inga_iga Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 12:26 Głębokie wyrazy współczucia rodzinom ofiar. (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 12:30 Najszczersze wyrazy kondolencji z Warszawy. [i] [i] [i] :-((( To jest boleśnie straszne. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
emraa Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 12:36 [*] Życie choć piękne tak krótkie jest.... To ogromna tragedia, która nie powinna się zdarzyć. Wyrazy współczucia rodzinom ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcio2 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 31.01.06, 08:58 ['] nic więcej mówić nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
anthony.zhureck + [*] + 29.01.06, 12:37 > (*) wieczny odpoczynek dla zmarłych (*) Odpowiedz Link Zgłoś
annis_w Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 12:52 [*] Łączymy się w bólu z rodzinami ofiar. Jesteśmy z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegnow Re: [*] 29.01.06, 20:23 Wieczne odpoczywanie racz im dać Panie....Jesteśmy z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
elena_aldana Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 12:56 Najszczersze wyrazy kondolencji z Madrycie. Nuestras más sinceras condolencias desde Madrid. Hiszpania jest z toba :( Odpowiedz Link Zgłoś
dalmian.freedom Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 12:56 To wieka tradegdia!Modlimy za ofiry w Anglii!Chwala dla sluzb ratowniczych za ich poswiecenie!Miejmy nadzieje,ze ktos jeszcze przezyl. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta501 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 30.01.06, 19:58 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) w takiej ciezkiej chwili szukaj pocieszenia w Bogu, ktory kazdy bol usmierzy. Wieczny odpoczynek racz zmarlym dac panie a swiatlosc wiekuista niechaj im swieci, niech odpoczywaja w pokoju wiecznym.Amen. Modle sie za was w niemczech i prosze boga o laske, zeby jeszcze ktos przezyl, a takze o zdrowie dla tych rannych ktorzy te tragedie, ten koszmar przezyli. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets ['] ['] ['] 29.01.06, 12:58 ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Rodzinom poszkodowanych - Haifa i Wrocław z Wami!! Wielkie brawa i czoła dla ratowników!! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: (*) Ĺ?aczymy siÄ? z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 12:59 Boze miej ich wszystkich w opiece... Odpowiedz Link Zgłoś
halicarnassus [*] [*] [*] 29.01.06, 12:59 Wyrazy współczucia dla wszystkich poszkodowanych i ich rodzin... Odpowiedz Link Zgłoś
sunday16 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:01 Wyrazy wspolczucia dla wszystkich, ktorzy stracili kogos bliskiego... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_lo Sląsk ;(( 29.01.06, 22:49 Pamietam, mysle, wspolczuje i modle sie!!! JESTEŚMY Z WAMI Odpowiedz Link Zgłoś
mgendek Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:02 Jest mi bardzo smutno i strasznie. Łączę się ze wszystkimi ofiarami katastrofy i ich bliskimi w żalu i łzach.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mary9 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:05 Dla Ofiar katastrofy. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
lexlex Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 30.01.06, 11:24 Wszystkim niezyjacym: wieczny odpoczynek racz im dac Panie... a Rannym zyze z calego serca jak najszyszego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
braxas Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:04 Składam kondolencje Rodzinom ofiar...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
marrla Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 23:35 szczere wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
ricki_47 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 30.01.06, 02:44 Boże Miłosierdzie niech będzie z Nimi Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka115 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 30.01.06, 10:08 tak bardzo mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
aabytakdalej Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:12 Patrzę na to i łzy mi ciekną...brak słów...i znów mądry Polak po szkodzie...tylko dlaczego takim kosztem... Łącze się w bólu ze wszystkimi, których to dotknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
tmanfred Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:21 Lączę się w bólu ze wszystkimi których to dotknęlo i ich rodzinami prawdziwa tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: przykro mi [*] 29.01.06, 13:27 rodziny zmarlych wraz ze wspolczuciem jestem z Wami by zniesc bol rozstania (*) Odpowiedz Link Zgłoś
gufiozy Re: przykro mi [*] 29.01.06, 19:21 dołączam swoje współczucie i żal jaki mnie objął po tej tragedii będę się modlił za dobrą przyszłość ofiar i zmarłych Arek Odpowiedz Link Zgłoś
candy13 Re: przykro mi [*] 29.01.06, 20:36 moje najszczersze wspolczucie dla rodzin ofiar tej potwornej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
else Re: przykro mi [*] 29.01.06, 14:13 Życie jest piękne, i trzeba się go bać i sławić zarazem (U.K.LeGuin) [*] Odpowiedz Link Zgłoś
patinowak Re: przykro mi [*] 30.01.06, 12:43 Wyrazy współczucia dla tych wszytkich którzy stracili swoich bliskich ,i również dla dzieci którzy stracili rodziców:WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ IM DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ IM ŚWIECI. PATRYCJA N Odpowiedz Link Zgłoś
enigma371 Re: (*) 29.01.06, 18:35 Jesteśmy z Wami ktorzy przezyli i tymi ktorzy musza nadal zyc bez Tych którzy odeszli .Łzy same cisną się do oczu . Odpowiedz Link Zgłoś
karusik Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:37 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Głębokie współczucie dla rodzin osób zmarłych. "Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie." Odpowiedz Link Zgłoś
ruda40 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:42 szczere wyrazy wspolczucia dla rodzin ofiar i poszkodowanych.jestesmy z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_bo Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:48 .........Ja rowniez łączę się w smutku.....jestem z Wami duchowo!!! bozena_bo Odpowiedz Link Zgłoś
mail33 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 13:45 Najszczersze i płynące wprost z serca wyrazy współczucia dla Wszystkich Rodzin, których bliscy zginęli w tej potwornej tragedii. Otuchy i wytrwałości w tych cieżkich chwilach dodaje Wam Warszawianka Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
daysleeper Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 14:07 Brak słów. Łączę sie bólu z rannymi i rodzinami ofiar. Składam szczere kondolencje i wyrazy współczucia. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.b Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 14:13 Szczere wyrazy współczucia z Zabrza[*] Łączymy się w bólu z rodzinami ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
marta19801 Re: (*) łaczymy się z rannymi i rodzinami zabityc 29.01.06, 14:11 oto przed nimi swiat caly lezal i mogli wybierac,miejsce spoczynku.opatrznosc ich wiodla.a wiec dlon w dlon i krokiem niepewnym z wolna przez EDEN ruszyli samotnie. Odpowiedz Link Zgłoś