Dodaj do ulubionych

Ziobro - "Ketman" PiSu

25.01.06, 15:35
Jak to jest, że ministrem sprawiedliwości w Poslce jest pospolity kapuś ?
Obserwuj wątek
    • elfhelm nie kapuś a pieniacz sądowy 25.01.06, 15:36
      wiceministrowi się nie odmawia - więc trzeci proces z inicjatywy pieniacza p-ko
      Markowi K. kosztował podatników kilkadziesiąt tys. zł.
      • idiotyzmy-kacze Ktoś kto własnych kolegów szczuje policją 25.01.06, 15:37
        i prokuraturą, zakłada podsłuchy we wspólnym mieszkaniu, a na piwo idzie z dyktafonem jest dla mnie zwykłym kapusiem a nie pieniaczem. Gdyby był pieniaczem to założyłby sprawę w sądzie cywilnym
        • witek.bis Re: Ktoś kto własnych kolegów szczuje policją 25.01.06, 16:41
          O co tutaj chodzi?
          • idiotyzmy-kacze Re: Ktoś kto własnych kolegów szczuje policją 25.01.06, 17:26
            Gdzieś na gazecie.pl musi wisieć wywiad z Ziobro. W skrócie chodziło mniej więcej o to, że podczas studiów Ziobro zaczął dostawać anonimy typu "obijemy ci mordę" etc. Powziął podejrzenie, że to jego współlokatorzy i postanowił ich załatwić w stylu "Ketmana". Do zbierania dowodów posłużył się podsłuchami i ukrytym dyktafonem, a następnie złożył donos na policję.
            Gdy cztałem ten wywiad zastanawiałem się jak można być taką gnidą. Tym bardziej że jemu cały czas wydawało się i nadal mu się wydaje, że robił dobrze.
            • hulaj_dusza Re: Ktoś kto własnych kolegów szczuje policją 25.01.06, 17:34
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35610174&a=35616663
            • witek.bis Re: Ktoś kto własnych kolegów szczuje policją 25.01.06, 17:55
              Dzięki za namiary. Ciekawa sprawa. Jednak jeśli rzeczywiście był szantażowany,
              to trudno potępiać jego metody. A swoją drogą to miał dużo szczęścia - trafili
              mu się jacyś wyjątkowi idioci:

"Anonimy były składane z liter wyciętych z gazet. Kiedyś więc powiedziałem przy
              ich autorach, powołując się rzekomo na jakąś książkę kryminalistyczną: "Biedni
              ludzie. Męczą się, wycinają, zamiast po prostu napisać. Okazuje się, że autor
              ręcznego pisma jest praktycznie nie do wykrycia". I odtąd zacząłem dostawać
              listy pisane ręcznie!"
        • derduch Re: Ktoś kto własnych kolegów szczuje policją 25.01.06, 16:59
          To ziobro jest zwykłą szują.
          • hulaj_dusza Re: Ktoś kto własnych kolegów szczuje policją 25.01.06, 17:20
            Szuja Zero z wielce "patriotycznej" rodziny!;)))

serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,3057885.html
        • mlot.na.lewactwo Co na to Adam Michnik? 25.01.06, 17:33

• idiotyzmy-kacze Re: Co na to Adam Michnik? 25.01.06, 17:35
            Nie wiem cona to Michnik. Michnik założył sprawy cywilne w przeciwieństwie do kapusia Ziobro.
          • otawszczyk Re: Co na to Adam Michnik? 25.01.06, 17:42
            Byl taki dowcip wojskowy, ze zolnierzowi wszystko kojarzylo sie z d.. Nawet
            chusteczka do nosa. A tobie wszystko z Adamem Michnikiem - moze podswiadomie
            kochasz sie w nim ?
            • idiotyzmy-kacze Re: Co na to Adam Michnik? 25.01.06, 17:46
              jej ideał to komisar Dorn
              • derduch Re: Co na to Adam Michnik? 25.01.06, 18:01
                Dorn? Tak, ideał moralny na miarę PISuaru :-)
                Pokurcz zrobił go szefem przygotowań wizyty papieża, to równie dobrze mógł
                Urbana mianowac, ten przynajmniej nie jest zakłamany i dwulicowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka