Dodaj do ulubionych

Kto kłamie ws. podziale stanowsik?

• bronek25 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 14:20
      IV Rzeczpospolita zwana często przez zachodnie rządy "jako konserwatywna i
      nacjonalistyczna" pokazuje wyraziście prawdziwą twarz! Ja już ja chromolę...
      poprosze o razu o Rzeczpospolita Nr. V! Tej bowiem nie da sie przeżyć!
    • karlin Jeśli chodzi o podział stan owsika 11.02.06, 14:38
      to kłamie tylko GW.
    • vidi12 Re: MICHNIK -kłamie ? i GW - kłamie? 11.02.06, 14:39
      "gazeta,która żywi się kłamstwem i żyje z kłamstwa"- chodzi oczywiście o Gazetę
      Wyborczą. Tak ostre, a przy tym pełne przekonania stwierdzenie wicepremiera
      Dorna rzuca nowe światło na AFERĘ RYWINA. Apeluję !!!do Pana ministra Ziobro -
      łaskawy panie - NIEWINNY (prawdopodobnie?) czlowiek gnije w więzieniu. Gazeta,
      która żywi się kłamstwem i z kłamstwa żyje ( jak pan nie wierzysz, spytaj pan
      Dorna) rozdmuchała ( a może wymyśliła wręcz ) aferę i doprowadziła do skazania
      na karę wieloletniego więzienia - BOGUDUCHAWINNEGO CZŁOWIEKA.
      • kamyk39 Re: MICHNIK -kłamie ? i GW - kłamie? 11.02.06, 15:33
        vidi12 napisał:
        > Dorna) rozdmuchała ( a może wymyśliła wręcz ) aferę i doprowadziła do skazania
        > na karę wieloletniego więzienia - BOGUDUCHAWINNEGO CZŁOWIEKA.

Zdaje sie on jest niewierzacy.
        • rtg Re: MICHNIK -kłamie ? i GW - kłamie? 11.02.06, 23:19
          Każdy Człowiek jest Bogu ducha winien i każdy go odda bo go dostał tylko na to
          życie.
    • wojtek2784 Re: To jest normalne, rządzą ci co wygrali... 11.02.06, 15:22
      Media i Platforma nadają się do lekarza leczącego alergie. Alergia na PiS jest
      chorobą zakaźną.
      • isa.stern Re: To jest normalne, rządzą ci co wygrali... 11.02.06, 15:51
        jesli już, to jest to alergia nabyta.... co byłoby zgodne nie tylko z dziedziną
        zwaną medycyną, ale i logiką..;)
      • sclavus Re: To jest normalne, rządzą ci co wygrali... 11.02.06, 18:55
        wojtek2784 napisał:

> Media i Platforma nadają się do lekarza leczącego alergie. Alergia na PiS
        jest
        > chorobą zakaźną.

Sam więc widzisz jak działa PiS, Pisiory i PiSiorowate...
      • rtg Re: To jest normalne, rządzą ci co wygrali... 11.02.06, 23:21
        wojtek2784 napisał:

> Media i Platforma nadają się do lekarza leczącego alergie. Alergia na PiS
        jest
        > chorobą zakaźną.
        popieranie PiSS jest choroba neurologiczną pewnym nieuleczalnym, postepującym
        natręctwem... i na szcęście nie jest zakaźna.
    • wlodeusz Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 15:24
      Pani Małgorzata Kujawka dokonała cudu,na jej zdjęciu piękny Romek wygląda jak
      stara rozjuszona kanalia.Prawie jak brat bliżnak Żirinowskiego.Cóś pięknego.!!!
      • isa.stern Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 15:47
        no nie, pisanie o Giertychu "piękny Romek", to zbyt oczywisty sarkazm...;D
        nawet Wszechpolacy mówią o nim Wielki Koń...;D
        ja nie zmieniam zdania, uważam, że jego pierwowzorem jest ksiażkowe "dziecko"
        Frankensteina...;)
    • kamyk39 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 15:31
      taziuta napisał:

> Panie Michnik, patrz Pan jakie robactwo zawłaszcza teraz państwo. Skutecznie
      > powstrzymał Pan lewicę, gratuluję! Zamienił stryjek siekierkę na kijek :-(

Patrz Pan, jakie se ten Roman G. kazal zdjecie tu zamiescic.
      • wet3 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 16:24
        kamyk39 napisał:

> taziuta napisał:
        >
        > > Panie Michnik, patrz Pan jakie robactwo zawłaszcza teraz państwo. Skutecz
        > nie
        > > powstrzymał Pan lewicę, gratuluję! Zamienił stryjek siekierkę na kijek :-
        > (
        >
        >
        > Patrz Pan, jakie se ten Roman G. kazal zdjecie tu zamiescic.

Wyglada jak niejaki Adolf! - To tez jedna z form "obiektywizmu" GW! Wstydz sie
        GW. Takich numerow nie powinno sie robic na porzadku dziennym.
        • uu1 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 16:39
          > Takich numerow nie powinno sie robic na porzadku dziennym.
          Sorki ale co to znaczy?
          • sclavus Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 16:43
            uu1 napisała:

> > Takich numerow nie powinno sie robic na porzadku dziennym.
            > Sorki ale co to znaczy?

Dla weta??? Tylko jedno: PiSiory - tak, PiSiorowate - nie...
            Ale tego dlaczego, już nie wie... :-)
            • uu1 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 16:47
              > Takich numerow nie powinno sie robic na porzadku dziennym.
              Jak będzie tak pisać, to zaczną robić numery na porządu nocnym. Ale dalej nie
              wiem o co chodzi?
              • wet3 do uu1 12.02.06, 00:16
                uu1 napisała:

> > Takich numerow nie powinno sie robic na porzadku dziennym.
                > Jak będzie tak pisać, to zaczną robić numery na porządu nocnym. Ale dalej nie
                > wiem o co chodzi?

Jak cytujesz czyjas wypowiedz, to nie manipuluj. Jak podasz cala wypowiedz, to
                sens jej jest jasny. Nie podejrzewam Ciebie o brak rozumu, ale o manipulowanie -
                tak!
                • uu1 Re: do uu1 12.02.06, 11:23
                  > Jak cytujesz czyjas wypowiedz, to nie manipuluj. Jak podasz cala wypowiedz, to
                  > sens jej jest jasny. Nie podejrzewam Ciebie o brak rozumu, ale o manipulowanie
                  > tak!
                  W porządku. Przytaczam całą Twoją wypowiedź:
                  > Wyglada jak niejaki Adolf! - To tez jedna z form "obiektywizmu" GW! Wstydz sie
                  > GW. Takich numerow nie powinno sie robic na porzadku dziennym.
                  Napisz proszę, gdzie tu jest sens? Gdybyś napisał - "w gazecie takie numery są
                  na porządku dziennym" byłoby ok. A tak, wyszło jak zwykle.
                  • wet3 do uu1 12.02.06, 15:28
                    Bardzo prosze, zdobadz sie na minimum obiektywizmu. Fotografie Giertycha oraz
                    innych przeciwnikow politycznych umieszczane w GW sa robione tendencyjnie - aby
                    delikweci wygladali jak jekies Hitlery, czy tez malpiszony. To jest regula w
                    GW. Jednak kiedy okolo tygodnia przed podpisaniem paktu stabilizacyjnego
                    Giertych wyznal, ze nie wierzy (czy tez nie ma zaufania) Kaczorom, to GW z mety
                    zamiescila jego zupelnie przyzwoite zdjecie. Dlatego mam pretensje
                    do "obiektywizmu" GW. Czy Ty tego nie widzisz?
                    • uu1 Re: do uu1 12.02.06, 16:33
                      Dlatego mam pretensje
                      > do "obiektywizmu" GW. Czy Ty tego nie widzisz?
                      Oczywiście, że masz rację. Chodziło mi o to, że skonstruowałeś zdanie wbrew
                      zasadom logiki. I tylko tyle. pozdro.
            • mk159156 Re: do sclavus 11.02.06, 16:52
              Albo jesteś botem, z automatu sklecającym zdania z losowych słów, albo domorosłym filozofem co więcej pisze niż myśli. W obu przypadkach dobrze się wkomponowujesz w treści Gazety Wyborczej. Pozdrawiam

sclavus napisał:

> uu1 napisała:
              >
              > > > Takich numerow nie powinno sie robic na porzadku dziennym.
              > > Sorki ale co to znaczy?
              >
              > Dla weta??? Tylko jedno: PiSiory - tak, PiSiorowate - nie...
              > Ale tego dlaczego, już nie wie... :-)
              • sclavus Re: do sclavus 11.02.06, 17:03
                mk159156 napisał:

> Albo jesteś botem, z automatu sklecającym zdania z losowych słów, albo
                domorosłym filozofem co więcej pisze niż myśli. W obu przypadkach dobrze się
                wkomponowujesz w treści Gazety Wyborczej. Pozdrawiam

Nie pozdrawiaj stary... Jesteś m15 z dodatkowym numerem "9156" (wszystko na to
                wskazuje)... a to znaczy tylko jedno: nie cytaty nie pisaty... jakieś tam
                zdanko sklecić umiesz ale jest to przypadłość nieźle znana i tym co to na
                poziomie piątej klasy edukacje zakończyli... z rozumieniem masz bowiem poważne
                kłopoty... a rzecz właśnie na "tym" polega...
    • isa.stern pytanie retoryczne... 11.02.06, 15:39
      kto kłamie: wiadomo, że Giertych, cieszę się, że Jarosław Kaczyński zachował
      resztki przyzwoitości ;)
      a co do Giertycha, to nie jest tajemnicą, że jest on nie lubiany przez posłów
      m.in. dlatego że tak do końca nigdy nie wiadomo, co zrobi, bo kłamstwo
      przychodzi mu równie łatwo, co oddychanie; jedyną osobą, która miała odwagę
      głośno nazwać obrazowo jego przypadłość jest o. dyr., mówiąc o Giertychu, ze to
      Judasz...;)
      • sclavus Re: pytanie retoryczne... 11.02.06, 16:38
        isa.stern napisała:

> kto kłamie: wiadomo, że Giertych, cieszę się, że Jarosław Kaczyński zachował
        > resztki przyzwoitości ;)
        > a co do Giertycha, to nie jest tajemnicą, że jest on nie lubiany przez posłów
        > m.in. dlatego że tak do końca nigdy nie wiadomo, co zrobi, bo kłamstwo
        > przychodzi mu równie łatwo, co oddychanie; jedyną osobą, która miała odwagę
        > głośno nazwać obrazowo jego przypadłość jest o. dyr., mówiąc o Giertychu, ze
        to
        >
        > Judasz...;)

Nie śpiesz się tak: Judasz wraca do łask kościoła... Ostatecznie gdyby nie on -
        jezus nikogo na krzyżu by nie odkupił... Kościól zaczyna być wdzięczny
        Judaszowi..
        Chciałabyś, żeby o Giertychu też mówiono: gdyby nie ON ??
        Ja wolałbym, żeby zostało powiedziane: gdyby GO... na przykład: gdyby go nie
        było na scenie politycznej, scena ta miałaby wymiar o wiele bardziej
        pozytywny....
        • wilmor1 Re: pytanie retoryczne... 11.02.06, 17:10
          SCLAVUS...poczytaj...Fora dyskusyjne:internetowe spluwaczki...poleczam!..GW
          • sclavus Re: pytanie retoryczne... 11.02.06, 17:18
            wilmor1 napisał:

> SCLAVUS...poczytaj...Fora dyskusyjne:internetowe spluwaczki...poleczam!..GW

Właśnie nad tym siedzę... :-)))
    • ronsorensen GIERTYCH WYGLADA JAK GESTAPOWIEC 11.02.06, 17:01
      • kopawkaczomdupiel NIEPRAWDA! WYGLADA JAK WSZECHPOLAK! 11.02.06, 19:10
    • silesius.monachijski Czy ten umsiech moze klamac? 11.02.06, 17:16
      www.erazm.art.pl/galeria.html
      • silesius.monachijski Re: Czy ten umsiech moze klamac? 11.02.06, 17:18
        nalezy kliknac na "michnik" i juz widac jedno czy dwa naprawde "piekne"
        przyczynki do okreslenia stanu myslenia "medialnego wodza"

silesius.monachijski napisał:

> www.erazm.art.pl/galeria.html
        • silenius.monachijski Czy ty bohateziu wyemigrowałeś z patriotyzmu? 11.02.06, 17:27
          Nasz ty niepoprawny Matołku?
          Uprzejmie gratuluje, właśnie zostałeś puszczony w liny przez 12-letniego
          chłopaka, w innej dyskusji. Człowieku, czy ty to swoje matołectwo to gdzieś
          studiowałeś???
    • ezpa7z9 Rada dla PiS: do rad nadzorczych tylko żydzi... 11.02.06, 17:30
      Wtedy ,,prasa niezależna'' będzie milczeć albo popierać.
    • silesius.monachijski Sobotnia rozrywka, zdjecie przyjaciela naczelnego 11.02.06, 17:35
      www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=46957#
      • uu1 Re: Sobotnia rozrywka, zdjecie przyjaciela naczel 11.02.06, 17:37
        Jednak jesteś Brygadzistą.
        • silenius.monachijski Nieprawda, on jest emigrantem- patriotą :-D 11.02.06, 17:38
        • silesius.monachijski Re: Sobotnia rozrywka, zdjecie przyjaciela naczel 11.02.06, 17:43
          awansowalem na "kierownika budowy"

uu1 napisała:

> Jednak jesteś Brygadzistą.
          • uu1 Re: Sobotnia rozrywka, zdjecie przyjaciela naczel 11.02.06, 17:58
            Nie. Kierownik budowy to jest s a m o d z i e l n e stanowisko.
            • silesius.monachijski Re: Sobotnia rozrywka, zdjecie przyjaciela naczel 11.02.06, 18:32
              i takie stanowisko ma na forum gw kazdy, kto oponuje jedynie slusznej racji
              wiekszosci "oswieconych" forumowiczow; dlatego tez ten awans przyjalem ze
              zrozumieniem

uu1 napisała:

> Nie. Kierownik budowy to jest s a m o d z i e l n e stanowisko.
              • taziuta Sil, czy Ty nie odczuwasz tu pustki Ziobry? :-) 11.02.06, 20:43
                Sil, czy Ty przypadkiem nie odczuwasz tu pustki Ziobry?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36612264&a=36612653

> i takie stanowisko ma na forum gw kazdy, kto oponuje jedynie slusznej racji
                > wiekszosci "oswieconych" forumowiczow; dlatego tez ten awans przyjalem ze
                > zrozumieniem
                >
                > uu1 napisała:
                >
                > > Nie. Kierownik budowy to jest s a m o d z i e l n e stanowisko.
                • silesius.monachijski Re: Sil, czy Ty nie odczuwasz tu pustki Ziobry? : 11.02.06, 23:14
                  alez gdzie tam taziuta; moje zycie jest calkiem przyjemnei wypelnione roznymi
                  zajeciami; wlasnie wrocilem z teatru "Kammerspiele", gdzie grali stara madra
                  sztuke Eurypidesa "Bachantki"; i jakos naszla mnie mysl, ze i pewna partia w
                  Polsce (calkiem niedawno byla u wladzy), i czesc forumowiczow takze i w czasach
                  obecnych zdaje sie czcic Dionizosa (w literalnym i przenosnym sensie);
                  forumowicze zdaja sie w tym nasladowac tego, ktory tym gazetowym i forumowym
                  interesem "kreci"

taziuta napisał:

> Sil, czy Ty przypadkiem nie odczuwasz tu pustki Ziobry?
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36612264&a=36612653
                  > silesius.monachijski napisał:
                  >
                  > > i takie stanowisko ma na forum gw kazdy, kto oponuje jedynie slusznej rac
                  > ji
                  > > wiekszosci "oswieconych" forumowiczow; dlatego tez ten awans przyjalem ze
                  >
                  > > zrozumieniem
                  > >
                  > > uu1 napisała:
                  > >
                  > > > Nie. Kierownik budowy to jest s a m o d z i e l n e stanowisko.
      • rtg Re: Sobotnia rozrywka, zdjecie przyjaciela naczel 11.02.06, 23:33

> www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=46957#
        to jest jego kuzyn matołku... czytaj więcej mniej pisz, czasem pomyśl to nie
        boli
        • silesius.monachijski Urban kuzynem Michnika? 12.02.06, 01:59
          urban kuzynem michnika? nie wiedzialem

rtg napisał:

> silesius.monachijski napisał:
          >
          > > www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=46957#
          > to jest jego kuzyn matołku... czytaj więcej mniej pisz, czasem pomyśl to nie
          > boli
    • 123rbr Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 17:42
      Jak zwykle Giertch łże jak pies. Kaczyński ( ten zawsze dziewica ) też jak
      zwykle kreci.
      • sclavus Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 17:49
        123rbr napisał:

> Jak zwykle Giertch łże jak pies. Kaczyński ( ten zawsze dziewica ) też jak
        > zwykle kreci.

Łże jak ... PiS ? :-)
    • aisug Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 18:03
      ....Opowiedział mi o nim poseł LPR. To on powiedział: "Bierzemy cały PAP, od
      góry do dołu".
      - Co to za poseł?
      Nie mogę powiedzieć
      =========================================================
      ja też nie mogę zdradzić nazwiska anonimowego redaktora z GW, który przekazał
      mi informację, że cała redakcja GW po urologicznej operacji plastycznej
      wstępuje do zakonu redemptorystów by przed kamerami Trwam dać świadectwo
      prawdzie i wziąć udział w przekazaniu znaku pokoju między Niesiołowskim a
      Kaczyńskim(i)oraz w zaślubinach Tuska z Rokitą, którzy po tej uroczystości
      odjadą powozem z członkami parady równości do Łagiewnik by razem z Haneczką
      oświeconą duchem świętym dokonać egzorcyzmów na Gilowskiej i wygonić ją z domu
      KAzimierza, odnowieciela Polski
      • sclavus Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 19:03
        aisug napisał:

> ....Opowiedział mi o nim poseł LPR. To on powiedział: "Bierzemy cały PAP, od
        > góry do dołu".
        > - Co to za poseł?
        > Nie mogę powiedzieć
        > =========================================================
        > ja też nie mogę zdradzić nazwiska anonimowego redaktora z GW, który
        przekazał
        > mi informację, że cała redakcja GW po urologicznej operacji plastycznej
        > wstępuje do zakonu redemptorystów by przed kamerami Trwam dać świadectwo
        > prawdzie i wziąć udział w przekazaniu znaku pokoju między Niesiołowskim a
        > Kaczyńskim(i)oraz w zaślubinach Tuska z Rokitą, którzy po tej uroczystości
        > odjadą powozem z członkami parady równości do Łagiewnik by razem z Haneczką
        > oświeconą duchem świętym dokonać egzorcyzmów na Gilowskiej i wygonić ją z
        domu
        > KAzimierza, odnowieciela Polski

Ależ możesz kochanieńki... możesz... Jeżeli powiesz, a będzie to
        osoba "konkretna" - poda cię do sądu albo mordę ci obije....
        Dziennikarz zaś, gdyby na prawo i lewo trąbił od kogo ma "informacje"... no,
        byłby skończony... już nigdy i nikt żadnej "informacji" by mu nie dał... Nawet
        przed sądem taki dziennikarz ma prawo nie ujawniać informatora... Uczciwi
        dziennikarze wolą pójść do pierdla niż "zdradzić" informatora...
        Widzisz różnicę????
        • aisug Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 20:47
          sclavus napisał:

> aisug napisał:
          >....Opowiedział mi o nim poseł LPR. To on powiedział: "Bierzemy cały PAP,
          > od góry do dołu".
          > > Co to za poseł?
          > > Nie mogę powiedzieć
          > > =========================================================
          > > ja też nie mogę zdradzić nazwiska anonimowego redaktora z GW, który
          > przekazał mi informację, że cała redakcja GW po urologicznej operacji
          plastycznej wstępuje do zakonu redemptorystów by przed kamerami Trwam dać
          świadectwo prawdzie i wziąć udział w przekazaniu znaku pokoju między
          Niesiołowskim a Kaczyńskim(i)oraz w zaślubinach Tuska z Rokitą, którzy po tej
          uroczystośc i odjadą powozem z członkami parady równości do Łagiewnik by razem
          z Haneczką oświeconą duchem świętym dokonać egzorcyzmów na Gilowskiej i wygonić
          ją z domu KAzimierza, odnowieciela Polski
          > Ależ możesz kochanieńki... możesz... Jeżeli powiesz, a będzie to
          > osoba "konkretna" - poda cię do sądu albo mordę ci obije....
          > Dziennikarz zaś, gdyby na prawo i lewo trąbił od kogo ma "informacje"... no,
          > byłby skończony... już nigdy i nikt żadnej "informacji" by mu nie dał...
          Nawet przed sądem taki dziennikarz ma prawo nie ujawniać informatora... Uczciwi
          > dziennikarze wolą pójść do pierdla niż "zdradzić" informatora...
          > Widzisz różnicę????
          ===========================================================
          oczywiście, że widzę.Ale powołując się na anonimowego informatora (takie
          częste w GW) można zaserwować każdą bzdurę i kretyństwo wiedząc, że są one nie
          do sprawdzenia.Ukrywając wsród 5 prawdziwych informacji jedno kłamstwo
          uzyskujesz uprawdopodobnienie tego kłamstwa. Myślisz sobie: przecież piszą
          prawdę i napewno nie wyłapiesz tego jednego kłamstwa. Jest to powszechnie
          stosowana metoda manipulacji opnią publiczną. Niestety bardzo częsta w GW która
          na każdym kroku manipuluje jak może.

--------------------------------------------------------------------------------

Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa
          serwisuPoleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd

--------------------------------------------------------------------------------

• sclavus Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 21:36
            Jak chcesz, to sobie wierz..., że Giertych i Kaczor są cacy...
            Własny rozum masz i latek (chyba) więcej niż 16... Bacz tylko aby nikt za
            ciebie o tym nie zadecydował.... Na tym wolność polega - na wolności wyboru...
            • buckiler Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 12.02.06, 16:31
              Kaczor jest cacy, a Gietrych to buc.
    • bestia81 a od kiedy Giertych ROZMAWIA z Wyborczą????????? 11.02.06, 18:14
      tyle się słyszało o tych bojkotach...źle z Wyborczą, a bez niej jeszcze gorzej?
      • kopawkaczomdupiel Odkad jest WSPOLTWORCOM IV RP czy II ZSRR 11.02.06, 19:09
    • ratatatam jak to kto? GW jak zwykle 11.02.06, 19:00
      rura wassermana!
      • sclavus Re: jak to kto? GW jak zwykle 11.02.06, 19:04
        ratatatam napisał:

> rura wassermana!

... a wanna ???
        • aisug Re: jak to kto? GW jak zwykle 11.02.06, 20:56
          sclavus napisał:

> ratatatam napisał:
          >
          > > rura wassermana!
          >
          > ... a wanna ???
          =============================================
          taka sama ściema jak z rurą bo zainstalowano tę wannę w sposób skandaliczny,
          urągający wszelkim zasadom bezpieczeństwa i w sposób zagrażający życiu
          śmiertelnym porażeniem prądem. Ale tu chodziło o ośmieszenie Wassermana,
          zrobienie z niego psychola by podważyć sensowość podejmowanych przez niego
          działań, których panicznie się boją SB-eki
          • sclavus Re: jak to kto? GW jak zwykle 11.02.06, 22:24
            aisug napisał:

> sclavus napisał:
            >
            > > ratatatam napisał:
            > >
            > > > rura wassermana!
            > >
            > > ... a wanna ???
            > =============================================
            > taka sama ściema jak z rurą bo zainstalowano tę wannę w sposób skandaliczny,
            > urągający wszelkim zasadom bezpieczeństwa i w sposób zagrażający życiu
            > śmiertelnym porażeniem prądem. Ale tu chodziło o ośmieszenie Wassermana,
            > zrobienie z niego psychola by podważyć sensowość podejmowanych przez niego
            > działań, których panicznie się boją SB-eki

WOW!!!
            Jak to dobrze mówić(pisać)z takim przekonaniem... Powodzenia...
    • kopawkaczomdupiel Giertych NIGDY nie klamie. Ani jego Tata, Ani nikt 11.02.06, 19:07
      w rodzinie. Wszystko to wymysly zydowsko-masonskie. Wystarczy popatrzec na
      buzie giertychowom aby sie przekonac, ze bije od niej blask prawdy,
      szlachetnosci, yntelektu i uczciwosci.
      Masoni, precz od Giertycha. A takze - Rydzyka, Wierzejskieho i kwiatu Mlodziezy
      Wszechpolackiej.
    • nowakowskaalbina Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 19:47
      Człowieku jeśli czujesz że nie masz racji to nie wyzywaj zwykłych ludzi od
      czerwonych.Jest ewidentne że Roman ma bardzo bujną wyobraźnię i często mija się
      z prawda powiem wiecej prawda jest taka jaka on sobie życzy
      • buckiler Mając do wyboru: Gietrych, Kaczyński... 11.02.06, 20:13
        oraz "Wyborcza" zdecydowanie obstawiam GW.
        • sclavus Re: Mając do wyboru: Gietrych, Kaczyński... 11.02.06, 21:38
          buckiler napisał:

> oraz "Wyborcza" zdecydowanie obstawiam GW.

Wygrałeś!!!
          • buckiler Re: Mając do wyboru: Gietrych, Kaczyński... 12.02.06, 07:09
            Dziękuje, być może pomimo różnic możemy się dogadać.
    • 1951j czy panie Gertych widział się pan w lustrze ? 11.02.06, 22:05
      pewno Pan śpiewa czy te oczy mogą kłamać .....czy można skończyć Oxword za
      komuny bez lawiranta tatusia chyba nie, czy można się utrzymać na ciepłej
      posadce za głoszenie farmazonów;jak widać tak .Gdyby zwykły polak tak
      postępował jak Ty zgniłby w kryminale Ty czuj się uwielbiany .co słowo to
      głupota co występ to skandal i jeszcze myślisz że ktoś ci wierzy idż debilu do
      zwykłej rodziny i wmów im że za Twoje zakichane becikowe skończą jak Ty
      zadufany zasrańcu Oxword.Normalna rodzina w twoim zakichanym państwie toczy
      walkę o przeżycie a nie o zgodność z Twoimi baranimi poglądami dupku.
      • kopawkaczomdupe Re: czy panie Gertych widział się pan w lustrze ? 11.02.06, 23:22
        Cos 1951j dokumentnie sie wnerwiles na koniec postu. Ale sie tobie nie dziwie.
        Kazdemu zaczyna sie piana na pysku jak spojrzy na te zakazanom morde
        geirtchowom.
        • buckiler Re: czy panie Gertych widział się pan w lustrze ? 12.02.06, 16:27
          Zazdrościsz, sqrwielu?
    • borsuk14 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 11.02.06, 22:26
      Tylko co ma pan Mochnik z tym wspolnego.Czy wszyscy poglupieliscie? Poddaliscie
      sie poteznej presji Giertycha i Leppera ,dla ktorych Michnik i Balcerowicz sa
      uosobieniem wszelkiego zla.Nie potraficie juz samodzielnie
      myslec.Glupota,glupota,glupota!!!!
    • kulka251 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 12.02.06, 09:44
      Wszyscy, no może prawie wszyscy ubliżacie gazecie ale w dalszym ciągu jest ona
      najpoważniejszą gazetą którą czytają rzesze ludzi.I niezależnie od ilosci
      opluwających ma ona opiniotwórczy charakter.
      • gogol66 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 12.02.06, 09:55
        kulka251 napisała:
        > Wszyscy, no może prawie wszyscy ubliżacie gazecie ale w dalszym ciągu jest ona
        > najpoważniejszą gazetą którą czytają rzesze ludzi.I niezależnie od ilosci
        > opluwających ma ona opiniotwórczy charakter.

szarik, ty nierozumiesz słów, których używasz, bo jeśli ta szmata ma
        opiniotwórczy charakter to:
        PiS powinien mieć -34% poparcia a nie +34%
        PO powinno mieć +240% poparcia zamiast +24%
        rząd powinien mieć -540% zamiazt +54%
        itd. itp.
        • wilmor1 Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 12.02.06, 11:22
          gogol66....ty ćwoku zafajdany! zmyślasz niestworzone rzeczy na temat GW...
          czytam ją od lat, zajrzałem do archiwum, nie ma tam nic z tego co wypisujesz!
          Powtarzasz obelgi i kłamstwa podawane przez rydzyka!przecież ty nie czytasz GW!
          Rydzyk by cie wykluczył z sekty za to wykroczenie!Twój język świadczy o jednym;
          byłeś łajdaku, esbekiem, i tak byłes wyszkolony!Pracowałeś dla komuchów, teraz
          pracujesz dla czarnuchów!
    • tesmo Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 12.02.06, 10:35
      Gazeta Wyborcza bardzo lubi adpersonalnie odbijać zarzuty na temat własnej
      rzetelności. Jednakże Szanowni Czytelnicy niech zauważą pewien niuans:
      "Giertych chce żeby ktoś z Ligi został szefem PAP" - "Giertych zaproponował
      pewną Panią na szefa PAP". Jeśli na podstawie zdania 2, wycuąga się wniosek i
      piszę się zdanie 1, to -> albo się kłamie, albo przypadkiem wyciągnęło się
      prawdziwy wniosek. Gdyż wziąć pod uwagę treść, to okaże się, że zdanie drugie
      nie jest potwierdzeniem, warunkiem wystarczającym dla uznania prawdziwości
      zdania pierwszego.
      Weźmy jeszcze jedno pod uwagę:
      "Giertych zaproponował kogoś na szefa PAP"nie jest tożsame z przytoczeniem słów
      anonimowego posła LPR "Mamy cały PAP - od góry do dołu". Drugie zdanie sugeruje
      zawłaszczanie państwa, prywatę, dbanie o partykularne interesy, kolesiostwo, TKM
      i inne. Pierwsze zdanie tego nie sugeruje.A przypomnijmy, że to wg Gazety
      Wyborczej pierwsze zdanie ma być warunkiem wystarczającym dla uznania dwóch
      pozostałych twierdzeń.
      Ktoś tu manipuluje?
      Manipulacja jest odmianą kłamstwa.
    • wacek44 gezeta wybiórcza kłamie uś 12.02.06, 11:10
    • ak813 JESLI KLAMIE - TO ZAWSZE ' WYBIORCZA' 12.02.06, 11:20
      • uu1 Re: W odróżnieniu od R. G., który zawsze 12.02.06, 11:25
        mówi prawdę ... lekko zmodyfikowaną. Nie był, miał zamiar być, był. Nie jadł,
        miał zamiar jeść, jadł.
    • friedmar ciemnota kupi i tę lipę 12.02.06, 11:28
      Czy prawdziwy katolik przed egzaminem zony wchodzi do znajomego egzaminatora
      wymuszając protekcję?

Czy partia demokratyczna opiera się na więzach rodziny trzymającej władzę
      absolutną?

Czy ktoś choć troch wierzy w mocherową miłość do Jezusa?

Jasne że nie, ale 100 emerytek zaślepionych radyjem nienawiść jest dzisiaj
      więcej warte dla polityków niż Kulczyk, Krauze, Solorz i ich 97 kolegów
      najlepszych pracodawców, gospodarczych lokomotych tego operetkowego kraiku.
      • wet3 do friedmar 12.02.06, 15:32
        friedmar napisał:

> Czy prawdziwy katolik przed egzaminem zony wchodzi do znajomego egzaminatora
        > wymuszając protekcję?
        >
        > Czy partia demokratyczna opiera się na więzach rodziny trzymającej władzę
        > absolutną?
        >
        > Czy ktoś choć troch wierzy w mocherową miłość do Jezusa?
        >
        > Jasne że nie, ale 100 emerytek zaślepionych radyjem nienawiść jest dzisiaj
        > więcej warte dla polityków niż Kulczyk, Krauze, Solorz i ich 97 kolegów
        > najlepszych pracodawców, gospodarczych lokomotych tego operetkowego kraiku

Bzdury pitolisz. Chyba sam nie wierzysz, ze ktos w to uwierzy!
    • olwies Re: Kto kłamie ws. podziale stanowsik? 12.02.06, 14:21
      Giertych jesteś wysoki do nieba,a głupi jak nie potrzeba!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka