smok5 12.03.06, 11:01 - kazano mu - jeśli tak to kto? - jest tak zadufany w sobie,że myślał że jest ponad prawem Przy tym myślał,że umknie to opinii społecznej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idiotyzmy-kacze [...] 12.03.06, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Po tym "stylu" mozna rozpozanć przeciwników .... 12.03.06, 11:07 ...obecnego rządu . Jestem wielkim zwolennikiem porządkó robionych przez ta ekipę - o wiele mniejszym zwolennikiem powiązań PiSu z USA - ale "argumenytacja" zwolenników platfusów pomimo tego nawet mnie zmusiała do zabrania głosu w tej sprawie ... . Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Czy ty nie powinieneś teraz montować bomby, 12.03.06, 11:08 arabie ? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Popisz sobie -net jest cierpliwy 12.03.06, 11:13 a twoje posty utwierdzają mnie tylko w tym ze wybrałem dobrą droge :) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Popisz sobie -net jest cierpliwy 12.03.06, 11:45 czyli bramka nr 3 Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Oprócz idiotyzmu kaczego - mania przesladowcza 12.03.06, 11:16 idiotyzmy-kacze napisał: > arabie ? > wszędzie widzi "Arabów" . Nie bój się tak - w Polsce pomimo usilnych prób rozwlekania tego konfliktu - - w mniejszym stopniu również przez Arabów - nie ma jeszcze tak wielkeigi zagrożenia jak w okupowanej Palestynie ... . Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Oprócz idiotyzmu kaczego - mania przesladowcz 12.03.06, 11:42 dlaczego myślisz, że boję się arabów? Po prostu dziwię się, że zamiast ćwiczyć jazdę na wielbłądzie albo sztukę owijania łba ręcznikiem marnujesz czas zaśmiecając to forum Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Smiało stawiasz tezę 12.03.06, 11:06 najpierw udowodnij ,że złamał coby twierdzenie było prawdziwe.Potem zastanowimy się nad przyczynami.W przeciwnym wypadku będziemy mieli do czynienia z pomówieniem!Za to można siedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Trybunał Stanu to udowodni 12.03.06, 11:11 słuchałaś tego sniadania u milicjantki? Zyta Gilowska przyjechała do balcerowicza, a ten miał ją w nosie. Gdyby zaproponował inną osobę za Mecha, było by to w mirę logiczne - a on nie chciał NIKOGO z rzadu.. A po drugie dlaczego nie wykluczył Kwaśniaka? Jego żona jest prokurentem w BPH!. Masz jeszcze jakieś wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Trybunał Stanu to udowodni 12.03.06, 11:16 Trybunał Stanu niczego nie udowodni tego jestem pewna,nawet jeśli uda się postawić Balcerowicza przed nim w co wątpię.Jeśli chodzi o Kwaśniaka odpowiem w tym samym stylu a dlaczego Mech nie poinformował Zyty przełożonej ,że dostał propozycję na piśmie o samowykluczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 to nie ma znaczeniw dla tej sprawy 12.03.06, 11:20 Zyta pojechała do sejmu - i balcerowicz nie chciał innego przedstawiciela rządu za Mecha. Rozumiesz to ? Sam Mech nic tu nie ma do rzeczy. Następny przedstawiciel też by dostał propozycje od świętej krowy do "samowykluczenia" -na piśmie chacha. Balcerowiczowi poprostu nie podoba się rząd:) Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: to nie ma znaczeniw dla tej sprawy 12.03.06, 11:58 Przecież Gilowska brała udział w posiedzeniu KNB. Chodziło o wykluczenie tej konkretnej osoby tj. Mecha, która nie byla powściągliwa w swoich wypowiedziach na temat fuzji.(w przeciwieństwie do Gilowskiej i Balcerowicza). Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek masz rację, Trybunał to oceni 12.03.06, 11:19 Tak samo, jak ocenić mógłby ,że słońce wstaje na wschodzie a zachodzi na zachodzie.Nawet PiS nie chce postawienia Balcerowicza przed Trybunałem ,bo wie, że Trybunał zarzuty odrzuci. A co do Kwaśniaka, to dlaczego nikt z mózgów rządowych wcześniej nie zgłosił tego faktu ? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Nie zgłoszono sprawy kwaśniaka 12.03.06, 11:23 bo KNB nie jest sądem -zasiadają tam rózne osoby na mocy USTAWY i nikomu nic do tego.Ten Kwaśnoiak może tam byc! Kwaśniakiem wykazano tylko głupotę i niekosekwencję balcerowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek i jeszcze jednno, prymitywie 12.03.06, 11:20 Dlaczego na Olejnik mówisz milicjantką ? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Inteligentny człowieku: 12.03.06, 11:26 monisia milicjantka miała tatusia oficera MO -komunistycznej policji politycznej - ona jako jego córka jest monisia córka milicjanta - net wymaga skrótów dlatego używam -monisia milicjantka. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek nie rozumiem nadal 12.03.06, 11:34 Wiem,że jej ojciec był milicjantem.Ale nie mogę pojąć dlaczego ją nazywasz milicjantką? Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Trybunał Stanu to udowodni 12.03.06, 11:55 Nikt nie złożył wniosku o jego wykluczenie. (pomijam tutaj wniosek Pelca o wykluczenie Balcerowicza i Kwaśniaka, który sam Pelc wycofał)Proste?! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Trybunał stanu udowodni wszystko 12.03.06, 12:15 co PiS chce. Nawet to, że ziemia jest płaska. M. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: kodeks postępowania administracyjnego 12.03.06, 11:33 . Bezpośredni przełożony pracownika jest obowiązany na jego żądanie lub na żądanie strony albo z urzędu wyłączyć go od udziału w postępowaniu, jeżeli zostanie uprawdopodobnione istnienie okoliczności nie wymienionych w § 1, które mogą wywołać wątpliwość co do bezstronności pracownika Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ja nie mogę. KPA dla Mecha chacha 12.03.06, 11:37 Bezpośrednim przełożonym Mecha jest Zyta nie balcerowicz -nie możesz tego pojąć? Blacerowiczowi nic do mecha. Jest tylko przewodniczącym komisji. Czy w komisji śledzczej Aumuller mógłby ukarac za bezstronnośc Rokitę? Oświecony elektorat jest jak widać niebardzo oświecony. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ja nie mogę. KPA dla Mecha chacha 12.03.06, 11:50 chyba lepiej oświecony od ciebie Art. 1. [Zakres regulacji] Kodeks postępowania administracyjnego normuje postępowanie: 1) przed organami administracji publicznej w należących do właściwości tych organów sprawach indywidualnych rozstrzyganych w drodze decyzji administracyjnych, 2) przed innymi organami państwowymi oraz przed innymi podmiotami, gdy są one powołane z mocy prawa lub na podstawie porozumień do załatwiania spraw określonych w pkt.1, 3) w sprawach rozstrzygania sporów o właściwość między organami jednostek samorządu terytorialnego i organami administracji rządowej oraz między organami i podmiotami, o których mowa w pkt 2, a także między tymi organami a sądami, Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Nie ośmieszaj się 12.03.06, 12:26 Niezalezność NBP polega na tym ,że nic jej do rządu i rządowi do niej - członkowie KNB są niezależni -przewodniczy im prezes NBP ale tylko przewodniczy w zakresie zadań komisji! Przewodniczący NBP mydeł butów roboczych i kar nie wydaje innym członkom KNB Poczytaj sobie ustawę o NBP: www.nbp.pl/aktyprawne/dwn/ustawa_nbp.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: kodeks postępowania administracyjnego 12.03.06, 11:38 to nie ten artykul. Mech nie jest pracownikiem. Istota sporu polega na tym, ze zdaniem rzadu KPA nie ma w tym przypadku zastosowania. tu jest stanowisko ministerstwa www.mofnet.gov.pl/dokument.php?dzial=153&id=52807 a tu NBP: www.nbp.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Nie żartuj 12.03.06, 11:37 kto Balcerowiczowi może coś kazać!? :DDD Zadufany w sobie jest buc Jarek oraz buc Kurski. Balcerowicz zna swoją wartość ale daleko mu do obu wymionionych przeze mnie panuwó (swoja droga to oni są strasznie zakompleksieni) Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Balcerek szuka roboty i jest odwazny. Jego 12.03.06, 11:41 stronnicza argumentacja o stronach jest zabawna. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 PIS sporządza oficjalne stanowisko 12.03.06, 12:29 to wymaga czasu -FK jest forem gorącym i my potrzebujemy mniej czasu :) A myślisz jaka będzie decyzja PISu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: PIS sporządza oficjalne stanowisko 12.03.06, 12:30 Na razie wiem, ze nie sa pewni mimo, ze w piatek krzyczeli z mownicy sejmowej, ze zlamanie prawa bylo, oszukali znowu spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ja rozumiem dlaczego przegrywacie wybory 12.03.06, 12:37 to ,że złamał prawo to jest faktem -wystarczy krótka analiza dlatego partie nie krępowały się w zarzynaniu tej świętej krowy. Jednak dla uzasadnienia wniosku potrzeba argumentów pisanych -i na to potrzeba trochę czasu. Balcerowicz zakończył karierę czy chcecie czy nie chcecie -no chyba ,że wspomniana Gruzja go przyjmie, ale gruzionom dobrze życzę i myślę ,że zapomnieli już o tym "fachofcu :)" Odpowiedz Link Zgłoś