emerytka13 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 15:27 Zdaję sobie sprawę ,że Pan dyrektor chciał pokazać władzę i autorytet, ale gdzie drzemał jego i wychowawcy autorytet gdy dziewczyna się na sesję decydowała. Oni o niczym nie wiedzieli bo mają w nosie swoich uczniów,za to im nie płaća jak powiedziała jedna panienka ucząca w szkole ,gdy jej zwróciłam uwagę , że jej wychowanek jest zagłodzony i nosi ślady pobicia. Tu obojętność poszła w 2. stronę a potem dyrektor okazał WŁADZĘ i głupotę , bo juz ostatecznie można było incydent do pracy wychowawczej a nie zastraszającej wykorzystać. Ona jest tuż przed maturą , czego dyr. nauczył do tej pory. Zachował się jak kołtunka ,która wyrzuca z domu córkę w nieślubnej ciąży ,bo wstyd przyniosła. Dulska moralność ot co. Nie dziwota ,że uczniowie współczesnych belfrów nie szanuja. Moi po latach mnie odwiedzają , a miałam u nich wdzięczne przezwisko kat. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek11 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 15:39 Skoro uczeń nie reprezentuje szkoły i może po lekcjach robić co chce to może nauczycielki tez zaczną pozować i oburzać się, że je wyrzucono ze szkoły? bo wyrzuconoby natychmiast. a ta smarkula widocznie nie ma nic w głowie więc pokazuje jedyne co ma do pokazania... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Zawisc przez ciebie przemawia... 01.03.06, 16:09 A MLODE , LADNE NAUCZYCIELKI POWINNY SIE ZASTANOWIC,CZY NIE LEPIEJ POZOWAC niz uczyc i wychowywac czyjes dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 16:57 no jasne...pozowanie do playboya to oznaka braku wiedzy...,idx sie leczyć xianku>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert sfrustrowany impotent 01.03.06, 15:37 prosta sprawa. Dyrektor już nie może a bardzo by chciał. Więc wyładowuje swą frustrację na innych. Pelno takich biedaków. Odpowiedz Link Zgłoś
laki84 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 15:37 chlopie daj se spokoj. z jakimi golymi cycami? a jesli nawet to ma do tego prawo. w koncu jest dorosla kobieta. poza tym to co piekne nalezy ukazywac. dla mnie to jest smieszne i zalosne zeby dziewczyne wywalic z budy za takie cos. ten dyro to jakis normalny nie jest.powinien sie w sredniowieczu urodzic a nie w czasach wspolczesnych.a Tobie co sie nie podoba.moze jestes gejem to sie nie dziwie ze tak zareagowales a jesli nie to Cie wogole nie rozumiem. Moze masz jakies kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 15:51 dla mnie smieszne jest tlumaczenie przeciez nie rozbieralam sie dla mazczyzn hihi a dla kogo jest to czasopismo ciekawe jak bedziecie mieli corke jak zareagujecie...gdy pomyslicie ze oglada ja setki mezczyzn...nie zawsze jako artytyczny obraz cos sie wam mlodzi pomieszalo i jeszce jedno wspolczuje tej dziewczynie co bedzie jak bedzie miala 25-lat.... juz zadnych innych spraw nie wiem czy dobrze czy zle zrobil derektor dziewczyny zastanowcie sie ...a moze nie niech tak zostanie powodzenia doroslosc obowiazuje...do szacunku siebie i innych aktorki tam sie fotografuja...by miec jeszcze wieksza popularnosc Odpowiedz Link Zgłoś
malpa1230 Uciekajta PiS idzie !!!! 01.03.06, 15:43 będzie ciemnogród, będzie średniowiecze !! Odpowiedz Link Zgłoś
diabligrodzianin Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 15:47 Niesamowite dla mnie jest jaka popularność ma ten wątek. Dlaczego? Playboy w tytule przyciąga? sprawa niby-kontrowersyjna? Czy po prostu lubimy być seziami ? Ach jakby jeszcze przez sieć możnaby by katem... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 15:50 zhureck napisał: > Z tego co wiem, uczeń ma godnie reprezentować swoją szkołę, a nie latać z > cyckami na wierzchu po jakichś pisemkach. W czym więc problem? zhureck, mylisz się. Uczeń nie ma godnie reprezentować szkoły, ponieważ nie jest ani poddanym, ani własnością szkoły. To szkoła ma służyć uczniowi, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ss85 Żeby chociaż brzydka była 01.03.06, 15:53 to bym rozumiał:( Współczuję jej, w końcu jest pełnoletnia i może się fotografować jak chce, gdzie chce i z kim chce i nikomu nic do tego. I do tego tuż przed maturą ją wywalili... P.S. Ciekawe kto w takiej dobrej, moralnej szkole czyta "Playboya", przecież to zdrożne. "Zły wpływ na koleżanki"...hehe, Panie Dyrektorze, w tym wieku to już nic nie powinno na nie źle wpływać, przechodziły to pewnie jeszcze na przełomie podstawówki i gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
woraj Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 15:53 Za takie poczynania, ze szkoły powinien wylecieć Dyrektor wraz z zakazem piastowania podobnych funkcji przez co najmniej 10 lat. Dyrektor nie powinien podejmować tak pochopnych decyzji. Cała ta sprawa jest przecież w gestii samej "dorosłej" Dziewczyny, oraz jej rodziny. Swoją drogą redaktorzy podobnych pism powinni też lepiej "rozpoznać teren" a dziewczyny powinny być bardziej dorosłe i nie szukać "kasy" za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l pewnie dyrektor się poczuł sfrustrowany 01.03.06, 15:55 bo trzepał zakonnika w gabinecie wbrew swej oficjalnej moralności katolickiej. Playboy to nie świerszczyk z polskimi dziewczynkami tylko pismo dla ludzi na poziomie. Dzięki cycuszkom maturzystki ( naprawdę ładne ) szkoła mogła zyskać rozgłos pozytywny a dzięki decyzji grona pedagogicznego uzyskała coś podwrotnego. A może dyro lubi chłopców? podobnie jak jarek prezes i cały świecznik PISdy? To by wyjaśniło wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
cy24 Dyrektor też czyta choć z ciemnogrodu bywszy !!! 01.03.06, 15:57 To jest właśnie moralnośc i dwulicowość. A prawa człowieka do kąta. Czy ten, pożal się boże, dyrektor coś z tego XXI wieku rozumie? Najpierw mówi się, że szkoła ma być przedsionkiem życia, że ma kształcić ludzi samodzielnych i przestrzegających praw obywatelskich, a później co ?! Wyrzucić, potępić i wsadzić do wora, niech milczy i słucha, bo my to autorytety. A ja się, jako nauczyciel pytam, jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio ponoć lalunia źle na tym nie wyszła 01.03.06, 15:57 plejboj fundnął jej szkółkę prywatną (w radiu mówili). Odpowiedz Link Zgłoś
drabina78 Dyrektor niech lepiej zajmie się poprawą dydaktyki 01.03.06, 16:02 Po zachowaniu dyrektora szkoły można stwierdzić iż mamy bardzo pruderyjne władze szkół. Mam jednak nadzieję, że to tylko niektórzy dyrektorzy mają pewnego typu problemy. Każda dziewczyna, która skończyła 16 lat i jeżeli ma możliwość zaprezentowania się w jakimkolwiek magazynie erotycznym, powinna z tej szansy skorzystać. Przykładem może być tu Agnieszka Włodarczyk, która w wieku 16 lat wystąpiła w nago w filmie "Sara". Kariera jej rozkwita i każdy jest z tego powodu zadowolony. Takie posunięcie dyrektora szkoły jest naganne, gdyż powoduje u takiej dziewczyny strach i obrzydzenie do własnego ciała. Dyrektor zamiast poprawiać jakość nauczania, zajmuje się psuciem wizerunku szkoły. Mam jednak nadzieje, że społeczeństwo stanie na wysokości zadania i zbojkotuje to liceum i nie będzie odpowiadało na ogłoszany przez nią nabór uczniów. Z braku uczniów, szkoła poprostu zostanie zamknięta, a dziewczyna którą tak nikczemnie potraktował stanie się światowej sławy fotomodelką. Czego sobie i wszystkim życze. Odpowiedz Link Zgłoś
langston [...] 01.03.06, 17:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lousville Ja tylko tyle 01.03.06, 16:09 A ja tylko tyle, że nie podoba mi sie, to, co Sylwia zrobiła. Świat nam staje trochę na głowie. Może po prostu nie mogę się przyzwyczaić, że 12 latki chodzą do szkoły z wystającymi majtkami ze spodni, a gimnazjalistki w swoich makijażach i wysokich obcasach wyglądają starzej ode mnie. W zasadzie to trudno mi odróżnić licealistkę od gimnazjalistki itd. Wcale nie uważam, że to co ładne należy natychmiast pokazywać. Brakuje mi tutaj dziewczęcgo wdzięku i nieśmiałości. Jak dziewczyna ma ładne piersi, to niech się nimi cieszy póki może, ale dlaczego mają z nią cieszyć tysiące Polaków ??? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To ,ze one wygladaja starzej od ciebie, 01.03.06, 16:16 to sie tylko tobie tak wydaje.Czasu nie zatrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lousville Re: To ,ze one wygladaja starzej od ciebie, 01.03.06, 16:32 Nie sądze, żeby mi się coś wydawało. Ale oczywiście, masz rację, czasu nie zatrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: To ,ze one wygladaja starzej od ciebie, 01.03.06, 17:50 lousville napisała: > Nie sądze, żeby mi się coś wydawało. Ale oczywiście, masz rację, czasu nie > zatrzymam. Już Jasnorzewska-Pawlikowska powiedziała, że czas to najlepszy kierowca.. z dewizą: Milczeć i Mijać... Czasy Dulskiej minęły (na szczęście) bezpowrotnie... Są, którzy nie chcą tego zauważyć... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szczebel2 [...] 01.03.06, 16:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 17:18 Tak, tak Szczebel2. Kiedyś to na pewno mieli dobre metody. Szkoda, że teraz Sylwii nie można spalić, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 17:19 Tak, tak Szczebel2, kiedy to mieli dobre metody. Szkoda, że teraz nie można spalić Sylwii, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dinki2099 [...] 01.03.06, 16:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 16:51 To, ze byc moze jestes nietypowej orientacji i nie widzisz swiata poza bozyszczem Rydzykiem, to nie powod, zebys publicznie obnosil sie ze swoimi preferencjami. Idz i poczytaj na uspokojenie Nasz Dziennik! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Ci najbardziej "zgorszeni" pewnie pierwsi siegneli 01.03.06, 16:59 po Playboya. Jezeli dziewczyna ma co pokazac i robi to w Playboyu to trzeba podziwiac jej odwage. Kto chce moze go kupic a kto nie nie musi. Nie rozumiem po co ten krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
79er co innego gdyby wystapila w moherowym berecie 01.03.06, 17:16 co innego gdyby wystapila w moherowym berecie i moherowych stringach, z krzyzykim na szyi i swiadectwem uczeszczania na religie, , wtedy dyrektor po konsultacji z o.rydzykiem wypisalby dyplom uznania za gloszenia jedynie slusznych wartosci, co za ciemnota w tej Polsce, pan dyrektor pewnie rozbiera sie po ciemku aby niew widziec swojego seksownego ciala i nie miez zdroznych mysli z ktorych potem musialby sie spowiadac o. rydzykowi Odpowiedz Link Zgłoś
kipasku Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 17:18 „Wczoraj przeniosła papiery do prywatnego liceum w Gdyni. Czesne zapłaci "Playboy". - Nie z poczucia winy, ale z wkurzenia - mówi redaktor naczelny Marcin Meller.“ jak przeczytałem ten artykuł i ogarnęła mną zgroza podobno w cywilizowanym kraju, akt pełnoletniej kobiety ukazał się na czołowej stronie czysopisma“Playboy” (jak wiem, takie osiągniecie jest marzeniem tysięcy kobiet na świecie) w piśmie, które można kupić w każdym kiosku i na które cenzura się jeszcze zgadza jak się okazuje są różne licea (w jednych liczy się pieniądz a w innych chorobliwy autorytet pedagoga) czy pedagog zastrzegł sobie na piśmie, że podobizny uczniów nie mogą być publikowane w pismach czy ta szkoła ma charakter specjalny zastrzeżony statutem (związki religijne, tajna, prywatna itd.) ? panie redaktorze marcinie meller pan reprezentuje firmę dość znaną na śćwiecie i pan się WKURZYŁ i dobrodusznie zapłacił czesne a ja się pytam co robią za pana plecami ci wszyscy prawnicy bez których, by się pan krokiem nie ruszył ? (dlaczego nie broni pan praw swojej pracownicy) ? p.s. skończyłem liceum w którym samobójstwa były z bardziej blachych powodów na studiach wywalili kolegę bo grał “JAZZ” na saksofonie myślałem, że te czasy się skoćńczyły (wiedać głupio) Odpowiedz Link Zgłoś
pueblo1957 [...] 01.03.06, 17:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta46 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 17:19 to co robi po szkole nie powinno nikogo interesowac to jest decyzja danej osoby . a dyrektor powinien sie zastanowic co by zrobil jakby to byla jego corcia ciekawa jestem czy wyrzucil by ja z domu jeszcze gorsze rzeczy robia dzieci takich ulozonych tatusiow oczywiscie nie wszystkie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
geyb Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 17:21 W wolności, drogi Panie. Osoba pełnoletnia ma prawo do pozowania do zdjęć. Nie były to przecież fotografie w jakikolwiek sposób reprezentujące szkołę czy system edukacji, nie rozumiem zupełnie decyzji dyrektora szkoły. Zresztą, nie podejrzewam, żeby on rozumiał moje zdanie... Sylwio, trzymaj się! Jesteś dorosła i rób swoje, nie przejmuj się, co myślą inni. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag [...] 01.03.06, 17:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
for3stu Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 17:38 Ciekawe czy Pan dyrektor slyszal tylko o tych zdjeciach czy zna je z autopsji:D Pozdrowienia dla dziewczyny z okładki:) Ja tez przez wiekszosc mojej kariery szkolnej spedzilem na walce z "wielce moralnymi pedagogami", ktorym nalezalo sie klaniac w pas albo najlepiej to siedziec cicho i sie wogole nie wychylac nie odzywac itp. Tak sie zastanawiam co by bylo gorsze : gdyby prawicowi morlisci naprawde mysleli tak jak to glosza czy gdyby poprostu byli hipokrytami? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Za "Playboya" wyleciała ze szkoły 01.03.06, 17:35 Cycki jak je nazywasz ma krowa i stara b..... A biust ma młoda śliczna, piękna dziewczyna. Zaszczyt jest pokazywać to co się ma w sobie piękne. Kiedyś w IX w. nie można było pokazywać nawet dekoltu, kolan itd. Ale dziś jest XXI w. i ze szkoły za takie poglądy powinien wylecić tan stary zdewociały jegomość. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Idzie nowe... Calkiem "Nowe" 01.03.06, 17:40 ... a przecież już jest obiecane, że będzie jeszcze lepiej... Tylko z tą gospodarką... no czsu nie ma bo trzeba "Nowe" zainstalować... zakotwiczyć... wkręcić na amen... Ech! Odpowiedz Link Zgłoś