hagaw2 14.03.06, 07:14 tak moje pieniądze z podatku odbieranego od nędznej emerytury idą na zabawy chłoptasiów z Centrum Informacyjnego Rządu. Bawią się w pijarowców a wiadomo że i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojciec.dyktator PiS poprawia swój wizerunek od Małego 14.03.06, 07:15 Jarosław Kaczyński nie jest politykiem, który mógłby zatrudnić agencję PR-owską i sprzedać swój wizerunek do kolorowych magazynów. To członek idei. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczeblade.pl NIC mu nie pomoże 14.03.06, 08:36 obawiam się że to nic nie pomoże. "bezzębny" usmiech i sztywność zachowania to chyba sprawy beznadziejne. www.kurczeblade.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Raczej Dziedziczak zdziadzieje niż J. Kaczyński... 14.03.06, 08:56 ...nabierze ogłady. Przewiduję, że młody asystent pod wpływem tego wrażenia przestanie używać mydła, grzebienia i pasty do zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 kiedy wychodzimy na ulice? 14.03.06, 08:59 Jeżeli naprawdę zaczynacie bać się kolejnych posunięć Kaczyńskich do spółki z Giertychem i Lepperem, to trzeba zacząć coś robić. Chętnych do zorganizowania pikiety w Katowicach zapraszam - kronopio77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 09:53 Dr Robert Alberski, politolog z Uniwersytetu Wrocławskiego: trzeba wyeksponować jego umiejętność budowania koalicji, Dobre :))))) Tego nawet David Copperfield by nie dal rady Odpowiedz Link Zgłoś
falcon87 Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 10:34 Nie za bardzo rozumiem o co ten szum ... niemal każdy znany polityk pracuje ze specjalistą od wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 10:38 Po prostu wszyscy (jak sądzę) zdajemy sobie sprawę, jak trudne zadanie czeka Dziedziczaka i mu sekundujemy:)) Taki młody człek, a tak nieurodzajną niwę dostał do uprawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 10:50 Poprostu Dziedziczak powinien zacząć od wydłużenia krótkich nóżek prezia!:) Dopiero wtedy można będzie dobrać się do reszty mankamentów dostojnej figury. Bez podniesienia zawieszenia ciała wszelkie zabiegi kosmetyczne nie przyniosą pozytywnych efektów i będzie szkoda wydanej na to forsy!:) Kurdupel zawsze pozostanie kurduplem, niezależnie od nałożonych kilogramów szminek, pudrów i żelów!;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 12:01 No to ilustracja:))) www.trybuna.com.pl/fotos/20050531a.jpg Zadałem sobie truuud ustalenia dotychcazasowego wizerunku Wodza i napisałem w wyszukiwarce Google 'Jarosław K.' oraz 'Jarosław Kaczyński'. Wybrałem fotki tendencyjnie:)) Macie więcej? serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3181503 arch.rzeczpospolita.pl/a/rz/2002/03/20020305/prawo_a_10-1.gif Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_rz Re Dziennikarze reżimowi 14.03.06, 12:01 haribu.blog.onet.pl/2,ID77078900,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Ale wypociny... 14.03.06, 12:18 Komuś się chce pisać takie teksty, jak w Twoim linku... podziwiam i jednocześnie dziękuję. Poczytałem i się obśmiałem na to biadolenie, jak to wszyscy dziennikarze za wyjątkiem Skwiecińskiego i paru mu podobnych robią to, co im każą właściciele mediów za pośrednictwem redakcji... PiSowcom nie przechodzi przez mózg, a przynajmniej przez gardło, myśl, że większość dziennikarzy - ludzi myślących, pamiętających i pętnujących zło komunizmu - ma zwyczajnie złe skojarzenia pomiedzy tym co robi PiS a czasami PRL. Dodam więcej: dzinnikarze siląc sie na obiektywizm, często nie nazywają rzeczy po imieniu i nie pietnują wprost kłamstw rozsiewanych publicznie przez PiS i sroczki, a moim zdaniem powinni. Powinni się lepiej przygotowywać do rozmów z propagandzistami takimi jak Kurski, Wierzejski, Zawisza, Gosiewski, Maksymiuk i wskazywać absurdy w ich wypowiedziach oraz niedopuszczać ich do zakrzykiwania rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
