atropa_belladonna 20.02.06, 18:30 www.etykamediow.xt.pl/ Czy forumowi wyznawcy Łojca Rydzyka się podporządkują i gremialnie zbojkotują portal gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
great.one Oni juz ja bojkotuja od lat.A po cichutku,gdy nikt 20.02.06, 18:33 nie widzi.... Wychodzi tu na forum,jak dobrze znaja wroga i jak ich to pasjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Bojkot Agory ;) 20.02.06, 18:47 atropa_belladonna napisała: > www.etykamediow.xt.pl/ > Czy forumowi wyznawcy Łojca Rydzyka się podporządkują.. :-) Jako szczerze Łojcu życzący, udzieliłem im stosownego wsparcia! ps "Jeśli chcesz się z nami skontaktować lub jeśli masz jakieś uwagi napisz na adres: bojagor@op.pl" buźka :D Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bojkot Agory ;) 20.02.06, 20:18 henryk.log napisał: Ja tyż ich wspieram w tym zboznym "dziele" ..rwa doczekac się nie mogę. I w zamian deklaruję bojkotowac forum radyja!!! > atropa_belladonna napisała: > > > www.etykamediow.xt.pl/ > > Czy forumowi wyznawcy Łojca Rydzyka się podporządkują.. > > :-) > Jako szczerze Łojcu życzący, udzieliłem im stosownego wsparcia! > > ps > "Jeśli chcesz się z nami skontaktować lub jeśli masz jakieś uwagi napisz > na adres: bojagor@op.pl" > buźka :D > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly333 [...] 20.02.06, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Bojkot Agory ;) 20.02.06, 20:21 Wesoły, co Ty tu jeszcze robisz? Dlaczego nie bojkotujesz portalu gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bojkot Agory ;) 20.02.06, 20:23 wesoly333 napisał: > ooo > to salcia rapaczynski kolejny raz dostanie po kieszeni > > oj...chude lata dla judkow ida oj ty ! nie bojkotujes, łojca nie słuchasz? muślisz ,że jak jeszcze jedną 3 dodasz to łojciec nie pozna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Bojkot Agory ;) 20.02.06, 20:24 Lubię forum gazety, są fora, na które często wchodzę, ale mój bojkot gazety zaczął się definitywnie i trwa do dziś od momentu słynnego już oświadczenia Nadredaktora o Kiszczaku jako człowieku honoru- po prostu NIE KUPUJĘ gazety.A byłam wierną, codzienną czytelniczką od pierwszego numeru, jeszcze ze znaczkiem solidarności.Dziś jeżeli chcę coś przeczytać, czytam w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Bojkot Agory ;) 20.02.06, 20:25 atropa_belladonna napisała: > www.etykamediow.xt.pl/ > Czy forumowi wyznawcy Łojca Rydzyka się podporządkują i gremialnie zbojkotują > portal gazeta.pl? Juz mi się nie chce nawet tego czytać. Tylko prezencik mam dla tych Prawdziwych Polaków-katolików: tolerancja.net/img/mblur.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś