mlot.na.lewactwo 27.01.06, 09:12 jest to czlowiek o zdrowych poglądach i na pewno bedzie lepszy od chloptasia UWoli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Jak słyszę o "zdrowych poglądach", to sprawdzam... 27.01.06, 09:17 mlot.na.lewactwo napisał: > jest to czlowiek o zdrowych poglądach .. ważność mojego paszportu. Tak na wszelki wypadek, jakby do rządów doszli wyłącznie tacy tryskający zdrowymi poglądami przyjemniaczkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Jak słyszę o "zdrowych poglądach", to sprawdz 27.01.06, 09:22 Szerokiej drogi, mniej lewactwa tym lepiej dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dziękuję!!! Wygrałem od kolegi butelkę whisky!!! 27.01.06, 09:25 Przewidziałem twoją odpowiedź, i założyłem się z kolegą, że tam właśnie zareagujesz. Dziękuję - whisky co prawda tania, ale dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Dziękuję!!! Wygrałem od kolegi butelkę whisky 27.01.06, 09:28 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra będzie najlepszym z dotychczasowych n/t 27.01.06, 09:23 mlot.na.lewactwo napisał: > jest to czlowiek o zdrowych poglądach i na pewno bedzie lepszy od chloptasia > UWoli. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Będzie świetnym RPO, a im głośniej lewacy będą 27.01.06, 09:26 ujadać, tym większa będzie moja pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ty znowu kynologicznie.... 27.01.06, 09:32 wladyslaw.studnicki napisał: > ujadać, Masz chłopie jakąś obsesję na punkcie psów. Przecież to miłe zwierzaczki.. Aha, rozumiem, Jarosław ma kota, i stąd ta niechęc... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Hmm, to dlaczego w celu zdyskredytowania... 27.01.06, 12:34 .. ludzi, których nie lubisz przypisujesz im psie cechy? Ujadają, szczekają, a Michnika kiedyś to nawet wprost nazwałeś psem.... Że co, że wierny i bezinteresowny? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Będzie świetnym RPO, a im głośniej lewacy będ 27.01.06, 09:59 wladyslaw.studnicki napisał: > ujadać, tym większa będzie moja pewność. Na początek Dorn mu zadysponował wycofanie zastrzeżeń wobec ustawy medialnej. Nawet nie ma sensu ujadać, bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Janusz Kochanowski bedzie dobrym RPO 27.01.06, 09:28 Myślę, że będzie bardzo posłuszny panom Kaczyńskim. Czy nie lepiej aby pozostal na swojej pozycji apologety kaczyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo "Kościoł łagiewnicki" równiez ma watpliwosci 27.01.06, 09:31 "Z kolei Sławomir Piechota (PO) prosił przedstawicieli wnioskodawców o odniesienie się do poglądów Kochanowskiego na temat polskiego Kościoła i społeczeństwa, jakie wyraża on m.in.na swojej stronie internetowej. Według posła, można na niej przeczytać m.in., że polskie społeczeństwo jest "zdemoralizowane i skryminalizowane", a polski Kościół ulega modom i w praktyce nie przestrzega nauk papieża Jana Pawła II." o tak, czesc przedstawicieli Episkopatu ulega modom i wplywom ktore w Kosciele nie są mile widziane (w przeciwienstwie do merdiów). Odpowiedz Link Zgłoś
indris Janusz Kochanowski będzie dobrym RPO... 27.01.06, 09:32 ..jeżeli przełoży ten skrót na Rzecznik Przymusu Ogólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Rzecznik Platformy Obywatelskiej 27.01.06, 09:34 to to nie bedzie na pewno :))))) i bardzo dobrze! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Janusz Kochanowski bedzie dobrym RPO 27.01.06, 09:50 mlot.na.lewactwo napisał: > jest to czlowiek o zdrowych poglądach i na pewno bedzie lepszy od chloptasia > UWoli. Podobnie sadzi Jarek K. Masz sie z czego cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 RPO 27.01.06, 10:04 A ja ciekaw będę reakcji osób tak wychwalających dzisiaj poglądy i kompetecje Kochanowskiego, kiedy ten niespodziewanie stanie jednak w obronie praw różnych mniejszości. W końcu po objęciu takiego urzędu zmienia się trochę sposób myślenia i poglądy. Tak więc osoby liczące na totalne zerwanie z "lewackim" podejściem do prawa mogą się w pewnym momencie zdziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Człowiek o charakterze prokuratora na stanowisku 27.01.06, 10:05 praw obrońcy! Ot i pozory sięgają końcy! ;-))) Dyktat w Polsce Panie, Panowie! Niech każdy wieść tę smutną po świecie rozpowie! ;-))) - to tak odnośnie debaty o wyborze Rzecznika i jakże ,,trafnego'' cytatu przytoczonego przez jednego z posłów, o tym że: ,,noc jest przyjaciółką kochanków i złodziei (...) bo więcej łączy niż dzieli''. he he he! ;-))) Dodam też, że nocą często się zdarza to że stado odwiedza wilk w owczej skórze... A tak na poważnie: jak może bronić obywateli, przed ewentualnymi nieporawościami władzy, ktoś kto jest z tą władzą powiązany? Jak? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Obrońca u Lema 27.01.06, 10:11 "Bądź przeklęty lepniaku - rzekł. Mam być twoim obrońcą". Ta scenka przypomniała mi się wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Janusz Kochanowski bedzie dobrym RPO 27.01.06, 11:32 Janusz Kochanowski? Ten ze Schwarzwaldu? Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.partii.demokratycznej Re: Janusz Kochanowski bedzie dobrym RPO 27.01.06, 11:39 on chce kary śmierci...to nas cofnie w mroki średniowiecza Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Janusz Kochanowski bedzie dobrym PieSkiem braci 27.01.06, 12:39 O zdrowym słuchu na ich wytyczne Odpowiedz Link Zgłoś