martino śmieszne 14.03.06, 23:11 wiesz, ja natomiast się obśmiałem z Twoich wypocin. Każdy ma prawo do swoich poglądów, możesz nie cierpieć Kaczorów (ja też jakoś nie darzę szczególną sympatią), ale nie udawaj, że nie widzisz tego, o czym pisze Semka. No i jeszcze używanie przez spadkobierców komuny z Polityki określenia "dziennikarz reżimowy" to cholerne k...stwo. Otóż teraz jest tak, że dziennikarzyny nieuki prześcigają się w podkreślaniu, jakiż to PiS zły, nieudolny i jak słucha Leppera. Może i jest to ryzykowna gierka, ale to na razie Lepper chodzi jak mu JK każe i skamle o litość jak mu pogrożą. A ciekaw jestem, który z żałosnych onanistów z PO (z Rokitą na czele) byłby w stanie rządzić bez koalicji w rządzie mniejszościowym? Z polityką jest jak z biznesem: kto jej nie potrafi robić, ten o niej uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 13:41 Kaczory nalezy zszyc razem,to cos da,najlepiej potrafi to zrobic Religa,no ikoszty niewielkie po znajomosci,potem niech reszty dokona DZiedziczek. Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile Nie mieszajcie wizerunku z aparycja !!! 14.03.06, 13:41 zkyc napisał: > Poprostu Dziedziczak powinien zacząć od wydłużenia krótkich nóżek prezia!:) Nie sprowadzajcie dyskusji do wytykania Kaczynskiemu brzydoty. To niskie, poza tym odwraca uwage od glownego problemu. Ja nie mam nic przeciwko brzydkiemu z wygladu prezydentowi, za to przeraza mnie jego wnetrze, nietolerancja i apetyt na wladze absolutna. W poprawie wizerunku nie chodzi o fizycznosc, tylko o techniki skutecznej sprzedazy. Chodzi o to, zeby oszukac elektorat jeszcze bardziej. Zeby nietolerancyjnego JK brano za tolerancyjnego JK, wrogiego JK za przyjaznego JK, podstepnego JK za sympatycznego JK. Zeby zatuszowac nikczemnosc charakteru, a nie aparycji. Zeby klamstwa i pomowienia PiSu byly jeszcze skuteczniejsze. A wy pieprzycie o krotkich nozkacj. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Nie mieszajcie wizerunku z aparycja !!! 14.03.06, 15:42 Nóżki nóżkami, tego się nie zmieni, ale co do p. prezydenta, to krawiec by mu się przydał. Podczas wizyty w Niemczech, z wypchaną czyś (komórka? a może drugie śniadanie?) kieszenią i pomarszczonymi zbyt długimi nogawkami wyglądał jak lump. Wstyd mi było jak patrzyłem na głowę mojego państwa, która nie potrafi się ubrać (tudzież znaleźć ludzi, którzy by mu powiedzieli jak to zrobić należy). Zresztą obaj bracia K. mają wielkie problemy z zaprezentowaniem się, zaczynając od nieznajomości języka ojczystego ("proszę panią", "tą decyzję" itp.) i mówienia z zaciśniętymi szczękami jakby kogoś mieli pogryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzolina Re: Nie mieszajcie wizerunku z aparycja !!! 15.03.06, 00:28 slbm napisał: > Nóżki nóżkami, tego się nie zmieni, ale co do p. prezydenta, to krawiec by mu > się przydał. Podczas wizyty w Niemczech, z wypchaną czyś (komórka? a może > drugie śniadanie?) kieszenią i pomarszczonymi zbyt długimi nogawkami wyglądał > jak lump. Wstyd mi było jak patrzyłem na głowę mojego państwa, która nie > potrafi się ubrać (tudzież znaleźć ludzi, którzy by mu powiedzieli jak to > zrobić należy). Zresztą obaj bracia K. mają wielkie problemy z zaprezentowaniem > > się, zaczynając od nieznajomości języka ojczystego ("proszę panią", "tą > decyzję" itp.) i mówienia z zaciśniętymi szczękami jakby kogoś mieli pogryźć. No ale to trzeba było nie tylko chodzić do szkoły, ale jeszcze uważać na lekcjach! Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Nie mieszajcie wizerunku z aparycja !!! 15.03.06, 21:07 Tyle, ze on nie tylko chodził do szkoły, ale też ZDAŁ MATURĘ, a potem obronił pracę magisterską i rozprawę doktorska. Jak dla mnie to za publiczne i wielokrotne łamanie reguł językowych powinno się stopnie naukowe zabierać, bo to wstyd dla całej społeczności naukowej. Niestety tak się nie da, za dużo dyplomów by trzeba zabrać. U nas panuje przeświadczenie, że jak ktoś nie studiuje filologii polskiej, to go reguły językowe nie obowiązują :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gryzolina Re: Nie mieszajcie wizerunku z aparycja !!! 15.03.06, 00:26 1_gb_miejsca_na_twoje_maile napisał: > zkyc napisał: > > > Poprostu Dziedziczak powinien zacząć od wydłużenia krótkich nóżek prezia! > :) > > > Nie sprowadzajcie dyskusji do wytykania Kaczynskiemu brzydoty. To niskie, poza > tym odwraca uwage od glownego problemu. Ja nie mam nic przeciwko brzydkiemu z > wygladu prezydentowi, za to przeraza mnie jego wnetrze, nietolerancja i apetyt > na wladze absolutna. W poprawie wizerunku nie chodzi o fizycznosc, tylko o > techniki skutecznej sprzedazy. Chodzi o to, zeby oszukac elektorat jeszcze > bardziej. Zeby nietolerancyjnego JK brano za tolerancyjnego JK, wrogiego JK za > przyjaznego JK, podstepnego JK za sympatycznego JK. Zeby zatuszowac nikczemnosc > > charakteru, a nie aparycji. Zeby klamstwa i pomowienia PiSu byly jeszcze > skuteczniejsze. A wy pieprzycie o krotkich nozkacj. Dobre. Pewnie, że łatwo obśmiać krótkie nóżki, a trudniej wypunktować głupotę i nikczenmne ataki. Gdyby JK miał intelekt i wizję - to mógłby mieć nawet kaczy dziób. A skoro brak mu tego, to nawet gdyby był piękny jak Adonis - i tak mu nic nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
lasy1 Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 11:13 Nie na swój wizerunek pracują ludzie których wynajmnie sobie sam a nie za publiczne pieniądze. Z tego co rozumię pan Dziedziczak jest pracownikiem rządu. Kamiński do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
oleksander1 Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 11:21 falcon87 napisał: > Nie za bardzo rozumiem o co ten szum ... niemal każdy znany polityk pracuje ze > specjalistą od wizerunku. > Niech pracuje, lecz niech płaci z własnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Re: Alberski zawstydzi Copperfielda 14.03.06, 11:40 falcon87 napisał: > Nie za bardzo rozumiem o co ten szum ... niemal każdy znany polityk pracuje ze > specjalistą od wizerunku. No to zrozum, że za specjalistę od wizerunku niemal każdy polityk płaci z własnej kieszeni. Pozostałym opłaca to partia, której na tym zależy. A w Kaczogrodzie, jak na Białorusi, za wizerunek znienawidzonego wodza zapłacą wszyscy podatnicy. Prezes asystenta dostał od Centrum Informacyjnego RZĄDU, podczas gdy: 1. członkiem rządu nie jest, 2. nawet, gdyby nim był, to podatnicy nie powinni za takie rzeczy płacić; niech za nasze pieniądze pokazuje prawdziwe oblicze. Za ewentualną upiększającą operację plastyczną jego czy jego bratowej też mamy wszyscy płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Patologia - to Ja, J. Kaczyński! 14.03.06, 11:44 Moze sobie lider PiSu pracować z kim chce, ale nie pracownikiem etatowym Centrum Informacji Rządu, które wchodzi w skład Kancelarii Prezesa Rady Ministrow (premiera). Jarosław Kaczyński nie jest ministrem w gabinecie Marcinkiewicza, ani też pracownikiem żadnej instytucji centralnej administracji państwowej. Jak ma ochotę na asystenta ds. mediów - niech płaci za to sam ze swojej poselskiej kieszeni albo niech mu partia zafunduje. To co robi ten doktorant nauk prawniczych nazywa się po prostu - korupcją polityczną. Opłacaniem bezprawnie z kasy państwa potrzeb lidera partii politycznej. Podobno PiS walczy z patologiami w życiu publicznym. Wychodzi na to, ze Jarosław Kaczyński niebawem będzie mógł nieść tarnsparent - patologia - to Ja! Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: Patologia - to Ja, J. Kaczyński! 14.03.06, 11:51 > Wychodzi na to, ze Jarosła > w > Kaczyński niebawem będzie mógł nieść tarnsparent - patologia - to Ja! > przecież JK to czyste dobro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
clowley żeby tylko skandalu nie było z tym młodziakiem 14.03.06, 16:37 znając skłonności seksualne Jarka obawiam się że z pracujac z tym młodym chłopcem nad wizerunkiem moze dojść do skandalu obyczajowgo i złamania psychiki tego młodego chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: kiedy wychodzimy na ulice? 14.03.06, 11:06 Jakich posunięć ? Oni nic nie robią.To co widzimy to szukanie jakichś urojonych winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lasy1 Re: kiedy wychodzimy na ulice? 14.03.06, 11:09 Pikieta nie pomoże. Trzeba się zorganizować i już teraz walczyć o poparcie dla wszystkich normalnych ludzi. Jeżeli "moherowym beretom" pozwolimy decydować za nas to mimo swoich paru lat chyba wyjadę. A więc młodzieży do roboty i marsz na następne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
horode Re: kiedy wychodzimy na ulice? 14.03.06, 11:39 kronopio77 napisał: > Jeżeli naprawdę zaczynacie bać się kolejnych posunięć Kaczyńskich do spółki z > Giertychem i Lepperem, to trzeba zacząć coś robić. Chętnych do zorganizowania > pikiety w Katowicach zapraszam - kronopio77@gazeta.pl wyjdź wreszcie, niech Polska zabaczy wreszcie ilu was jest! ..pięciu? Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 a stoje juz od dawna nt. 14.03.06, 13:14 kronopio77 napisał: > Jeżeli naprawdę zaczynacie bać się kolejnych posunięć Kaczyńskich do spółki z > Giertychem i Lepperem, to trzeba zacząć coś robić. Chętnych do zorganizowania > pikiety w Katowicach zapraszam - kronopio77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martino codziennie na ten sam róg 14.03.06, 23:03 i pod tę samą latarnię, proponuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Dziedziczaku, chroń plecy! 14.03.06, 10:12 Jaka jest pierwsza oznaka PiSienia? Gorący oddech na plecach:)) Oczywiście chodzi o manię prześladowczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile Re: Dziedziczaku, chroń plecy! 14.03.06, 10:20 Staje ci juz przed oczami Komisja sledcza ds Dziedziczaka ktory nie poprawil i na pewno jest z Ukladu, tylko Ziobro mial wtedy 11 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Dziedziczaku, chroń plecy! 14.03.06, 10:24 No a Dorna wtedy bili, ciężko bili... :))) Zaczeli poprawianie wizerunku Kaczek od powieszenia prezydentowi flagi Indonezji, najbardziej ludnego muzułmańskiego kraju świata:))) I wszystko jasne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Dziedziczaku, chroń plecy! 14.03.06, 10:53 Oni chronili... Słupsk wystawił już trzech kandydatów z opaskami na oczach: www.glos-pomorza.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Dziedziczaku, chroń plecy! :)) 14.03.06, 11:58 Tu jest jeszcze jeden:)) serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3181503 Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Może nawet zacząć się jąkać 14.03.06, 12:05 Bezpośredni kontakt z japisem ("ja, PiS") to cięzkie przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
wir.4 Kwa!Kwa!Kwa!Kwa!Kukuryku!!!!!!! 14.03.06, 12:20 Oj jak dobrze nam w kurniku nia zapomnim o rzeczniku niech zarobią garstkę prosa póki ich nie zmiecie kosa ta co ścina wszystkie główki co przerosną kaczkom kupry Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile Re: NIC mu nie pomoże 14.03.06, 10:05 kurczeblade.pl napisał: > obawiam się że to nic nie pomoże. A ja MAM NADZIEJE ze to nic nie pomoze. Bo jak pomoze, to juz nas nic nie uratuje od zostania druga Bialorusia. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: NIC mu nie pomoże 14.03.06, 14:42 I w Paryżu nie zrobią z gówna ryżu. Wygląd nie przeszkadzałby tak bardzo gdyby nie był to mściwy, despotyczny, zakompleksiony oszołom gotowy wszelkimi łajdackimi sposobami (oszczerstwa, pomówienia przecziwników politycznych, "spiskowa teoria dziejów" powtarzana w kółko bez żadnych dowodów itp, )powiększać zakres uzyskanej władzy. Po co mu to ?????????????? Przecież nie po to żeby rozwijać gospodarkę i walczyć z bezrobociem, aby ludziom żyło się lepiej. On woli ścigać , kontrolować, lustrować i inaczej obrzydzać ludziom życie. Odpowiedz Link Zgłoś
parambol hehe 14.03.06, 10:46 " To jest bardzo ambitny, profesjonalny młody człowiek. Swoją pracę traktuje jak służbę" - takich właśnie Gęsiorowi potrzeba jak najwięcej: służących Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Dotychczasowy wizerunek prezesa PiS 14.03.06, 11:57 Macie więcej? serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3181503 arch.rzeczpospolita.pl/a/rz/2002/03/20020305/prawo_a_10-1.gif www.trybuna.com.pl/fotos/20050531a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: PiS poprawia swój wizerunek od Małego 14.03.06, 13:35 Kaczor bedzie ze wzgledu na oszczednosci,pokazywany tylko od tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: PiS poprawia swój wizerunek od Małego 14.03.06, 14:03 Faktycznie to członek nie człowiek. W dodatku chyba nie z najwyższej półki. Synonimu do słowa członek, który przychodzi mi do głowy, nie podam, bo skasują mi post. Odpowiedz Link Zgłoś
jam3cimaliniak Re: PiS poprawia swój wizerunek od Małego 14.03.06, 14:26 skad zjawil sie taki 25letni fachura.nie ma tam mlodszych fasjonatow? Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 07:17 mąż stanu... Kaczyński może co najwyżej zostać mężem. A poza tym - na jakich zasadach i za czyje pieniądze pracownik rządowy oddelegowany został do pracy partyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
sycophant Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 07:29 Rozumiem, ze skoro posel JK moze dostac od rzadu swojego speca od wizerunku, to kazdy moze? Posel? Polak? Galba jak nam to wytlumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 08:54 Oczywiscie. Zwlaszcza kazdy bezrobotny dostanie speca od PR aby poprawic swoj wizerunek. Rachunki zaplaca podwojnie opodatkowani w Angli. Niedlugo proporcje ludnosciowe tak sie zmienia. ze cala Polska w ktorej pozostana jedynie zyjacy z "rent", KUrsow, moherowe babcie i politycy beda zyli na koszt obywateli pracujacych za granica - i wreszcie bedzie raj. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 18:30 Ty sie nic nie martw. Nie jest trudno dostac rezydencje podatkowa w UK . I od dnia przyjazdu na wyspe miec w dupie podatki placone na mohery, Ojca Wszystkich Ojcow , Kurdupli etc. Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 08:26 > mąż stanu... Kaczyński może co najwyżej zostać mężem. nnnooo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tomboy2 Jemu juz nic nie pomoże 14.03.06, 07:19 Prawa jazdy nie zrobił bo zajęty był robieniem doktoratu. To przyznanie się najlepiej świadczy o przystosowaniu prezesu PiSu do wyzwań dzisiejszych czasów. A taki protegowany Paweł Poncyliusz - został wiceministrem odpowiedzialnym za przemysł Śląska - człowiek o średnim wykształceniu (technik ekonomista). Ze świeca szukać ludzi w wieku 37 lat bez tytułu licencjata, inżyniera lub magistra i dodatkowo ew. MBA. A pisuar ma innego rodzaju kryteria - mierny ale wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
warum Re: Jemu juz nic nie pomoże 14.03.06, 07:46 P.Poncyliusz to akurat "specjalnie dla kobiet" wzor medialnego wizerunku:) Nie musi miec swiadectw ukoncznia szkol,nie musi nic sensowego mowic, wystarczy, ze nalezy do PiS i wyglada jak model /na zdjeciach zakasowalby prezydenta Kennedy'ego/. A jesli p.Jaroslaw K. udegnie presji doradcow od wizerunku i zmieni swoj wyglad i styl bycia, to zwyczajnie straci na wiarygodnosci.Bedzie sie sie kojarzyl tylko z reklama proszku do prania. "Czlowiekiem idei" byl, mimo swej kontrwersyjnosci sp.Jacek Kuron. Odpowiedz Link Zgłoś
dx7 Re: Jemu juz nic nie pomoże 14.03.06, 09:11 A jednak rzeczywiscie probuje sie zmienic :) youtube.com/watch?v=ORnAg4yT3GA Odpowiedz Link Zgłoś
janmro Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 07:20 Należałoby zacząć od psychologa. Nic nie pomogą najlepsi doradcy, gdy człowiek ma całą ciężarówkę kompleksów. To widać. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Trafiłeś w sedno - zły wizerunek to głównie zachow 14.03.06, 10:21 ania w tym wypowiedzi. Kwestie wyglądu choć mają znaczenie to nie sądzę by miały znaczenie dominujące. Można to wybaczyć komuś kto de facto nie jest na urzędzie. Taki swoisty ideolog-dziwak. Być może JK boi się że w końcu sami swoi jak koniknktura dla PiS się pogorszy zrobią z niego publicznie dziwaka. A może w ten sposób ktoś w PiSie chce mieć lepszy dostęp do myśli JK i wstawia mu wtyczkę? Innych odważniejszych hipotez nie będę stawiał. Jemu trzeba psychologa (lub psychiatry - nie wiem kgo bo się nie znam ale ilość agresji i nienawiści w jego wypowiedziach świadczy o jakiś chyba zaburzeniach). Wizerunek - już widzę jak JK razem z Endriu idą razem do solarium i fitnes klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Dla PiS się liczy opakowanie. W środku pustka... 14.03.06, 10:46 Chłopcy Kamińskiego i Bielana od dawna przyglądają się fenomenom Britney Spears, Andrew leppera, Michała Wiśniewskiego, czy Dody Elektrody. Ludzi tych łączy sukces medialny i komercyjny, przy jednoczesnym braku czegokolwiek wartościowego do przekazania. Stąd w PiS narodziło sie przeświadczenie, iż przy odpowiednim opakowaniu nawet Jarosław da się sprzedać. Teraz mu dadzą 'krawat lidera', zmienią tło konferencji, wcisną go w modny garnitur, wsadzą błękitne szkła kontaktowe w oczodoły i 'szoł' nabierze nowej jakości estetycznej. I teraz Kaczor nie będzie pokazywał, że jest w szale lecz w szole:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Ku prawdzie podrążmy 14.03.06, 07:39 No bo artykuł Gazety Wyborczej, nota bene nie wprost, sugeruje, że wizerunkiem J.Kaczyńsiego zajmować się bedzie urzędnik CIR, za pieniądze rządowe. Tak zresztą zrozumiał to autor pierwszego wątku. Ale przecież gdyby tak było, to chyba Gazeta Wyborcza pierwsza by zadęła w trąby skandalu i nie poprzestała na "ciekawostkowym" artykule. A może ten pan juz w CIR nie pracuje, został polecony przez Ciesiołkiewicza a pensję wypłaca mu np. Klub Parlamentarny PiS. Może tak właśnie jest? Mozna trochę jasności w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ku prawdzie podrążmy 14.03.06, 08:26 Bielan sam mówi że nie mają kasy (sic!) więc nie wygląda że mu płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Za późno na retusze! Czas odejść... 14.03.06, 07:45 Nikt już nie oczekuje pisiorkowych samonaprawiań i tuszowania własnej niemocy i nieudacznictwa. Nikt już nie potrzebuje waszych pisiorkowych nierządów. WON! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika na poczatek rozciagnac Jaroslawa do przyzwoitych 14.03.06, 07:47 180 paru centymetrow. Odessac tluszcz, uczesac, zablokowac oczka zeby nie biegaly jak nastolatkowi na plazy nudystow przykleic usmiech a najlepiej wymienic na nowszy model, najlepiej kais komediant. Nie bedzie lepiej, ale bedzie smieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 [...] 14.03.06, 09:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Możnaby go kadrować jedynie z dołu... ale... 14.03.06, 10:15 Ma za duże dziurki w nosie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gieel dostał?? 14.03.06, 07:53 "Prezes dostał z Centrum Informacyjnego Rządu asystenta, który ma go medialnie "ustawiać"." A ja nie mógłbym kogoś dostać, kto mnie ustawi? Kim jest prezes partii, by go szkolić za moje pieniądze? i Dziwne że GW tego nie skomentuje... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Po co "wizerunek" poprawiać, proszę: 14.03.06, 07:53 www.galeriaptasia.yoyo.pl/Patison/slides/ave%20ave%20ave.html Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Po co "wizerunek" poprawiać, proszę: 14.03.06, 07:55 Może tym razem, skuteczniej; www.galeriaptasia.yoyo.pl/Patison/slides/ave%20ave%20ave.html Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 Idą wybory, idą!! Idą wybory, idą!! 14.03.06, 08:08 więc trzeba mirage przygotować dla głupiej części społeczeństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: Wizerunek Jarosława 14.03.06, 08:17 Dziedziczak jest pod ogromnym wrażeniem Jarosława Kaczyńskiego: - To człowiek głęboko ideowy, skromnie żyje, bardzo kocha Polskę i ta miłość do ojczyzny to jest pobudka jego działań. To mi u niego bardzo imponuje. :))) taaak, glęboko ideowy...żyje skromnie... i bardzo kocha swój kraj - czyż nie to samo mówiono np. o Feliksie Dzierżyńskim, Pol Pocie i Kim Ir Senie ? == "Wszyscy jesteśmy postkomunistami. Państwo Kaczyńscy też." Odpowiedz Link Zgłoś
waldek64 Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 08:22 ..., a karawana idzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika No, Gomolka mieszkal w "skromnym" domu 14.03.06, 11:29 w Aleji Na Skarpie. Kaczor chyba nadal ma mieszkanie w bloku. Gomolka byl siermieznie prosty, a Kaczor jest prosty przekornie, inaczej NIKT by go nie zniosl. Gomolke dostarczyli tuwarzysze, a Kaczora Ojciec D. Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Człowiek idei... 14.03.06, 08:32 Tacy są najgorsi, gotowi poświęcić połowę Narodu dla swoich obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 08:32 Jak wszystko bedzie rezyserowane - to gdzie w tym wszystkim prawdziwe oblicze i poglady ludzi ???? Marketing bedzie nami rzadzil ????????? Rezyserowane zdania i gesty ???? Rezyserowane poglady ???? co to jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwyzenek Zostaje tylko Zadza Wladzy 14.03.06, 09:20 I o to chodzi, wszystko by miec wladze, poglady takie jak trzeba by miec wladze, wizerunek taki by miec wladze, ... i juz nie ma czasu na budowanie czegokolwiek, bo moze ktos zagraza wladzy... _____________________________ Czas na demonstracje: Kaczory musza odejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 08:39 To trochę jak z opakowaniem niektórych produktów- niekiedy ładne i przyciągające uwagę klienta, ale jak otworzysz to paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jojop Najpiekniejszy jest usmiech Jarosława, wyglada ... 14.03.06, 08:40 jakby wlasnie nawalil w gacie. Nie macie tez takiego skojarzenia? Normalnie usmiech przypomine poszerzona litere "U", u kaczora to jest pozioma kreska. jojop Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz11 Słuszne spostrzeżenie 14.03.06, 09:25 ale ktoś go wybrał i tu leży cały problem. Czytam wiele spotów, prawie wszystkie krytykujące tego dziada i co ? On i jego ciemniaki górą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sburczymucha Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 08:42 hagaw2 napisał: > tak moje pieniądze z podatku odbieranego od nędznej emerytury idą na zabawy chł > optasiów z Centrum Informacyjnego Rządu. Bawią się w pijarowców a wiadomo że i > w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu. Z tej nedznej emerytury kupiles sobie nowy komputer, aby czytac GW na internecie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 PiS - najbardziej kłamliwa partia (przed SLD) 14.03.06, 08:44 Od ich obietnic wyborczych (i deklaracji sojuszu z PO) odjąłem to, co stało się ich linią polityczną i sposobem funkcjonowania. Wyszedł mi wynik ujemny.. i to diablo ujemny. Ci ludzie stanowią niezwykle poważne zagrożenie dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Ciężko i uparcie pracowali na tę pozycję 14.03.06, 10:22 Przez dobre 10 lat Kaczyńscy wymieniali standarty łamane przez inne partie, po to by w przeciągu nieco ponad 100 dni umiejętnie zakwestionować je wszystkie:)) Kto się darł o upolitycznianiu Służby Cywilnej i TKM? Kto zarzucał upolitycznienie prokuratury? Kto donosił o zatrudnianiu przez poszczególne rządy ludzi z wątpliwą przeszłością w PRL i PZPR? Kto się domagał dymisji minisitra sprawiedliwości, który po spowodowaniu wypadku chronił się za immunitetem sędziowskim, jak nie przymierzając protegowana prezydenta Kaczyńskiego? To mi przyszło do głowy w tej chwili, a przecież tego jest znacznie więcej... Toteż PiS wykazał swą wyższość nad SLD w dziedzinie oszukiwania wyborców w sposób nie budzący wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 Bali się w europie Heidera 14.03.06, 08:51 po wyborach w Austrii ale okazał się on pikusiem w prównaniu z kaczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PiS poprawia swój wizerunek od Jarosława 14.03.06, 09:05 E..tam. Głównie o rekreację chodzi. le ten fcet przecież na rzadowym etacie jest. To chyba drobna przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrzebuje 14.03.06, 09:21 poprawiać lub wychodzic z cienia, to domena plastusiów- strażników naszych portfeli Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrze 14.03.06, 09:25 m15 napisał: > poprawiać lub wychodzic z cienia, to domena plastusiów- strażników naszych > portfeli gdzie oni znajdą takiego chirurga plastycznego co czyni cuda aby ich przerobił na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrze 14.03.06, 09:32 Znasz bajkę o lisie i winogronach? Na wszeli wypadek przypoę Ci w skrócie. Otóż lis bezskutecznie usiłował dosięgnąć kiści winogron. Po kolejnej nieudanej próbie orzekł, że i tak nie warto po nie sięgać bo na pewno są kwaśne. Tak samo PiS "nie potrzebuje" poprawy wizerunku Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrze 14.03.06, 09:42 rebjot napisał: > Znasz bajkę o lisie i winogronach? Na wszeli wypadek przypoę Ci w skrócie. Otóż > lis bezskutecznie usiłował dosięgnąć kiści winogron. Po kolejnej nieudanej > próbie orzekł, że i tak nie warto po nie sięgać bo na pewno są kwaśne. Tak samo > PiS "nie potrzebuje" poprawy wizerunku ta przypowieść pasuje jak ulał do peowiaków ,ciągle robią cośtakiego co dyskredytuje ich w oczach własnych wyborców ,a to głosują z lpr-em za becikowym ,a to idą z pielgrzymką do łagiewnik,a to straszą inwestorów i namawiają ,by uciekali z polski ,a to zapowiadają wprowadzanie w życie "oszolomskiego"programu pis,a to wbrew przedwyborczym zapowiedziom przeciwstawiają się próbie rozbicia układu ,a to bronią millerowskich aparatczyków itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrze 14.03.06, 10:02 m15, ja jestem wyborcą PO i mam odmienne zdanie na ten temat. Ciekawi mnie na jakiej podstawie taki zatwardziały pisuar jak ty wypowiada sie w imieniu wyborców PO. Ja akurat mam analogiczną opinie o pis : tracą wykształcony elektorat i przesuwaja sie coraz bardziej w strone samoobrony i LPR... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrze 14.03.06, 10:41 wojtekmt napisał: > m15, ja jestem wyborcą PO i mam odmienne zdanie na ten temat. > Ciekawi mnie na jakiej podstawie taki zatwardziały pisuar jak ty wypowiada sie > w imieniu wyborców PO. > Ja akurat mam analogiczną opinie o pis : tracą wykształcony elektorat i > przesuwaja sie coraz bardziej w strone samoobrony i LPR... bylem pewien ,że wyborcy PO podobnie do pisowskich chcą naprawy polski i byłem pewien ,że PO jest partią propaństwową,teraz nie jestem pewien ,a po twym tekście zwątpienie powiększło się ,zatem jeśli pobłądziłem w ocenach - przepraszam,może PO powstało ,by chronić układ ,może ich wyborcy to lewica ,może...... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrze 14.03.06, 10:50 hehe, może to, może tamto. Na tle PiS, Platforma jawi się jako ostoja demokracji i praworządności, co musze przyznać, jest jej dużym osiągnięciem. Jednak lwią część roboty wykonał PiS, otwarcie przechodząc na ciemną stronę mocy. PiS zapomniał nauk Kościoła, iż cel nigdy nie uświęca środków i za to płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: w przeciwieństwie do cieniasow PIS nie potrze 14.03.06, 12:32 m15, twoje wypowiedzi to typowy przykład chciejstwa. Lewicą to moze byc Pis ze swoim programem gospodarczym - czyste PRL bis. Ja chce naprawy państwa - ale oszołomstwo w wykonaniu PiS mi nie odpowiada. Także demagogia uprawiana przez PiS i stosowanie zasady "cel uswieca środki". Pis sie w moich oczach totalnie skompromitował: - zakłamana i oszczercza kampania wyborcza - stronniczy "prezydent"-dla mnie to "spieprzaj dziadu" - brak jakichkolwiek kompetencji jesli chodzi o gospodarkę - język pomówień i oszczerstw nie popartych dowodami - pieniactwo, pieniactwo, pieniactwo.... Odpowiedz Link Zgłoś