie

22.01.06, 16:56
biednych, zmarzniętych. Słyszał ktoś w ogóle o jakiejkolwiek inicjatywie SLD?

Obserwuj wątek
    • t-800 List ws. ułaskawienia Sobotki 22.01.06, 16:56
      Słyszałem o czymś takim.
      • rydzyk_fizyk Tak - wpuścili Kaczora na Wigilię do Pałacu ;) 22.01.06, 16:58

• smok5 Zamroziło im mózgi i napisali. 22.01.06, 17:28
    • paseo Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 17:00
      dokarmiaja zmarzniete kaczki w Lazienkach
    • piaf.e Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 17:06
      Smok nie martw się SLD nam nie zagraża.
      A wypieszczone czerwone synki komunizmu niech sie biorą do roboty, tak jak to
      robią inni obywatele tago kraju a nie zrzędżą na tym forum podsrywając prawicę
      (zarowno Kaczyńskich jak i Tuska i Rokitę.
      Mnie swoją uprzejmoscią rzadne hulaj dusze oczu nie zamydlą.
      amen
    • smok5 A może ciuchy biednym rozdaja, może herbatą dzielą 22.01.06, 17:36
      może po dworcach bezdomnych szukają, może przyłaczyli się do patroli policyjnych
      i przeszukują ogródki działkowe i szukają biednych. No może jeszcze rozstawiaja
      koksowniki. Może jeszcze zupę gotują biednym?
      Co nic ztego. Siedza i w ciepłych kradzionych willach śmieją sie z tych naiwnych
      lewaków, którzy ich wybrali.
      PS
      Wszystkie wymienione przeze mnie akcje przeprowadzała każdej zimy przed wojną PPS.
      • piaf.e Re: A może ciuchy biednym rozdaja, może herbatą d 22.01.06, 17:40
        chcesz wiedziec co robią:pajęczą roboę zdobywając zwolennikow i obroncow wsrod
        tych, ktorzy nie maja zaufania ani do parti rządzącej ani do platformy.
        wiem co mowię.nie dajcie sie nabrac .
        • smok5 Nie ma obaw piaf 22.01.06, 17:44
          Zupełnie inaczej traktuję PO niż tych udawaych lewusów. PO to partia ludzi o
          przyzwoitych biografiach a o sldowcy to członek azjatyckiej armia zła.
          Jakim cudem oni rządzili prawie 16 lat.
          • p.smerf Re: Nie ma obaw piaf 22.01.06, 17:56
            > Zupełnie inaczej traktuję PO niż tych udawaych lewusów.

Smok 5 napisał: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obronie iednych,
            zmarzniętych. Słyszał ktoś w ogóle o jakiejkolwiek inicjatywie SLD?

Ponawiam to samo pytanie szanownego smoka odnośnie inicjatyw PO. Aż drżę z
            niecierpliwości.
            • smok5 PO jest partią liberalną. Oficjalnie mówi - 22.01.06, 18:38
              radź sobie sam. Nie udają niczego. w przeciwieństwie do kawiorowej lewicy. Oni
              mają tyle wspólnego zlewica co ja z załogowymi lotami na księżyc. Prawdziwej
              lewicy podobnej do przedwojennego PPSu w Polsce nie ma.
              • idiotyzmy-kacze Re: PO jest partią liberalną. Oficjalnie mówi - 22.01.06, 18:57
                jak to nie ma ? A PiSuar ?
              • pandada Re: PO jest partią liberalną. Oficjalnie mówi - 22.01.06, 19:00
                Jak to lewicy prawdziwej nie ma? Nowa Lewica, PPS, KPP, UL, PPP... To, ze ich PiSudczycy jeszcze do pierdla nie zamknęli, nie oznacza, że prawdziwi nie są.
    • pandada Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:03
      Kiedyś u nas taka akcja była, że SLD organizowało dla biednych dzieci wyjścia do kina. Poza tym jakieś kursy organizowali. Bachalski z PO też kursy organizował, ale chyba nie w ramach działalności partyjnej.

Młodzieżówka się takimi sprawami głównie zajmuje
      www.fms.net.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=1&id=26&Itemid=2
      • melisa-bb Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:09
        Kiedyś Urban zrobił akcje wysyłania kocy dla bezdomnych w NYC.
        --Dla strajkujacych górników w Uk tez coś było.
        Prawda przeciw światu.
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej No właśnie. 22.01.06, 18:10
          W USA nie ma bezdomnych. A w UK górnicy nigdy nie strajkowali.
    • piaf.e Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:30
      Powiem wam tylko tyle .Przez pewien krotki , bardzo krotki okres mowiłam ze
      szanuję sld jako partię.Odwołuję to bo zorientowałam się w ich metodach, wiem
      że te psy nie są w stanie pisać wprost ani opowiadać się wprost , ich metody
      nie rożnoią się od metod stosowanyuch 20 lat temu zapewne.Ja o metodach z przed
      20 czy więcej lat mogę wiedziec tylko z opowiadań mojej rodziny...
      Powiem wam tylko tyle :komunistyczne pchły do roboty , zamiast podsrywac
      innych , manna nie kapie z nieba i nikt nikomu nię będzie juz płacić na
      szczęscie za siedzenie na du...ach i narzekanie na prawicę.
      • freemason Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:35
        piaf.e napisała:

> Powiem wam tylko tyle .Przez pewien krotki , bardzo krotki okres mowiłam ze
        > szanuję sld jako partię.Odwołuję to bo zorientowałam się w ich metodach, wiem
        > że te psy nie są w stanie pisać wprost ani opowiadać się wprost , ich metody
        > nie rożnoią się od metod stosowanyuch 20 lat temu zapewne.Ja o metodach z
        przed
        >
        > 20 czy więcej lat mogę wiedziec tylko z opowiadań mojej rodziny...
        > Powiem wam tylko tyle :komunistyczne pchły do roboty , zamiast podsrywac
        > innych , manna nie kapie z nieba i nikt nikomu nię będzie juz płacić na
        > szczęscie za siedzenie na du...ach i narzekanie na prawicę.

Ale o czym Ty właściwie piszesz? Mogłabyś jasniej?
        • piaf.e Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:52
          JESLI NIE ROZUMIESZ TO NIE WAZNE , NAPISAŁAM CO MIĄŁAM DO NAPISANIA.Jesli ktos
          chce zrozumie , jesli nie wasz problem.
          Na tym forum jak i w całej Polsce jest wiele osob , ktore nie mają zaufania do
          rządu ,ni do platformy ,a są osoby ktore piszą o kaczych piorkach ośmieszaja
          tak naprawdę nie podając zadnych konkretnych argumentow, ma to na celu
          pogłębienie wsrod ludzi braku zayfania do prawicy , jednej czy drugiej.....
          Tatus komunista, synek bły komunista...bo komuna jako taka juz nie
          istnieje....ale srac na wszystko , to bardzo łatwo....
          Ja nie będę się na ten temat więcej wypowiadac.
          Potrafię się bronic przed atakami....
          przepraszam jesli za duzo napisałam w tym wątku.
          • idiotyzmy-kacze Siostro, valium! 22.01.06, 18:56

• piaf.e Re: Siostro, valium! 22.01.06, 19:05
              mam sie swietnie i wiem co mowie. ale jak wolicie mnie brac za wariatke wasz
              problem.
            • p.smerf Re: Siostro, valium! 22.01.06, 19:05
              Na taki bełkot żadne valium nie pomoże.
              • opien Re: Siostro, valium! 22.01.06, 19:14
                przejzalem posty hulaj duszy i widzę ze piaf ma racje , choc w wielu innych
                sprawach się z nią nie zgadzam.
                Nigdy nie wypowiedział się negatewnie na temat lewicy.
                A na temat prawicy wielokrotnie , bez konkretnych argumentow , tylko na
                zasadzie osmieszania.

Co do SLD to nie wiem , zobaczymy , ale poza 15% POPARCIA WIĘKSZEGO MIEĆ RACZEJ
                NIE BĘDZIĘ.
      • pandada Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 18:55
        zapytaj młota o tabletki, albo weź kilka głębszych oddechów
    • oskar335 Re: Słyszał ktos o jakiejś inicjatywie SLD w obro 22.01.06, 19:08
      Słyszałem o inicjatywie KK żeby np na noc nie zamykac kosciołów, żeby baby
      koscielne udotowały kocioł herbaty itp Podobne inicjatywy wykazuje także ojciec
      dyrektor. Wyjrzyj smoku na ulicę. Te tłumy moherów przegladaja bramy i zaułki
      czy gdzies nie leży bezdomny, te siaty w ich rekach to skromne poczęstunki
      jakie przygotowały na apel ojca dyrektora. Widziałem jak na dworcach baby
      moherowe rozdają koce, jakies lekarstwa nawet. Dzis w tv słyszałem apel naszego
      ukochanego prezydenta by podczas takich mrozów spojrzec wokół siebie czy ktos
      nie potrzebuje pomocy. Dalej słyszałem jak nasz premier kazał wojsku
      przygotować kuchnie polowe i koksiaki aby mogli sie bezdomni ogrzac. Słyszałem
      jak zaapelował do wszystkich ludzi dobrej woli aby zainteresowali się czy ich
      sąsiedzi, zawłaszcza starsi maja co jesć, by pomóc im w zakupach. Słyszałem
      jeszcze cos ale obudził mnie ostry dzwonek budzika...
      • smok5 PIS działa jako rzad 22.01.06, 19:55
        i tu nikt nie ma zastrzezeń. co do kościoła:
        www.caritas.pl/index_pl.php?show=bezdomni
    • bladatwarz Poprosili Grubego Olka o patronat :)))))))))))) 22.01.06, 19:30

• piaf.e Re: Poprosili Grubego Olka o patronat :)))))))))) 22.01.06, 19:53
        I z Olkiem i ze zmarłym jako patronem nie przekroczą 15%.
      • smok5 Ale on nie ma czasu. 22.01.06, 20:42
        Liczy kasę wyjętą z kont numerycznych.
        • bladatwarz Re: Ale on nie ma czasu. 22.01.06, 20:52
          Ale kiedys liczyc przestanie.
          A tylko na miesiac na wyklady go wzieli do USA.
          Cos przeciez robic musi.
          • smok5 Co on tam będzie wykładał? 23.01.06, 19:09
            Marksizm leninizm czy kafelki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka