stary_z_lichenia 04.02.06, 21:13 Niech zyje Polska Zjednoczona Partia Rydzykowa !!!!!!!!!!! T-adeusz R-ydzyk Wam : wam do wladzy nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Niech zyje PZPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 21:16 NIECH ŻYJE!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Niech zyje PZPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 21:21 hrabia.m.c napisał: > NIECH ŻYJE!! Giertych , Lepper , Kaczynscy , Rydzyk swiatlosc polskiej inteligencyji , niby nie powinno byc ciemno , a jest ! Q.... mac . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Niech zyje PZPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 21:24 stary_z_lichenia napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > NIECH ŻYJE!! > > > Giertych , Lepper , Kaczynscy , Rydzyk swiatlosc polskiej inteligencyji , > niby nie powinno byc ciemno , a jest ! > Q.... mac . Nie martw się,rure sie przeciągnie i będzie jasność. a że .....mać to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Niech zyje PZPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 21:46 hrabia.m.c napisał: > Nie martw się,rure sie przeciągnie i będzie jasność. > a że .....mać to fakt. Jeno jaka ? Te ze Wschodu , albo te z Zachodu ? Jeno wiem ze mnie rura pali . A jam jest tylko do czasu cierpliwy ,jak mnie zezloszcza to wyjade , nawet na Grenlandie . Moge z Eskimosami w igloo zyc , ale nigdy nie bede zyc w faszystowskim kraju ,a wyjechac nie chce , a wiec co pozostaje ? NOWE WYBORY i nowa kampania wyborcza , B E Z radia maryja i t.rwam . Pocaluj mnie w d..e Rydzyk . Jak to zrobisz ty pachole faszystowski to ci dam 1 zl. A.P. Ciekaw jestem ilu z jego pracownikow opanowalo media ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab PISIOR góruje! 04.02.06, 21:50 PISIOR - to tylko skrót: PiS i Ojciec Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: PISIOR góruje! 04.02.06, 21:57 dr3xhab napisał: > PISIOR - to tylko skrót: PiS i Ojciec Rydzyk. To mi sie podoba , kiedys bylo PRONCIE , ale to samo znaczylo . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Niech zyje PZPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 21:56 wyjechac to każdy eskimos potrafi. A co pozostalo? myśle że namnozylo sie ...........y i czas zacząc odstrzał kaczek szkodników,bo to jakieś ptasie ..roznoszą, i żra za darmo,że o zasrywaniu obiektow publicznych nie wsponę. dubeltowke czs kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Niech zyje PZPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 21:59 hrabia.m.c napisał: > wyjechac to każdy eskimos potrafi. > A co pozostalo? > myśle że namnozylo sie ...........y > i czas zacząc odstrzał kaczek szkodników,bo to jakieś ptasie ..roznoszą, > i żra za darmo,że o zasrywaniu obiektow publicznych nie wsponę. > dubeltowke czs kupić. A wiec czas ochronny sie skonczyl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mysliwi do akcji . Mam dwa granaty obronne , myslisz ze z tym tez mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś