k.kasprzak 03.02.06, 07:07 "to" na zdjeciu to jest ona czy jej mąż? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ute_ute PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 07:10 jaka ona piękna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 07:52 ute_ute napisała: > jaka ona piękna jest... A co to ma do rzeczy? Ważne, że to doskonały nabytek dla PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
maria291 Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 08:15 i naprawde bardzo pasuje i intelektem i uroda Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Każda potwora znajdzie swojego amatora. Sobecka 03.02.06, 08:27 pociągnie PiS swoja armatnią wagą do dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Każda potwora znajdzie swojego amatora. Sobec 03.02.06, 09:41 mlasskacz napisał: > pociągnie PiS swoja armatnią wagą do dołu. A gdzież tam pociągnie! Przecież jej inkorporacja do Pisu to jeden z elementów realizacji zamysłu politycznego Kaczyńskiego - pożarcia elektoratu LPR i (ile się da) Samoobrony, by uczynić z PiSu najsilniejsze ugrupowanie. Wtedy liderzy pożartych partii będą albo musieli się zgodzić na rolę pokornych pachołków, albo zostaną usunięci. Już to drogą postawienia zarzutów prokuratorskich, już przedterminowych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelwi Re: Może Jarek na nią leci? 03.02.06, 10:06 A może ten drugi. Jest mimo wszystko ładniejsza od jego ... Lepiej już żeby poderwali Beger. Tyle seksu i jaka strata dla Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
chamoobrona Czy to jest dziewczyna SHREKA??? 03.02.06, 15:32 Begerowej rośnie konkurencja... Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes_br Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 09:06 ute_ute napisała: > jaka ona piękna jest... Nie zapomnij ze Polki sa uwazane za najpiekniejsze kobiety w Europie! Jak tu im teraz to udowodnic????? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Żal mi wszystkich dzieci w Polsce :))) 03.02.06, 14:12 skoro to ma być ich nowy rzecznik Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 07:26 k.kasprzak napisał: > "to" na zdjeciu to jest ona czy jej mąż? :D ****************************** To sierżant sztabowy Kuna przed przejściem do cywila. Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Obejrzałem www.sobecka.com. To psychopatka! 03.02.06, 09:58 Proszę pocztajcie jej teksty! To nawet nie jest śmieszne. Biedna kobieta. Jeżeli PIS stara się przygarnąć taką osobę,to czym jest PIS? Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl A może to ten słynny... 03.02.06, 17:09 ...major Bąbel ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką... 03.02.06, 07:27 ...każdy chciałby mieć w swoich szeregach takie śliczności. A jak jeszcze prezenterką w TV Rydz zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sycophant Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 07:35 Pamięta ktoś jeszcze na tym forum film "The Goonies" i złą mamuśkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sojkaj2 Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 11:10 tak masz racje, podobna Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 07:35 Anka nie przechodz do kaczorow bo w koncu wyladujesz u tatki jako jego gosposia, mogla bys zrobic sobie makijaz bo na tym zdjatku wygladasz jak skrzyzowanie baby jagi z burdel mama,i forowicze maja racje ze na twoj widok ryja,ja sama Cie nie poznalam.No chyba ze nic sie nie da poprawic,to inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kasprzak Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 07:42 Gdyby urodzila sie w stanach dostala by glowna role w Gotowe na wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 08:00 Ja bym z nia nie wyszedl na ulice bo by ludzie mowili:O Matko boska ,z kim on idzie.....!? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika [...] 03.02.06, 07:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika jesli moj post nie jest poprawny, to cale forum t 03.02.06, 13:58 trzeba zamknac. A propos - co zlego w tym rosyjskim powiedzeniem? Z ambasady dzwonili? no, urode to ona ma nienachalna. co do uczciwosci, nawet pismacy z GW maja podobne. wiec czemu wycieliscie redaktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
zupper wystraszyłem się 03.02.06, 07:55 ja się wystraszyłem a co dopiero dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: wystraszyłem się 03.02.06, 08:03 Moze jej odbitka zwalczy ptasia grype. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: wystraszyłem się 03.02.06, 09:53 nawet chuck norris by sie wystraszyl:) oto jest cos co najbardziej odpowiada definicji paszczura:) bog jednak nie jest sprawiedliwy - z jednej strony tworzy np salme czy angeline a z drugiej cos takiego...slow brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 08:02 odejdz jak najszybciej i tu nic nie robisz i na nowym miejscu tez nic nie bedziesz robila,te 14000glosow to wszystko fikcja,gdyby byly wybory bezposrednie nie dostala bys nawet 14. Odpowiedz Link Zgłoś
sanai Anna S.... 03.02.06, 08:14 Na wyborach miss moheru szansę by miała Swoją drogą zamieszczenie tego zdjęcia to chyba z zemsty...słusznej zresztą. Pozdrawiam Cię Anno S. I życzę, by dzieci nigdy nie musiały doświadczać Twojego ministrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Urodą PiSuje do PiSu, jak najbardziej!!! ;))) 03.02.06, 08:24 Jestem ZA! ;) szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1491022 Odpowiedz Link Zgłoś
itziar www.oznakowani.pl 03.02.06, 08:29 Jeśli ona jest po stronie ptasiej grypy to koniec. Faszyzm zawsze dbał o stronę estetyczną, a tu taka... -- www.oznakowani.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Zafascynowani urodą posłanki 03.02.06, 08:30 zapomnieliśmy o jej wybitnym umyśle. Trzeba przypomnieć parę wystąpień :-) www.sobecka.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jak bylem mlodszy robilismy z kumplami zaklad 03.02.06, 08:32 ktory na prywatke przyprowadzi najbrzydsza panienke.. po co? bo kumpel mial narzyczona z przymusu (w ciazy) brzydka jak mops.. to samo widac po rzadzie a dlatego ze jednego z nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
ksamiss Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 08:37 Zaginione ogniwo w teori ewolucji:)> PIS stwierdziła, iż do ideału tzw Gabinietu dra Kaligari brakuje im Andzi Sobeckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Nie zgadzam się! "Zaginione ogniwo" to 03.02.06, 08:40 koŁalicjantka Hojarska Danuta z Samej Brony. Oto dowód: wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2175621 Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Nie zgadzam się! "Zaginione ogniwo" to 03.02.06, 14:16 Obie są cudne :) Jeszcze Kaczyńska i Begerowa i możemy urządzić wybory Miss Kaczolandu Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Nie zgadzam się! "Zaginione ogniwo" to 03.02.06, 16:53 Co do nicka - już gdzieś wyraziłam ubolewanie, ale nie zawadzi powtórzyć: szkoda, był taki... piekielnie ładny! Co do meritum: jeszcze kilkanaście konkurentek by się znalazło, o ile nie więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Nie zgadzam się! "Zaginione ogniwo" to 03.02.06, 16:57 Od cholery tych diablic na wszystkich forach się namnożyło, a natrafiłam na forumowiczkę o niemal identycznym, diablica26 :/ I teraz muszę się gęsto tłumaczyć, że to nie ja. Wymyśliłam cos bardziej oryginalnego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Nie zgadzam się! "Zaginione ogniwo" to 03.02.06, 17:03 Niewątpliwie. Czy chodzi o trucie, o kobiecą prożność ("szerokie źrenice"), czy uśpienie (narkozę) adwersarza? Nie oczekuję odpowiedzi, niech to będzie sekret... Powodzenia na fk "pod" nowym nickiem! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Nie zgadzam się! "Zaginione ogniwo" to 03.02.06, 17:09 ave_duce napisała: > Niewątpliwie. > Czy chodzi o trucie, o kobiecą prożność ("szerokie źrenice"), czy uśpienie > (narkozę) adwersarza? > > Nie oczekuję odpowiedzi, niech to będzie sekret... Wszystko naraz, a na dodatek to taka ładna roślinka :)))) www.atlas-roslin.pl/gatunki/Atropa_bella-donna.htm > Powodzenia na fk "pod" nowym nickiem! Dzięki. Pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 KATOLICKA EKSTREMA GROMADZI SIĘ W PiSie. 03.02.06, 08:44 A gdzie jest Bogumiła Boba? "Ja jako lekarz...." Cudownie wpisałaby się w to towarzystwo. Bo ta pani od rodzenia nawet bezgłowych potworków chyba jest nawet doradczą premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
resdes I Henio Goryszewski 03.02.06, 10:03 "Nie ma znaczenia czy Polska będzie bogata czy biedna, ważne żeby była katolicka" Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 PIS czy LPR toz to jedno g...no, a ta potwora co 03.02.06, 09:01 na fotce PISuarom co najwyzej odejmie - nie wszyscy co na nich glosowali strawia jej poglady!!!W sumie jeszcze troszku i PIsuar trafi na swoje wlasciwe miejsce - smietnik historii, a nam pozostanie generalne sprzatanie po tych szkodnikach! Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes_br Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 09:02 k.kasprzak napisał: > "to" na zdjeciu to jest ona czy jej mąż? :D Jeeeezu Siczkuuu! Moze poprosimy specjalistow z Playboy'a aby zweryfikowali i udokumentowali sesje fotograficzna ku pamieci Rodakow? Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Dobry czois! 03.02.06, 09:02 Będzie mogła pozowac na plakatach reklamujących PISS jako jej "nowe oblicze". Natomist jeśli chodzi o dzieci to jestem bardzo zmartwiony. Myślę, że liczba małych pacjentów na oddziałach nerwic w szpitalach stanowczo wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dobry czois! 03.02.06, 11:10 p26 napisał: > Będzie mogła pozowac na plakatach reklamujących PISS jako jej "nowe oblicze". > > Natomist jeśli chodzi o dzieci to jestem bardzo zmartwiony. Myślę, że liczba > małych pacjentów na oddziałach nerwic w szpitalach stanowczo wzrośnie. *************************************** Spadnie jednak liczba urodzeń. Wystarczy spojrzec, zeby odechciało sie na dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Powinna wyjść za Bielana - zapoczątkują nową rasę 03.02.06, 09:28 Homo Rydzycus Baba szeroka w biodrach więc pewno plenna. Będzie miał Rydzyk i PiS zastępy wiernych pretorian. Co najważniejsze - 100% lojalnośc gwarantowana - żadna partia nawet nie spróbuje z nimi gadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Powinna wyjść za Bielana - zapoczątkują nową 03.02.06, 14:20 hihiro napisał: > Homo Rydzycus > > Baba szeroka w biodrach więc pewno plenna. Coś z tym rozmnażaniem u niej kiepsko, ma tylko dwoje dzieci. Wstyd i obraza boska. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi2006 Re: PiS chce mieć w swoich szeregach Annę Sobecką 03.02.06, 09:28 Wybory to nie proste sumowanie się głosów oddanych na kandydata. Jeśli więc PiS liczy na taki efekt to się "przewiezie". I bardzo dobrze! A swoją drogą, kto rozdaje karty w PiS w Toruniu? Jak widzę Antek Mężydło coraz mniej pasuje do tego cynicznego towarzystwa związanego z Giżyńskim. Jak sądzę PO przyjmie Mężydłę z otwartymi ramionami-na co więc czekać Panie Antoni, przecież Giżyński to zwykły karierowicz i intrygant i bardzo dobrze pasuje do J.Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan Mamusia Tadeuszka? 03.02.06, 09:42 To największy pasztet jaki widziałem! Wygląda jak woźna! Mogę się założyć, że szybko znajdzie sobie grono zagorzałych zwolenników o przekornych upodobaniach, jak swego czasu Renata Ku..k Beger. Jej strona www.sobecka.com.pl/ świadczy, że tak jak przekleństwem Palestyny są fanatycy Hamasu, tak my musimy się bać katolickich radykałów. PiS sam się zatruwa pierwiastkami nienawiści. Im więcej ich, tym bardziej Pisiaki wędrują w stronę elpeeru, a stamtąd już blisko do ścieku. Zatem... krzyżyk na drogę! Odpowiedz Link Zgłoś
maczuga7 [...] 03.02.06, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś