create 01.02.06, 13:15 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3140628.html Gosiewski już chyba niżej zejść nie może. Dawno nie było w polskiej polityce tak jawnego kłamczucha postawionego tak wysoko w strukturze partii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: Gosiewski fałszuje historie RPO 01.02.06, 13:16 A czego innego się spodziewać po tej krótkołapej kreaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
artenara gosiewski to klon Kurskiego i tak samo 01.02.06, 13:17 powie wszystko bez mrugniecia okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 On nie zna historii RPO 01.02.06, 13:17 On nic nie zna, to odmóżdżony kadłubek. M. Odpowiedz Link Zgłoś
create logika Gosiewskiego 01.02.06, 13:29 "- Kiedy pani Ewa Łętowska pełniła funkcję rzecznika, a Polską rządził gen. Jaruzelski, to wówczas nie były przestrzegane żadne prawa człowieka. Kiedy kierowano wnioski o łamanie podstawowych praw człowieka, to pani Ewa Łętowska była głucha, bo pani Ewa Łętowska nie zauważała tych przypadków łamania praw człowieka, chociaż zauważał je cały świat - tak ocenił działalność prof. Ewy Łętowskiej Przemysław Gosiewski podczas nocnego (z czwartku na piątek) głosowania w Sejmie nad kandydaturą dr. Janusza Kochanowskiego na rzecznika praw obywatelskich." Co najciekawsze w tym wszystkim Gosiewskiego logika jest taka skoro Łętowska taka była to dlaczego Kochanowski taki też być nie może? W takim razie nasuwa się pytanie co poprawi PiS skoro sięga do najgorszych wzorców (których zresztą nie było) aby usprawiedliwić swoje zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Gosiewski rekordzista tupeciarstwa 01.02.06, 13:35 Na tym samym posiedzeniu Sejmu (i w tej samej debacie) jeden z posłów podniósł sprawę sądzenia się dr Kochanowskiego z państwem polskim o zwrot kosztów kształcenia jego syna w ekskluzywnej szkole w Londynie. Kochanowski ostatecznie sprawę przegrał przed Sądem Najwyższym. Gosiewski na ten temat miał do powiedzenia TYLKO to, ze poseł widocznie czytuje tygodnik "NIE" a nie jest to pismo odpowiednie do przywoływania w debatach sejmowych... Miałem ochotę napluć na telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
create Myślenie Gosiewskiego 01.02.06, 13:40 Jedynie paryjne tygodniki są odpowiednie do dyskusji w parlamencie. Przecież ten człowiek to beton nad betony. > tygodnik "NIE" a nie jest to pismo odpowiednie do przywoływania w debatach > sejmowych... Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Gosiewski rekordzista tupeciarstwa 01.02.06, 17:09 indris napisał: > Na tym samym posiedzeniu Sejmu (i w tej samej debacie) jeden z posłów podniósł > sprawę sądzenia się dr Kochanowskiego z państwem polskim o zwrot kosztów > kształcenia jego syna w ekskluzywnej szkole w Londynie. Kochanowski ostatecznie > > sprawę przegrał przed Sądem Najwyższym. Nie. Przegrał WE WSZYSTKICH INSTANCJACH. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Gosiewski fałszuje historie RPO - może!!! 01.02.06, 13:38 create napisał: > serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3140628.html > Gosiewski już chyba niżej zejść nie może. > > Dawno nie było w polskiej polityce tak jawnego kłamczucha postawionego tak > wysoko w strukturze partii. Założę się o kaczkę, że może i to dużo "głębiej";) Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Gosiewski fałszuje historie RPO 01.02.06, 13:42 no coz, typowy PISdzielec. F. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt czelnosc 01.02.06, 14:05 Jak to jest, ze PiS ma czelnosc glosic odnowe moralna, kiedy niemal codziennie demonstruje, ze ma ja w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Skąd te pretensje do Edgara ? Przecież on... 01.02.06, 15:36 ..."mówi jak ma być", a nie - jak jest. ;-) tinyurl.com/a23zq Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Gosiewski fałszuje historie RPO 01.02.06, 15:40 A czego Gosiewski nie fałszuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Gosiewski fałszuje historie RPO 01.02.06, 15:41 Wycinanek z gazet?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gosiewski fałszuje historie RPO 01.02.06, 15:48 pan Gosiewski powinien zrezygnować z kariery politycznej i nie zastanawiać się nad tym długo. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Gosiewski fałszuje historie RPO 01.02.06, 15:57 Nie dotyczy to Gosiewskiego ale tej właśnie debaty. Słyszałem ją z drugiego pokoju, jeden fragment spowodował że zalałem się kawą. Ktoś z SLD powiedział, że to nie jest w porządku urządzać wybory rzecznika nocą. Na to ktoś z PiS (nie wiem czy to nie ten czarny komsomolec z wąsikiem) odpowiedział, że stan wojenny też był wprowadzony nocą! Wiedziałem, że Kochanowski to nie jest dobry kandydat, ale że jego mianowanie jest równoważnikiem wprowadzenia stanu wojennego, to nie wiedziałem. Ale jeśli PiS tak twierdzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Przynajmniej wiadomo do jakich chlubnych... 01.02.06, 16:08 ...wzorów nawiązują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: W IV RP urząd RPO będzie zbędny! 01.02.06, 17:46 owszem, PiS planuje jego likwidację i wcale się z tym nie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Gosiewski kolejny raz pokazał, że jest kundlem, 01.02.06, 17:56 Gosiewski kolejny raz pokazał, że jest kundlem, który obsika każdego, kogo mu jego pan Jarosław wskaże. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: Gosiewski fałszuje historie RPO 01.02.06, 18:18 Tak to juz bywa. Jak ktos ma rece za krotkie i ulzyc sobie nie da rady, to mu sie sperma na mozg wylewa i PISdrole wygaduje... Odpowiedz Link Zgłoś