Dodaj do ulubionych

od tygodnia na sb

19.07.06, 13:01
hej dietowiczki!!czytam to forum od kilku dni i dziś postanowiłam do was
dołączyć.Pragnę podzielić się z wami swoimi doświadczeniami z sb.Otóż stosują
tą dietkę od tygodnia.Czuję się tak, jakbym nie była na diecie.Jem dużo
pysznych rzeczy (oczywiście zgodnie z zaleceniami).Najważniejsze jest jednak
to, że razem ze mną odchudza się mój mąż. Jestem z niego bardzo dumna.Dieta
była mu bardzo potrzebna bo przy wzroście 172cm ważył 95kg. Po tygodniu
zgubił 2kg. Boję się, żeby się nie zniechęcił, bo w końcu to nie jest wiele.
Mam nadzieję, że wytrwa. Martwi mnie trochę fakt,że chudniemy tak wolno mimo,
że stosujemy się do wszelkich wskazówek. Może macie jakieś sugestie, albo
słowa otuchy dla mnie? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Pozdrwaiam
wszystkich.
Obserwuj wątek
    • sihaja82 Re: od tygodnia na sb 19.07.06, 22:50
      aniusia24, glowa do gory, daj sobie i mezowi troszke czasu. 2kg na tydzien to
      jest bardzo dobrze. nie oczekuj od siebie cudow. najwazniejsze, zebys chudla, a
      ze powoli? kazdy organizm inaczej reaguje na te diete, dlatego nie ma co sie
      zalamywac! jest dobrze! poczytaj sobie inne posty i sama zobaczysz, jedna osoba
      w dwa tyg. zgubi 5 kg, a druga 1 (to ja ;P). na pewno sie uda osiagnac cel,
      tylko nie rezygnuj na starcie! powodzenia i melduj nam sie tutaj koniecznie!
      buziaczki!
      • agasz41 Re: od tygodnia na sb 20.07.06, 07:35
        zawsze raźniej jest odchudzać się w "parze",ja również zaczęłam dietę sb razem
        z mężem.on co prawda miał jakieś 7 kg nadwagi,a ja dużo więcej.on teraz wygląda
        super,zrzucił te 7 kg mi zostało to zrzucenia 6 kg,po ciąży.na 1 fazie
        schudliśmy po 4,5 kg każdy.pozdrawiam i życzę powodzenia
        • monikinda Re: od tygodnia na sb 20.07.06, 08:38
          ja sie pochwale, dzis po tygodniu 3 kg mniej lalalaaa, a wydaje mi sie ze waga
          mi sie zatrzymala bo nie zjadlam porcji orzeszkow ziemnych
          • aniusia24 Re: od tygodnia na sb 20.07.06, 10:10
            monikinda wielkie gratulacje i oby tak dalej!pozdrawiam
        • aniusia24 Re: od tygodnia na sb 20.07.06, 10:15
          dzięki agasz41 za te słowa. fajnie, że też odchudzacie się razem i super, że są
          takie rezultaty. ja mojego męża bardzo długo przekonywałam do diety, aż w końcu
          się udało i teraz już rozpoczynamy 8 dzień. mam nadzieję, że wytrwa jak
          najdłużej. nie zależy mi na tym, żeby miał super wysportowane ciało, bo i tak
          jest piękny, ale bardzo chcę, żeby był zdrowy. otyłość może przecież być
          przyczyną wielu chorób. ale jak już raz zaczął to pewnie szybko się nie podda.
          będę informować na forum o naszych osiągnięciach i z przyjemnością poczytam o
          twoich. pozdrawiam serdeczniesmile
      • aniusia24 Re: od tygodnia na sb 20.07.06, 10:09
        hej sihaja82 dzięki wielkie za słowa otuchy!cieszę się bardzo, że trafiłam na
        to forum. dzięki wam wierzę w to, że się uda. na razie czuję się bardzo dobrze,
        nawet nie jestem osłabiona a już dziś 8 dzieńsmilebędę meldować o swoich
        osiągnięciach i jeśli wymyślę coś dobrego do jedzenia to dodam przepisiksmile
        pozdrawiam cieplutkosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka