Gość: Hmm IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 23:14 Wda wygra najblizsze mecze!!! A w najblizszym meczu z Wisła Nowe ujrzycie nowe oblicze zespołu. Bedzie inna piłka - lepsza. Serie zwyciestw czas zaczac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamet Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 23.09.05, 23:31 Dobre :))) dawno się tak nie uśmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 24.09.05, 00:09 posmiejmy sie razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 09:23 To posmiejemy sie razem ale po meczu z Wisła Nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 10:29 Jestem ciekaw, co wpłynie na taką odmianę gry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibolek Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:14 Odwróć tabele WDA ŚWIECIE NA CZELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 18:19 kibolek pomyliłeś się tym razem. Jedno co widzialem że się zmieniło, to że Wda ma nowe koszulki z logo Mondi, no i trochę Rudolf zaczął się starać. Zupełnie nie rozumiałem zmian w połowie, szczególnie gdy zszedł Knopp, który w I połowie grał dobrze na prawym skrzydle, a wszedł Olszewski i to skrzydło zaczęło kuleć. Druga połowa znowu dużo gorsza od pierwszej. Lepsza wiadomość to ta, że są trzy punkty. Osie nie dało się Serockowi - 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 18:29 Liderem nadal Pomorzanin Serock, gdyż Start Pruszcz przegrał z Unią Wąbrzeźno 1:3 na własnym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kules Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:32 Nawet jakby wygral Start, to i tak Serock byłby liderem w bezp. Serock wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:40 chelminianka wygrala ! 1:0 bravo ale ciesze sie z pierwszego zwyciestwa WDY pozdrawiam Swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 20:07 No skoro nie widziałeś zmiany w sposobie gry Wdy no to chyba bylismy na innym meczu. Z tym ze ja grałem a Ty siedziałeś > z boku najłatwiej sie gra nie??? A zmian to ty nie musisz wszystkich rozumiec!! Pokaż mi zespół ktory wygrywa 3- 1 i dalej pcha sie do przodu na hurra???!!! Taka była taktyka kibicku (Kontra ,kontra i jeszcze raz kontra). Czy wisłą stworzyła jakas 100% w 2 połowie???? Nie wiec co ty chcesz człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 24.09.05, 20:11 ale to wisleka grala lepiej niz wy tylko bramkarza zmienic juz druga brama z zerowego konta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic02 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 20:48 tylko że ja przez 2/3 drugiej połowy żadnej kontry zakończonej strzałem nie widziałem(natomiast widziałem zepchnięcie Wdy prze Wisłę pod własną bramkę), a 2 akcje w końcówce meczu to powinna być z tego co najmniej 1 bramka, tak samo prowadziliście 1:0 i broniliście wyniku i Promień wam strzelił dwie budy w jednej minucie. Trochę pokory. Dlaczego najsłabszy(kondycyjnie i po kontuzji) w drużynie Szulc grał 90 minut i miał więcej strat w podaniach piłki niż inni zawodnicy, a Knopp, który widać że chce mu się grać, schodzi po pierwszej połowie (chyba że kontuzjowany) - "to jest bardzo dobra koncepcja" wg trenera. :) Wdzie potrzebne są punkty, a nie eksperymenty. O poprawie gry będzie można mówić po kilku meczach, a nie po jednym. Pruszcz przegrał, ale z Unią Wąbrzeźno, która jest na fali. Zobaczymy czy wygracie z Pruszczem. Trochę słów krytyki nie zaszkodzi. Wytykać błędy mam prawo, w końcu jestem kibicem. I tak trener zrobi co chce. Na razie to jest tylko 5 punktów w 7 meczach i nie ma powodów do chluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 21:12 Nikt tu nie mowi ze jestesmy odrazu mistrzami swiata (nigdy nie bedziemy). Ale nie można nas krytykowac po meczu wygranym, tym bardziej meczu wygranym w dobrym stylu i ani na chwile to nasze zwyciestwo nie było zagrożone!! Ja rozumiem ze kibic ma prawo tylko krytykowac ale troche wyrozumiałości Wda to nie Chealse!!! Ale w setkach w 2 połowie 2-0 dla wdy!!! Chyba sie zgodzisz??? Nie wiem o jakich akcjach wisły mowisz?? knop zszedł gdyz nie przygotowywał sie od poczatku sezonu z wda i nie ma jeszcze takiej kondycji zeby biagac wte i spowrotem przez 90 minut. a jesli Szulcek grał twoim zdaniem zle to mysle ze nasza konwersacja jets nie na miejscu. Jasne ze 5 punktow w 7 meczach chluby nie przynosi ale dopiero przed spotkaniem z wisła powiedziałem ze to juz jest to i jestesmy gotowy na wygrywanie!!! Czyż nie??? krytyki nigdy za wiele ale sensownej krytyki!!!! A co do trenera to źle poustawiał zespoł dzisiaj??? Może twoja propozycja jak ustawic zespoł??!!! W meczu z pruszczem to musimy wygrac i bedziemy robic wszytsko zeby 3 punkty zostały w swieciu To może wskaz zawodników ktorzy dzisiaj grali słabo - tylko nie wymienaij całej 11!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 24.09.05, 22:29 w dzisiejszym meczu wda sie dogadala z wisla byli razem na spotkaniu przed meczem .wisla nowe oddala im mecz.wiem to z pewnych zrudel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Hejmo Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 25.09.05, 06:00 Zgadza sie ten mecz byl ustawiony,z Pruszczem sie nie da !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 25.09.05, 10:22 Hahahahaha no jakos trzeba wytłumaczyc zwyciestwo!!! buehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 25.09.05, 11:34 ja tma nie wiem czy byl ustawiony czy nie ale z pruszczem juz bedzie gorzej wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_rachela Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 25.09.05, 12:54 No byłem na meczu razem z czerstwym.stefkiem i muszę przyznać, że Wda w pierwszej połowie prezentowała się całkiem przyzwoicie. Miała dobrą skuteczność bramkową natomiast gorzej wyglądała druga linia i środek tam to poprostu była kopanina totalna w stylu " kopnę, może piłka trafi do któregoś z mioch..." Dobrze, że wykorzystali te sytuacje bo Wisła też miała kilka i często atakowała. Druga połowa to senne widowisko z elementami brutalnej gry, to było przedstawienie dwóch panów od noszy co ledwo jednego znieśli z boiska już musieli po następnego lecieć :-) Dwie setki w końcówce w tym jedna Sarneckiego (tatulek musi być strasznie dumny, to już jego trzecia pociecha co gra w okręgówce-sto lat panie Heniu, jakby się pan postarał o czwratego to może w końcu wyszedł by Ronaldinio)!!! Był to mecz outsiderów więc nie ma się co podniecać, Wda może zdobyć moje zaufanie tylko wygranymi meczami i równą walką z najlepszymi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 25.09.05, 12:59 I zdobedzie juz w najblizszym meczu!!! Dj rachela pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 26.09.05, 11:00 akurat sarna zostal zmieniony juz w przerwie tylko co no do cholery robi w tym klubie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 26.09.05, 14:46 Jestem kibicem CHEŁMINIANKI ale dziwią Mie nie które wypowiedzi kibiców Wdy przecież powinniście cieszyć się z wygranej zespołu i liczyć na to że będzie lepiej.Nie od razu Rzym zbudowano a macie młody zespół który musi nabrać doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 26.09.05, 14:52 mlody zespol tlyko czemu najlepsi gracze z swiecia graja poza mistem w innych druzynkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinuh Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 26.09.05, 21:13 Z CHEŁMNA też dużo piłkarzy gra poza CHełmnem Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 26.09.05, 21:19 ale ilu zawodnikow z swiecia gra w swieciu a ile z chelmna w chelmnie... Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 27.09.05, 15:41 No, bylim z rachelą na derbach! Ledwo weszlim na stadion, atu szał radości, meksykańska fala i gol Bierny na 1:0:) Kilkanaście minut później nasz bramkarz zachował się conajmniej dziwnie i dość frajersko stracił bramkę. Potem Ernest wykazał się wielkim kunsztem i dał nam pierwsze w tym sezonie zwycięstwo. Bo drugiej połowy praktycznie nie było. Dobrze, że chłopaki wybudzili mnie ze śpiączki, no i że piwka nie zabrakło:) Brawo dla naszej Szmacianki! Doprowadziliście mnie do szczytowania i chwała Wam za to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli IP: 81.210.32.* 27.09.05, 18:19 widać że jesteś naprawdę czerstwy na diabły chodzisz wtedy na szmaciankę przecież dobre wyniki cię nie interesują piwożłopie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek Re: Wda Świecie idzie w góre tabeli 27.09.05, 18:50 No raczej! Ale wolę tryumfującą Wdę niż dostającą w ciry z Piastem Łasin 0:3. Nic tym chłopakom nie ujmuję, ale widząc spacer przez 90 minut same bluzgi cisną się na usta. Mam nadzieję, że od meczu z Wisłą będzie lepiej, bo narazie to na A- klasę idziemy w niezłym tempie. Kiedyś chodziłem na Wdę na każdy meczyk, ale z biegiem czasu chęci minęły, tak jak dobra gra w Świeciu... Nawet miałem swoją flagę:-) A teraz? Sorry, ale narazie to kaplica. Dobrze, że chociaż piwko można se dziabnąć w spokoju:-) Peace nyga! Odpowiedz Link Zgłoś