Dodaj do ulubionych

Wda Świecie idzie w góre tabeli

IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 23:14
Wda wygra najblizsze mecze!!!
A w najblizszym meczu z Wisła Nowe ujrzycie nowe oblicze zespołu. Bedzie inna
piłka - lepsza. Serie zwyciestw czas zaczac!!!
Obserwuj wątek
    • hamet Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 23.09.05, 23:31
      Dobre :))) dawno się tak nie uśmiałem.
      • luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 24.09.05, 00:09
        posmiejmy sie razem:))
    • Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 09:23
      To posmiejemy sie razem ale po meczu z Wisła Nowe
      • Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 10:29
        Jestem ciekaw, co wpłynie na taką odmianę gry?
        • Gość: Kibolek Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:14
          Odwróć tabele WDA ŚWIECIE NA CZELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 18:19
            kibolek pomyliłeś się tym razem. Jedno co widzialem że się zmieniło, to że Wda ma nowe koszulki z logo Mondi, no i trochę Rudolf zaczął się starać. Zupełnie nie rozumiałem zmian w połowie, szczególnie gdy zszedł Knopp, który w I połowie grał dobrze na prawym skrzydle, a wszedł Olszewski i to skrzydło zaczęło kuleć.
            Druga połowa znowu dużo gorsza od pierwszej. Lepsza wiadomość to ta, że są trzy punkty.

Osie nie dało się Serockowi - 1:1.
            • Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 18:29
              Liderem nadal Pomorzanin Serock, gdyż Start Pruszcz przegrał z Unią Wąbrzeźno
              1:3 na własnym terenie.
              • Gość: Kules Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:32
                Nawet jakby wygral Start, to i tak Serock byłby liderem w bezp. Serock wygral.
                • Gość: aga Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:40
                  chelminianka wygrala ! 1:0 bravo ale ciesze sie z pierwszego zwyciestwa WDY
                  pozdrawiam Swiecie
    • Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 20:07
      No skoro nie widziałeś zmiany w sposobie gry Wdy no to chyba bylismy na innym
      meczu. Z tym ze ja grałem a Ty siedziałeś > z boku najłatwiej sie gra nie???
      A zmian to ty nie musisz wszystkich rozumiec!! Pokaż mi zespół ktory wygrywa 3-
      1 i dalej pcha sie do przodu na hurra???!!!
      Taka była taktyka kibicku (Kontra ,kontra i jeszcze raz kontra). Czy wisłą
      stworzyła jakas 100% w 2 połowie???? Nie wiec co ty chcesz człowieku.
      • luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 24.09.05, 20:11
        ale to wisleka grala lepiej niz wy tylko bramkarza zmienic juz druga brama z
        zerowego konta:))
        • Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 20:48
          tylko że ja przez 2/3 drugiej połowy żadnej kontry zakończonej strzałem nie widziałem(natomiast widziałem zepchnięcie Wdy prze Wisłę pod własną bramkę), a 2 akcje w końcówce meczu to powinna być z tego co najmniej 1 bramka, tak samo prowadziliście 1:0 i broniliście wyniku i Promień wam strzelił dwie budy w jednej minucie. Trochę pokory. Dlaczego najsłabszy(kondycyjnie i po kontuzji) w drużynie Szulc grał 90 minut i miał więcej strat w podaniach piłki niż inni zawodnicy, a Knopp, który widać że chce mu się grać, schodzi po pierwszej połowie (chyba że kontuzjowany) - "to jest bardzo dobra koncepcja" wg trenera. :) Wdzie potrzebne są punkty, a nie eksperymenty.
          O poprawie gry będzie można mówić po kilku meczach, a nie po jednym.
          Pruszcz przegrał, ale z Unią Wąbrzeźno, która jest na fali. Zobaczymy czy wygracie z Pruszczem. Trochę słów krytyki nie zaszkodzi. Wytykać błędy mam prawo, w końcu jestem kibicem. I tak trener zrobi co chce. Na razie to jest tylko 5 punktów w 7 meczach i nie ma powodów do chluby.

• Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 21:12
            Nikt tu nie mowi ze jestesmy odrazu mistrzami swiata (nigdy nie bedziemy). Ale
            nie można nas krytykowac po meczu wygranym, tym bardziej meczu wygranym w
            dobrym stylu i ani na chwile to nasze zwyciestwo nie było zagrożone!! Ja
            rozumiem ze kibic ma prawo tylko krytykowac ale troche wyrozumiałości Wda to
            nie Chealse!!! Ale w setkach w 2 połowie 2-0 dla wdy!!! Chyba sie zgodzisz???
            Nie wiem o jakich akcjach wisły mowisz?? knop zszedł gdyz nie przygotowywał sie
            od poczatku sezonu z wda i nie ma jeszcze takiej kondycji zeby biagac wte i
            spowrotem przez 90 minut. a jesli Szulcek grał twoim zdaniem zle to mysle ze
            nasza konwersacja jets nie na miejscu. Jasne ze 5 punktow w 7 meczach chluby
            nie przynosi ale dopiero przed spotkaniem z wisła powiedziałem ze to juz jest
            to i jestesmy gotowy na wygrywanie!!! Czyż nie??? krytyki nigdy za wiele ale
            sensownej krytyki!!!! A co do trenera to źle poustawiał zespoł dzisiaj??? Może
            twoja propozycja jak ustawic zespoł??!!! W meczu z pruszczem to musimy wygrac i
            bedziemy robic wszytsko zeby 3 punkty zostały w swieciu
            To może wskaz zawodników ktorzy dzisiaj grali słabo - tylko nie wymienaij całej
            11!!!!!!!
    • Gość: znawca Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 24.09.05, 22:29
      w dzisiejszym meczu wda sie dogadala z wisla byli razem na spotkaniu przed
      meczem .wisla nowe oddala im mecz.wiem to z pewnych zrudel
    • Gość: Ojciec Hejmo Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 25.09.05, 06:00
      Zgadza sie ten mecz byl ustawiony,z Pruszczem sie nie da !!!
    • Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 25.09.05, 10:22
      Hahahahaha no jakos trzeba wytłumaczyc zwyciestwo!!! buehehehhe
      • luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 25.09.05, 11:34
        ja tma nie wiem czy byl ustawiony czy nie ale z pruszczem juz bedzie gorzej
        wygrac.
        • dj_rachela Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 25.09.05, 12:54
          No byłem na meczu razem z czerstwym.stefkiem i muszę przyznać, że Wda w
          pierwszej połowie prezentowała się całkiem przyzwoicie. Miała dobrą skuteczność
          bramkową natomiast gorzej wyglądała druga linia i środek tam to poprostu była
          kopanina totalna w stylu " kopnę, może piłka trafi do któregoś z mioch..."
          Dobrze, że wykorzystali te sytuacje bo Wisła też miała kilka i często
          atakowała. Druga połowa to senne widowisko z elementami brutalnej gry, to było
          przedstawienie dwóch panów od noszy co ledwo jednego znieśli z boiska już
          musieli po następnego lecieć :-) Dwie setki w końcówce w tym jedna Sarneckiego
          (tatulek musi być strasznie dumny, to już jego trzecia pociecha co gra w
          okręgówce-sto lat panie Heniu, jakby się pan postarał o czwratego to może w
          końcu wyszedł by Ronaldinio)!!! Był to mecz outsiderów więc nie ma się co
          podniecać, Wda może zdobyć moje zaufanie tylko wygranymi meczami i równą walką
          z najlepszymi!!!
    • Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 25.09.05, 12:59
      I zdobedzie juz w najblizszym meczu!!! Dj rachela pozdrawiam
      • luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 26.09.05, 11:00
        akurat sarna zostal zmieniony juz w przerwie tylko co no do cholery robi w tym
        klubie??
        • Gość: czarny Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 26.09.05, 14:46
          Jestem kibicem CHEŁMINIANKI ale dziwią Mie nie które wypowiedzi kibiców Wdy
          przecież powinniście cieszyć się z wygranej zespołu i liczyć na to że będzie
          lepiej.Nie od razu Rzym zbudowano a macie młody zespół który musi nabrać
          doświadczenia
          • luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 26.09.05, 14:52
            mlody zespol tlyko czemu najlepsi gracze z swiecia graja poza mistem w innych
            druzynkach:))
            • Gość: Kinuh Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 26.09.05, 21:13
              Z CHEŁMNA też dużo piłkarzy gra poza CHełmnem
              • luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 26.09.05, 21:19
                ale ilu zawodnikow z swiecia gra w swieciu a ile z chelmna w chelmnie...
                • czerstwy.stefek Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 27.09.05, 15:41
                  No, bylim z rachelą na derbach! Ledwo weszlim na stadion, atu szał radości,
                  meksykańska fala i gol Bierny na 1:0:) Kilkanaście minut później nasz bramkarz
                  zachował się conajmniej dziwnie i dość frajersko stracił bramkę. Potem Ernest
                  wykazał się wielkim kunsztem i dał nam pierwsze w tym sezonie zwycięstwo. Bo
                  drugiej połowy praktycznie nie było. Dobrze, że chłopaki wybudzili mnie ze
                  śpiączki, no i że piwka nie zabrakło:)
                  Brawo dla naszej Szmacianki!
                  Doprowadziliście mnie do szczytowania i chwała Wam za to!!!
                  • Gość: xxxx Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 27.09.05, 18:19
                    widać że jesteś naprawdę czerstwy na diabły chodzisz wtedy na szmaciankę
                    przecież dobre wyniki cię nie interesują piwożłopie!!!!!!!!!!!!

• czerstwy.stefek Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 27.09.05, 18:50
                      No raczej!
                      Ale wolę tryumfującą Wdę niż dostającą w ciry z Piastem Łasin 0:3. Nic tym
                      chłopakom nie ujmuję, ale widząc spacer przez 90 minut same bluzgi cisną się na
                      usta. Mam nadzieję, że od meczu z Wisłą będzie lepiej, bo narazie to na A-
                      klasę idziemy w niezłym tempie.
                      Kiedyś chodziłem na Wdę na każdy meczyk, ale z biegiem czasu chęci minęły, tak
                      jak dobra gra w Świeciu... Nawet miałem swoją flagę:-) A teraz? Sorry, ale
                      narazie to kaplica. Dobrze, że chociaż piwko można se dziabnąć w spokoju:-)

Peace nyga!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka