Dodaj do ulubionych

mała zemsta małego.....

24.01.06, 17:05
człowieka

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8172&wid=8159201&rfba
jeśli ta wiadomość jest prawdziwa - przyznaję, to w końcu Trybuna - to ręce
opadają. Gdzie my żyjemy?
Obserwuj wątek
    • kaczkadokwadratu Re: mała zemsta małego..... 24.01.06, 17:08
      A pielegniarka zwolniona przez fochy Lecha K. jako prezydenta Warszawy? To też
      Trybuna??
    • czerwonymsmierc Re: mała zemsta małego..... 24.01.06, 17:15
      przeczytaj poczatek wiadomości
      członek SLD - i wszystko jasne
    • michal00 Bardzo dziwna historia 24.01.06, 17:15
      Wypowiedzenie bez uzasadnienia i to dotyczace dzialacza zwiazkowego? Rozne
      rzeczy sie zdarzaja, ale dyrektor mazowieckiego NFZ musialby byc szalony, zeby
      podpisac sie pod taka decyzja. Kazdy sad to zakwestionuje.
      • czerwonymsmierc Re: Bardzo dziwna historia 24.01.06, 17:17
        michal00 napisał:

> Wypowiedzenie bez uzasadnienia i to dotyczace dzialacza zwiazkowego? Rozne
        > rzeczy sie zdarzaja, ale dyrektor mazowieckiego NFZ musialby byc szalony,
        zeby
        > podpisac sie pod taka decyzja. Kazdy sad to zakwestionuje.
        a co Ty
        wszak juz podpisał
        • dr3xhab Re: Bardzo dziwna historia 24.01.06, 17:34
          Jaka dziwna?
          Przecież ten kurdupel po wyrokach (ma i inne)teraz rządzi Polską!
          Pytanie brzmi jedynie: czy to sami tacy sami po wyrokach i z gó..aną
          mściwością są większością w tym narodzie? Lech Olek też ma wyroki.
          I co? Ich elektorat zadowolony tylko się oblizuje.
          Sami swoi.
    • cimokio Re: mała zemsta małego..... 24.01.06, 17:37
      z komentarzy...

wiadomosci.wp.pl/OID,9321718,kat,8172,wid,8159201,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Fwiadomosci.wp.pl%2Fwiadomosc.html%3Fkat%3D8172%26wid%
      3D8159201%26rfba
      Student 2006.01.20 10:49
      Byłem w młodzieżówce PISU, w komórce której zadaniem byla kontrola mediów. Moim
      zadaniem było wyrażanie pochlebnych opini na temat parti sprawiedliwej, po czym
      na tą opinie wypisywalem kilkanaście pozytywnych komentarzy wielbiących Pis i
      ich sprzymierzeńców. Dlatego jak chwalimi PIS to jest okolo 40 lub 50
      odpowiedzi... prosta ale skuteczna propaganda:) Jeżeli ktokolwiek ośmielił się
      krytycznie wyrazić na temat bratniej parti, to kazano nam takiego delikwenta
      zmieszać z błotem by mu wybić pisanie z głowy. Duży nacisk mieliśmy kłaść na
      obrzucanie błotem PO, TVN oraz Wyborczej. Pisowcom az piana z pyska leci jak o
      nich wspominaja.
      • cimokio Re: mała zemsta małego..... 24.01.06, 17:38
        tiny.pl/mh5l
      • janbezziemi Cytuj całość.cimokio! 24.01.06, 17:47
        Student 2006.01.20 10:49
        Byłem w młodzieżówce PISU, w komórce której zadaniem byla kontrola mediów. Moim
        zadaniem było wyrażanie pochlebnych opini na temat parti sprawiedliwej, po czym
        na tą opinie wypisywalem kilkanaście pozytywnych komentarzy wielbiących Pis i
        ich sprzymierzeńców. Dlatego jak chwalimi PIS to jest okolo 40 lub 50
        odpowiedzi... prosta ale skuteczna propaganda:) Jeżeli ktokolwiek ośmielił się
        krytycznie wyrazić na temat bratniej parti, to kazano nam takiego delikwenta
        zmieszać z błotem by mu wybić pisanie z głowy. Duży nacisk mieliśmy kłaść na
        obrzucanie błotem PO, TVN oraz Wyborczej. Pisowcom az piana z pyska leci jak o
        nich wspominaja. Przyznam ze robilem źle, teraz przejzalem na oczy i ostrzegam
        was... TO SA BARDZO ŹLI LUDZIE!

OK Cimonio,ale ten student pisze "przejzałem". Takich osłów PiS bierze? I
        dlaczego opusciłeś zdanko z tym błędem?
    • hulaj_dusza Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 17:39
      obseerwator napisał:

> człowieka
      >
      > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8172&wid=8159201&rfba
      > jeśli ta wiadomość jest prawdziwa - przyznaję, to w końcu Trybuna - to ręce
      > opadają. Gdzie my żyjemy?

Dodaj pielęgniarkę ze Szpitala Bielańskiego, dodaj to:

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=79271

(Pani Aurelia - zausznica kaczki - sama ma wiele "sprawek" na sumieniu)

Gdzie żyjemy? W Kaczystanie!
      • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 17:48
        Jak tak dalej pojdzie, to kazdy obibok, ktory natknal sie kiedys na Kaczorow
        albo kogos z ich kregu i zostal wywalony z roboty, bedzie rznal zwolnionego z
        przyczyn politycznych. Chamowata i leniwa pigula oraz czerwony pieniacz-
        zawodowy obronca ludu pracujacego wytyczyli kurs.
        • piotr7777 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 17:51
          > Jak tak dalej pojdzie, to kazdy obibok, ktory natknal sie kiedys na Kaczorow
          > albo kogos z ich kregu i zostal wywalony z roboty, bedzie rznal zwolnionego z
          > przyczyn politycznych. Chamowata i leniwa pigula oraz czerwony pieniacz-
          > zawodowy obronca ludu pracujacego wytyczyli kurs.
          Typowe dla PiS-uara - nie zna sprawy, ale swoje i tak wie.

• michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 17:58
            > Typowe dla PiS-uara - nie zna sprawy, ale swoje i tak wie.

Wiem, ze zwolnienie za wypowiedzeniem bez podania przyczyny jest nieskuteczne.
            Domyslam sie, ze eseldowiec zmysla. Co do piguly, to sama przyznala, ze wdala
            sie w dyskusje z K.. No i taki drobiazg, ze chora nikt sie nie zajmowal.
            Dostala dyscyplinarke, a potem ktos babie doradzil, zeby pojechala po linii
            politycznej. Przypomnij sobie sprawe tych pigul od noworodkow, albo "lowcy
            skor", ktorzy mieli czelnosc mimo ewidentnych dowodow sadzic sie o przywrocenie
            o prace, to moze zaczniesz miec watpliwosci co do krzywdy pyskatej i leniwej
            piguly.
            • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:00
              bardzo Michałku elegancko z Twojej strony, że nieznana Ci pielęgniarka,
              nazywana jest "pigułą"

jak rozumiem w IVRP wprowadzicie rewolucyjne zmiany nie tylko w zakresie
              demokracji, cenzury, ale także kultury osobistej, Bravo
              • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:05
                Jacy wy jestescie wrazliwi! "Pigula" jest juz slowem niecenzuralnym? Szczyt
                elegancji, jestem pod wrazeniem. Jak rozumiem, wedlug twoich kryteriow pisanie
                o "zemscie malych" na podstawie wygladajacego na mocno stronniczy, zeby nie
                powiedziec - zmyslony, tekstu, jest eleganckie. Mozna i tak.
                • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:14
                  widzisz ogólnoeuropejskie standardy są takie, że o politykom można mniej a nie
                  więcej, a tzw. ciemnemu ludowi (to cytat, chyba wiesz kto to powiedział) wolno
                  krytykować,a nawet - o zgrozo - obrzucać błotem polityków.

mam jednak głębokie przekonanie, że nie zrozumiesz różnicy między krytkowaniem
                  Tuska, Kaczyńskich, Cimoszewicza i JKM a bezimiennej pielęgniarki.
                  • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:20
                    Krytykowac wolno, ale warto przy tym zachowywac zdrowy rozsadek. Zdrowy
                    rozsadek podpowiada, ze leniwa i niegrzeczna pielegniarka nie powinna pracowac
                    w szpitalu.
                    • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:24
                      oczywiście jesteś pewien, że pielęgniarka była leniwa i niegrzeczna? byłeś tam,
                      jak się kaczyński awanturował?
                      • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:26
                        > oczywiście jesteś pewien, że pielęgniarka była leniwa i niegrzeczna? byłeś
                        tam,
                        >
                        > jak się kaczyński awanturował?

A ty byles?
                        • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:34
                          jak już niżej ktoś zauwważył, raczej w Polsce się nie zwalnia pielęgniarek za
                          to, że krzyczą, no chyba, że krzyczą na Kaczyńskiego
                          • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:37
                            > jak już niżej ktoś zauwważył, raczej w Polsce się nie zwalnia pielęgniarek za
                            > to, że krzyczą, no chyba, że krzyczą na Kaczyńskiego

to niedobrze, bo zwalniac sie powinno.
                            • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:41
                              michal00 napisał:

> > jak już niżej ktoś zauwważył, raczej w Polsce się nie zwalnia pielęgniare
                              > k za
                              > > to, że krzyczą, no chyba, że krzyczą na Kaczyńskiego
                              >
                              > to niedobrze, bo zwalniac sie powinno.

nawet jesli to do sprawy nalezaloby podejsc systemowo. w przeciwnym wypadku
                              podejrzenia o prywate malostkowsc msciwosc i naduzycie urzedu same sie narzucaja
                            • mn7 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:42
                              Może nam wszystkim wyjaśnisz, dlaczego nie zwolniono tych, które rzekomo źle
                              pracowały, lecz tę, która uprzejmie zwróciła uwagę Kaczyńskiemu na
                              niedopuszczalnośc jego chamskiego zachowania?
                              • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:53
                                Nie wiem w jaki sposob ukarano "inne" i nie wiem czy dyrekcja dopatrzyla sie
                                jakichs nieprawidlowosci w ich dzialaniu. Prosze zapytac w dyrekcji szpitala,
                                bo prasa jakos sie nie kwapi do tego. Nie wiem tez skad czerpiesz informacje,
                                ze pigula "uprzejmie zwrocila uwage" - domyslam sie jednak, ze wynika to z
                                oswiadczenia zainteresowanej i nie jest miarodajne.
                                • mn7 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:55
                                  Czy to zdarzenie miało miejsce na środku pustyni? Nie było kilkunastu świadków?
                                  A może dziennikarze coś sobie wymyślili? A może to w ogóle prowokacja PO?
                    • mn7 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:26
                      Przyzwoitość natomiast podpowiada, żeby nie zarzucać "lenistwa"
                      i "niegrzeczności" pielęgniarce, która uprzejmie zwróciła uwagę Kaczyńskiemu na
                      jego niewątpliwie raząco chamskie zachowanie.
        • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 17:54
          michal00 napisał:

> Chamowata i leniwa pigula oraz czerwony pieniacz-

metoda rzeklbym nienowa. jesli zachowalo sie wobec kogos niesprawiedliwie to
          nalezy go dodatkowo zwyzywac. wtedy naduzywanie wladzy dla dokonania osobistych
          porachunkow nabiera pozory slusznosci

a propos tej pielegniarki. do znajomej kaczynskiego nie przychodzila inn
          pielegniarka. kiedy przyszla kaczynski zaczal ja w slowach niewbrednych.. hm
          krytykowac. ta pielganiarka ktora zwolniono stanela w obronie kolezanki.
          • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 17:59
            Pielegniarka powinna zajmowac sie chorymi, a nie wdawac w pyskowki w szpitalu.
            • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:02
              Prezydent Warszawy powinien zarządzać Warszawą, a nie wdawac w pyskowki w
              szpitalu.
              • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:09
                Prezydent tez ma rodzine i znajomych, o ktorych zdrowie sie martwi. Jestem
                niezmiernie ciekaw, jak krytycy Kaczynskiego postapiliby w sytuacji, gdyby np.
                ktos z ich rodziny chory lezal w szpitalu, obslugiwany przez zyczliwych
                pacjentow, a pielegniarki mialy wszystko w nosie i do tego pozwalaly sobie
                jeszcze na niegrzeczne uwagi.
                • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:15
                  michal00 napisał:

> Prezydent tez ma rodzine i znajomych, o ktorych zdrowie sie martwi. Jestem
                  > niezmiernie ciekaw, jak krytycy Kaczynskiego postapiliby w sytuacji, gdyby np.
                  > ktos z ich rodziny chory lezal w szpitalu, obslugiwany przez zyczliwych
                  > pacjentow, a pielegniarki mialy wszystko w nosie i do tego pozwalaly sobie
                  > jeszcze na niegrzeczne uwagi.

oczywiscie bysmy je wszystkie wyrzucili z roboty.
                  • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:17
                    > oczywiscie bysmy je wszystkie wyrzucili z roboty.

Niemozliwe. A ja myslalem, ze dalibyscie im premie i przeprosili za klopot.
                    • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:23
                      michal00 napisał:

> > oczywiscie bysmy je wszystkie wyrzucili z roboty.
                      >
                      > Niemozliwe. A ja myslalem, ze dalibyscie im premie i przeprosili za klopot.

widze ze w twojej wyobrazni brak miejsca na rozwiazania posrednie nie mowiac juz
                      o tym ze kaczynski wystepowal w calej sprawie jako osoba prywatna i mial pelne
                      prawo zlozyc zazalenie do dyrekcji jak kazdy pacjent. no ale wybral opcje `wy
                      nie wiecie kto ja jestem i co moge'
                • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:16
                  prezydentowi wolno mniej niż zwykłemu człowiekowi. przynajmniej w III RP, bo w
                  IV toby "pigułę" od razu w kamasze wysłali
            • po_godzinach Złej sprawy bronisz. Wstyd. 24.01.06, 18:07
            • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:19
              michal00 napisał:

> Pielegniarka powinna zajmowac sie chorymi, a nie wdawac w pyskowki w szpitalu.

nie ma bezposredniej podleglosci sluzbowej miedzy prezydentem miasta i
              pielgniarka. cala sytuacja jest przejawem prywaty i naduzywania stanowiska
              sluzbowego przez naszego podwojnego prezia.
              • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:21
                Nie prezydent ja zwolnil, ale dyrekcja szpitala. Czy slusznie - okresli sad. No
                ale wy juz przeciez z gory wiecie, ze nieslusznie, a jakby co, to Ziobro kazal
                sadowi wydac niesprawiedliwy wyrok.
                • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:26
                  przecież to ty z góry wiesz, że piguła była niegrzeczna, no i leniwa
                  • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:27
                    Ty za to wiesz z gory, ze kaczor kazal zwolnic eseldowca i pigule.
                • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:26
                  michal00 napisał:

> Nie prezydent ja zwolnil, ale dyrekcja szpitala. Czy slusznie - okresli sad.

tylko ze wczesniej double-prezio zapytal ja czy sie jej praca w szpitalu nie podoba

> No ale wy juz przeciez z gory wiecie, ze nieslusznie, a jakby co,
                  > to Ziobro kazal sadowi wydac niesprawiedliwy wyrok.

ja tam nie wiem jaki bedzie wyrok. z tego co wiem jednak jest to chyba jedyna
                  pielegiarka w polsce ktora stracila prace przez to ze komus zwrocila uwage by
                  nie krzyczal na inna siostre
                  • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:27
                    ja tam nie wiem jaki bedzie wyrok. z tego co wiem jednak jest to chyba jedyna
                    > pielegiarka w polsce ktora stracila prace przez to ze komus zwrocila uwage by
                    > nie krzyczal na inna siostre

Tak to wyglada tylko w jej relacji..
                    • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:30
                      michal00 napisał:
                      >
                      > Tak to wyglada tylko w jej relacji..

a jak wyglada stanowisko drugiej strony?

jakie powazne naruszenie obowiazkow popelnila ktore tlumaczyloby natychmiastowe
                      zowlnienie? bawila sie wczesniakami? upila sie? zrobila komus zastrzyk z fenolu?
                      • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:36
                        > a jak wyglada stanowisko drugiej strony?
                        >
                        > jakie powazne naruszenie obowiazkow popelnila ktore tlumaczyloby
                        natychmiastowe
                        > zowlnienie? bawila sie wczesniakami? upila sie? zrobila komus zastrzyk z
                        fenolu

Prasa niestety ogranicza sie do relacjonowania "krzywdy" wyrzadzonej
                        pielegniarce przez Lech I Msciwego, a nie sposob znalezc informacji, w jaki
                        sposob szpital uzasadnil zwolnienie dyscyplinarne, wiec nie moge odpowiedziec
                        na to pytanie.
                        • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:38
                          michal00 napisał:

>
                          > Prasa niestety ogranicza sie do relacjonowania "krzywdy" wyrzadzonej
                          > pielegniarce przez Lech I Msciwego, a nie sposob znalezc informacji, w jaki
                          > sposob szpital uzasadnil zwolnienie dyscyplinarne, wiec nie moge odpowiedziec
                          > na to pytanie.

moze dlatego ze wersja pielegniarki jest prawdziwa i druga strona sie swojej
                          wersji wydarzen po prostu wstydzi?
                          • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:43
                            Moze. Ale raczej dlatego, ze na szpaltach lepiej wyglada obrona brutalnie
                            skrzywdzonej przez dygnitarza pielegniarki, niz przedstawienie argumentow
                            dyrekcji szpitala.
                            • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:48
                              ciebie to śmieszy, ale myslę, że dla pielegniarki zwolnienie z pracy, to jest
                              brutalne skrzywdzenie
                            • bush_w_wodzie jesli tylko polowa z tego jest prawda.... 24.01.06, 18:48

wiadomosci.wp.pl/OID,7210529,kat,21394,wid,7687306,opinie.html?POLL%5Brid%5D=3003704
                              Pamiętaj, aby stać przodem do klienta, z którym rozmawiasz!" Taką między innymi
                              instrukcję otrzymali od prezydenta Kaczyńskiego urzędnicy miejscy. Prezydent
                              wydał bowiem poradnik dobrego wychowania mający sprawić, by urzędnicy byli
                              bardziej uprzejmi dla klientów. Uprzejmość rzeczywiście jest wskazana,
                              szczególnie w ostatnich latach, gdy załatwienie sprawy w urzędzie trwa coraz
                              dłużej. Traf zdarzył, że w dniu, w którym poradnik ujrzał światło dzienne, w
                              jednym z warszawskich sądów odbyła się rozprawa przeciwko Lechowi Kaczyńskiemu z
                              powództwa Marii Machery, pielęgniarki zwolnionej w lipcu 2003 roku ze Szpitala
                              Bielańskiego. Pewnego lipcowego wieczoru przyszła do tego szpitala po poradę
                              lekarską pani Ewa Ziomecka-Junczyk, znajoma Lecha Kaczyńskiego (nawiasem mówiąc,
                              prezydent zaraz po objęciu władzy umieścił ją w radzie nadzorczej lukratywnej
                              spółki miejskiej "Zarząd Pałacu Kultury i Nauki"). Kobieta czuła się źle po
                              przeprowadzonej wcześniej operacji. Niestety, dyżurujący chirurdzy byli w tym
                              momencie zajęci na sali operacyjnej. Wkrótce więc do szpitala przyjechał sam
                              Kaczyński. Relacje świadków z tego, co się działo dalej, są takie straszne, że
                              aż śmieszne. Oburzony prezydent biegał i krzyczał, że pozwalnia lekarzy i
                              pielęgniarki i zamknie szpital. Domagał się, żeby lekarze przerwali operację i
                              zeszli do jego znajomej. Krzyki było słychać w całym oddziale. "Ale kto
                              krzyczał?" - chciał doprecyzować sędzia. "No, nie bardzo wiem, bo ich jest dwóch
                              Kaczyńskich" - odparł świadek. Prezydent beształ nie tylko personel, ale też
                              pacjentów. Wpadł do jednej z sal, nie mówiąc nawet "dobry wieczór". Gdy jedna z
                              pacjentek zapytała go: "Czego pan tu szuka?", Kaczyński odburknął jej: "Nie twój
                              interes!" Pielęgniarka dyżurna odezwała się do niego: "Dziwię się, że taki znany
                              człowiek tak się zachowuje!" Kaczyński krzyknął na nią: "Praca się pani
                              znudziła? Zapamięta pani ten dzień do końca życia!" Jakby zgadł: w kilka dni
                              później pielęgniarka została zwolniona. Znajoma prezydenta została zaś
                              umieszczona w małej sali oddziału męskiego, skąd najpierw usunięto pacjenta.
                              • bush_w_wodzie Re: jesli tylko polowa z tego jest prawda.... 24.01.06, 18:52

wiadomosci.onet.pl/1,15,10,12383395,34836458,80395,0,forum.html
                              • po_godzinach powiedz, że to nie jest prawda ... :( 24.01.06, 18:52
                                • hulaj_dusza Re: powiedz, że to nie jest prawda ... :( 24.01.06, 18:56
                                  :(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Niestety, nieczego innego się po kaczkach nie spodziewam:
                                  mściwość, małość, mitomania, manipulanctwo.
                                  • mn7 Re: powiedz, że to nie jest prawda ... :( 24.01.06, 18:57
                                    Tak to jest, kiedy zakompleksione miernoty zrealizują swe marzenie o władzy...
                                  • po_godzinach Re: powiedz, że to nie jest prawda ... :( 24.01.06, 18:59
                                    taaa

prezydent ...

cholera
                              • mn7 Gdzie jesteś michale... 24.01.06, 18:52
                                ... etatowy obrońco kazdego pisowskiego draństwa?
                              • michal00 Re: jesli tylko polowa z tego jest prawda.... 24.01.06, 19:18
                                No coz, ten tekst przedstawia wylacznie punkt widzenia pielegniarki i wyraznie
                                intencja autora jest przedstawienie K. w zlym swietle. Trudno uwierzyc, ze K.
                                bez powodu wpadl w szal i wszystkim nabluzgal. Ja nie neguje, ze Kaczor sie
                                uniosl i zachowywal sie niekulturalnie, ale uwazam, ze okolicznosci to
                                usprawiedliwiaja. Natomiast sytuacja, w ktorej na oddziale nie ma pielegniarek
                                (rzekomo wszystkie asystowaly przy operacji :-)), a wezwane, zamiast wziac sie
                                do roboty wdaja sie w pyskowki, jest niedopuszczalna, choc niestety
                                charakterystyczna dla polskich szpitali.
                                • obseerwator Re: jesli tylko polowa z tego jest prawda.... 24.01.06, 19:46
                                  Trudno uwierzyc, ze K.
                                  > bez powodu wpadl w szal i wszystkim nabluzgal. Ja nie neguje, ze Kaczor sie
                                  > uniosl i zachowywal sie niekulturalnie, ale uwazam, ze okolicznosci to
                                  > usprawiedliwiaja.

to negujesz czy nie negujesz? - po się pogubiłem
                                  • michal00 Re: jesli tylko polowa z tego jest prawda.... 24.01.06, 19:53
                                    Nie neguje i nigdzie nie negowalem, ze K. sie zdenerwowal. Tyle ze jego
                                    zachowanie w szpitalu uwazam za usprawiedliwione okolicznosciami (skandalicznym
                                    brakiem opieki nad chora i wymagajaca interwencji lekarza/pielegniarki
                                    znajoma). Mial powod, by sie zdenerwowac.
                                    • obseerwator Re: jesli tylko polowa z tego jest prawda.... 24.01.06, 20:02
                                      zatem przyznajesz, że, cytuję: "zachował się niekulturalnie" - to dobrze, że
                                      dałeś się choć trochę przekonać :)
                                    • nabukko hej ty 00 czyli.... 24.01.06, 21:00
                                      sracz. Jeśli brak kontrargumentów zastępujesz bredzeniem to idź do lekarza.
                                      Tylko powiadom kaczki - może znów kogoś wypieprzą z pracy - za ciebie.
            • mn7 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:27
              No tak. Jakiś cham wydziera się na korytarzu, zakłócając spokój pacjentów, to
              nawet nie wolno go upomnieć?
              • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:31
                Wiesz co, jak znajdziesz sie w sytuacji, gdy ktos bliski bedzie w szpitalu i
                bedzie traktowany jak piate kolo u wozu, to szybko zmienisz zdanie na temat
                kultury i pracowitosci pielegniarek.
                • bush_w_wodzie Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:34
                  michal00 napisał:

> Wiesz co, jak znajdziesz sie w sytuacji, gdy ktos bliski bedzie w szpitalu i
                  > bedzie traktowany jak piate kolo u wozu, to szybko zmienisz zdanie na temat
                  > kultury i pracowitosci pielegniarek.

zwolnic. wszsytkie zwolnic. natychnmiast. a potem rozstrzelac.
                  za 800 zl netto chorych beda karmic przewijac i reanimowac chlopcy z
                  mlodziezowki pis.
                • mn7 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:40
                  Nie wypowiadam się o kulturze i pracowitości pielęgniarek. Wypowiadam się o
                  brutalnym, prostackim chamstwie i bezczelnym, bezwstydnym nadużywaniu swojego
                  stanowiska.
                  • michal00 Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 19:42
                    Najpierw wykaz, ze naduzycie stanowiska mialo miejsce. Nie ma dowodow, ze K.
                    wywieral na dyrekcje jakies naciski. To tylko wersja wyrzuconej z pracy
                    pielegniarki oparta na jej domyslach i slowach, ktore wg zeznan jej swiadkow w
                    zlosci wypowiedzial Kaczynski.
              • obseerwator Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 18:32
                za tego "chama" to się możesz już w kamasze ubierać, przykro mi
        • hulaj_dusza Re: mała zemsta małych... 24.01.06, 17:54
          michal00 napisał:

> Jak tak dalej pojdzie, to kazdy obibok, ktory natknal sie kiedys na Kaczorow
          > albo kogos z ich kregu i zostal wywalony z roboty, bedzie rznal zwolnionego z
          > przyczyn politycznych. Chamowata i leniwa pigula oraz czerwony pieniacz-

Pisuju - nie denerwuj się!
          • millerowiec W Kielcach też Kaczyński kazał zwolnić zwiazkowców 24.01.06, 18:05
            Nasz aktyw jest przerażony, a nawet porażony. Niezawisłe sądy orzekają tak jak
            im Kaczyński poleci.
            serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3103123.html
    • schizofreniczny Re: mała zemsta małego.....Manneken PIS a 24.01.06, 18:09
      obsikać. A go do dłgosci rąk, to niektórzy mają tak dłuzsze,aż do pasa
    • gorby To latwo sprawdzic jezeli nie wierzysz. 24.01.06, 18:48
    • wartburg4 Bielan? 24.01.06, 19:18
      Może się wtrącam trochę nie na temat, ale czy szpital bielański jest już
      własnością posła Bielana?
      • hulaj_dusza Re: Bielan? :))))))))))))))))))) b/t 24.01.06, 19:24

• mn7 Niezupełnie 24.01.06, 19:30
        Poseł Bielan został wykonany z odpadów pooperacyjnych z tej placówki.
        • wartburg4 Re: Niezupełnie 24.01.06, 20:03
          On ma takie zaskakujące usta jakby z przeszczepu... Zresztą nie tylko usta.
          Cała sylwetka jest zaskakująca, bez szyi, głowa niedopasowana do tułowia.
          Typowy odpad ze szpitala bielańskiego.
          • po_godzinach Re: Niezupełnie 24.01.06, 20:05
            szyja ostatnio wśród elit politycznych nie jest w modzie
            • mn7 tzw. ABS 24.01.06, 20:15
              - Absolutny Brak Szyi.
              Nie tylko zreszta brak szyi - ostatnio pojawiają się kolejni "politycy"
              pozbawieni kręgosłupa. Choć przeciez twierdzenie, że brak kręgosłupa jest
              warunkiem przyjęcia do PiS to kompletny nieporozumienie. Chodzi przecież o tzw.
              kręgosłup moralny.
              Co do ust Bielana - są wymodelowane na wzór pięknego Zbysia, znanego jako
              Gejzer.
            • hulaj_dusza Re: Niezupełnie 24.01.06, 20:32
              po_godzinach napisała:

> szyja ostatnio wśród elit politycznych nie jest w modzie

Zwłaszcza: łabędzia;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka